Galaxy Note 8: Η Samsung επιβεβαιώνει την ύπαρξή του

Μετά την δεύτερη και οριστική ανάκληση του Samsung Galaxy Note 7 λόγω της ελαττωματικής μπαταρίας, που οδήγησε σε σειρά εκρήξεων, ήταν πολλοί αυτοί που αναρωτήθηκαν ποια θα ήταν η τύχη της σειράς Note και αν το 2017 θα υπάρξει Samsung Galaxy Note 8.

Υπήρξε μάλιστα και πληροφορία που έλεγε ότι η Samsung θα δώσει τέλος στη σειρά του Note και ότι από του χρόνου θα κυκλοφορεί μια μόνο ναυαρχίδα το πρώτο εξάμηνο και αυτή θα είναι από τη σειρά S.

Όπως φαίνεται όμως, η ίδια η Samsung επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Samsung Galaxy Note 8. Αυτό γίνεται μέσω της ανακοίνωσης για ένα upgrade program για τους κατόχους του Samsung Galaxy Note 7 στη Ν. Κορέα. Όσοι αγόρασαν το Note 7 και θέλουν να ανταλλάξουν το κινητό με τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμιστούν σε Samsung Galaxy S8 ή Samsung Galaxy Note 8. Η ανταλλαγή δεν θα γίνει δωρεάω, αλλά θα πρέπει να πληρώσουν τη μισή τιμή του S7 ή S7 edge (ανάλογα με το ποιο επέλεξαν να αντικαταστήσουν το Note 7).

Πέραν του ότι η Samsung κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τους πελάτες της, αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι η επιβεβαίωση της ύπαρξης του Samsung Galaxy Note 8 και η συνέχιση της σειράς Note. Η Samsung δεν θεωρεί πως η ατυχία του Note 7 πρέπει να την κάνει να βάλει τέλος στα Note.

Τι λέτε, πρέπει να συνεχιστεί η σειρά Galaxy Note;

samsung galaxy none 8 confirmed, Galaxy Note 8: Η Samsung επιβεβαιώνει την ύπαρξή του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος Παππας

Εννοειται πρεπει να συνεχιστει η σειρα note 7. Οκ, υπηρξε μια αστοχια, η samsung την αναγνωρισε και σταθηκε στον καταναλωτη (και με το παραπανω μαλιστα), αλλα απο κει και περα δεν καταλαβαινω ολον αυτον τον ντόρο….

Chris_BMW

Μμμμ.. για να σας δω τωρα μάγκες ! Κάτι ανάλογο δεν έκανε κ η apple με το 100δολαρο που έπρεπε να πληρώσεις διαφορα … είχε πέσει το κράξιμο της αρκούδας .. ευτυχώς η Samsung σέβεται τον πελάτη κ δεν κοιτάει το κέρδος…. Το ίδιο ισχύει βεβαια κ για την “αγαπημένη ” μου Apple

Leo_85

Kαι βεβαια ΝΑΙ.Χοντρη παπαρια για τετοια εταιρια δεν το συζηταμε αλλα ουτε το ηθελαν οι ανθρωποι ουτε επιτηδες το εκαναν να παιξουν με την ασφαλεια του κοσμου και με το brand της.Μια ατυχη στιγμη,ενα ανθρωπινο λαθος,δεν σημαινει οτι πρεπει να το καταργησουν.Εξαλλου οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο οποτε το Note 8 θα βγει τουμπανακι!!

Ante_Geia

ΝΑΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑΑΑΑΙ!!!

Aimilianos

Ναι να συνεχιστει η σειρα μια αστοχια δεν πρεπει να φερει ενα τελος

thanoik

Αναλόγως πώς θα βγει στην πορεία

Γιάννης Τ.

Φυσικά κ πρέπει να συνεχιστεί! Παρόλο υπήρξα χρονια χρηστης του μηλου την όλη σειρά Νότε πάντα την έβλεπα με καλο ματι! Επίσης τις επόμενες μέρες θα περάσω σε ματχειρισμενο Νότε 4 κ θα κοιτάξω για το 8 στο μέλλον! 🙂

Lefossax

Μα και βέβαια αφού έχει κανει το μπαμ αυτή η σειρά

Γιάννης

Αστοχία το note 5 αστοχία το 7 για γέλια μόνο είναι αυτή η εταιρία .

Σπύρος

Μπράβο στα παιδιά που πάρα την ατυχία τους με το note 7 θα προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο και εδώ που τα λέμε τα παιδιά δεν έκαναν κάτι κακό απλός προσπάθησαν να βάλουν μπαταρία αυτοκινήτου σε κινητό για να ικανοποιησουν εμάς

Agnostos13

Καιγεται iPhone 6s…δινουν νεο 6s δωρεάν η 7 με +100$…
Καιγονται Note 7…δινουν S7 ή S7 Edge με +300$ ή +350$ αντιστοιχα…
Και μετα λεγαν καποιοι για την Apple!

savvas

πετάγονται όσοι έχουν απωθημένα με την Samsung και λένε τα δικά τους.
Απλά για να μιλάμε για τα ίδια πράγματα η Apple βγάζει μια σειρά το αντίπαλο δέος είναι η σειρά Galaxy S της Samsung για αυτά αναλωθείτε όσο θέλετε.
για phablets και κινητά απλής χρήσης γιατί έχετε γνώμη αφού δεν υπάρχουν ανάλογα μοντελα από την εταιρεία που υποστηρίζετε οπαδικα;

Kostas

Ο/Η Γιαννης, το όριο είναι 41 μ….ες στις 42 πεθαίνεις.

Μιχάλης

Βέβαια και πρέπει να συνεχίσει η παραγωγή του note το περιμέναμε αλλά απογοητευτηκαμε. Περιμένουμε το 8

Μάκης

[[“Η Samsung δεν θεωρεί πως η ατυχία του Note 7 πρέπει να την κάνει να βάλει τέλος στα Note”]]
Και πολύ καλά κάνει η samsung! το γεγονός ότι απέτυχε το note 7 δεν σημαίνει ότι αυτόματος καταργούμε ίσως το καλύτερο smartphone της αγοράς έτσι άπλα!
Οπότε εγώ ως ενεργός καταναλωτής απλά περιμένω να δω το Samsung Galaxy Note 8 να ξανά-κάθετε στο θρόνο που του αξίζει όπως όλα τα note βέβαια….

Αλέξανδρος

@Agnostos13 δεν το κατάλαβες καλά:
“Όπως φαίνεται όμως, η ίδια η Samsung επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Samsung Galaxy Note 8. Αυτό γίνεται μέσω της ανακοίνωσης για ένα upgrade program για τους κατόχους του Samsung Galaxy Note 7 στη Ν. Κορέα. Όσοι αγόρασαν το Note 7 και θέλουν να ανταλλάξουν το κινητό με τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμιστούν σε Samsung Galaxy S8 ή Samsung Galaxy Note 8. Η ανταλλαγή δεν θα γίνει δωρεάω, αλλά θα πρέπει να πληρώσουν τη μισή τιμή του S7 ή S7 edge (ανάλογα με το ποιο επέλεξαν να αντικαταστήσουν το Note 7).”

Το S7 ή s7 edge το παίρνεις δωρεάν και δωροεπιταγή κιόλας, αλλά αν θα ακολουθήσεις αυτό το “νέο” πρόγραμμα και με την ανταλλαγή που θα κάνεις είτε με το απλό είτε με το edge θα πρέπει να πληρώσεις τα 300 ή 350€ για να αναβαθμιστείς σε s8 ή s8 note μετά ”ΔΩΡΕΑΝ”.
Μέχρι να βγουν τα νέα μοντέλα θα περάσουν αρκετοί μήνες και λογικό είναι να σε χρεώσει για το κινητό που θα το έχεις τόσο καιρό στην κατοχή σου και με τις ανάλογες ζημιές που ( μάλλον ) θα έχει υποστεί.

Παναγιώτης Μπιλάλης

Και βέβαια πρέπει να συνεχίσει.

Gvirginia

@Αλέξανδρος
Δε το παίρνεις δωρεάν, το έχεις ήδη πληρώσει αγοράζοντας το Note.

Αυτό που λέει ο Agnostos13 (και ο Chris_BMW πιο πάνω) είναι ότι σε ένα άρθρο που έγραφε για ένα iPhone 6S Plus που πήρε φωτιά και η Apple αντικαταστούσε τη συσκευή (καθώς και όλα τα καμμένα αξεσουάρ), είχε προτείνει στον πελάτη ότι με +$100 μπορεί να πάει στο νέο μοντέλο (7).

Στα σχόλια την κράζανε γιατί ζητούσε $100 και το θεώρησαν “γυφτιά”.

Θοδωρης Κοπελλος

Φυσικα και πρεπει να συνεχιστει…συμβαινουν αυτα…εδω κολοσσοι οπως( Rols Royce Mercedes Ferrari) που πραγματικα απειλουνται ζωες-και οικογενειες- και εχουν κανει ανακλησεις μοντελων, λογω ελατωματων στα ηλεκτρικα τους η μηχανικα τους τμηματα…απλα δεν εδωσε κανεις τοσο μεγαλη διασταση στο θεμα…Βεβαια η Samsung εχει μονο ενα ατιπαλο, που λογω του οτι τα 3 τελευταια χρονια οι πωλησεις πανε στα ταρταρα βρηκε εφορο εδαφος για ανακαμψη,πατωντας πανω στην ατυχια της…

Chris_BMW

Αλέξανδρε @Θα μας τρελάνετε εδω μέσα ή τρολαρετε απιστευτα! Ποιο S7 περνούν δωρεάν ;; Το χρυσό πλήρωσαν σε τιμή note μάλιστα. Κ του χρόνου αν θες το καινουργιο σκάσε κ τα υπόλοιπα μισά λεφτά. Η Apple έκανε αυτό που λέει ο Αγνωστος@ για σύγκρινε τα λίγο.Δεν υποστηρίζω καμία απο τις δυο κ οι δυο λεφτά θέλουν αλλα εσείς της Samsung ρε παιδι μου κατευθείαν να τη δικαιολογήσετε η εταιρεία του λαού ένα πράγμα.

Κώστας

Βεβαίως να παραμείνει! Αρκεί και οι εκρήξεις να είναι εξελιγμένες & αναβάθμισέβες! ;ppppp πέραν της πλάκας φαντάζομαι θα έμαθε να προσέχει λίγο περισσότερο Απο βιομηχανική κατασκοπεία

George

Βρες το προβλημα κ ανακοινωσε το με θαρρος χωρίς ντροπες, μα βασικα απλα βρες το προβλημα γιατι θα σκοτωσεις τελείως το s8. Δε μπορει να πας σε παρουσιαση καινουργιου μοντελου εαν δεν εχεις βρει το προβλημα πανω σε αυτο το πολυ μεγαλο κ επικίνδυνο προβλημα.
Sammy αν κ sony fan σε εκτιμο εισαι κορυφη κ πρωτοπόρος αλλα θα σε σκοτωσει αυτο το θεμα. Βρες το προβλημα ταχυστα.

Γιωργος

Ωραια. Τωρα πρεπει να προλαβουμε τη Sammy και να της πουμε πως το θελουμε το ΝΟΤΕ 8 γιατι οι Κορεατες παλι θα κανουν του κεφαλιου τους.

Μπορει πχ να το κανουν να ξεκλειδωνει με αναλυση αναπνοης αλλα μπορει να βγαλουν τα κουμπια του ηχου. Ποιος ξερει εδω για να βαλουν iris scanner ξηλωσαν οτι διαμαντακι ειχε και δεν ειχε το ΝΟΤΕ. ( Βλεπε ir blaster, ραδιοφωνο fm, θερμομετρο κτλ)

Δεν ειναι να τους εμπιστευεσε αυτους. Ου γαρ ειδασι τι ποιουσι. Απαπαπα.

petros

οι τουρκογυφτοι στην apple ζητουσαν στην άμεση αντικατασταση τα 100dollars και του ειχε καει και ολο το γραφείο , τωρα σου δινουν δωρεαν το S7 EDGE χωρίς να εχεις παθει ζημιά θα το κρατήσει κάμποσες μήνες και ζητάνε μετά τα μισά του s7 να πάρεις το note 8

Gvirginia

@petros
Οι “τουρκογυφτοι” δε ζητούσαν τίποτα. Έδιναν – αντικατέστησαν ότι κάηκε δωρεάν.
Απλά κάνανε και πρόταση ότι αν θέλει να πάει στο καινούριο μοντέλο θα πρέπει να δώσει +$100.
Σταματήστε να παραπληροφορείτε.

Agnostos13

Αλέξανδρος:
Σε καθε περιπτωση δεν σου δινει το S8 ή το Note8 δωρεαν αλλα με την υποχρεωση να παρεις ενα S7 ή S7 edge πληρωνοντας το 50% της τιμης του. Δηλαδη αν θες upgrade πας στα +300$ τουλαχιστον! Αλλιως μενεις με το S7 ή το S7 Edge!

petros

Gvirginia@ εδω μιλάμε για ΕΝΑ άτομο μονο, που του πηρε φωτια το σπιτι και του ζητησαν χρηματα, οχι για 1,5 εκατομμύρια επιστροφες τις samsung!! επιμένω ειναι https://youtu.be/Tiw8bmomo2k

Agnostos13

Συνοψιζοντας εχεις δωσει ηδη 800κατι για το Note 7 που ειναι η τελευταια ναυαρχιδα και σου λεει αν θες να το αλλαξεις μελλοντικα με την τελευταια ναυαρχιδα (μεταξυ S8 και Note8 αναλογως την υπομονη σου) θα πληρωσεις και αλλα…αλλιως βολεψου με συσκευη την περσυνη…

petros

Ειχες επιλογη επιστροφή χρημάτων , απλως σου εδινε 2 επιλογη το S7 EDGE

Μιχάλης

Εννοείται πως πρέπει να συνεχιστεί.

Christosk

Είχες το Note 7, λόγω του φιάσκου σου λένε “αν θες σου δίνουμε το S7 ή το S7 edge τζάμπα”, δηλαδή είναι σαν να έχεις πάρει ένα S7 στη τιμή του Note 7. Ήδη έχεις χάσει χρήματα. Έχεις μετά από λίγο καιρό την επιλογή να πληρώσεις μισή τιμή το S8, S8 edge, Note 8, και μιλάμε ότι αυτό είναι το λιγότερο ενα 300ρι πάνω, χάνεις λοιπόν ακόμα πιο πολλά χρήματα.

Η Apple σου λέει πάρε την ίδια συσκευή τζάμπα, άρα δεν χάνεις τίποτα ή πάρε την πιο κανούρια με 100$ καπέλο. Είναι σαν να σου λέει ότι έχεις πουλήσει το (πλέον παλιο 6S αφού έχει περάσει ένας χρόνος και έχει κυκλοφορήσει καινούριο καλύτερο) 100$ λιγότερα από το (brand new) 7αρι.

Τέλος θέλω να ρωτήσω ποιος χ@ζος θα δεχτεί να πληρώσει, έμμεσα μέσω της ανταλαγής, ένα S7 όσο το Note 7 ενώ μπορεί να πάρει πίσω τα χρήματά του, απλά να αγοράσει το S7 και να του μείνουν και λεφτά στη τσέπη.

Giannis

Τα σχόλια μερικών ειναι κορυφαία, σας ευχαριστώ που με κάνετε να γελάω. Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Καίγεται ένα iphone 6s και η apple το αντικαθιστά δωρεάν και πλήρως με το νέο μοντέλο. Επίσης δίνει την δυνατότητα στον χρήστη με 100$ να πάρει το 7. Ένα μεταχειρισμένο 6s έχει μία διαφορά με ένα καινούργιο 7 τουλάχιστον 350€ άρα ο καταναλωτής βγήκε κερδισμένος (φυσικά η αναστάτωση κλπ είναι μεγάλη αλλά το κοιτάμε αυστηρά σε οικονομικό επίπεδο)
Καίγεται ένα note 7 και σου λέει η samsung να το αλλάξεις με ένα υποδεέστερο s7 και μία ΔΩΡΟεπιταγή για να αγοράσεις μπιμπλίκια από τα κατάστημα της (που της κοστίζουν ψύχουλα). Εφόσον θέλεις να αναβαθμιστείς στο επόμενο Note 8 όχι μόνο θα πρέπει να επιστρέψεις το S7 αλλά να πληρώσεις και την μίση αξία αυτού ως καινούργιου (την οποια ρυθμίζει η ίδια η samsung, άρα αν στους επόμενους μήνες κρατήσει ψηλά την τιμή ετοιμαστείτε να σκάσετε τουλάχιστον 400€ + ένα S7).
H μόνη συμφέρουσα επιλογή είναι η επιστροφή χρημάτων αλλά από όσο διάβασα έιναι χρονοβόρα και δεν ίσχυσε σε όλες τις αγορές.

Tor

Αυτός ο ChristosT γιατί δε σχολιάζει ρε παιδιά. Σε κάθε άρθρο που αφορά την Apple πετάγεται σαν πορδή

T3hNabzoR

Τωρα να φανταστω ειναι γυφτοι και στη Samsung, Ποσο ωραια ειναι να κραζεις κατι και μετα να το λουζεσαι ( και σε πολλες περιπτωσεις και το επικροτείς κιόλας. βλ. Ενσωματωμένη μπαταρία, έλλειψη SD card (s6), απουσία radio fm ) και μέτα λετε για Apple fanboys και πρόβατα.

Well done!

Υ.Γ Ελπιζω αυτοι που ελεγαν οτι η Apple με τα δις δεν εδωσε τσαμπα αναβάθμιση να βγουν να χαρακτηρισουν και την κίνηση της Samsung, να μας πουν πως τους φαινεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.