Samsung Galaxy Note 7: Εκόνες και video από την edge και flat έκδοση

Μέχρι τώρα έχουμε δει φωτογραφίες και renders από το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Note 7, το οποίο θα ανακοινωθεί σε περίπου δυο εβδομάδες. Για πρώτη φορά σήμερα το επερχόμενο κινητό εμφανίζεται σε ένα πολύ σύντομο video. Το UI είναι οικείο σε όσους έχουν το Galaxy S7 edge.

Το σύντομο video του Samsung Galaxy Note 7 διέρρευσε με αφορμή ένα screen protector από την Olixar, το οποίο κοστίζει 42 ευρώ, λογικά αν ήταν flat θα κόστιζε λιγότερο.

Δείτε το video:

Μιας και μιλήσαμε για flat έκδοση, το γαλλικό Nowhereelse δημοσίευσε μια εικόνα, η οποία δείχνει ένα prototype του Samsung Galaxy Note 7 με flat οθόνη. Ωστόσο, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν πράγματι οι Κορεάτες θα κυκλοφορήσουν έκδοση του Note 7 χωρίς edge οθόνη.

galaxy note 7 photos video, Samsung Galaxy Note 7: Εκόνες και video από την edge και flat έκδοση

Όπως είπαμε, η μεγάλη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7 θα γίνει στις 2 του επόμενου μήνα και αναμένουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 6GB, σκάνερ ίριδας, οθόνη 5.7 ή 5.8 ιντσών QHD.

galaxy note 7 photos video, Samsung Galaxy Note 7: Εκόνες και video από την edge και flat έκδοση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Glorious

Τίιιιιι…….??? Τώρα το techblog δεν κρατάει πάντα επιφυλάξεις για το τι διαρρέει σε σχέση με τα τεχνικά χαρακτηριστικά? Techblog δεν μας συνήθισες σε αυτά. Τί σύμβαινει? Εξωγιήνοι, Τούρκοι πραξικοπηματίες, καμιά μυστική υπηρεσία. Πρωτόγνωρα όλα για μας τους αναγνώστες του techblog.gr!!

Beowulf Ahates

Εκόνες…όπως λέμε κοχόνες. Θαμπς απ!

Johnny

Με βαζει σε σκεψεις το οτι επιμελως κρυβουν το κατω δεξι μερος της συσκευης καθως και τη θυρα usb…Και στις φωτογραφιες,αλλα και σε αυτο το βιντεακι,εχουν καλυμμενο πααααντα το συγκεκριμενο σημειο…Καποιο samsung ειναι…..αλλα οχι το ΝΟΤΕ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.