Samsung Galaxy Note III, Με οθόνη 6.3 ίντσες και οκταπύρηνο επεξεργαστή [φήμες]

Το Samsung Galaxy Note III θα έχει οθόνη 6.3 ίντσες και οκταπύρηνο επεξεργαστή, αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα Korean Times σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που προέκυψαν από την πρόσφατη έκθεση CES 2013. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα ανακοινωθεί το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους οπότε δεν θα πρέπει να κάνουμε όνειρα για εμφάνιση τον Φεβρουάριο στην έκθεση MWC 2013.

Σημειώστε ότι στην CES η εμφανίστηκε το Huawei Ascend Mate με οθόνη 6.1 ίντσες.

Samsung Galaxy Note III, Samsung Galaxy Note III, Με οθόνη 6.3 ίντσες και οκταπύρηνο επεξεργαστή [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nero55

Μπράβο σας εύχομαι και σε 7 ίντσες!!!

Goodis

Η εποχή της παντόφλας επιστρέφει !!!

Aris

επιτελους….αυτες ειναι ιντσες!!
πιστευω μεχρι 6.5 ειναι τελεια.

panos pl.

αυτο ειναι το ιδανικο μεγεθος… οπα… λαθος site.. 😛 😛

Panos.M

Νομιζω αρχισε να ξεφευγει το πραγμα με τις ιντσες…Δηλαδη για να καταλαβω σε λιγο θα κυκλοφορουμε μιλωντας κρατωντας στο αυτι μας ενα nexus 7 πχ? Ασε τι τροχαιο θα γινει εαν οδηγουμε ταυτοχρονα! Θεωρω οτι στις 5 αντε 5,5 ιντσες πρεπει να σταματησει η μπιλια οσον αφορα τα ταμπλετοφωνα. Και αντε οταν εισαι με το σακακι σου και τη τσαντα σου ή το μπουφαν το χειμωνα την παλευεις να το κουβαλας, το καλοκαιρακι που εισαι με ενα τζινακι που θα τη βαζεις την γκουμουτσα?

οσιος

Πραγματικά άκυρη διάσταση αν ισχύσει. Τι διαφορά θα έχει από ένα 7ιντσο 3G tablet?
Μπαίνει σε άλλα χωράφια και βγαίνει από αυτά της κινητής τηλεφωνίας.
Κοινώς ΕΛΕΟΣ!

MEDS

Ας βγάλουν ότι θέλουν, οι καταναλωτές θα επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει. Το παράπονο πάντως δε το καταλαβαίνω από μερικούς. Σε λίγο καιρό, όλα τα κινητά θα είναι 5ιντσα, οπότε το NOTE δε θα μπορεί να σταθεί με τις 5,5 ίντσες, λογικά θα το μεγαλώσουν. Μεγάλη κουβέντα μη λέτε, σε 2-3 χρόνια όλοι θα έχουμε τουλάχιστον τα 5ιντσα για κινητά. Και το iPhone εκεί θα πάει, σε 4-5 χρονάκια…

lorentzos

Γιατί γκρινιάζετε σαν τις γριές; Αυτές οι ίντσες και τα μεγέθη απευθύνονται σε αυτούς που μπορούν να έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν και να χειριστούν ενα τέτοιο smartphone!! Για τους υπόλοιπους υπάρχουν οι 5 ίντσες κλπ.

VasiliSIII

Εγω βάζω στοίχημα οτι αρχές του 2014 θα λέμε οτι το όριο είναι οι 6,5 inces!

οσιος

Ποιος σου είπε ότι οι 5″ είναι αποδεκτές? Για ποιο λόγο αν θέλω κορυφαίο smartphone να πρέπει σώνει και καλά να κουβαλώ μαζί μου και 5″ και όχι 4″? Για ποιό λόγο να μου επιβάλλεται αυτή η επιλογή? Από πότε η κριτική είναι γκρίνια και από πότε όποιος την ασκεί είναι “γριά”? Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα……

Darth

για της ίντσες δεν έχω κάτι να πω ακόμη και για ταμπλετοφονο είναι υπερβολή (με το παραπάνω)
τώρα για 8 πύρινο δεν θα είναι κανονικός 8 πύρινος και εξηγώ θα έχει 4 πυρήνες A15 χρωνισμενες ψιλά για δύσκολες εργασίες πχ gaming και άλλους 4 πυρήνες A9 (αν δεν κάνω λάθος) για να κάνουν απλές εργασίες ΔΕΝ θα δουλεύουν δλδ και 8 πυρήνες

από οτι κατάλαβα είναι ένας επεξεργαστής υβρίδιο για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας…. α και να κάνει marketing και wow factor

Πανος.Λαστ

για τις 5.5 δεν ξερω αλλα ενα 8ιντσο ταμπλετακι που εχω μια χαρα χωραει στο χερι με το ενα το κρατας και με το αλλο το λειτουργεις απο την εποχη του note 1 πιστευω οτι ειναι το ιδανικο μεγεθος

Solon

Αν ήταν απλό smartphone θα έλεγα ότι ήταν παντόφλα, αλλά προσοχή, δεν είναι το Galaxy SIII αλλά το Note III που είναι ποιο πολύ ηλεκτρονικό σημειωματάριο παρά smartphone οπότε δικαιολογούνται οι επιπλέον ίντσες.
Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι οτιδήποτε πάνω από τις 4,5 ίντσες είναι παντόφλα και χάνει σε φορητότητα και δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ κάτι τόσο μεγάλο κι ας έχει και 100 πυρήνες.
Αντ’ αυτού όταν χρειάζεται παίρνω μαζί μου μια 10άρα ταμπλέτα που και μεγαλύτερη οθόνη έχει και περισσότερες δυναότητες.

kostis

οποιος δεν θελει δεν το αγοραζει πολυ απλα τα πραγματα….
δικιο εχει ενας φιλος που λεει οτι κανετε σαν τις γριες….
επισης για τον φιλο που λεει οτι θα γινουν τροχαια ατυχηματα, οποιος οδηγει και εχει τετοια συσκευη στο αφτι του ειναι ενα θυμα που παρακαλαει να παει στον αλλον κοσμο…..ελεος πια με την καραμελα αυτη!
μια τετοια συσκευη ειναι ενας μινι υπολογιστης (αμεσα μεταφερομενος) που λειτουργει και σαν τηλεφωνο!
οποιος λοιπον δεν γουσταρει λοιπον τζους…..

Manos

Όποιος οδηγεί δεν πρέπει να κρατάει ΚΑΜΙΑ συσκευή στο χέρι του. Είτε είναι 1 ίντσα είτε 10!
Υπάρχουν Bluetooth και ανοιχτή ακρόαση γι’ αυτό το σκοπό.

Αν δεν πουλούσε το Note δεν θα το έβγαζαν. Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό που δεν το νοιάζει η φορητότητα τόσο ούτε έχουν σαν κύρια χρήση τα τηλεφωνήματα.
Η όποια γκρίνια είναι άστοχη συνεπώς, όποιος θέλει κάτι μικρότερο υπάρχουν επιλογές σε μικρότερες συσκευές…

Στράτος

‘νταξ, με τις 6,3 ίντσες κάτι πάει κ έρχεται, αλλά 8 πυρήνες? Τι να τους κάνεις? Να τρέχεις autoCAD στο κινητό?

spyros

Τι πας να κανεις samsung?? Μη τα μεγαλωνεις ολα γμτ!!!

makis88

Αυτή τη λογική με τους 8 πυρήνες την βρίσκω περιττή. Οι Α15δεν καταναλώνουν λιγότερο απο τους Α9? Και απ την άλλη χρειάζονται 4 διαφορετικοί πηρήνες για τις απλές εργασίες? Για να στέλνεις sms και να παίρνεις τηλέφωνο ας πούμε? Αυτές γίνονται και με 1 πυρήνα ακούραστα. Και η gpu του απ την άλλη ακούγεται οτι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.
6,3 ίντσες? Παίρνεις ένα nexus7 32GB 3G με 340 και είσαι κομπλέ. στο ίδιο μέγεθος θα έρχονται.

lorentzos

Ο/Η οσιος: Υπάρχουν smartphone και με 3,5 και 3,7 και 4, και 4,3 και 4,5 και 4,7 και 4,8 Δεν ειναι ανάγκη και δεν σε υποχρεώνει κανένας να πάρεις 6,3 ίντσες και εαν θα πιάσει η οχι σ’αρεσει δεν σ’αρεσει θα το κρίνει η εμπορική του πορεία, τα ιδια έλεγαν και για το Note2 και εχει σπάσει ταμεία, λοιπόν άσε να το πάρουμε εμείς που μας αρέσει….

Darth

@makis88 όχι ακριβός τα a15 θα είναι ψιλά χρονισμενοι και a9 αρκετά χαμηλά……… έτσι θα έχει μικρότερη κατανάλωση…… στην ουσία είναι σαν να έχει 2 cpu……….

πάντως εγώ ένα κατάλαβα άπω τέτοιες κινήσεις βγαίνει ότι μπαταρίες έχουν μείνει για τα καλά στάσιμες (βασικά κάποιους δεν συμφέρει καθόλου μα καθόλου να αναπτυχθούν μπαταρίες και θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν εκεί που είναι) γιατί μπαταριές δεν είναι μόνο στο κινητό……..

Darth

@lorentzos ας το πάρουμε αλλιώς πχ εγώ πχ θέλω ένα δυνατό κινητό (quad core) στα 4,3′ 2 gb ram 720 οθόνη 13 mp camera ποιο κινητό να πάρω είπαμε?

osios

Aυτό του λέω αλλά δεν το καταλαβαίνει……

lorentzos

Ο/Η Darth: https://techblog.gr/mobile/huawei-ascend-g520-100840/
και νομίζω παλι καλα που χώρεσε και αυτα τα spec, Δηλαδη θες σε 4,3 ιντσες τα spec του Sony Xperia Z?? Απλα δεν θα βγουν ποτε!! Σε αυτες τις ιντσες τουλαχιστον προς το παρον αυτα που θες δεν υπαρχουν, μπορει αργοτερα να τα συμπιέσουν.

Darth

@lorentzos 512 ram 5 mp camera…… mediatec quad core = krait dual core (από θέμα απόδοσης) +δεν το έχουν εδώ πέρα……….. με λίγα λόγια μου λες ότι………. δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αν θέλεις κάτι δυνατό συμβιβάζεσαι με κινητό που χρειάζεται τσαντάκι μεταφοράς (είπαμε δεν θέλω και 4 ίντσες……. 4,5 4,6 θα ήταν μια χαρά……. αλλά από οτι βλέπω ότι κάλο βγαίνει τώρα είναι 5 με 7 ίντσες που για να τα έχεις θέλει τσαντάκι μαζί σου………..

@Νιο ούτε για αστείο……. το λογισμικό του δεν καλύπτει ούτε τα μισά από ότι χρησιμοποιώ…….. σαν συσκευή είναι και γαμώ αλλά λογισμικό είναι μουφα για της ανάγκες μου…… δυστυχώς…..

@osios ζητάς κατανόηση? στην ελλαδα μάλιστα? :rofl:

Panos7GR

Δεν συμφωνώ με αυτή την τακτική. Νομίζω το όριο των smartphones και phablets είναι οι 5.5 ίντσες. Όταν μιλάμε για 6.3 ίντσες μιλάμε για mini tablet. Βέβαια δεν είναι και ότι καλύτερο να βάζουμε παντού ταμπέλες, όμως έτσι τα κατηγοριοποιώ εγώ σύμφωνα με τα κριτήρια μου. Τα νέα 5ιντσα μοντέλα που ξεπηδανε σιγά σιγά δεν τα κατατάσσω στα smartphones, αλλά στα phablets. Παλαιότερα, ειδικά στην Note 1 εποχή, δεν μου άρεσαν οι 5ίντσες, τώρα όμως δεν με χαλάνε τόσο. Ειδικά αν είναι σωστά σχεδιασμένες και είναι βολικά στο κράτημα. Αν και να πω την αλήθεια οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε και τα δύο χέρια μας στο smartphone μας, όσες ίντσες και να είναι. Εγώ εδώ με τις 3.7 ίντσες όταν πληκτρολογώ (δεν με βολεύει το swype), τηλεφωνώ, χρησιμοποιώ και τα δύο. Δεν γίνεται να χρησιμοποιείς πάντα το ένα, όσο και να χτυπάει τον κωλο της η Apple κάτω για να μας πείσει το αντίθετο! Τέλος πάντων στο θέμα μας. Επειδή οι 5 ίντσες αρχίζουν και θεωρούνται standards, ο όρος phablet και γενικά οι τέτοιου είδους συσκευές θα αρχίσουν να μας αποχαιρετανε. Καλύτερα η Samsung να δώσει τον τίτλο “Note” στα tablets της που θα έχουν την δυνατότητα μέσω ενός Bluetooth hands-free να… Συνέχεια »

giatrex

Καποια στιγμη ειχα διαβασει ενα αρθρο στο οποιο οι ειδικοι ελεγαν οτι στα επομενα χρονια ολοι θα εχουμε smartphone περιπου 7ιντσων.Οι ειδικοι το ειπαν,οι εταιριες τα φτιαχνουν και τα προβατα(δηλαδη εμεις) τα αγοραζουμε.Αν και δε το θελω,μαλλον το βλεπω να γινεται πραγματικοτητα.Εκτος και αν εχει ακουσει κανενας για κανενα 4ιντσο FHD,τετραπυρηνο,με 2γιγα ram,12Mpixels καμερα κ.τ.λ για να το χτυπησω.Επισης κατι αλλο που δε θελω,ειναι να αγορασω iPhone.Ομως το βλεπω κι αυτο να γινεται πραγματικοτητα αν βεβαια η Apple παραμεινει στην πολιτικη του ενος χεριου(δηλαδη περιπου 4-4,3ιντσες).Πιο πανω ειπε καποιος οτι οι 6.3ιντσες ειναι το ιδανικο μεγεθος.Λοιπον φιλε κανεις λαθος.Το ιδανικο μεγεθος ειναι 7 με 8 ιντσες(δηλαδη 18 με 20 εκατοστα),ρωτα οποια κοπελα θελεις και θα σου πει οτι εγω εχω δικιο!!!ΥΓ:Το πιασατε το υποννοουμενο ετσιιιιιιι!!!!!!!!

Billys

Καθε συσκευη επικεντρωνεται και σ’ενα στοχο παραπανω απ’ οτι αλλες συσκευες . Το ΝΟΤΕ ειναι επαγγελματικο και για οσους πρεπει να στειλουν mail , εργασιες , να κανουν παρουσιασεις και θελουν ενα pda παντα μαζι τους . Αυτες οι απαιτησεις χρειαζονται και την καταλληλη οθονη για να πραγματοποιηθουν . Αυτος που θα το παρει , θα νοιαζεται περισσοτερο να γινονται οι δουλειες του παντου και αψογα , παρα για το πως θα το μεταφερει . Τα χαρακτηριστικα του το κανουν να ειναι απο τις καλυτερες συσκευες γιατι πρεπει να βγαζει τα παντα γρηγορα και καλα . Αν δεν σε ικανοποιει , δεν ειναι για σενα . Για καποιον που θελει να μπαινει ιντερνετ , να διαβαζει τα νεα , να κανει κανα check in – update στο fb , να παιζει κανα παιχνιδακι , ταινιουλα , μουσικη , ακομη και ο μονοπυρινος με τα 512 ραμ ειναι αψογα χαρακτηριστικα για ολα τα παραπανω, στις 4 ιντσες . Δε μπορω να φανταστω ενα λογο που καποιος θα ηθελε μια συσκευη με τερατωδη χαρακτηριστικα για να κανει τα παραπανω. Μην γινεστε marketing victims . Δοκιμαστε τις συσκευες και δειτε τι σας ταιριαζει . Δε χρειαζεται να εχετε την τοπ συσκευη μονο και… Συνέχεια »

md03582

@billys διαφωνώ. Ο επαγγέλματιας όπως λες θα πάρει laptop ή netbook. Δεν περιμένει να κάνει δουλειά απο το Note! Γενικά ο όρος tabletοφωνο (και ειδικά στις ιντσες του note ii) μου φαινεται οτι δεν έχει χαρακτήρα, οτι δεν ξέρει τι θέλει και για πιο σκοπό προορίζεται. Το note iii, αν όντως είναι στις 6,3 ιντσες απλα θα είναι ένα μικρό ταμπλετακι με δυνατότητα να μιλάς στα 700 ευρώ!

billys

Τότε μάλλον θα πρέπει να πάρω λαπτοπ .
Και να πληρώνω έξτρα 3G internet , να κουβαλάω μια τσάντα με όλα τα σύνεργα του λαπτοπ μαζί (φορτιστες ,μπαταρίες , ποντίκι κι ο,τι άλλο) + το μικρό μου κινητό για το οποίο θα κουβαλάω επίσης μπαταρία φορτίστη ακουστικα .

Όταν γράφω κάτι εδώ , δεν το λέω υποθετικά ούτε για να το παίξω γνώστης , αλλά έχοντας προσωπική εμπειρία .

Για να μην ξεφεύγουμε , αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο στόχος του ΝΌΤΕ είναι να καταργήσει την ανάγκη του λαπτοπ στο μέλλον και υπολογιστής κινητό και tablet να γίνουν ένα . Αλλά αυτό σε αρκετά χρόνια από σήμερα (περίπου 7-10).

Karampas

Εγώ θα περιμένω εναγωνίως να αγοράσω το πρώτο smartphone με οθόνη… 42″ ιντσών και… 64πύρηνο επεξεργαστή, για να γλιτώσω την αγορά τηλεόρασης και desktop υπολογιστή!
Με λειτουργικά… Doors (η εξέλιξη των windows), Robot (σωστά το καταλάβατε, η εξέλιξη του android) και… kORI (η εξέλιξη του iOS της apple)!
Άμα ψήνει και καφέ, ακόμη καλύτερα!
😛
😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.