Samsung Galaxy Note II, Αναβάθμιση Android 4.3 Jelly Bean

Από εχθές το βράδυ λαμβάνουμε email από φίλους του Techblog που μένουν Ελλάδα και Κύπρο που μας ενημερώνουν ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση του Samsung Galaxy Note II στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.3 Jelly Bean. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν αναβαθμίζονται ελληνικά μοντέλα και σε αυτό θα θέλαμε τη βοήθεια σας.

Κάτοχοι Galaxy Note II πείτε μας αν έχει έρθει και σε εσάς μέσω OTA (Over The Air) η αναβάθμιση σε Android 4.3 αναφέροντας από που έχετε αγοράσει το δικό σας Galaxy Note II.

Τα παιδιά από το GSMArena αναφέρουν ότι ξεκίνησε ξανά η διάθεση της αναβάθμισης επίσης σε 4.3 για τους κατόχους του Galaxy S III. Θα θέλαμε και για αυτό τις πληροφορίες σας.

samsung galaxy note ii android 4.3 update, Samsung Galaxy Note II, Αναβάθμιση Android 4.3 Jelly Bean

Kudos to Yannis

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

64 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Απο πλαισιο εμενα αγορασμενο πριν 2 μηνες χθες μου ηρθε η αναβαθμιση μεσω OTA αλλα δεν την εκανα ακομα.

Χρηστος

Κωστα οσο αναφορα το s3 εχει ξεκινησει απο 16-17 η διαθεση του 4.3 περισσοτερες πληροφοριες και αναλυτικος πινακας εδω https://www.sammobile.com/2013/12/05/samsung-resumes-android-4-3-update-roll-out-for-galaxy-s-iii-gt-i9300/

giwrgos

Καλημέρα techblogers εμενα η αναβάθμιση για το note 2 ηρθε εχθες το πρωί. Το κινητό το είχα αγοράσει απο γνωστό κατάστημα λιανικής πέρυσι τον Νοέμβριο. Η αναβάθμιση πάντως έκανε καλή δουλειά! 🙂

Β17

Nα την κάνεις. Είναι πολύ καλή και απροβλημάτιστη!

ge@zax

Μόλις χθες βράδυ την πέρασα και στο δικό μου! Αγορασμένο από Public 12/2012.
Ωραία αναβάθμιση!
Έτσι για να νιώθουμε λιγάκι ότι αγοράσαμε κάτι φέτος….

katsivis

Καλημέρα.Σε galaxy s3 αγορασμένο από Πλαίσιο 19/12/2012 δεν έχει έρθει η 4.3 αν και έχω ακούσει από πολλούς ότι την έχουνε πάρει.Σε αναμονή λοιπόν!

Χρηστος
Δημήτρης

Απο keisershop αγορασμένο το καλοκαίρι, η αναβάθμιση κατεβαίνει τώρα 🙂

Β17

katsivis, το θέμα είναι για τα Note 2 όμως.

jonjon

Εγώ το βράδυ ota , σίγουρα καλύτερη διαχείριση μπαταρίας κάποιες αλλαγές στα εικονίδια , αγορασμένο από Γερμανία.

Γρηγόρης

Πάλι πίσω έμεινε η Sony….

fotis

Egw tin ekana mesw kies stis 17/12 …apo skroutzomagazo to xa parei…. mallon den einai elliniko…meta tin anavathmisi douleuei kanonika dixws provlimata…omws otan einai kleidwmeno me pin den exei tin epilogi na emfanizetai to efe me to melani k to penaki….kseklidima me kilisi k pin dld den uparxei…ektos an exei kapoia rithmisi pou den tin exw vrei….

katsivis

B17 αν διαβάσεις καλύτερα το άρθρο θα δεις ότι λέει και για το s3.

konstantine73

Γερμανικό το δικό μου (DBT) 16/12 μέσω KIES την κατέβασα. Απλά άλλο τηλ, έχουν εξαφανιστεί όλα τα lags είναι σφαίρα το τερατακι, σε καθημερινή εμπειρία χρήσης Δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από το note3 πλεον.

John

H ενημερωση εγκατασταθηκε, και με μια λεξη ειναι ΑΡΙΣΤΗ. Τα νεα εφε κλειδωματος οθονης, η διαφανη τασκ μπαρ οι αλλαγες στις ρυθμισεις και αλλα πολλα δουλεουν χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Καποιοι ελεγαν οτι μετα την εγκατασταση της 4.3 οι εφαρμογες κρασαραν ή δεν ανοιγαν. Στην ενημερωση που εγινε σημεαρ ολα τα apps ανοιγαν κανονικοτατα χωρις κανενα κολλημα.

Αν και ειχα χαμηλες προσδοκιες λογω των κακων κριτικων που ακουγα, τελικα διαψευσθηκαν ολες. Σας προτεινω ανεπιφυλακτα να το αναβαθμησετε!

(Note 2, Οκτωβρης 2013 απο Πλαισιο)

manolinio7

Ολα καλα….μικραναν και το πληκτρολογιο… note 2– εγγυηση.

θανασης

παιδια εγω αγορασα το note 2 πριν καμια εβδομαδα και δεν μου εχει ερθει ακομα ενημερωση ουτ ε ota ουτε μεσω samsung kies !!! τι μπορω να κανω? ευχαριστω..

Νεκταριος

Εγω εχω αναβαθμιστει μεσω οτα εδω και δυο εβδομάδες. Αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο εδω και ενα χρονο κοντα. Ολα καλα μονο που η μπαταρια στραγγίζει πιο γρηγορα . Κατα τα αλλα παει σφαιρα το εργαλειο. Προτείνω να την κανετε.
.

ΣΩΤΗΡΗΣ

Ολα τελεια με την Αναβαθμιση αλλα με κακη διαχειρηση μνημης ram η οποια ανεβαινει 20% πιο πανω κοντα στο 1.55 gb παντως η μπαταρια κραταει περισσοτερο

ΜΙΧΑΛΗΣ 63

χθες βραδυ μου ηρθε και εγκατεστησα την 4.3 στο Note 2 αγορασμενο πριν απο εξι μηνες απο το Plaisio.

lena

Γεια σας κι από ‘μένα!! Εγώ περίπου ένα εξάμηνο έχει που αγόρασα από…σκρουτζομάγαζο που λένε κ οι λοιποί το Note 2 αλλά δυστυχώς δε μου έχει έρθει ακόμη η αναβάθμιση… 🙁

Κωνσταντίνος

την έλαβα κ εγώ.απο σκρούτζ αγορασμένο κ άγνωστη η χώρα προέλευσης. το Τ9 εξαφανίστηκε κ απογοητεύτηκα.γιατί τρομπάρουν στη σαμσουνγκ?εκτός αν το έχουν κρύψει σε κάποιο υπομενού του μενού κ δε μπορώ να το βρω για να το ενεργοποιήσω. κατα τ άλλα οκ.

polidoroshan

χθες αναβαθμιστηκε και το δικο μου,αγορασμενο απο phonegallery.To προβλημα που εχω ομως,ισως να μην μπορω να το ανακαλυψω,ειναι τα widgets στην αρχικη οθονη(τηλεφωνο,φωτογραφικη μηχανη,φακο ή οτιδηποτε αλλο ηθελε προσθεσει καποιος) τα οποια με βοηθουσαν αφανταστα,παρακαλω για την βοηθεια σας,ευχαριστω και καλες γιορτες…

christoforos

καλημερα, εγω εχω το note II lte 4G GT-N7105 τo πηρα απο καποιο καταστημα που συνεργαζετε με τη cosmote οταν πρωτο βγηκε η εκδοση αυτη.. ομως δεν μου εχει ερθει η αναβαθμιση …καποιος που εχει αυτη την εκδοση μπορει να με ενημερωση αν του εχει ερθει και γενικα αν ξερει καποιος το λογο που δεν εχει ερθει ακομη .. ευχαριστω και καλα χριστουγεννα !

ioannismav

καλησπέρα σε όλους σας,

είμαι νέος σε τέτοιου είδους blog για αυτό τη κατανόηση σας.
έχω το S3 αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμη τπτ ενω σε γνωστούς μου γνωρίζω ότι έχει έρθει.
μπορώ να βρω κάπου καποια εκτίμηση σχετικά με το πότε θα έρθει και σε εμάς

Σας ευχαριστώ
καλα χριστούγεννα

promos

Κάτοχος S3 μου ήρθε η αναβάθμιση αλλά δεν την ξαναπαταω οπως πριν 1 μηνα οπου αναγκάστηκα και την εκανα downgrade . Ας δουλέψει για 2 εβδομάδες σε αλλους απροβληματιστα … και μετα βλέπουμε … πλέον δεν τους εμπιστεύομαι. –

George

ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΕ 2 ΚΑΙ ΓΩ,ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕς ΣΧΕΔΟΝ ΑΠ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ,ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ,ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΛΙΦΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΜΝΗΜΗ.

Μανώλης θεοδωρακης

Καλησπέρα Κώστα…και εγώ έλαβα χτες την αναβάθμιση στο note 2 μου από πλαισιο.
όλα καλά πάει σφερα..το μόνο που θέλω να ρωτήσω αν αλλάζει το spen όπως στο note 3 και πως..Ευχαριστώ καλό βραδυ.

πανος γεωργιαδης

Μονο εμενα μου κολλαει το κινητο;το spen δεν ανοιγει πλεον. Η Ram ειναι συνεχεια γεματη. Μπαταρια φευγει λιγο πιο γρηγορα και γενικα κολλαει.

kostaskou

Ρε παιδια εχω το s3… που θα δω για την αναβαθμιση? Στις ρυθμισεις στο “ελεγχος για ενημερωσεις” η μεσω kies?

christoforos

εχει ερθει σε κανεναν η αναβαθμιση στο note 2 to 4G ?? η μονο στα 3G γινετε ? εμενα ακομη δεν εχει ερθει που ειναι το 4G και δεν μπορω να βρω απαντηση :/

Σταυρος

Παιδια εμενα παντως μου ηρθε πριν κανα μηνα.

Το κινητο μου ειναι Ελληνικοτατο 🙂

Giannismav

Καλησπέρα σας,
Παίζει ρόλο στην αναβάθμιση του galaxy s3 και η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που έχεις σαν πάροχο;
Κάποια sites που έχουν διαθέσιμο το firmware για download είναι αξιόπιστα;

Σας ευχαριστώ πολύ

DR

Ήθελα να ρωτησω για οσους εκαναν την αναβαθμιση σε 4.3 εχει και το air command air gesture και γενικα ολα αυτα τα air ….. που εχει το Note 3 προεγκατεστημενα με την αναβαθμηση ή ειναι καποια εφαμρογη για να τα εχεις ή καποια αλλη rom?Μιλαω για το official update αν τα εχει προεγκατεστημενα.

ΒΑΙΟΣ

ΠΡΟΒΛΗΜΑTA ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 4.3 ΣΕ GALAXY NOTE 2.
1. TO SNOTE ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ (SOS).
2. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ”ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΩΤΟ”’ ΣΕΡΝΕΤΑΙ.
3. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ”ΑΝΑΠΑΡ. ΒΙΝΤΕΟ” ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΗ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΈΚΔΟΣΗ.

DR

Καποιος να μου απαντησει γιατι θελω να το παρω και θελω να ειμαι σιγουρος για καποια πραγματα. Κωστα Βλαχακη αν ξερεις και εσυ θα εκτιμησω την απαντηση σου στο παραπανω μου ερωτημα σχετικα με το air command air gesture κτλ…. Ευχαριστω

jimzak

Φίλε DR,τα air gesture του note 3 δεν τα περάσανε με την αναβάθμιση.
Τώρα όσοι έχετε πρόβλημα με την αναβάθμιση σε 4.3 (το λέω σαν παθών) σας προτείνω να κάνετε ένα full backup και να επιστρέψετε στις εργοστασιακες ρυθμίσεις, θα λυθούν τα οποιοδήποτε προβλήματα σας παρουσίασε η αναβάθμιση.

Kostasv

Και σε εμενα ήρθε αυτόματα.(4G)
Το S Note διορθώνεται αν εγκαταστήσετε το widget (4×1 s Note) και μετα πατήσετε στο πενάκι του widget. Στη συνεχεία μπορείτε να αφαιρέσετε το widget.
Κατά τ, αλλα lagαρισμα κ σε εμένα κυρίως στις φωτό κ λίγο στον chrome.
Σκεφτόμουν downgrade αλλά δε θα χάσω Ολα ολαΤα δεδομένα μου;

Μιχαλης

Εμενα μου ηρθε η αναβαθμιση 4.3 στο Note 2 πριν 10 μερες αγορασμενο απο plaisio και εχω προβλημα με το να μην διαβαζει την καρτα sim γνωριζει κανενας πως θα λυσω το προβλημα?

yannis

Στις 26/12/2013 από Κωτσόβολο & cosmote.

ΚΩΣΤΑΣ

ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 4.3 ΣΕ ΝΟΤΕ 2 τρωει περισοτερη μπαταρια περισοτερη μνημη και στις ρυθμισεις,κλειδωμα οθονης,δεν υπαρχει μενου επιλογες οθονης κλειδωματος, για να κανω καποιες ρυθμισεις.Μηπως μπορει να βοηθηση καποιος ευχαριστω.

ΚΩΣΤΑΣ

ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 4.3 ΣΕ ΝΟΤΕ 2 τρωει περισοτερη μπαταρια περισοτερη μνημη και στις ρυθμισεις,κλειδωμα οθονης,δεν υπαρχει μενου επιλογες οθονης κλειδωματος, για να κανω καποιες ρυθμισεις.επισης προβλημα φωνιτικες εντολες καμερα.Μηπως μπορει να βοηθηση καποιος ευχαριστω.

dimitris par

Καλησπέρα,

Έχω το note 2 αγορασμένο από skroutzομαγαζο έκανα την αναβάθμιση αλλά δε μου δουλεύει το ζουμ της φωτογραφικής μηχανής ενώ της βιντεοκάμερας δουλεύει! !!! Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Επίσης νομίζω πως η μπαταρία κρατάει πλέον περισσότερο

dimitris par

Ξέχασα να αναφέρω ότι δε μου δουλεύουν και τα πολλαπλά παράθυρα.

mixahl

επειδή δεν γνωρίζω σχετικα με τις αναβαθμίσεις,μηπως μπορει καποιος να μου πει πως πραγματοποιουνται ;;; το κανει κανεις μονος του;;; παμε σε καποιο καταστημα κ μας την κανει ;;; ερχεται καποια ειδοποίηση στο κινητο μας ;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

Zacharenia

Το δικό μου έκανε την αναβάθμιση την προηγούμενη εβδομάδα. το snote δεν ανοίγει. το ζουμ δε δουλεύει. τα πολλαπλά παράθυρα επίσης. η δυνατότητα φωνητικής εντολής για λήψη φωτογραφίας ούτε. η μπαταρία καταναλώνεται σαν τρελή. στο μενού της συλλογής δεν μπορώ να αναπτύξω το κάθε άλμπουμ χωριστά. και τι άλλο θα ανακαλύψω στη συνέχεια που δεν δουλεύει δεν ξέρω. πραγματικά απαράδεκτη αναβάθμιση.
όσο για αυτά που δουλεύουν… η αριθμομηχανή έγινε απαίσια μετά την αναβάθμιση με αυτά τα μικροσκοπικά κουμπάκια. και αυτές οι φάτσούλες που εμφανίστηκαν ξαφνικά δίπλα από τα ονόματα στις επαφές επίσης μου προκαλούν εκνευρισμό.

θανασης

Και εμενα μετα την αναβαθμιση ΔΕΝ δουλευει το ζουμ της φωτογραφικης ενω του βιντεο ειναι οκ καθως ΚΑΙ ΔΕΝ δουλευει και το bluetooth που ειχα στο αυτοκινητο δεν συνδεεται καν ενω πριν μιλουσα μια χαρουλα..
Μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω??

vaggelis eleftheriou

Τα ίδια προβλήματα και σε εμένα. Δεν λειτουργούν πολλαπλά παράθυρα και το ζουμ. Πραγματικά αν κάποιος ξέρει κάτι να γράψει για βοήθεια γιατί είναι πολλοί κάτοχοι με αυτά τα προβλήματα. Ευχαριστώ

Constantinos

Μου ηλθε η αναβαθμιση για S3 μεσω ΟΤΑ πριν απο μια εβδομαδα.Βλεπω υψηλη απασχοληση της RAM και στην αρχη κακη ανταποκριση στο smart stay οπου μετα απο 2 μερες εφτιαξε απο μονο του.Παρατηρω επισης μια μικρη επιβραδυνση στην ταχυτητα εκτελεσης εφαρμογων αλλα σχετικα μηδαμινη οχι ιδιαιτερα πραγματα.Γενικα στο S3 μου φαινεται αρκετα σταθερο.Ειδωμεν.

aglai

Καλησπέρα…εκανα αναβάθμιση το s3 σε 4.3. αλλα στην οθόνη κλειδώματος δεν βγαζει οπως στην παλια οταν εχεις μνμ ενα φακελο αλλα ενα ορθογωνιο πανω πανω που ειτε εχει σε προεπισκοπηση το μνμ ειτε γραφει νεο μνμ…πως το αλλαζω αυτο;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φιλιππος

Καλησπέρα παιδια.
Εχω πρόβλημα με την αναβάθμιση και θέλω τα ”φώτα” σας αν μπορείτε.

Συνδεω το Note2 στο kies, το διαβαζει κανονικα, μου λέει πως υπάρχει νέα έκδοση του andoid και την ξεκινάω. Κατεβάζει στην αρχή κάποια αρχεία απαραίτητα για την αναβαθμιση και κατόπιν ξεκινάει μια μπάρα ( 0%-100% ) που υποτίθεται περνάει η αναβάθμιση.

Μετα απο κανα μισάωρο που φτάνει στο 100% έχουμε τα εξής:
– Στην οθονη του κινητου γράφει κάτι του τυπου ”Downloading update, μην αποσυνδεετε το καλώδιο”
– Στην οθονη του υπολογιστη αφού περάσουν 2-3 λεπτά που είναι στο 100% βγάζει νέο μικρό παρθυράκι και λεει: Η συσκευή δεν αναγνωρίζεται, Βγάλτε το καώδιο, βγάλτε την μπαταρία και ξαναπροσπαθήστε”…. Φυσικά το έκανα και τίποτα.

Δεδομένου πως η συσηευή την πήρα απο μια ”αποθηκη” κινητών αρά το κόβω χλωμό να είναι Ελληνικό τι μπορω να κάνω για να βάλω την σωστή αναβάθμιση?

Πήρα και σε αντοπρόσωπο της Samsung που θέλει 30€ για να την περάσει ( επειδή λέει ειναι μάλλον ξενη η συσκευη”….

Ιδεες?

Ευχαριστώ πολύ,

Φίλιππος

STRS KAFK

Εκανα την αναβαθμηση στο νοτε2 μου και δεν παιζει το σνοτε

STRS KAFK

Kaizer

θανασης

ΟΛοι ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ
Δ Ε Ν ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ…
ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ …ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ 4.3 ΑΛΛΑ Κ Α Ν Ε Ι Σ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ..ΚΑΝΕΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.

Αργύρης Κ.

Απο τα συμφραζόμενα πολλων χρηστων εδω, υπαρχουν καποια προβλήματα στο update 4.3 για το note 2… Εκανα λιγο research στο υπολοιπο διαδικτυο και απο οτι φαινεται η samsung μας χρησιμοποιει σαν πειραματόζωα πριν τελειοποιεισει (?) το update της για την Αμερικανική αγορα – βλεπε carriers σαν την IT&T και 3 ακομα μεγαλους και σημαντικους τα ονοματα των οποιων δεν θυμαμαι …
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αν αγαπατε τον τροπο που λειτουργει το note 2 σας ΜΗΝ κανετε την αναβαθμιση 4.3, τουλαχιστον οχι ακομα.
Eξαλλου… οι αναβαθμισεις μπορει να “ομορφαινουν” αλλα ειναι σιγουρο παντοτε οτι ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ. Στα ενδιαφεροντα μιας μεγαλης εταιριας οπως ειναι η Samsung ειναι σιγουρα οι τρελές πωλησεις και οχι τοσο το after sales.

Αργύρης Κ.

Αν ειστε χρηστης που ενδιαφέρεται να δει νεες καινοτομιες στο note 2 του τοτε δοκιμαστε το νεο update. Aλλα αν ειστε επαγγελματίας χρηστης οπως εγω που δεν μου αρεσουν οι εκπλήξεις (ευχαριστες ή δυσάρεστες) αφηστε το κινητο ησηχο.

dimitris par

Παιδιά Καλησπέρα και πάλι. Επικοινώνησα με τη Samsung και μου πρότεινε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να προσπαθήσω πάλι την εγκατάσταση της 4.3. Αυτό έκανα και τώρα μου δουλεύει κανονικά. Αυτό που χρειάζεται είναι να κάνετε backup μέσω kies 3 για να μη χαθούν τα δεδομένα σας.

Art Ant

ξερει κανενας γιατι μετα την αναβαθμιση στο note to 2 δεν μπορω να ανεβασω βιντεο στο instagram?

τι να κανω?

Χάρης

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από ποιο μενού κάνουμε; έτσι όπως έχει γίνει το μενού έχω καταμπερδευτεί! επίσης back up κάνουμε στο kies ή kies 3 ;;;;; σόρρυ πρώτη φορά αγοράζω samsung,.. τόσα χρόνια με την apple δεν χρειαζόταν να ψάχνω γύρω γύρω….τα φώτα σας!

dimitris hatzigiannis

Την εχω εγκαταστήσει στο νοτε 2 αλλα δε βλεπω και τρομερες αλλαγες.μαλλον καλυτερα δουλευε πριν….
που ειναι το air command και το air gesture? ???

dimitris

Το δικο μου ειναι απο γερμανια,το αγορασα απο σκρουτζ.
Εκανα την αναβαθμιση χθες μεσω ΟΤΑ.
Γενικως δεν αλλαξαν πολλα στο κινητο.
Περιμενα να εχει galaxy gear support,air command ,air gesture,και αλλα καλουδια…
Ξερει κανεις αν θα ερθει καποια καλυτερη αναβαθμιση?
Ευχαριστω

Panos

Έβαλα πριν λίγο την 4.3. Ακολούθησα τα εξής βήματα. Αρχικά επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Μετά εγκατάσταση της 4.3. Τέλος πάλι επαναφορά. Όλα δουλεύουν μια χαρά. Χωρίς κολλήματα. Για αυτούς που προτρεξαν να μειώσουν την Samsung. Συμβουλή χαλαρώστε και απολαύστε την μοναδική εταιρεία που στηρίζει τα καλα κινητά της. Έρχεται και η 4.4 άλλωστε.

Dimitris

Καλημέρα ,
Δεν έχει κανείς πρόβλημα επιλογής μεταξύ 2 γλωσσών μετά την εγκατάσταση του 4.3?
Εγώ ή Ελληνικά θα έχω ή Αγγλικά .
Δεν μπορώ να κάνω εναλλαγή μεταξύ των δύο πληκτρολογίων.

AA

Αν μπορω να προλαβω καποιον….
Απο τη στιγμη που εκανα την εγκατασταση η συσκευη μου συμπεριφερεται πιο αργα και απο το παλιο μου HTC με windows 6.
Καποιοι τυποιοι αρχειων δεν ανοιγουν καν, οπως πχ τα tiff.
προσπαθω να βρω ακρη για να κανω αμεσα downgrade.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.