Samsung Galaxy Note 8.0, Τελικά πρέπει να είναι αυτό

Αναμένεται να ανακοινωθεί σε ένα μήνα από τώρα, ο λόγος για το 8ιντσο tablet Samsung Galaxy Note 8.0 που είδαμε και εχθές σε μια πρώτη εικόνα. Τότε αναρωτηθήκαμε αν αυτή θα είναι η εξωτερική του εμφάνιση (εμένα προσωπικά μου αρέσει) και σήμερα μια real-life φωτογραφία φαίνεται να τo σιγουρεύει. Δείτε την και πείτε μας γνώμη!

Samsung Galaxy Note 8.0, Samsung Galaxy Note 8.0, Τελικά πρέπει να είναι αυτό

Πηγή

Kudos to Μιχάλης

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Η Samsung τώρα πια έχει όλα τα εφόδια να πάει μπροστά απο όλες τις άλλες εταιρίες. Αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω όλες τις συσκευές της με το ίδιο design. Αλλά ειναι όλες πραγματικά τουμπάνια. Σχετικά με το tablet…μ’αρέσει.

Αποστόλης Ρόδος

Όντως πολύ κουραστικό αυτό το ίδιο Design… είναι να απορείς τι κάνουν οι σχεδιαστές τους.
Κόβω να έχει παρόμοιο σχεδιασμό και το S4.

kalagas

Γιατί ρε παιδιά και η Sony δεν έβγαλε το Xperia Z και Xperia Tablet Z με ακριβώς το ίδιο design…
Και το iPhone δεν μοιάζει πολύ με το iPad…
Νομίζω ότι όλες πάνω κάτω το ίδιο κάνουν…
Ίσως όλες προσπαθούν να δημιουργήσουν “ταυτότητα” των προϊόντων τους ώστε αν τα βλέπεις από μακρυά (παραδιπλανό τραπέζι πχ) να μην αναρωτιέσαι τι είναι όπως παλιότερα… Να λες αυτό είναι Sony, Samsung, Apple κλπ χωρίς δεύτερη σκέψη…

μαρκος xperia

Το design μου αρέσει και εμένα αλλά δεν μπορω να καταλάβω κάτι. Επανω στο κεντρο, τι είναι αυτο , ακουστικό? Και οι δυο κουκίδες δίπλα είναι, αν θυμάμαι καλά, για να κλείνει η οθόνη αυτόματα όταν το φέρνουμε κοντα στο αυτί μας. Δηλαδή θα παίρνουμε και τηλέφωνο με το tablet σαν κινητό?
Τέλος Πάντον ελπίζω να εχει καλη τιμή, γιατί σε αλλά όπως το galaxy tab 2 κοστίζουν αρκετά για το τίποτα, και έχουν πολύ καλη υποστήριξη απο developers τα ατιμα.

MEDS

Παιδιά, το design είναι φουρνιά που λέμε. Κάθε χρόνο θα έχει και καινούρια σχεδιαστική φουρνιά που θα την αφομοιώνουν όλα τα μοντέλα. Αυτό που θα το ορίζει θα είναι φυσικά η ναυαρχίδα S4 από το Μάη. Μετά μέχρι τον επόμενο Μάη θα μένει το ίδιο σχέδιο σε όλα τα μοντέλα μέχρι να αντικατασταθεί με το S5 και πάει λέγοντας…
Κοιτάξτε τις αυτοκινητοβιομηχανίες, μια φουρνιά design για πολλά μοντέλα άλλης κατηγορίας και μεγέθους.

MEDS

@ μαρκος xperia

Το ένα θα είναι μικρόφωνο και το άλλο σένσορας φωτεινότητας, όχι για να παίρνεις τηλέφωνο, αλλά για να προσαρμόζετε αναλόγως το περιβάλλον.

Αποστόλης Ρόδος

@MEDS … το σκεφτόμουν και αυτό που λες και μακάρι να δούμε κατι διαφορετικό γιατι τα μυαλά μου πονεσαν με αυτό το design.

kostis

εμενα αυτο που θα με ενδιαφερε ειναι αν θα δωσει μια real smooth εμπειρια….
αυτο το λεω γιατι τουλαχιστον τα Galaxy tab 1 & 2 ειναι τραγικα….
και μην μου πειτε τιποτε γιατι για παραδειγμα το asus transformer (TF101) δεν εχει τετοια θεματακια….

Teo

Δηλαδή τι έχει το design που πρέπει να το αλλάξουν ?
Είναι ένα στιλ που αρέσει σε κάμποσα μύρια(πωλήσεις) εσάς θα ρωτήσει ο σχεδιαστής ?
Αν κούρασε η samsung με μια φουρνιά ίδιο στιλ τι να πουν και οι άλλοι που από τότε που βγήκαν κινητά και tablet έχουν το ίδιο μονότονο.Εμενα μ αρέσει γιατί μοιάζει με το S3 μου. 😀

karkavelas

Πίσω από το ταμπλετ κρύβεται ένα HTC one X 😛

GeeZe GORGEOUS

Εγώ το ‘χω πει. Δεν παίρνω android tablet από τη στιγμή που έχω S3, δηλ. android κινητό. Το συγκεκριμένο είναι πολύ ωραίο. Εγώ προσωπικά πιστεύω, πως θα έπρεπε να έχουμε υπολογιστή Mac, κινητό android και tablet Windows 8 😛 Έτσι τα συνδυάζουμε όλα!

MEDS

Σαν σχέδιο καλό είναι, υποκειμενικά-αντικειμενικά. Αν αντικαταστούσαν το πλαστικό με κάτι πιο luxury και το έκαναν και πιο ανθεκτικό στις πτώσεις, τότε θα μιλάγαμε ότι έφτασαν στο τοπ τους. Αλλά για λόγους marketing, δε πρόκειται ποτέ να φτιάξουν κάτι το απόλυτο, κάθε χρόνο πρέπει να δίνουν λόγους αντικατάστασης των προηγούμενων μοντέλων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εξέλιξη στις κάμερες των κινητών, 8mpx πρίν 4 χρόνια (Sony Ericsson), 8mpx και τώρα σχεδόν όλες οι ναυαρχίδες.

Mourlos

Med@ k markos@ ειναι κάμερα εμπρόσθια κ τα αλλα αισθητήρες φωτός!!!! 🙂 όντως πάντως κούραση η Samsung s3,note 2, note 8… Σαν τους Ντάλτον πάει!! 🙂 τεσπα. Σε όποιον του αρέσει να το πάρει.

μιχαλης

Δεν έχει λόγο αν είναι από πλαστικό το θέμα είναι τι πλαστικό είναι υπάρχουν και ανθεκτικά πλαστικά δεν σημαίνει ότι όλα πρέπει να σπάνε και +1 στον Κώστα γιατί κι εμένα μου αρέσει προσωπικά και αν έχει και χαμηλή τιμή θα είναι ακόμα πιο ωραίο!!!

SammyJim

…οταν βλεπω σχολια για νεο προιον εδω μεσα νομιζω οτι ειμαι σε φορουμ περιοδικου μοδας…το desing σας πειραξε,ε?τα hardware κουμπια μπροστα δεν τα ειδε κανεις?????εκτος κι αν οταν παρει τη LimePie ξαναχριαζονται κουμπια…γιατι αποσο ξερω με Ζελεδακι δεν υπαρουν!

Vagos

Προσωπική μου άποψη…άσχημο.

Panos7GR

Μια χαρά είναι το tabletακι!! Μου αρέσει κι εμένα έτσι όπως είναι, έχει 8 ίντσες άρα ούτε μικρό, ούτε μεγάλο (άρα ιδανικό για μεταφορά και για σερφάρισμα) και φυσικά θα παίρνει κάρτα SIM για mobile Internet και για κλήσεις (όπως και το Note 10.1). Η μόνη μου ένσταση είναι αυτό το Home button και τα πλήκτρα αφής… Είναι αντιαισθητικά και πιστεύω περιττά! Σε tablets τα on screen buttons είναι ιδανικά και δεν χρειάζονται αυτές οι “βλακείες” της Samsung.

@SammyJim: Φυσικά πλήκτρα ή πλήκτρα αφής δεν χρειάζονται πια από την έκδοση Android 3.0 (Honeycomb) και πάνω, για τα tablets και από την έκδοση 4.0 (Ice Cream Sandwich) και πάνω, για τα smartphones.

status quo

Δεν λεω ωραιο το ταμπλετ αλλα αν υποθεσουμε οτι χρησιμοποιυομε το s pen πως θα πατησεις τα κουμπια αφου με πενακι δεν πατιουνται

Panos

Ωραίο φαίνεται αλλά προτιμώ σίγουρα το iPad mini. Καλύτερα το αυθεντικό παρά μια ακριβή μαϊμού…

Mourlos

Panos@ φίλε μου κάπου μπερδεύεσαι.. Άλλο το ipad mini k άλλο το note 8.δεν είναι μαϊμού η γνήσιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.