Samsung Galaxy Note Edge, αμφίβολη η κυκλοφορία του στην Ελλάδα

Εχθές στο πλαίσιο της IFA 2014 που πραγματοποιείται στο Βερολίνο η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Note 4 το οποίο πρωταγωνιστούσε εδώ και καιρό στα leaks. Μαζί με το Note όμως έκανε το επίσημο ντεμπούτο του και το νέο Samsung Galaxy Note Edge το οποίο έχει καμπυλωτή οθόνη Super AMOLED 5.6 ιντσών ανάλυσης Quad HD+ (1600×2560 pixels).

Το Samsung Galaxy Note Edge αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με επεξεργαστή Snapdragon 805 ή Exynos 5433, κάμερα 16 Megapixel OIS, πενάκι S Pen και μπαταρία 3000 mAh.

Ωστόσο, η κυκλοφορία του στην Ελλάδα είναι αμφίβολη καθώς ενώ για το Samsung Galaxy Note 4 η Samsung επιβεβαίωσε ότι θα έρθει Ελλάδα τον Οκτώβριο, για το Note Edge δεν αναφέρει κάτι, προς το παρόν τουλάχιστον. Υπάρχει λοιπόν πιθανότητα να κυκλοφορήσει σε συγκεκριμένες αγορές και να μην το δούμε προς τα μέρη μας.

Να πούμε ότι το Samsung Galaxy Note 4 εμφανίζεται σε καταστήματα στην Ολλανδία με τιμή 795-799 ευρώ και ημερομηνία διάθεσης 10 Οκτωβρίου: Smartphone Shop, GSMwijzer, Studentmobiel , belsimpel.

Samsung Galaxy Note Edge με καμπυλωτή οθόνη

Samsung Galaxy Note 4, είναι επίσημα εδώ

samsung galaxy note edge, Samsung Galaxy Note Edge, αμφίβολη η κυκλοφορία του στην Ελλάδα

samsung galaxy note edge, Samsung Galaxy Note Edge, αμφίβολη η κυκλοφορία του στην Ελλάδα

samsung galaxy note edge, Samsung Galaxy Note Edge, αμφίβολη η κυκλοφορία του στην Ελλάδα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

κριμα γιατι εκτος απο πολυ πιο ομορφο απο το κανονικο note ,ειναι και πολυ ξεχωριστο!!

Giannis

ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ………..

tiamat

φιλε μου απο τι γλυτωσες ακριβως?

δηλαδη σε χαλαει αν στο μελλον αντι για μπεζελς εχουμε κινητα με πληρως λειτουργικη επιφανεια?

εγω αυτο το κομματακι της οθονης το βλεπω σαν ενα “εργαστηρι” (lab οπως το λεει και ο dolphin browser…) οπου εκει θα βρισκεται οτι επιλεξει ο χρηστης, ειτε αυτο ειναι συντομευσεις, ειτε το προχειρα ,ειτε η μπαρα multitasking, ειτε οτιδηποτε θες, κατι που σε συνδιασμο με το πενακι και τις απιστευτες δυνατοτητες του note σαν κινητο ειναι ακαταμαχητο και παει μπροστα την ολη εμπειρια…!!!

σκεψου οτι μετα θα εχεις 100% καθαρη την οθονη του note και ολα θα τα χειριζεσαι απο κει!!!!

Σταύρος

Λες και θα το πάρει κανείς από την Ελλάδα! Χαχα! Να’ναι καλά οι ελεύθερες εισαγωγές και τα αντίστοιχα καταστήματα.

Manolis

τι έγινε λέει;;; τζάμπα περιμένω έξω από ένα κατάστημα vodafone-Cosmote;;; :p

Marinos

Ξέμεινε η samsung απο καινοτομία και βγάζει οτι μπορει για να χτυπήσει με καθε τροπο τον ανταγωνισμό..δεν λεω καλο το κινητο, αλλα για ποιο λογο να προσφέρει κατι το οποίο δεν ηταν αναγκαίο μονο και μονο για να πει οτι εβγαλε κατι? αντε να βγαλει τα νεα iPhone η apple και το iWatch μηπως και δουμε καμια συσκευή της προκοπής απο την Samsung 😉 δεν ειναι τυχαίο που εχει βγαλει 11 smart watches μεσα σε 1 χρόνο..

Chris

Παιδιά γεύγω τώρα να πάω σ ενα φαρμακείο να πάρω ηρεμιστικά και υπνωτικά χάπια. Προβλέπονται δύσκολες ψυχολογικά μέρες απορώ και για το αν θα με ξαναπάρει ο ύπνος.

πατερας

Ναι οπως δεν ηρθε και g2 32gb…

@marinos οταν λες αναγκαιο δλδ εσυ το smartphone το εχεις για τις αναγκες σου μονο η λεξη entertainment σου λεει κατι αν ειναι παρε ενα 3210 που κανει κλησεις και μνματα και εισαι μια χαρα

i love rihanna

@Marinos μας οτι ξεμεινε απο καινοτομια ενω παρουσιασε κατι αλλοι κατασκευαστες βλεπουν σε ονειρα…. Και οχι δεν ειναι άχρηστο η σαμυ στην παρουσίαση ειπε ποια ειναι η χρησιμοτητα του και ακομα εξελίσσεται καθως διαφοροι developers βγαζουν εφαρμογες γι την πλαινει οθονη! Και μιλας για iphone με την χειρότερη μπαταρια με ανάλυση που δεν πλησιάζει καν το note και τιμη 100€ πανω απ το note! Συγγνώμη αλλα δεν ξερω τι περιμένεις απο την apple!

Sirlas

Θα το πάρω απο Αμερική μιας και μένω εκεί. Για εμένα ότι καλύτερο είδαμε φέτος!

Giannis

ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΈΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΑ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΚΑΝΕΊΣ ΤΊΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΉ ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΆΓΙΑ ΟΘΌΝΗ ΟΎΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΠΆΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ CAMERA BUTTON ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΉ ΟΘΌΝΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΈΒΑΛΕ ΑΥΤΌ Η SAMSUNG ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΊ ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΟ NOTE4 ΠΑΡΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΆΒΟΛΟ

redtfsi

Γνωρίζει κανείς αν θα έρθει στην Ελλάδα η έκδοση του note4 με τον 64bit exynos 5433 επεξεργαστή?

Φωτιάδης Ιωαννης

Τελικά ναι…Υπάρχει Ζωή στον πλανήτη Αρη!!!
Οτι καλυτερο έχουν δει τα ματια μου τα τελευταια 3 χρονια…
σ.σ. Απορω πραγματικα με τους Apple-ακηδες,8 χρονια τώρα το ίδιο απλό UI,η ίδια σχεδίαση συσκευης με καποιες μικρές παραλλαγές-αναβαθμισεις (τίποτα το ιδιαίτερο κατ εμέ) και οτι καινοτομία παρουσιαστεί απο οποιαδήποτε αλλη εταιρία σνομπαρεται στο έπακρο…ευτυχησα να έχω στην κατοχή μου
1)το Huawei Ascend p6 για 3 μηνες,ευχαριστημενος απο το ντιζάιν κατα βαση,
2)το Nexus 5 για επίσης 3 μηνες ευχαριστημένος απο την ταχύτητα και την απόκριση σε όλα και σε σχεδίαση (κακή μπαταρια) και
3) τώρα έχω το Lg g2 που το θεωρώ άψογο απο μπαταρια,ταχύτητα,οθόνη,κάμερα,καινοτομία πισω κουμπιου-ων και φυσικά τιμή…η κοπελα μου τώρα θα πάρει το Samsung Galaxy S5 μετα απο δική μου φυσικα παράκληση (χεχεχε) που το θεωρώ κορυφαίο,μετα φυσικά απο το Note 4…
Η συσκευη πάντως παιδιά,απο καποια βίντεο που παρακολουθησα,είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!!!
Ο αδερφός μου κολλημένος με την Apple αλλά όταν βλέπει κάτι καλό το λέει εσείς τώρα οι “άλλοι” είστε,στην τελικη,αδιαφοροι…

Φώτης

Κριμα!!!!!Αλλα δεν μπορει κάποια στιγμή θα έρθει κ εδω..Το θέλω κ ειναι το μονο που γουστάρω τρελα..Οταν το είδα τα αλλα τα ξεχασα τελείως..Εκτος του note 4 φυσικα ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.