Samsung Galaxy Note Edge, πληροφορίες για πάνω από 1,139 δολάρια [Κίνα]

Κατά τη διάρκεια της IFA 2014 στο Βερολίνο η Samsung παρουσίασε το αναμενόμενο Samsung Galaxy Note 4 αλλά και το καινοτόμο Samsung Galaxy Note Edge. To Note Edge έχει καμπυλωτή οθόνη στην δεξιά πλευρά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για notifications, συντομεύσεις κ.α και επιτρέπει στους develpers να τη χρησιμοποιήσουν ποικιλοτρόπως.

Το Samsung Galaxy Note Edge αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα είναι βολικό στην καθημερινή χρήση, όμως σίγουρα είναι κάτι καινοτόμο και μοναδικό αυτή τη στιγμή στην αγορά. Αυτή την αποκλειστικότητα η Samsung όπως φαίνεται θέλει να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο όσον αφορά στην τιμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την China Mobile το Samsung Galaxy Note Edge θα βγει στην Κίνα με τιμή που θα ξεπερνά τα 7,000 Yuan, δηλαδή πάνω από 1,139 δολάρια Αμερικής. Η τιμή σίγουρα ακούγεται πολύ ακριβή όταν μιλάμε για κινητό, αλλά όπως είπαμε η Samsung ποντάρει στην καινοτομία της συσκευής.

samsung galaxy note edge τιμή, Samsung Galaxy Note Edge, πληροφορίες για πάνω από 1,139 δολάρια [Κίνα]

samsung galaxy note edge τιμή, Samsung Galaxy Note Edge, πληροφορίες για πάνω από 1,139 δολάρια [Κίνα]

samsung galaxy note edge τιμή, Samsung Galaxy Note Edge, πληροφορίες για πάνω από 1,139 δολάρια [Κίνα]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
simeonidis 24

Κάτοχος note3.Samy ηρέμησε γιατί θα πάμε αλλού.Αυτες οι τιμές δεν παίζουν πια. 😡

Agnostos13

1.200$???
Και δεν περνω 3 κλιματιστικα, 2 ψυγεια και 1 πολυμιξερ, αν ειναι ναι δωσω τοσα λεφτα στη samsung, που θα πιασουν και τοπο?

tr011ing

εδω γελανε οχι μονο apple αλλα ολοι χοχοχοχοχοχχοχοχοχο

Steve

Δεν πάμε καλά!Ποιος θα δώσει τόσα λεφτά για ενα κινητό;

P

Αν αυτή ειναι η τιμή στη Κίνα στην Ευρώπη πόσο θα έχει ; 1500€;

Darth

τι έγινε? Sammy δεν μας τα λες καλά….

dark_master

Η τιμή αν ισχύει απλώς τραγική. Ναι Καλή η καινοτομία αλλά να μην την υπερτιμολογουμε. Και πριν ακούσω για κόστος RnD Καλό θα ήταν να το σκεφτόταν πριν το ανακοίνωνε επίσημα.

ilias

Παιδιά μια άσχετη ερώτηση αξίζει να πουλήσω το iPhone 4S μου και να πάρω το Galaxy Note 3 Neo ;;

tony

@ilias ότι και να πάρεις αξίζει σε σχέση με το iphone 4s…

stelios90

@Αξίζει να το πουλήσεις, αλλά όχι για το Note 3 Neo, θα σου πρότεινα LG G2 που έχει ίδια τιμή 😉

Chris

Συγνώμη και το παιδί απο την apple θα πάει στην LG ? Μάρκα ψυγείο ,πλυντήριο πιάτων ? Και μόνο που βλέπεις το σήμα της LG είναι καταθλιπτικό έλεος δηλαδή.

Τομ

Ηλια για κανενα μα κανενα μα κανεναν μα κανεναν λογο. Μην λαμβανεις υποψιν σχολια σαν του Tony πχ. Το note 3 neo θα ειναι πολυ πιο δυσκολο εκνευριστικο και αργο στην χρηση. Αν ειναι για κανα αλλο android ναι. Αν θες προτασεις ριξε ενα price range και σου λεμε.

tasos

Ποτε να βαλω τα γελια,τωρα η μετα…

Theo

Που να πουλησει μετα? Α ρε σαμσουνγκ, μυαλο δεν βαζεις και θα τα φας παλι τα μουτρα σου μονη σου !! Αντε και να το αγορασω εγω, ο χ, ψ κτλ, θα με υποστηριζεις με αναβαθμισεις για 4 χρόνια ολοκληρα και μαλιστα οχι κουτσουρεμενα οπως μονο εσυ κανεις. Καθε χρονο τον καινουριο tw, διαφορετικα αλλαξε τακτικη, σε εχουμε παρει χαμπαρι.

Theodore.

Ξεχνατε οτι καποιοι,αγοραζουν παντα το ακριβοτερο.Και οχι μονο τηλεφωνο.

ilias

@Τομ 300-400 €

Tom

LG G2, LG G3, Motorola Moto X, Nexus 5, Oppo Find 7 η 7a, Oneplus One αν μπορεις να το βρεις, το galaxy s4 με τον snapdragon 800 επισης.. Χμμ σε λιγο καιρο κατω απο 400 θα ειναι και το galaxy s5 και το xperia z2 και το note 3. Γενικα σε αυτο το prince range παιρνει οοοοτι θες μην παρεις το note 3 neo κανε στον εαυτο σου την χαρη 😀 300-400 για android ειναι ευτυχια διαλεξε και παρε.

ilias

@Τομ ευχαριστώ πολύ 😃

Τομ

Τιποτα φιλε τετοια πραγματα να με ρωτανε και μπορω να ασχολουμαι με τις ωρες.

Steve

Ilias εγώ θα σου πρότεινα το g3.Πιστευω ότι είναι το καλύτερο μέχρι 400€ από αυτά που λέει ο Tom.Στο λέω γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ και το έχω ψάξει το θέμα.

Darth

@Steve οχι και οτι καλυτερο (καλο ναι αλλα οχι και οτι καλυτερο) δες τι εχει η oppo η xiaomi η meizu κλπ

Steve

Οκ darth εγώ είπα απλά τι θα έπαιρνα εγώ και πρότεινα ενα από αυτά που είπε ο φίλος από πάνω.Απο κει και πέρα φυσικά και υπάρχουν και αυτές οι εταιρείες τις οποίες όμως δεν θα προτιμούσα προσωπικά.Φιλικα

Xristos

@ Steve , Tome, : εγω πάλι γιατι νομίζω οτι το g2 μπορεί ακόμα και να υπερέχει του g3??? Εχω ασχοληθεί για κανένα δίωρο με το g3 και εχω διαπιστώσει τα εξής : 1) η πηγή των προβλημάτων του ειναι η πολυδιαφημισμένη οθόνη του με την μεγαλη ανάλυση που εχει και την οποία δεν μπορεί να “σηκώσει ” ο επεξεργαστής με αποτέλεσμα να : υπερθερμενεται , μετα απο λίγη ωρα χρήσης να μειώνει αυτόματα τη φωτεινωτητα (απαράδεκτο για κινητό που θεωρείτε ηναυαρχίδα ), να αδυνατή ο επεξεργαστής να αποδώσει ικανοποιητικά , να τελειώνει η μπαταρία του γρήγορα . 2) η αύξηση του μεγέθους της οθόνης κατα 0,3 ίντσες αύξησε δυσανάλογα το μέγεθος του κινητού . Τα θετικά του ειναι : επέκταση μνήμης , και ποιο όμορφος σχεδιασμός που κατ εμε δεν δικαιολογούν την επιλογή του σε σχέση με το g2 , δεν ειναι τυχαίο που σε όλα τα bechmark έρχεται πολυ χαμηλότερα απο τα αντίστοιχα κινητά , ακόμα και το g2 που ειναι περσινό κοντεύει να το ξεπεράσει σε σύνολο πόντων . Αυτά σκέφτομαι και δυσκολεύομαι να επιλέξω , ως εναλλακτική σκέφτομαι το samsung s5, z3 compact και iPhone 5s ή 6, το one one plus που ειναι αρκετά οικονομικό… Συνέχεια »

Αντώνης Μαρίνος

@Xristos και λοιποί (που αναπαράγετε μόνο φήμες που έχετε ακούσει): ως πρώην κάτοχος G2 και νυν κάτοχος G3, πέρα από τις μπούρδες που ακούτε αριστερά και δεξιά, έχω να σημειώσω ότι, ναι μεν το G2 ήταν με διαφορά το καλύτερο smartphone του 2013, όπως και επίσης το G3 είναι το καλύτερο smartphone για το 2014. Απλώς η διαφορά του G2 από τα υπόλοιπα ήταν μεγαλύτερη από ότι του G3 από τα φετεινά υπόλοιπα smartphones.

Επίσης, η μπαταρία του G3 βγάζει σχεδόν ίδιες ώρες χρήσης (41h-42h αντί για 45h-46h που μου έβγαζε το G2), σε benchmarks είναι συνολικά καλύτερο το G3 (από Antutu μέχρι Epic), η “υπερθέρμανση” που λέτε συνεχώς είναι χαρακτηριστικό ΟΛΩΝ των κινητών που δουλεύουν με 801 (άρα δεν είναι συγκριτικό μειονέκτημα), και ναι, τα καινούρια χαρακτηριστικά του G3 (QHD, 801, mSD, μπαταρία κλπ), το κάνουν αυτή τη στιγμή την καλύτερη συνολικά πρόταση της αγοράς. Χώρια που έχει την μεγαλύτερη οθόνη στο μικρότερο, ομορφότερο και πρακτικότερο κέλυφος. Το G2 όμως είναι κορυφαία VFM πρόταση, αφού έχει πέσει αρκετά. Αυτά από κάποιον που είχε και τα δύο.

George

@Xristos sorry φιλε αλλα εισαι ασχετος και δεν πρεπει να γραφεις σε τεχνολογικο forum.
Με δυο ωρες χρησης διαπιστωσες τοσα πραγματα μιλαμε για διανοια.
Υ.Γ. Οι υπερθερμανση δεν υπαρχει πια μετα τα updates που βγηκαν σε διαστημα δυο μηνων απο την κυκλοφορια του και το G3 ειναι το καλυτερο smartphone του 2014 αν εξαιρεσεις τους κινεζους που εγω προσωπικα δε θα αγοραζα ποτε (πλην lenovo βεβαια).

Jimo

Αυτό που με ενοχλεί ειναι οτι οταν η apple ανακοίνωσε τις τιμές της στα ίδια περιπου επίπεδα με πέρσι με το plus να εχει λίγα ευρώ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΟΛΟΙ κρατάτε σαν χαζοί τρελαθηκατε να λέτε και τωρα τα 1200 ευρώ που θα εχει το edge και τα 1000 το note 4 ειναι εντάξει επειδή εχουν 400 πυρήνες 3000 γιγα ραμ και έξτρα 160 pixel οθόνη ;;;;;;; Και ολα αυτά απλά για να ΚΟΛΑΝΕ λιγότερο μετα απο μηνες χρήσης !

Xristos

Εγω δεν έκανα κρίσεις για αλλα άτομα , απλα διατύπωσα κάποια ζητήματα για το G3 που πιστεύω οτι ειναι υπαρκτά τι νόημα εχει να βάλεις σε ενα κινητό μια οθόνη με τέτοια ανάλυση οταν δεν μπορείς την υποστηρίξεις και πολυ περισσότερο οταν δημιουργεί προβλημα συνολικά στην λειτουργια του κινητού ;;;
Μονο για εντυπωσιασμό !!! Το g2 ήταν και ειναι εντυπωσιακό κινητό για το G3 ομως δεν εχω πειστεί.
Εχω το iPhone 4 εδω και 3 χρονια και δεν αλλάζω κινητό κάθε χρόνο επόμενος θελω να το ψάξω καλα πριν αγοράσω κάτι για να το εχω αλλα 3 χρονια .

John

@Xristos Επρεπε να το πεις απο την αρχη οτι εχεις iphone ενταξει τοτε δικαιολογειται το σχολιο σου για τα G2 και G3.

Xristos

Jonn : τι εννοείς;

Georgos

Το Note 3 neo έχει 4.9/5 στις αξιολογήσεις κατόχων στο skroutz->
https://www.skroutz.gr/s/4396839/Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-LTE-16GB.html
Είναι απόλυτα αξιοπρεπές κινητό (6-core , 2 GB RAM) οπότε μην γράφετε χαζομάρες χωρίς να ξέρετε. Ότι στα ίδια λεφτά μπορεί να υπάρχει και κάτι καλύτερο δεν το αποκλείω βέβαια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.