Samsung Galaxy Note III, Θα έχει οθόνη 5.9 ιντσών [φήμες]

To επόμενο μοντέλο Samsung Galaxy Note III θα έχει οθόνη 5.9 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED όπως αναφέρει από δικές της πηγές η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Korean Times. Αν προσθέσουμε και λίγο αλατάκι ακόμα θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Note IIΙ θα ενσωματώνει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5 Octa όπως θα θέλαμε να έχει και το Galaxy S IV.

Σήμερα το Galaxy Note II έχει οθόνη 5.5 ιντσών HD 720p ενώ το αναμενόμενο LG Optimus G Pro 5.5″ έχει 5.5 ίντσες και αυτό αλλά FHD 1080p. Ακόμα μεγαλύτερο είναι το ZTE Grand Memo με οθόνη 5.7 ιντσών HD 720p αλλά και το Huawei Ascend Mate με οθόνη 6.1 ιντσών HD 720p.

Samsung Galaxy Note III, Samsung Galaxy Note III, Θα έχει οθόνη 5.9 ιντσών [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azriel84

Αν συνεχίσουν έτσι όλοι, θα μετράμε τις οθόνες μας με νούμερα παπουτσιών παρά σε ίντσες.

chris

@azriel84 χαχαχαχαχαχαχαχα.Ειδη το 2 παιδια ειναι τεραστιο.που πα ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Andrew

Για phablet μέχρι 6 ίντσες πιστεύω είναι καλά. Παρόλα αυτά νομίζω πως η κατάσταση έχει ξεφύγει λιγάκι. Ο azriel84 έχει δίκιο. Σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις high-end κινητό με οθόνη μέχρι 4.3-4.5 ίντσες. Peace! Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους!

ΑΝΤΕΓΕΙΑ

Δεν εχετε καταλαβει οτι τα phablet δεν απευθυνονται σε ολους
Ειναι ξεχωριστη κατηγορια ,οσο πιο γρηγορα το εμπεδωσετε τοσο το καλυτερο.

spyros

Ελεος φτανει, εδω οι 5,5 ειναι πολλες, που θα παει αυτη η κατασταση. Ελπιζω να ειναι απλα φημες.

ddr2

Το “προβλημα” ειναι οτι τα ισχυρα χαρακτηειστικα συνοδευονται και απο μεγαλες οθονες αποκλειστικα. Θα ηθελα παρα πολυ ενα κορυφαιο hw (4πυρηνο+2γιγα ραμ) στις 4 – 4,3 ιντσες.
Αλλα που…

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Designed for humans (?)….αλλά με εξωγήινα χέρια μάλλον! Όχι ότι δεν θα ‘ναι κορυφαίο, απλά όπως παραπάνω ειπώθηκε για ειδική κατηγορία επαγγελματιών.

Nikos

Mini tablet με δυνατοτητα κλησεων και μηνυματων.

SammyJim

Επιτελους κατι πολυ αξιολογο που θα χτυπισει το ΜΑΤΕ στα ισια….οσο για τα Νουμερα παπουτσιών, προσωπικά κυκλοφορώ με το Galaxy Tab Plus εδω και δυο μηνες, κι εχω παροπλισει ακομα και το ΝΟΤΕ, παρόλη την τελευταία σουπερ αναβαθμιση του….αν μπορειτε και browsαρετε σε 4 ιντσες σας θαυμαζω….σουπερ όραση :-))))

azriel84

@SammyJim Εκτός από σούπερ όραση, έχουμε και μηχάνημα που χωράει και στην τσέπη μας. Και εγώ θα ήθελα την 27″ του PC μου παντού μαζί μου για ακόμα πιο άνετο browsing αλλά δυστυχώς δεν…

Τροφή για σκέψη: Δεν σας κάνει εντύπωση που κάθε χρόνο ανεβαίνουν λίγο και πιο πάνω; Πρόπερσι λέγαμε phablet το Note ton 5.3″, πέρυσι το Note 2 των 5.5, τώρα οι φήμες λένε το Note 3 με 5.9″ και σε 2 χρόνια το Note 4 με τι; 6.2; Για να μιλήσω απλά, μου φαίνεται πως μαλώνουν κυριολεκτικά για το ποιος την έχει μεγαλύτερη…..την οθόνη. 5.3 εσύ πέρυσι; 5.5 εγώ φέτος. Έτσι είσαι; Πάρε στη μάπα 5.9 του χρόνου. Μέχρι να φτάσουμε το Galaxy Tab Plus των 7″ του SammyJim και τα 9.7″ του iPad…:P

Ronny

παιδια οπως βολευεται ο καθενας, εχω το note 2 περιπου 3 μηνες και δεν μου κανει αισθηση το μεγεθος ποια, αντιθετος ανετα θα μπορουσα να παω και σε λιγο πιο μεγαλο ακομα, και ναι το χρησιμοποιω με το ενα χερι και χωραει ανετα στην τζεπη…. κανενας δεν μας τα δινει με το ζορι, επιλογη μας ειναι 😉

michalis

Αν ειναι 5,8″-5,9″ αλλα στις ιδιες διαστασεις με το Note 2,μπαταρια 4.000 mAh,4πυρηνο η’ 8πυρηνο δεν με πολυνοιαζει,αναλυση 1920*1080,καλυτερο ακομα πενακι και καμερα 13αρα ειναι ευπροσδεκτο!!!!! 😉

Γιώργος

..όσο κι αν μερικοί αλλάζουν διαξιφισμούς μεταξύ τους για μεγέθη και τεχνικά χαρακτηριστικά δεν παύει το μέγεθος να παραμένει γούστο και όφελος ας μου επιτραπεί να πω, διότι εμένα μου αρέσει να χρησιμοποιώ και τα δύο μου χέρια για να απολαμβάνω το καθετί όπως το Note 2 που έχω στα χέρια μου και πιστέψτε με εσείς οι δύσπιστοι ότι κουμαντάρετε πάρα πολύ εύκολα εφ όσον φυσικά ξέρεις από κουμάντα και έχει ότι ζητήσει κανείς από κινητή τεχνολογία. Ότι όμως και χωρίς υπερβολές και για επαγγελματίες αλλά και για ελεύθερους σκοπευτές. (με σεβασμό προς όλους χωρίς να θέλω να θίξω κανένα) *και κάτι τελευταίο Προς Κώστα Βλαχάκη : τόσο Hands on και μπράβο σου, μα γι’αυτό το θηρίο τίποτα???? :O (εκτός αν έχασαν επεισόδια και το προσπέρασα* Καλό βράδυ να έχουμε!… Με τιμή, Γιώργος. ”Εν αναμονή του Note 3 λοιπόν” 😉

Nikos

ατιμη sammy σε καταλαβα τι πας να κανεις..πας να δημιουργησεις νεα κατηγορια λογω ανταγωνισμου..απο smartphone εβγαλες phablet και τωρα βουβαλετ! βαλτε τουλαχιστον και καμια θυρα DVI να παρω τρια να κανω triple boybalet με τον υπολογιστη μου!

Billys

Γραφουν μερικοι , θελω High End κινητο στις 4 ιντσες , αντε μεχρι 4.5 . Τι να το κανετε ? Να ‘χει 4-6-8 πυρινες ενα μηχανημα με 4αρα οθονη … γιατι ? Για να ανοιγεις πολλα apps μαζι , τα οποια δε θα χωρανε στην οθονη να τα δεις ? Να ‘χει 2-4 giga ram . Γιατι ? δε σου φτανουν τα 512mb για να ανοιξεις και να προβαλεις το 1/8 μιας κανονικης σελιδας στο ιντερνετ ? Μηπως θα παιξεις και COD στην 4αρα οθονη ?

Και εν πασει περιπτωσει , αν ειναι να ΄χει τετοια χαρακτηριστικα ενα κινητο , καλυτερα να ειναι ταμπλετοφωνο να μπορω να κανω και κατι παραπανω , οπως να γραψω μια εργασια την οποια θελω να δημοσιευσω στο ιντερνετ ή να χρησιμοποιησω προγραμματα στυλ adobe για τη δουλεια μου , χωρις κολληματα , να παιξω και κανενα αξιολογο παιχνιδι .

Παντως οπως παει το πραμα , αν τελικα παρουσιαστει και κυκλοφορησει το 4αρι , θα καταληξω να εχω περισσοτερους πυρινες στο κινητο απ’οτι στο pc .

GiannisWST

Όπως είπε και ένας πιο πάνω τα phablets δεν ειναι για όλους. Όπως ακριβώς ένας MacBook Pro δεν μπορει να συγκριθεί άμεσα με έναν air. Μπορει κάποιοι να το χρησιμοποιούν για την ιδια δουλεια, αλλα για μερικούς η μια κατηγορια ΔΕΝ τους κάνει.

Το note δεν συνδέεται με galaxy s. Αν μερικοι τα συνδέουν ίσως να ξανα διαβάσουν την απευθυνόμενη αγορα ή να το κοιτάξουν καλύτερα πριν πανε σε τέτοια κατηγορια.

Το σκεπτικό κάποιων γιατι ειναι τοσο λάθος η αύξηση, ίσως θα πρέπει να γίνει αυτοκριτική. Οι 4″ ιντσες και η wide αναλογια 16:9 ήταν λάθος παλιότερα και δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την συσκευη με το ενα χέρι. Αυτο ήταν επίσημη θέση. Βέβαια οι επίσημες θέσεις αλλάζουν συχνα τελευταία σαν τις διαστάσεις των οθονων.

Το άρθρο κάνει λόγο για φήμες επίσης. Άμα βγει το iPhone Math με βαση τις φημες του, εκει να δεις γελοίο που θα ρίξει και το παρδαλο κατσίκι.

stefancfu

Η προβατιλα πάει συννεφο.. παλια εκανε την διαφορα το ποιο μικρο οσο περνουσαν τα χρονια και αυξανοταν οι ιντσες ολοι κραζανε αλλα στο τελος το αγοραζανε.Παλια κραζανε οσους εχουν nokia. Μετα ολοι κραζανε οσους εχουν iphone τωρα ειναι στην μοδα να κραζουν οποιον εχει sammy.ΜΙα ζωη τα ιδια..

azriel84

Δεν θεωρώ πως είναι κράξιμο, αλοίμονο, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Απλά θεωρώ πως μέσα στον ανταγωνισμό και για λόγους εντυπωσιασμού κυρίως, οι εταιρίες χάνουν το μέτρο. Δηλαδή οι 0,3″ διαφορά του Note με το Note 2 έκαναν πια τόση μεγάλη διαφορά στους χρήστες τους; Δεν νομίζω. Απλά κάποιος έβγαλε κάτι μεγαλύτερο απ’το Note και η Samsung έπρεπε να απαντήσει. Όπως (θα; ) κάνει και τώρα. Size does matter after all.

Yannis

Το ratio του Note II είναι διαφορετικό απ αυτο του πρώτου note. Για αυτό το note II έχει μικρότερο πλάτος. Αρα το note 3 θα έχει ίδιο ή σχεδόν ίδιο ΠΛΑΤΟΣ με το note 1.

γιωργοσ

Μια χαρά ςχω το νοτε 2 και το μόνο που θα ήθελα ειναι λίγο μεγαλύτερη οθονη.

panos

Ρε παιδιά πότε θα καταλάβετε ότι το μέγεθος είναι θέμα συνήθειας όταν σαφώς βρίσκεται εντός λογικών πλαισίων ; Δηλαδή εγώ πριν από μερικά χρόνια έβλεπα το qtek s200 με 2.2” ουαου μετά το iphone μου φαινόταν μικρό και τώρα με το note 2 λέω τι μικρό που είναι το Iphone.
Όπως και με τις τηλεοράσεις το ίδιο δεν γίνεται όταν αλλάζεις από την 47αρα του σπιτιού στην 19 αρα του εξοχικού κλπ ; Είναι τι συνηθίζει το μάτι μας το οποίο εξοικειώνεται με την ιδέα εκτός βέβαια αν ξεφύγει το μέγεθος όταν μιλάμε για κινητά και δεν μπορούμε να το κρατήσουμε στα χέρια μας.
apple i aint coming back samsung stole my heart.

ddr2

@@ Billis
Τι εννοείς τι να το κάνουμε το 4πύρηνο στις 4 – 4,5 ίντσες?
ότι κάναμε το galaxy s1 το 2011 είναι η απάντησή μου!
Τότε οι 4 ίντσες ήταν ούαου, αλλά σήμερα δεν είναι? γιατί? το 2011 δεν ξέραμε τις 6 ίντσες? τις ξέραμε, αλλά ούτε που φανταζόμασταν κινητό σε τέτοιες διαστάσεις. Οι 4 ίντσες του πρώτου S φάνταζαν ιδανικές τότε. Και σήμερα το ίδιο θα φάνταζαν, αν δεν ήμασταν θύματα του marketing.
Φιλικά όλα αυτά και στα λέω εγώ που έχω Note2. 🙂

nikosBazinga

παδια εγω εχω κινητο 3.2 ιντσες και το σκεφτομαι για xperia z (5 ιντες).Θα εχω προβλημα να το κραταω ή συνηθιζετε;σορυ για το off topic.

Υ.Γ για μενα ιδανικες ειναι 4.7 ιντες

panos

@ NikosBazinga Sheldon Cooper μια χαρά θα είσαι με τις 5 inches αλλά καλύτερα να περιμένεις το galaxy S4 To xperia z δεν μου γεμίζει το μάτι.

Jacob

@NikosBazinga.. Καθαρα πραγματα.. Ζ for ever.. μολις το αποκτησε φιλος μου.. και εχω ΚΟΛΛΗΣΕΙ.. ειναι κοσμημα.. Σε 2-3 μερες το εχεις συνηθισει. Μπορει να ειναι 5” αλλα δεν ειναι γκουμουτσα

νικος

Ετσι ετσι το μεγεθος μετραει

Αποστόλης Ρόδος

@Jacob, μαζί σου… αλλά θα συμφωνήσω και με τον “panos”. Σε μια εβδομάδα θα έχουμε εικόνα και για το S4.
Δεν θέλει βιασύνη γιατί θα πέσουν οι τιμές των υπόλοιπων high end smartphone, με την ανακοίνωση του S4.

Γιάννης

Παιδιά γενικά ας ηρεμήσουμε λίγο… Γιατί κάποιος να αγοράσει και να τα “σκάσει” για ένα τηλέφωνο 5.9 ιντσών;;; Μα γιατί έτσι γουστάρει και κάνει!!! Ούτε πρόβατο είναι, ούτε ηλίθιος! Σιγά μη μας ρωτήσει κιόλας!!!! Τα ίδια ισχύουν για κάθε αγορά τηλεφώνου ή οποιαδήποτε συσκευή… Ψυχραιμία και σεβασμό στις επιλογές των άλλων.

paparas

θα συμφωνησω με καποιον ποιο πανω που ειπε πωσ ειμαστε θυματα του μαρκετινγκ !

καποτε ειχαμε κινητο με 4εις ιντσες και ειμασταν κατευχαριστημενοι τωρα μας εκανα να πιστευουμε οτι το bigger is better αλλα μιας και ειμαστε ελληνες χριστιανοι ας θυμηθουμε το δαυιδ εναντιον γολιαθ!

οταν το κινητο ξεφευγει στις ιντσες γινεται μη χρηστικο αλλα παλι αυτο ειναι σχετικο εγω που δουλευω οικοδομες ηλεκτρολογος δεν θελω παντοφλα και ποτε χωρις θηκη μεσα στην βρωμα !

τωρα αν καποιος εργαζεται σε γραφειο θα προτιμισει και 7 ινστες αν γινεται !

αλλα δεν δεχομαι απο καμια εταιρια να με πισει οτι επειδη ειναι μεγαλυτερο ειναι αυτοαματα και καλυτερο μονο και μονο επειδη θελει να κανει μεγαλο ντζιρο το θεμα εχει γινει ανταγωνισμος αναμεσα στις εταιριες και εμας να κανουμε τα προβατακια !

με λαμπρη για μενα εξεραιση το htc one στις 4.7 θα μπορουσε να τις κανει ανετα 5 ιντσες αλλα δεν παρασηρθηκε απο τον αχαλινωτο ανταγωνισμο αν και παλι πολλες ειναι!

ταπεινη μου γνωμη !

Jacob

@Αποστολης Ροδος, απαντησα ετσι γτ τετοια ερωτηση τεθηκε..
Σε αυτο που λες συμφωνω.. απλα λεω.. Μη κωλωσει μία.. Το κινητο ειναι υπερτουμπανο.. και πανεμορφο. και δε ξερω γιατι σε αυτο το blog εχει γραφει πως η οθονη του θα μπορουσε να ειναι καλυτερη.. οταν σε οοοολα τα sites που διαβαζω και ολα τα hands on που βλεπω σημειωνουν την οθονη ως την καλυτερη της αγορας.. off topic το ξερω… αλλα οκ 🙂

nick

Εγώ παρήγγειλα από το Skroutz το Sony Xperia Z και μου ήρθε προχθές και μόλις είδα την οθόνη νόμιζα και κρατούσα το note 2

Jacob

@nick,Αυτο το λες για καλο ή για κακο? γτ δεν εχω ερθει πολλες φορες σε επαφη με το Note2

nick

@Jacob Το λέω για κακό γιατί είχα το note II που η οθόνη του είναι 5.5 ίντσες και το έδωσα στην αδερφή μου και τώρα που η οθόνη του Χperia Z που είναι πιο μικρή μου φαίνεται σαν να είναι η ίδια..

keysmith

Αφού τα “κανονικά” κινητά έγιναν 5,5΄΄ και τα “mini” είναι 4΄΄ για την samsung (και άλλους) τότε τα μεγάλα λογικά είναι να έγιναν 6 σε λίγο 7 και γιατί όχι 10 αφού υπάρχει κόσμος που το δέχεται ως φυσιολογικό. Δεν θα είχα αντίρρηση (ότι θέλεις αγοράζεις ελεύθερη κοινωνία ήμαστε) αλλά με στεναχωρεί το γεγονός ότι οι “εταιρίες” δεν βγάζουν πλέον “καλά” κινητά σε μικρότερες ίντσες όπως οι 3.7′ ‘ που για μένα είναι ο ιδανικός συμβιβασμός. Ακόμη και οι μεγάλες (μέχρι πρότινος) 4 και 4.3 εγκαταλείπονται. Μονο υποδεέστερα κινητά βγαίνουν πλέον σε αυτές τις ιντζες και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Αφήνουν εμένα και άλλους που έχουν την ίδια γνώμη να είμαστε αναγκασμένοι αν θέλουμε “μικρό” (βασικά μικρότερο όχι μικρό) κινητό να συμβιβαζόμαστε με 3.2mp με vga video recording κάμερες και αναλύσεις παλαιότερων εποχών. Λές και η καλή κάμερα και ο επεξεργαστής πάει με το μέγεθος της οθόνης.. >:(

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Είναι ωραίο να έχεις ένα κινητό τέτοιου μεγέθους όταν είσαι σε δικό σου χώρο, αλλά εξαιρετικά άβολο όταν βγαίνεις έξω. Οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα στο να κουβαλήσουν μαζί τους ένα τέτοιο κινητό, αφού έχουν πάντα μια τσάντα μαζί τους. Οπότε μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να πάρουν μια τσάντα και όσοι άντρες παίρνουν τέτοια κινητά! Γιατί άντε και τον χειμώνα όλο και ένα μπουφάν το φοράμε, το καλοκαιράκι τι γίνεται;

Κώστας Π.

Βρε σεις κολλητά παντελόνια φοράτε; Σε εμένα το κινητό μπαίνει κανονικά στην τσέπη και κανονικά βγαίνει. Επίσης τι νομίζετε πως είναι ογκώδες; Είναι δύο φορές πιο λεπτό από το nokia x6 κινητό που είχα πριν πάρω το note 2. Δεν μπαίνει στην τσέπη απλά….γλιστράει! Σταματήστε να κράζετε το μέγεθος της οθόνης. Δώστε λίγο προσοχή στο τι ζητάει η παγκόσμια αγορά και δεχτείτε το γεγονός πως δεν απευθύνεται σε όλους. Εγώ όταν κάθομαι στο λεωφορείο και διαβάζω στη διαδρομή για τη σχολή μου έχω το κινητό στα πόδια και όχι κολλημένο στη μούρη μου. Όταν παίζω παιχνίδια που απαιτούν να έχεις τα δαχτυλάκια σου πάνω στην οθόνη όπως πχ fps έχω πλήρη ορατότητα+ότι όλα τα games αναδεικνύονται οπτικά ανεξάρτητα από το είδος. Όταν βλέπω ταινία δράσης φαίνεται μέχρι και ο αριθμός ΙΧ του αυτοκινήτου καθαρά και λαμπερά. Όταν βγάζω φωτογραφία μεγάλη παρέα ξεχωρίζω τα πρόσωπα που πάω να βγάλω και δεν κοιτάω το κινητό λες και είναι επαγγελματική κάμερα και βλέπεις από την τρυπούλα μέσα για να βγάλεις άκρη τη βγάζεις. Όταν γυμνάζομαι κρατάω τις σημειώσεις για τα βάρη, τα σετ και τις επαναλήψεις στο κινητό μου χρησιμοποιώντας το spen ακριβώς όπως θα έκανα αν είχα τετράδιο και 15 διαφορετικών χρωμάτων… Συνέχεια »

Billys

@ddr2 1oν το S1 ειναι του 2010 . 2ον , τα specs του κινητου αυτου (S1) ειναι ο,τι πρεπει για 4αρα οθονη . Ο,τι παραπανω ειναι υπερβολη! Ξεκαθαρα ! Και τους λογους που ειναι αχρηστα τα νεα specs για κινητα με “μικρη” οθονη τα εξηγω στο πρωτο μου ποστ υπ’ αριθμον 13 . Oποιο κινητο εχει βγει απο 2008 και μετα ειναι σχεδον αψογο . Θες 3.5 ιντσες ? Μονοπυρινος επεξεργαστης στο 1.5 και 512 ραμ σου φτανουνε για να μπεις FB , να διαβασεις κανα blog και να ανεβασεις φωτο στο ινστα . Θες 4 ? Τα ιδια χαρακτηριστικα ειναι ιδανικα και για εδω . Μπορεις να παρεις και 2πυρινο . Θες 5+ ? Παρε 4πυρινο με 2 γιγα ραμ να βλεπεις ταινια , να εχεις ανοιχτο youtube οταν διαβαζεις εργασια στο adobe . Τα κινητα που βγαινουνε απευθυνονται σε ανθρωπους που τα χουν αναγκη , οχι στον καθενα που θελει να λεει εχω smartphone για να μπαινω μονο fb και για να κανω απολυτως βασικα πραγματα . Το 99% των ελληνων καταναλωτων , δεν εχουν χρησιμοποιησει ουτε στο 1/10 τις ικανοτητες του εξυπνου κινητου τους . Απλα θελουν να λενε οτι εχουν το καλυτερο . Οταν επιτελους καταλαβετε… Συνέχεια »

lorentzos

Ο σοφός λαός μας έχει πει μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις. Όταν παρουσιαστεί και δουν τα spaec την οθόνη και την ποιότητα και τις πωλήσεις στον ουρανό θα τρέχουν όλοι πάλι σαν τις βρεγμένες γάτες…….

ΜΑΝΩΛΗΣ

Αν είχε όμως μικρότερο μπέζελ??? όχι οτι θα έχει το ΝΟΤΕ ΙΙΙ…αλλά στο μέλλον? 0,7 εκ. στο πλάτος και 1,5 εκ. στο μήκος περιπου και τσουουουουπ! οι 5.9 ιντσες γινονται 5.5 περιπου. (τυχαία νουμερα).

gipavlos

παιδια εχω το note 2 και τωρα πηρα το xperia z μου φαινεται μικρο το μεγεθος συνηθιζεται!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.