Samsung Galaxy S6: Τιμή πάνω από 749 ευρώ στην Ελλάδα

Από αυτή την Παρασκευή 20 Μαρτίου θα μπορείτε να προ-παραγγείλετε τα νέα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge. Οι τιμές τους μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το Galaxy S6 θα κοστίζει περισσότερο από 749 ευρώ (τιμή εκκίνησης του Galaxy S5).

Update: Επίσημα η τιμή του Galaxy S6 στην Ελλάδα και
η τιμή του Galaxy S6 Edge στην Ελλάδα.

Αν σκεφτούμε ότι το Galaxy Note Edge με την κυρτή οθόνη στο πλάι έχει τιμή στην Ελλάδα 899 ευρώ, τότε κάπου εκεί θα πρέπει να υπολογίζουμε και το Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 Edge vs Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 ελληνικό hands-on video
Samsung Galaxy S6 Edge ελληνικό hands-on video

Διαβάστε επίσης: LG G Flex 2: Ελλάδα τιμή 769 ευρώ και μόνο στην COSMOTE

Samsung Galaxy Note Edge: Τιμή 899 ευρώ στην Ελλάδα, Samsung Galaxy S6: Τιμή πάνω από 749 ευρώ στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Και βεβαια τα καρτελομαγαζα εδω στην Ελλαδα αν τολμησεις και τους πεις να σου κοψουν κατι απο τη τιμη θα σου πουν …. πωπω ουτε 10 κατω δεν μπορω… θα μπω μεσα !!!

realman1

@NtinosMD που το εχεις δει αυτο πες μου ενα καταστημα 😛

dami

Κοψοχρονια δηλαδη…θα δουλεψω 2 μηνες χωρις να φαω ευρο για να παρω ενα κινητο.Αυτη ειναι προσφορα που αξιζει ! Ευχαριστω samsung

fotis

Υπομονη 3 μηνες κσι σε σκρουτζοκαιζερομαγαζα γυρω στα 5 κατοσταρικα.

Jorhe

Στην Αυστρία το S6 – 700 eu, το S6 Edge 850 eu. Μου φαίνονται πολύ ψηλά εμένα οι τιμές για ένα κινητό αν σκεφτείς πως είναι ένα μεγάλο μέρος ή και όλος ο μισθός σου. Όπως λέει και ο φίλος από πάνω, 2-3 μήνες και θα έχει 500άρη στο Skroutz.

NZ

H Samsung ακολουθεί τη γραμμή της Apple και σαν σκοπό έχει να δημιουργήσει φανατικό κοινό, άσχετα την ποιότητα και την τιμή του smartphone. Δεν έχω σκοπό να προκαλέσω “πόλεμο” αλλά εκεί το πάει. Δύσκολο βέβαια γιατί ο κόσμος έχει συνηθίζει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική, οπότε ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπάρχουν αντιδράσεις.
Η Apple στο θέμα marketing είναι μανούλα, πλασσάρει ΕΝΑ κινητό, το αναβαθμίζει, το υποστηρίζει και το πουλάει σαν τρελή, κάτι που η Sammy απέχει ακόμα.
Κάτοχος iPhone, το S6 είναι πανέμορφο, ωραίο design. Έχω συνηθίσει iOS, οπότε δε θα εκφέρω γνώμη για το Android.

ELEONORA

Samsung μιλαμε εγγυηση….Το galaxy alpha επισημη τιμη 700ευρω,6 μηνες αργοτερα 300ευρω.Το iphone 6 επισημη τιμη 699ευρω,6 μηνες αργοτερα 625ευρω.Ακομα και το sony z3 compact,επισημη τιμη 499σημερα,6 μηνες αργοτερα 360ευρω.Η samsung γενικως το εχει ξεφτιλισει με τις υπερκοστολογησεις.

Γιωργος

699 στο Düsseldorf και δωρο ο ασυρματος φωρτιστης!

Enzo

Η τιμή εκκίνησης για την κάθε ναυαρχίδα ειναι πάνω κάτω 750 ευρώ. Ή θα το πάρεις με επιδότηση σε αυτήν την τιμή από τα κοινά μαγαζιά ή σε κανένα τρίμηνο από σκρουτζ με 500, σε εξάμηνο 400 κοκ.

Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που κάποιοι κράζουν…

Σπυρος

Είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα πάρω Day 1 για το νέο Samsung, εδώ και 4 χρόνια τα έπαιρνα Day 1 από σκρουτομαγαζα!Φέτος τον Ιούλιο θα πάω για oled tv της lg και μετά το καλοκαίρι που θα έχει πέσει αρκετά το s6 θα τσιμπήσω τότε. .

Φωτης

@Enzo ελα μου ντε ουτε εγω μπορω να καταλαβω γιατι φωναζουν για ενα κινητο που τωρα κανει 750 ευρω και σε 3 μηνες θα κανει 500….

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ

στο αναλυει ξεκαθαρα και ο απο πανω… δεν γινεται να πεφτει τοσο γρηγορα η τιμη ενος τοσο ακριβου κινητου..

DIREFEAR

ΝΟΤΕ 4 ΜΕ 530 ΕΥΡΩ!
με αποσπωμενη και 50% μεγαλυτερης διαρκειας μπαταρια!
με γραφιδα!
με μεγαλυτερη οθονη!
με υποδοχη για καρτα μνημης!
και το μονο μειον τα λιγο κατωτερα cpu/gpu και ισως το λιγοτερο φρεσκο ντιζαιν.
Αλλα σου μενουν περισσοτερα απο 200 ευρω στην τσεπη.Τι λετε;;; 😉

Nickolas

Το αφεντικό τρελάθηκε και τα βαλε όλα τσάμπαααα :p
Προσωπικά αν ήταν να πάρω κάποιο θα έπαιρνα το s6 edge πραγματικά πολύ όμορφο, το απλό δε λέει και πολλά. Μετά από κανα χρόνο που θα πέσει η τιμή σε φυσιολογικά επίπεδα μπορεί και να το τσιμπήσω.

Enzo

@Φωτης

Καταρχάς η τιμή στα σκρουτζομάγαζα ειναι χαμηλή γιατί γίνεται παράλληλη εισαγωγή από άλλες αγορές που τα ενδιάμεσα κόστη ειναι χαμηλότερα. Εσύ τι νομίζεις δηλαδή, οτι στα κεντρικά της samsung λένε ” Στην Ελλάδα ειναι κορόιδα ή στην Ελλάδα το φυσάνε το χρήμα, οπότε θα πουλήσουμε ακριβά”??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Και κατά δεύτερον, το αποτέλεσμα μετράει: ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ!!!

ΥΓ: Sorry για τα κεφαλαία, αλλά όπως μου γράφεις, θα σου γράφω…

Φωτης

οχι φιλε μου.. απο εξωτερικο τα παιρνει και η αντιπροσωπεια και το πλαισιο και η κοσμοτε κτλ κτλ… απλα αυτοι σαν μεγαλυτεροι σου “πουλανε” και καλυτερη εγγυηση και στην τελικη αυτοι και 1000 να το δωσουν θα πουλησουν! αλλη ζητηση εχουν μαγαζια στην ερμου αλλη στα Καρδαμιτσια… Επισης και τα σκρουτζομαγαζα εχουν αυτα τα ενδιαμεσα, απλα μπορει να ειναι ελαχιστα λιγοτερα..
Στην τελικη οχι δεν θελω περιμενω 3 μηνες για να παρω το galaxy (το οποιο δεν θα το επαιρνα ποτε) γιατι τοτε θα εδινα 500-600 ευρω για ενα κινητο που θα ειχε χρονο ζωης 1 χρονο και 9 μηνες.. απο εκει και περα τερμα η εγγυηση, αναβαθμυσεις, θα εχει χτυπηματα κτλ..

Επισης, ολα τα κινητα ειναι στο σκρουτζ.. σε ΚΑΝΕΝΑ αλλο δεν πεφτει η τιμη τους οπως πεφτουν σε αυτα της SAMSUNG.

Υ.Γ. τα κεφαλαια ειναι γιατι φωναζω με αυτα που ακουω απο Ελληνα (κατωτατος μισθος 450 ευρω) και που πριν 2 χρονια η αρχικη τιμη του galaxy ηταν στα 600-650 (και τοτε ηταν η καλυτερη εποχη των galaxy s)

Pavlos

800 ευρώ για κινητό ..καλό και άγιο….αλλά με λειτουργικό ίδιο με κινητά των 89,99 ευρώ

nikos7

Και ποιος σας ειπε οτι στα σκρουτζομαγαζα η τιμη του σε 3 μηνες θα εχει πεσει 200+ ευρω? εκεινους για λαλακες τους εχετε? Λετε να μην διαβαζουν φορουμς και διαφορα σιτε και να βλεπουν αν αρεσει κατι ή οχι στο κοινο και τι σκοπευουν να κανουν αν θελουν να το αγορασουν? πιστευω σε 3μηνο απο κυκλοφορια σε ελλαδα των φλεξ2,σ6,μ9 η τιμη για τα 2 πρωτα θα ειναι 100-150 κατω, ενω για το μ9 κανα 50-100 κατω..και αποψη μου το μ9 ειναι η καλυτερη επιλογη γιατι και απο τα καρτελ να το παρεις απο την 1η μερα κυκλοφοριας του, θα αξιζει τα λευτα του, γιατι η τιμη του δεν πεφτει ευκολα σε σχεση με τα άλλα, και εσυ 8α το χρησιμοποιεις απο την 1η μερα ενω ο αλλος που θα δωσει -100 ευρω σε 3 μηνες θα το ευχαριστηθει 3 μηνες λιγοτερο.οποτε τα 100 ευρω παραπανω για 3 μηνες χρησης τα θεωρω worth..Μην ξεχναμε οτι η htc βγαζει ναυαρχιδα καθε Μαρτη, οποτε οσο πιο γρηγορα το παρεις, τοσο πιο πολυ θα το χαρεις “καινουριο” μεχρι την ελευση του επομενου..

Γιάννης σε λέω

Εντάξει όσο όμορφο και να είναι τόσα λεφτά δε δίνονται. Δεν είσαι IOS κυρά Samsung, Android είσαι και σε έναν χρόνο η συσκευή σου θα χει παλιώσει, αφού η συνταγή στα Android είναι γνωστή. Αναβαθμίζουμε το λογισμικό γρηγορότερα απ όσο πρέπει και αναγκάζουμε τις εταιρίες να φτιάχνουν όλο και πιο συχνά καλύτερα κινητά σε τεχνολογικές δυνατότητες. Μέχρι 300 € για Android, ούτε ευρώ παραπάνω. Τουλάχιστον οι κάτοχοι του i-phone 6 θα είναι σίγουροι ότι η συσκευή τους θα είναι κορυφαία για 2 χρόνια σίγουρα.

Theo

@Γιάννης σε λέω Ναι με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Σταματήστε να θεοποιείτε τα iphone. Και η apple τα ίδια κάνει. Και η google.

NZ

@Theo Είτε το θέλεις φίλε μου, είτε όχι, καιρός είναι να το παραδεχτείς. Η μεταπώληση στο iPhone είναι στα ύψη ακόμα και μετά από 1-2 χρόνια. Είδες τι έγινε με το 5c. Τα έχουμε ξαναπεί. Αν η Samsung (και η οποιαδήποτε Samsung) κατασκεύαζε smartphones και έβαζε ΔΙΚΟ ΤΗΣ λογισμικό (το ξαναλέω, ΔΙΚΟ ΤΗΣ, το Android ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δικό της), τότε δε θα συζητούσαμε για μείωση τιμής στο 3μήνο. Αυτό είναι ξεφτίλα για μια εταιρία και περισσότερο για τους πελάτες της.
Αλλά ο καταναλωτής σαφώς και δεν έχει μερίδιο ευθύνης από τη στιγμή που η ίδια η εταιρία (στην περίπτωσή μας η Samsung) βγάζει τα μάτια της με το να λανσάρει σοριδόν διαφορετικές συσκευές της ίδιας σειράς (Galaxy) για να πιάσει τις τσέπες του κάθε καταναλωτή, ΧΩΡΙΣ να δώσει έμφαση στην επένδυση του κινητού.
Η Apple από την άλλη μεριά (όπως και η Microsoft στο άμεσο μέλλον), δεν έχει ανάγκη από τέτοιες φιλοσοφίες γιατί πολύ απλά ακολουθεί τη δική της και έχει φανατικό κοινό το οποίο την υποστηρίζει. Μπορεί από specs το iPhone να είναι κατώτερο με τις ναυαρχίδες άλλων εταιριών, αλλά έχει την υποστήριξη των πελατών της και αυτό της φτάνει!

sotos

Ρε δεν πανε καλα οι ανθρωποι; Για οποιαδηποτε χωρα με οποιαδηποτε μισθο, 800€ για ενα κινητο το οποιο θα αλλαξεις σε 1-2 χρονια ειναι απλά ΤΡΕΛΟ, οταν το κοστος κατασκευής κυμαίνεται περιξ των 200 δολλαριων. Lenovo & παλι Lenovo…..

ΝΖ

@Theo …οπότε σταματήστε και εσείς από την πλευρά σας να θεοποιείτε κάθε Android συσκευή γιατί καταντάει κουραστικό. Τα παράπονά σας στην Google που δε βγάζει (η ίδια) ένα super-duper Nexus, να ταρακουννήσει την αγορά, να το αγοράσετε 750€ (και μετά από 1 χρόνο να το μεταπωλήσετε 680€) και τότε να ασχολειθείτε πραγματικά και σωστά με την Apple και τα WP και να μιλήσουμε όλοι μαζί για ανταγωνισμό.
Δηλάδη εσένα σαν χρήστη, δε σε ενοχλεί το γεγονός που μπαίνεις σε μια διαδικασία την οποία δε γουστάρεις; Αναφέρομαι και στο θέμα αναβάθμισης λογισμικού. Ενώ η Apple στέλνει updates τα οποία είναι διαθέσιμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, την ίδια ώρα, την ίδια στιγμή σε όλους, οι χρήστες κινητών Android περιμένουν την αντίστοιχη αναβάθμιση του Android μέσω της εταιρίας κατασκευής κινητού.
Δεν με απασχολεί καθόλου όμως, το πόσους επεξεργαστές έχει το κινητό, τα πόσα Mpixels κάμερα έχει, αν είναι από πλαστικό ή από αλουμίνιο ή από το μέταλλο που εξορύχθηκε από τον κοντινό αστεροειδή. Με αφορά η υποστήριξη που έχει αυτό το ρημάδι που αγόρασα από την εταιρία και η οποία θα με κάνει να την προτιμήσω ξανά σε μελλοντικές μου αγορές.
Πόσο πιο απλό και κατανοητό! Έχουμε γίνει όλοι ειδήμονες και υπερκαταναλωτές σε σημείο αηδίας!

Theo

@NZ Καθόλου δεν με ενδιαφέρει η μεταπωλητική αξία ενός κινητού. Αν αγοράζω κινητό κάθε χρόνο, ταυτόχρονα πέφτει και η αξία του καινούριου που θέλω να αγοράσω. Εγώ προσωπικά δεν φανατίζομαι, ναι οι αναβαθμίσεις είναι για κλάμματα κάθε φορά, από χώρα σε χώρα από εταιρία σε εταιρία. Ξέρω άτομο που αγόρασε iphone 4 όταν κυκλοφόρησε το iphone 5 550 ευρώ επειδή ήθελε δαγκωμένο μήλο για μούρη. Έχει πρόβλημα αυτό το φανατισμένο κοινό της apple. Αυτοί ειναι.

VasilisA3

Πήγα και τα είδα στο Plaisio, καλά δεν υπάρχουν και τα δύο τρομερή εντύπωση μου έκαναν στο χέρι και τα δύο, η οθόνη από άλλο πλανήτη.
Μην ξεχνάτε ότι η πολιτική των παρόχων στην Ελλάδα είναι διαφορετική απ ότι στο εξωτερικο. Έξω με 200 και 30€ το μήνα συμβόλαιο το εχεις στο χέρι. Μη σας πω και τσάμπα.

Γιάννης σε λέω

@Theo Το ‘χω πει επανειλημμένως εδώ μέσα, θα το πω και σε σένα… Εγκατέλειψα το στρατόπεδο των Android γιατί αντιλήφθηκα πολύ απλά ότι οι άνθρωποι της Google ενδιαφέρονται καθαρά και μόνο για το κέρδος, υπολογίζοντας ελάχιστα τους καταναλωτές. Έχουν μια φοβερά καλοστημένη επιχείρηση όπου οι συσκευές που φορούν το λογισμικό τους παλιώνουν πολύ γρήγορα, αφού αυτό αναβαθμίζεται με ρυθμό γεωμετρικής προόδου με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να χρειάζονται όλο και καλύτεροι επεξεργαστές, μνήμη Ram και λοιπά για να το στηρίξουν. Θα δώσω 750€ φέτος και του χρόνου η συσκευή μου δε θα αξίζει καλά καλά ούτε τα μισά λεφτά. Αυτό είναι κοροϊδία δε νομίζεις? Επίσης δεν είναι τυχαίο που τα οικονομικά Android κινητά λαγκάρουν κατά την πλοήγηση, αφού η κάθε εταιρία που χρησιμοποιεί το Android το κόβει και το ραβει στα μέτρα της, με αποτέλεσμα πολλές φορές αυτό το “ράψιμο” να μη φέρνει στρωτή πλοήγηση. Δες τα windows phone… Το Lumia 535 με τιμή μόλις 92€ στο Skroutz τρέχει απροβλημάτιστα προσφέροντας ιδανική εμπειρία χρήσης. Ένα αντίστοιχο Android θα πέθαινε από lag. Έχω στην κατοχή μου πλέον το Lumia 930, συσκευή που θα πάρει τα windows 10 και θα έχει διάρκεια ζωής για ακόμα 2 χρόνια. Διαθέτοντας ένα ελαφρύ λειτουργικό, το οποίο… Συνέχεια »

gt77

Θα συμφωνήσω σχεδόν με όλους του προλαλησαντες αλλά τι να κανουμε ρε παιδιά εχουμε κ μερικές τρέλες σε αυτή τη ζωή πουλάμε το s5 κ παμε για το s6.Του χρόνου πρώτα ο Θεός θα δώσουμε το s6 κ πάμε για το s7.
Δεν καπνιζουμε δεν πινουμε δεν βγαίνουμε. ….εεεε νταξει.

Theo

@gt77 Εντάξει εσύ το τερμάτισες !! 😂😂

kwnstantinos

Εδω και καιρο παρακολουθω λογομαχιες και συγκρουσεις μεταξυ android fans και IOS..προσωπικά θεωρω πως δεν αξιζει καν να ασχολουμαστε με το ποιος ειναι καλυτερος..εγω εχω το galaxy s4 το οποιο το πηρα περυσι με 300 ευρω.δεν εχω παραπονο απο τη συσκευή ουτε το λειτουργικό. Και αυτο που λετε για την υπερκοστολογηση ισως και να ισχυει δεν ειμαι τοσο ψαγμενος.εγω απλα ειμαι ικανοποιημενος που πήρα ενα απο τα καλυτερα κινητα σε σχετικα χαμηλη τιμη και ΔΕΝ εδωσα 500+ ευρω για ενα μοντελο της ιδιας χρονολογιας, αυτο ειναι που θελω να τονισω…και επισης..καμια εταιρεία δεν ειναι άγια στην τελική μονο αυτες εχουν κερδος 🙂

kwstas

Περνω με 200 ευρω ενα κινιτο για να μπαινω στο φβ και να βγαζω καμια φωτο ( γιατι αυτο κανουν οι περισσοτεροι) και τα αλλα στην τσεπη ταξιδη η σιγουρα κατι καλυτερο απο το να τα πεταξω σε κινιτο τζαμπα λεφτα πραγματικα ειδικα αυτη που εχουν τετοια κινιτα και δεν εχουν λεφτα ουτε για το εισητηριο του λεωφορειου ( ποσο μαλον κανενα αμαξι ) τι να πω ….. ο καθενας οπως νομιζει … 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.