Samsung Galaxy Note 7: Επιβεβαιώθηκε η έκδοση με 6GB RAM, αλλά…

Πριν ανακοινωθεί το Samsung Galaxy Note 7, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έκδοση με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB. Η Samsung ωστόσο αρκέστηκε στα 4GB 4RAM και 64GB χωρητικότητα, όμως οι φήμες συνέχιζαν να επιμένουν για την νέα έκδοση.

Το Samsung Galaxy Note 7 με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB εμφανίστηκε να παίρνει πιστοποίηση από την ΤΕΝΑΑ ενώ πρόσφατα ακούστηκε ότι θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα με τιμή 914 δολάρια.

Όπως έχουμε ξαναπεί, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά καθώς τελικά η Samsung επιβεβαίωσε την ύπαρξη της νέας έκδοσης. Μιλώντας σε event στη Seoul, ο επικεφαλής της Samsung Mobile, Koh Dong-jin είπε πως θα έρθει η νέα έκδοση, αλλά προορίζεται μόνο για την Κίνα.

Ο ίδιος φαίνεται να είπε πως η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει στην Κίνα καθώς είναι μια αγορά όπου οι τοπικοί κατασκευαστές επιλέγουν επιθετικό marketing τονίζοντας την όλο και μεγαλύτερη μνήμη. Είναι γνωστό πως η Samsung έχει αντιμετωπίσει αρκετά “προβλήματα” από Κινέζους κατασκευαστές στην τοπική αγορά με τις πωλήσεις της να πέφτουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Επομένως, είναι λογικό να λανσάρει εκεί ότι καλύτερο διαθέτει και αυτό είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του Samsung Galaxy Note 7 με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB.

Δεν έγινε κάποια αναφορά αν θα έρθει στη διεθνή αγορά, αλλά το πιο πιθανό είναι πως όχι.

samsung galaxy note 7 6gb ram, Samsung Galaxy Note 7: Επιβεβαιώθηκε η έκδοση με 6GB RAM, αλλά…

samsung galaxy note 7 6gb ram, Samsung Galaxy Note 7: Επιβεβαιώθηκε η έκδοση με 6GB RAM, αλλά…

samsung galaxy note 7 6gb ram, Samsung Galaxy Note 7: Επιβεβαιώθηκε η έκδοση με 6GB RAM, αλλά…

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Εστω κ έτσι, η Κινέζικη έκδοση θα λειτουργεί στην Ελλάδα 100% ?

Γιώργος

Γυφτιά της Samsung , έπρεπε να είχε 6 GB από την βασική έκδοση. Δεν είναι και λίγα 800 ευρώ έστω και αν αγοράζεις την κορυφή των κινητών για το 2016.

Χρήστος

Μα τι να τα κανεις τα 6gb οταν το κινητο με 4 κανει παπαδες και σηκωενει οτι θελεις:3

Gabriel

ΟΚ, το βγάζει στην αγορά της Κίνας που είναι επιθετική για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό. Στον υπόλοιπο κόσμο, γιατί δεν μπορεί να στείλει μερικά κομμάτια, παράλληλα με το 4GB/64GB;

George

Αφου θελετε 6γιγα παρτε τα εκει στην κινα δικες μου ειναι οι μνημες καρφωνω μια.βεβαια το λογισμικο δεν χρειαζετε τα 6γιγα αλλα οκ.

Ιωάννης jb

Πέρυσι δεν έφερε ευρωπη το note 5..
Φέτος φτιάχνει έκδοση με καθώς πρέπει rom και ram που θα είσαι καλυμμένος για 10 update…
Εντάξει στο τέλος θα πάρεις 2-3 αλλά υγεία μωρέ…

Και…. Την πάει μόνο κινα.. Εντάξει αυτά είναι τραγικά πράγματα..

Φτιαξε μωρή samsung ένα note που να είναι πραγματικός βασιλιάς με σωστή κατασκευή που να μη σπάει με τη πρώτη πτώση… Με 6αρα 4k οθόνη… 128αρα rom κ 6αρα ram… Μπαταρία 4-5 χιλιάρικα… Και δώσε εγγύηση για αναβαθμίσεις στα πρώτα 3 χρόνια να σου πούμε μπράβο….
Κοψε τις χαζομαρες θα έχεις σοβαρά προβλήματα στο μέλλον…

Giannisanag

Το κινητο κανει παπαδες. Εχει ακομα και ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗ μειωση της ευκρινειας σε FHD η ακομα και HD για οικονομια μπαταριας (για τους άσχετους που λενε τι να τα κανεις τα 2Κ η FHD φτανει).
Ενταξει θα ταν καλο να χει 6Gb αλλα αν και στην αρχγ δεν με τρελανε εχω ψηθει και βλεπω να σπρωχνω το 4ρι αρχες 17 .

Beowulf Ahates

Eιναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος που μένει…στην Ανω Κορφοπλαγιά, πως η αγορά της Κίνας είναι πλέον μεγαλύτερη απ όλης της Ευρώπης αθροιστικά.
Γιατί ρε Σαμσουνγκ δεν φέρνεις και στην πινέζα όλα τα μοντέλα,..όχι πως θα τ αγοράσουμε,..αλλά να ΄χουμε να σχολιάζουμε στο techblog…

Vai

Στο android οση ram και να του δωσεις αυτο θα βρει τροπο να την εκμεταλλευτει. Συνεπως και τα 6GB ram ειναι απαραιτητα γιατι με καποιο τροπο θα τα χρησιμοποιει.

Το θεμα ομως ειναι να κοιταει κανεις και λιγο πιο μακρια. Τα note ειναι συσκευες που τις κραταει καποιος για 3 και για 4 χρονια. Οποτε αν οι εφαρμογες η το λειτουργικο γινονται πιο απαιτητικα η πιο βαρια, καλο ειναι να υπαρχει οσο το δυνατον περισσοτερη μνημη.

Φυσικα ολοι αυτοι οι οποιοι λενε οτι και τα 4gb ram ειναι αρκετα και ειναι Large τυπαδες, θα ηθελα να τους δω τι θα λενε οταν αγορασουν την ευρωπαικη απλη εκδοση και μετα θα πεταξει η samsung στην αγορα και την 6αρα. Η μηπως μας λενε οτι αν κυκλοφορουσε και η 6αρα δε θα την προτιμουσαν?

Dimitris

Ηρέμησε όλοι έχετε τα χρήματα να το αγοράσετε και σας νοιάζει αν έχει 6 ram? Και δεύτερον διάβασα ότι πρώτα θα το έχει η Κίνα και μετά ανάλογα την ζήτηση που πραγματικά υπάρχει θα το δώσει και σε άλλες χώρες..Αν θέλει κάποιος θα το βρει

Παπαροκας tiamat

Το ξεφτυλισε το θέμα. Μεχρι τωρα οι διακρισεις αφορουσαν τη χωρητικοτητα μνημης μονο ,οχι και την ραμ

Βεβαια θυμομαστε και κάτι s4 με snapdragon 800…
Γενικα ειναι σαν να σου λεει εσυ ευρωπαιε φακ οφ!

Γεώργιος

Δεν είναι σωστή η κίνηση αυτή τής Samsung. Έχω αγοράσει τά note 1,2,4 αν τό διαθέσει μέ λιγότερη από 64gb μνήμη στην Ευρώπη δεν θα το πάρω

Anakin

Όντως αν συνεχίσει να κάνει τέτοια όπως και να μην δίνει νέα TouchWiz με τα αναβάθμισμενα Android τη βλέπω να περνει κατηφόρα έτσι πιστεύω

Γιώργος

@Giannisanag
Ο αριθμός των Pixel είναι σταθερός σε μια οθόνη και δεν αλλάζει οπότε αυτό που συμβαίνει προφανώς είναι να μειώνει την ανάλυση ο επεξεργαστής γραφικών (GPU) και ίσως να υπάρχει από εκεί κάποια εξοικονόμηση ενέργειας (λειτουργεί σε χαμηλότερη συχνότητα).

Giannisanag

Ειναι αυτο που εκανε η Sony με την 4Κ του Z5 που ήταν 4Κ μονο όταν ηθελε η Sony και FHD σε ολες τις αλλες περιπτωσεις. Τοτε καποια τρολ πανηγυριζαν.
Τωρα η Samsung σου δινει την επιλογή να εχεις απο 720 εως 2Κ. Οποτε θες εσυ.

Ιωάννης jb

@Beowulf Ahates… Δλδ θέλεις να πεις ότι επειδή είμαστε μικρή αγορά να μας έχουν γραμμένους και να μας φέρνουν β διαλογής ε?? Ντροπή!!!! Μεγάλη ντροπή να λέγονται τέτοια πράγματα..
Υπόψην σου να έχεις οτι ακόμη η κινα δε πιάνει μία μπροστά στην ευρωπη!!!
Νομίζεις ότι επειδή είναι μεγάλη χώρα έχει μεγαλύτερη αγορά από την ευρωπη???
Πρέπει να είσαι πολύ άσχετος για να λες κάτι τέτοιο!!!
Γερμανια, γαλλια και ιταλια αθροιστικά έχουν μεγαλύτερο αεπ από αυτό τις κινας!!!
Βέβαια μέσα σε λίγα χρόνια η κινα θα ξεπεράσει την ευρωπη…
Αλλά προς το παρόν είναι μικρότερη άρα εδώ έπρεπε να έρθει η καλή έκδοση του note και όχι στους κινέζους!!!! Οι κινέζοι παίρνουν φθηνές συσκευές κατά κύριο λόγο…

Beowulf Ahates

@Ιωάννης,
Με τις δωρεάν συμβουλές που δίνεις στο προτελευταίο σου πόστ στην Samsung, απορώ πως δεν έχεις ακόμα διευθυντική θέση μέσα στην εταιρεία…
ΥΓ. Αα ξέχασα,…δεν μιλάω με τους κάτω των 20 ετών. 🙂

Ιωάννης jb

Η ηλικία δε παίζει ρόλο…
Το ότι είμαι 30 χρονών (πάλι δε παίζει σπουδαίο ρόλο) και πεφτεις τελείως έξω σε αυτά που λες για αλλη μια φορα, δείχνει την ανωριμότητα σου…
Αποφευγεις να σχολιάσεις αυτά που λέω περί κινας και ευρωπης διότι προφανώς δεν έχεις τη να πεις ή αν πεις θα είναι σαν να κάνεις στροφή 180 μοιρών από το προτελευταίο σου σχόλιο…
Πράγμα που πάλι δεν θες διότι είσαι μικρός στο μυαλό…

Παπαροκας tiamat

Ιωαννης +1
Θα τους πουμε και μπραβο επειδη δε μας φερνουν τη κορυφαία εκδοση δλδ!??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.