Samsung Galaxy Note Edge, έρχεται έκδοση με Snapdragon 810;

Το Samsung Galaxy Note Edge ανακοινώθηκε στην IFA τον περασμένο Σεπτέμβριο, μαζί με τον αδερφό του, Samsung Galaxy Note 4. Οι δύο συσκευές φέρουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά, το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού και το S Pen είναι ίδια. Η ουσιαστική διαφορά που έχουν είναι στην κυρτή οθόνη που έχει το Edge στην δεξιά του πλευρά.

Όμως σύμφωνα με νέες πληροφορίες που διέρρευσαν, το Samsung Galaxy Note Edge ενώ δεν έχει ακόμη αρχίσει να κυκλοφορεί σε όλες τις αγορές, μια νέα έκδοση βρίσκεται στα σκαριά. Ένα μοντέλο με την κωδική ονομασία SM-N916S (τo αρχικό Edge έχει κωδική ονομασία SM-N915X) έκανε την εμφάνισή του στο Zauba, ένα Ινδικό site που καταμετρά τις εισαγωγές και τις εξαγωγές στη χώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Samsung Galaxy Note Edge το οποίο θα φέρει τον 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 σε σχέση με τον Snapdragon 805 που έχει το αρχικό Note Edge. Η ταχύτητα της μνήμης και της LTE συνδεσιμότητας θα είναι επίσης αναβαθμισμένες. Η συσκευή θα κάνει το ντεμπούτο της στην Νότιο Κορέα αλλά δεν γνωρίζουμε πότε και σε τι τιμή.

Δείτε επίσης: Snapdragon 810 και μνήμη RAM 4GB από σήμερα!

galaxy note edge snapdragon 810, Samsung Galaxy Note Edge, έρχεται έκδοση με Snapdragon 810;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αλιάκμων

δε νομίζω, ο 810 θα μπει λογικά στα S6 και Note5

Γιωργος Παππας

S6 σκετο..Note 5 λιγο δυσκολο αφου θα ανακοινωθει με το καλο τελη 2015 (οπως καθε χρονο) και μεχρι τοτε θα εχει βγει σιγουρα το κατι παραπανω..

j

Επίσης μάλλον θα κυκλοφορήσει και μοντέλο με 20 mp κάμερα, άλλο ενα ανθεκτικό, ενα ίδιο στις 7 ίντσες και άλλο ενα σε μαύρο χρώμα …….

Chris

Ρε παιδιά δεν λέω πλυντηρι’ακια ψυγειάκια και λοιπά καλές είναι και samsung και lg αλλά όχι και για κινητό. Ιδίως το touchwiz άμα το κοιτάς για κάμποση ώρα κινδυνεύεις να πάθεις κατάθλιψη απο το πόσο άσχημο είναι. ¨Αμα πάρετε πουθα πάρετε μουμούτσα 5.7 ιντσών γιατί δεν αγοράζετε ένα nexus που είναι χαρά θεού και κυρίως έχει stock lollipop να χαίρεται και το μάτι σας? Προκεικένου να μην βλέπω το touchwiz και iphone έπαιρνα.

Theo

Εγω εχω το note 4 και ειμαι υπερευχαριστημενος. Παρεπιπτοντως λατρευω το νεο tw. Οσο για το edge δεν με συγκινησε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.