Samsung Galaxy Note ICS με Premium Suite, Το πενάκι εν δράση

Η Samsung μας έχει υποσχεθεί αναβάθμιση σε Android Ice Cream Sandwich για το tabletόφωνο Galaxy Note και το Premium Suite ένα πακέτο με καλούδια που αναβαθμίζουν την εμπειρία χρήσης με το πενάκι S Pen (TechblogTV). Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι νέο φέρνει αλλά μην μας ρωτήσετε πότε θα είναι διαθέσιμο!

, Samsung Galaxy Note ICS με Premium Suite, Το πενάκι εν δράση

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theodore

Εγω,δεν ξερω πολλα απ’ αυτα,αλλα εμεινα ξερος μ’ αυτα που ειδα.

kostas

Αντε να ερθει το ics update γιατι σε 1 μηνα δινω πανελληνιες κ στα ολοκληρωματα δν τα παω πολυ.καλα…. Χαχαχ:-P

Αντώνης

Όχι ρε, κ βγαίνει το SGS3 μην μας το κάνετε αυτό 🙁

Nickolas

Αυτό το κινητό – ταμπλετ μου αρέσει τρομερά και έχει φοβερές δυνατότητες (το πενάκι είναι όλα τα λεφτά), αλλά επειδή έχω δοκιμάσει κινητά με μεγάλες οθόνες στην καθημερινότητά μου δε με έχουν βολέψει δυστυχώς. Αν το έπαιρνα προβλέπω να έμενε συνέχεια σπίτι 🙂

nektarios

πουλησα το Note και μαλλον το ξανα θελω !!Ειχα βαλει την ICS 4.0 αλλα οχι με μερικα απο αυτα !!Μαλλον θα παρω το Note 10.1 !!!Εχει τρομερες δυνατοτητες και η samsung Ανοιξε μια νεα πορτα σε tablet και κινητα !!Εκει που καπιοι σκεφτονταν quad core gpu κτλ. η Sasmung εμεινε χωρις κομπλεξ και τελευταια χαρτια ισοδυναμον συσκευων ,απλα με νεα μετρα και σταθμα !!Ευγε Samsung !!Να γιατι επιλεγεις Samsung και οχι για τα πλαστικα της !!Τα σιδερα σας στα χαριζουμε….. χεχεχεχεχε

kostas

Εχω το sg note και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την συσκευη… Οσο για το iphone που κυκλοφορει η φημη οτι και καλα το παιρνεις για να το αφηνεις στο τραπεζι και να σ λενε οι περαστικοι αχχχχχ αυτος εχει iphone ουαου, πιστεψτε με δεν εχετε δει ακομη ατομο με galaxy note στο τραπεζι… Ολοι το πρωτο πραγμα που θα πουν αχχχ ειναι τεραστιο(οταν εισαι ανδρας στα 18 το ακους και χαιρεσαι χαχα) και μολις πατησουν το.κουμπι κ ανοιξει η οθονη λενε ουαουυυυυ τι τελεια οθονη… Ποσο.το πηρες; χαχαχαχ;-)

Γρηγόρης

Ξ’έρει κανείς ποιους μήνες περιλαμβάνει η περιοδος ”Q2″ +αναμενεται η επισημη
αναθμιση της ICS 4.0 plus+ για Galaxy note’s premium features suite;Kώστα εσυ
τι λες, λογικά σκάει μύτη κατα τον Μαϊο;(Soon!)..ή θα φθασει η χάρης της “Q2”
period μέχρι κ Ιουνιο;Λογικά τραβηγμένο να φθάσει μέχρι Ιούνιο…εε;;; Ευχ/στώ

Dimes

@Γρηγόρης Q2: Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος. Για αναβάθμιση του Note δε ξέρω!!

kostas

Νομιζω 3 μαιου θα βγαλει την αναβαθμιση η sammy…

Γιώργος Μαρ.

Ρε παίδες θέλω σαν τρελός να το πάρω το κινητό και είμαι ένα βήμα πριν το αποκτήσω.Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν βρίσκω στην ελληνική αγορά το μοντέλο με τα 32 GB εσωτερικής μνήμης.Μόνο ένα ιντερνετικό κατάστημα το έχει κατά παραγγελία και το πουλάει χρυσό.Γιατί δεν υπάρχει το μοντέλω των 32 GB?
Μπορώ να το φέρω από Αμερική σε πολύ καλή τιμή , είναι και unlocked.Να το πάρω από εκεί? Για πείτε την γνώμη σας.Ευχαριστώ πολύ!

Aris

μολις αρχισε το update μεσο OTA 319mb.
επιτελους!!!

galaxynoteR

Aris απο που πηρες το κινητο; στην ελλαδα αρχισε η αναβαθμιση;

MiKiS_67

Γειά σε όλους από το Ηράκλειο (τσι Κρήτης!). Στις 10-5-12 πήρα στα χέρια μου την κινητάρα(!). Ακούστε κι αυτό το “παράξενο” και βοηθήστε με τι να κάνω (μόνο αν είστε σίγουροι όμως, μην το … γερμανοποιήσω το κινητό μου): Η συσκευή είναι εισαγωγή από Γερμανία, στο πρώτο άνοιγμα του άλλαξα γλώσσα (ελληνικά…φυσικά) και όλα καλά. Αριστο. Σήμερα έλεγξα για αναβάθμιση μέσω WiFi (FOTA), αλλά δεν βρήκε κάτι… Στη συνέχεια το σύνδεσα στο Kies στον υπολογιστή και … ως εκ θαύματος (!) βρήκε αναβάθμιση (ICS 4.0), με τη μόνη διαφορά ότι μου έγραφε τα νέα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης (ICS) στα γερμανικά. Οπως αντιλαμβάνεστε, δεν προχώρησα γιατί…φοβήθηκα! Σήμερα το πρωί(11-5-12) πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία της Samsung στην Αθήνα, είπα την περίπτωση σ έναν τεχνικό τους και μου δήλωσε άγνοια και δεν με συμβούλευσε τι να κάνω…
Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου δώσει τα φώτα του???
Ευχαριστώ για την υπομονή σας…

galaxynoteR

Εγω δεν καταλαβα το λογο που φοβηθηκες…:-P ποιο ειναι το προβλημα που ειναι στα γερμανικα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.