Samsung Galaxy Note Edge, θα είναι limited edition συσκευή

Μαζί με το Samsung Galaxy Note 4, στην IFA 2014 η Samsung παρουσίασε και το Samsung Galaxy Note Edge με καμπυλωτή οθόνη στην δεξιά πλευρά. Τότε είχαμε πει ότι η κυκλοφορία του στην Ελλάδα είναι αμφίβολη και τελικά η Samsung ανακοίνωσε ότι το Note Edge θα είναι “limited edition” και όπως φαίνεται θα διατεθεί ένα εκατομμύριο κομμάτια στην αγορά.

Στην press conference που πραγματοποίησε ανακοίνωσε τα σχέδιά της σχετικά με την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note 4 το οποίο όπως είδαμε χθες θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή στην Κορέα (νωρίτερα απ ότι είχε σχεδιάσει λόγω του iPhone 6) και μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα διατεθεί σε 140 αγορές.

Όσο για το Samsung Galaxy Note Edge, o πρόεδρος της Samsung Electronics, D.J. Lee ανέφερε συγκεκριμένα ότι πρόκειται για “limited edition concept” το οποίο θα διατεθεί σε συγκεκριμένες χώρες ξεκινώντας από την Κορέα τον Οκτώβριο. Οι υπόλοιπες επιλεγμένες αγορές στις οποίες θα κυκλοφορήσει, ίσως να περιμένουν μέχρι αρχές του 2015 και θα είναι πιο ακριβό από το κανονικό Note.

Οι σημερινές δηλώσεις συμπίπτουν με τις προηγούμενες πληροφορίες που έλεγαν ότι η Samsung θα διαθέσει μόλις 1 εκτ. κομμάτια από το Samsung Galaxy Note Edge και 11 εκατ. Samsung Galaxy Note 4 μέσα στο 2014. Αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι η διαδικασία παραγωγής του Note Edge είναι πολύπλοκη αλλά και στο ότι θέλει να δει την αποδοχή που θα έχει μια τέτοια συσκευή με καμπυλωτή οθόνη.

samsung galaxy note edge limited edition, Samsung Galaxy Note Edge, θα είναι limited edition συσκευή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick_X

Εχω το G2 αλλα ρε παιδια τουτο δω με εχει τρελανει!!!!!οπως κσο το MATE 7!!!

Αντρέας

Καλά κάνουν οι άνθρωποι αφού ποιος έξυπνος θα το αγοράσει; Μπορεί σε καμία Ιαπωνία Κορέα ή Αμερική να έχει αγοραστές αλλά για προς τα δω δεν το βλέπω

spiros

θα είμαι ο ένας από το ένα εκατομμύριο που θα το εχει.Μου αρεσει πολυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.