Samsung Galaxy Note III, Να περιμένουμε 4 διαφορετικές εκδόσεις;

Όσο πλησιάζει ο Σεπτέμβριος και η εκτιμώμενη πημερομηνία ανακοίνωσης του επόμενου μοντέλου Samsung Galaxy Note III, τόσο πληθαίνουν οι φήμες και οι πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες και μη. Πρόσφατα ακούσαμε για οθόνη με διαγώνιο 5.7 ίντσες, πιο παλιά διαβάζαμε για μέγεθος άνω των 6 ιντσών, ίσως τελικά να μην υπάρχει ένα μοντέλο αλλά 4 αν ευσταθούν οι πληφορίες της νοτιοκορεάτικης ιστοσελίδας ETNews.

Το μέγεθος της οθόνης, όποιο και αν είναι αυτό, θα είναι ένα. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά όμως θα διαφέρουν.
1. Yψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, άθραυστη οθόνη AMOLED, κάμερα 13 Megapixel, περιορισμένη διάθεση.
2. Πλαστικό σασί, οθόνη AMOLED, κάμερα 13 Megapixel
3. Πλαστικό σασί, οθόνη LCD, κάμερα 13 Megapixel
4. Πλαστικό σασί, οθόνη LCD, κάμερα 8 Megapixel

Samsung Galaxy Note III, Samsung Galaxy Note III, Να περιμένουμε 4 διαφορετικές εκδόσεις;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
YannisV.

Τσιγκινο βρακι γυψινο σουτιεν 13 ευρω μονο παρε καλε κυρια.
Μου αρεσουν τα Samsung αλλα θελω μια μερα να πιασω εναν απο αυτους που “βγαζουν” τις φημες δεν τον γλιτωνει απο τα χερια μου ολοκληρη η Samsung θα γινει της Κορεας

tech21man

Ε? Κατα βαση αυτα θα μπορουσαν απλα να κυκλοφορησουν ως “μοντελα” samsung οπως με τα μυρια αλλα. Οι κορεατες εχουν γινει πιο κινεζοι και απο τους κινεζους.

Sakis

Μην ξεχνάμε και την έκδοση με γεύση μπάρμπεκιου καθώς και την έκδοση extra light με μόνο 3 θερμίδες ανα κλήση!

Darth

δεν φτάνει που έβγαλε 9!!!! galaxy s4 τώρα άρχισε να κατακρεουργεί και την σειρά Note……..

ilias22

Θα προτιμουσα να εβγαινε σε διαφορετικες εκδοσεις 32 η 64gb και σε αμεσση διαθεσιμοτητα απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας. Βαρεθηνα να βγαινουν συνεχεια ναυαρχηδες με 8 gb μολις διαθεσιμα για το χρηστη.Και εκτος αυτου δε σου επιτρεπουν να εγκαθιστεις εφαρμογες στην καρτα μνημης. Λες και ξερουν ολοι να κανουν root τις συσκευες τους..

Γιάννης

Φίλε @ilias22 υπάρχουν μοντέλα 16-32-64 για όλες τις ανάγκες και φυσικά δεν ισχύει ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές στην sd. Στο S4 γίνεται εδώ και κάποιο καιρό και προφανώς σε όλα απο δώ και πέρα θα μπορείς

GeeZe

Δηλαδή είμαι σε κατάσταση να τραβάω τα βυζιά μου και δεν έχω κιόλας.

Dimitris

αι καλα

Ζαφειρης

Παρε κοσμε και κοσμακη κινητα του ζερβουδακη!!

kostas

Darth

+1

ilias22

Δηλαδη φιλε Γιαννη το Note II οπου ειμαι και κατοχος, το εχεις βρει εσυ πουθενα με 32 η 64 gb εσωτερικη μνημη?

Γιώργος Κου.

Κουράστηκα. Βλακείες. Θα ήταν ενδιαφέρον τα 2 πρώτα!! Αλλά όπως λέει και ο φίλος @Darth έχει κατακρεουργήσει όλες τις σειρές της μια μια!!!

Teo

ilias22..
..Το ότι δεν το φέρνουν στο Ελλαδιστάν που ζούμε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει στην αγορά.Η Samsung το έχει διαθέσει και σε 32 και 64Gb,εδώ θέλουμε ότι ποιο φτηνό κι ας μην μας βολεύει !

CSt90

Σοβαρά τώρα.., το ‘χει γα**σει η Samsung. Αυτά είχα να πω, sorry for the language.

30filla

Σχετικά με την πολιτική της σάμσουνγκ να βγάζει 10 συσκευές για κάθε υποκατηγορία της κατηγορίας αυτό το άρθρο με καλύπτει https://www.wired.com/gadgetlab/2013/06/samsungs-product-strategy/
Σε κάθε περίπτωση δεν έχει τον ελιτισμό της άπλ να βγάζει 1 κινητό, 2 ταμπλέτες, 2 λάπτοπς, 1 ούλτραμπουκ και 2 επιτράπεζιους.
Και τα νούμερα δικαιώνουν τη σάμσουνγκ. Φέτος, τα μισά κινητά που πουλήθηκαν στην ΕΕ ήταν κατασκευής σάμσουνγκ.

Tony Cool

Οχι 4, 204 εκδοσεις να βγαλει αμα μπορει.Πραγματικα μακαρι, ωστε να μπορει ο καθενας μας να διαλεγει ακριβως αυτη που ταιριαζει στις αναγκες του και την τσεπη του.Το θεμα ομως ειναι αν ειναι αρκετα μαγκες οι κορεατες να τις υποστηριξουν ολες το ιδιο και να μην αντιμετωπισουν καποιες σαν παρακατιανες.Εκει θα βουλωσουν το στομα σε καθε επικριτη και δεν θα δωσουν δικαιωμα για ειρωνιες.Αν παλι δεν το κανουνε τοτε το κραξιμο που τρωνε ειναι 100% δικαιολογημενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.