Samsung Galaxy Note 7: Η Samsung έκανε μόνη της τα test μπαταριών

Την ώρα που η Samsung προσπαθεί να μαζέψει – για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μήνα και κάτι – τα Samsung Galaxy Note 7 (αυτή τη φορά μια και καλή), έρχονται νέες πληροφορίες σχετικά με τις δοκιμές που έκανε για τα κινητά της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η οποία επικαλείται πηγές εκ των έσω, η Samsung είχε αποφασίσει να κάνει μόνη της δοκιμές στις μπαταρίες του Samsung Galaxy Note 7, αντί να τις αναθέσει σε κάποιο third-party εργαστήριο.

Άλλοι κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένης και της Apple, απευθύνονται σε κάποιο από τα 28 εργαστήρια που είναι πιστοποιημένα από την CTIA στις ΗΠΑ. Οι δοκιμές γίνονται για να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα πρότυπα που επιβάλλει το IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers). Όπως φαίνεται όμως, η Samsung χρησιμοποιεί τη δική της μέθοδο.

Εκπρόσωπος της Samsung φαίνεται να επιβεβαίωσε λέγοντας ότι τα εσωτερικά εργαστήρια δοκιμών δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα με τις μπαταρίες του πρώτου και του αντικατεστημένου Samsung Galaxy Note 7. Ωστόσο, εμείς να υπενθυμίσουμε ότι τον Σεπτέμβριο η Samsung είχε προβεί σε επίσημη ανακοίνωση λέγοντας ότι η μπαταρία του Note 7 είχε πρόβλημα.

Η Samsung δεν είναι η μόνη που χρησιμοποιεί τα δικά της εργαστήρια για δοκιμές, υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές όπως η Motorola, αλλά για να πουλήσουν τα προϊόντα τους στις ΗΠΑ και να πάρουν πιστοποίηση από την CTIA, απευθύνονται σε εργαστήρια τρίτων, κάτι που δεν έκανε η Samsung με το Galaxy Note 7.

Την περασμένη εβδομάδα, όταν ανακοίνωσε την εκ νέου ανάκληση του Samsung Galaxy Note 7 και την οριστική διακοπή της παραγωγής, η Samsung αποφάσισε να κάνει “σημαντικές αλλαγές” όσον αφορά στην διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της. Αν και δεν επεκτάθηκε περισσότερο για τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει, μια από αυτές υποθέτουμε πως θα είναι να χρησιμοποιήσει third-party εργαστήρια δοκιμών, όπως κάνουν οι περισσότεροι.

note 7 battery test, Samsung Galaxy Note 7: Η Samsung έκανε μόνη της τα test μπαταριών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Και γιατί το έκανε αυτό? Μήπως για λόγους τσιγγουνιάς?

VasiliS7Edge

Μήπως γιατι έχει έχει δικό της εργαστήριο κάτι που οι άλλες εταιρείες δεν επενδύουν σε κατι τέτοιο; λεω εγω τώρα;

KnightRider

Τώρα το θυμήθηκαν ??? γιατί δεν το κάνανε αυτό εξαρχής ώστε να μην συμβεί μελλοντικά ???

Αγ.μ

Αν και δε με νοιάζει καθόλου η Samsung, προσωπικά ούτε συμπαθώ ούτε αντιπαθώ εταιρίες, Πραγματικά δε με έχει κουράσει ποτέ θέμα τόσο πολύ. Η τεχνολογία είναι δρόμος μπροστά, όχι ματιά στο πισω

christosk

Ρε fanboys ξεκολατε. Εχετε καταλαβει οτι κατεληξαν ατομα στο νοσοκομειο λογω μιας ατελειας σε εξαρτημα το οποιο θεωρειται το πιο επικινδυνο στη συσκευη? Μιλαμε για εξαρτημα το οποιο θα πρεπει να περναει απο τους πιο απαιτητικους ελεγχους και πρεπει να ελεγχουν ολες τι πιθανες και απιθανες παραμετρους για λογους ασφαλειας. Εχει δικα της εργαστηρια για να το κανει αυτο και δεν το πετυχαινει (αποδειχτηκε) και επισης πριν το δωσει στο κοσμο δεν κανει ουτε το κοπο να δωσει σε μια πιστοποιημενη εταιρια να κανει ενα δευτερο ελεγχο (συμφωνα με το αρθρο παντα). Αλλοι κατασκεβαστες, χ@ζοι ειναι που κανουν εκτεταμενους ελεγχους και απευθυνονται σε τριτους να παρουν πιστοποιησεις? Η Samy ειναι αδικαιολογητη.

petros

Ντοκουμέντο ….. https://youtu.be/Zp3ePhlpAyg !!!!

bezilys

@Petros χαχαχαχα αχ αχ κλαίω ρε!

 NikosAr

Και ο πραγματικός λόγος που παίρνουν φωτιά
https://www.youtube.com/watch?v=_Cd2WIxKRDk

Ελενα

Να δουμε οταν αποκαλυφθει το παραμυθι με τις μπαταριες τι εχει να γινει θα κλαψουν μανες και μανουλες αλλα εγω θα την παραδεχομουν εαν εκλεινε κοσμο στη φυλακη για την απατη .

Darth

από ότι λένε φήμες η πρώτες δοκιμές στα εργαστήρια της ISIS τεθηκαν υπο επιτυχια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.