Samsung Galaxy Note III, Στοιχήματα

Εδώ και μήνες έχει ξεκινήσει η κούρσα με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τις φήμες και τις εκτιμήσεις για το ποια θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note ΙΙΙ. Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου η Samsung θα αποκαλύψει το επόμενο μοντέλο από τη δημοφιλή σειρά tabletόφωνων Galaxy Note. Μετά από όσα έχετε διαβάσει, που καταλήγετε; Τι περιμένετε να έχει το Galaxy Note III – οθόνη, επεξεργαστή, κάμερα, features..;

Samsung Galaxy Note III, Samsung Galaxy Note III, Στοιχήματα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
takis1994

Θα ειναι απλα ενα μεγαλωμενο S4(το οποιο σημαινει μικρο bezel) …με 5,7 ‘ οθονη ,με 3gb ram , snap 800 , τους σενσορες του s4, και τα αξεσουαρ του (s-view cover κτλ..)

Ισως εχει και καποιες παραπανω λειτουργιες το πενακι..

Thodoris1988

Να φυγει οτι αχρειαστο και αχρηστο υπαρχει στη συσκευη, να μην εχει τραγικους Sensors που ειναι απλα για φιγουρα και να εστιασουν οσο περισσοτερο γινεται στο S-Pen, το βασικο εργαλειο μιας συσκευης που στοχευει στον επαγγελματια. Εγω προσωπικα δεν το εχω για φιγουρα και να για δειχνω τι κανει το κινητο με τους αισθητηρες, αλλα για δουλεια.

μιχαλης362

Εγώ προσωπικά τρία πράγματα θέλω άθραυστη οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία και πολύ μικρό bezel !!!

jacob

Το στοιχημα ειναι απο τη μερια της Samsung που πρεπει να χτυπησει το Z1 αν θελει να λεγεται ηγετης της αγορας, γιατι με το S4 δε τα καταφερε (αν και πουλησε πολυ) και τελευταια στιγμη το εβγαλε σε αδιαβροχο, σε ψηφιακη, σε φουρνο μικροκυματων για να… ακολουθησει τη μοδα που δυστυχως για αυτη, δεν όρισε η ιδια.
Ας σταματησουμε ομως και εμεις με τα spects (που ετσι και αλλιως θα βελτιωθουν) & ας επικεντρωθουμε στην καινοτομια… (Οθονη αναγνώρισης [βλ. Zultra], camera [z1, pureview], καμια ευκαμπτη οθονη που μας την ταζει καιρο τωρα… κλπ).

Νio

Εγω θελω να φτιαχνει τοστ. Ετσι κ αλλιως το μεγεθος θα το εχει. Κ δυο δυο κιολας.

θοδωρης

Θα γινει οτι γινεται παντα , κατα την γνωμη μου πιστευω πως το note 2 ειναι καλυτερο απο το S4 εδω ετοιμαζουν το S5 και πιστευω οτι θα σκασει οταν βγει το iPhone 5S μονο και μονο καθαρα για ανταγωνισμο αλλα δεν πιστευω να εχει τροομερες λειτουργιες οποως ειπαν και τα παιδια ποιο πανω παρομοια χαρακτηριστικα απλος μεγαλυτερη ταχυτητα επιξεργαστη , ε ενταξει το μονο που λογικα ετσι θα ειναι σιγουρο το Πενακι θα κανει την διαφορα με αλλες λειτουργιες φυσικα

akis

@Jacob, +1, ακριβως αυτο πιστευω και εγω, όπως το πιστευω και για το iphone

kostis

Απο οτι φαινεται θα μοιαζει αρκετα με s2 – note1 και αυτο δεν με χαλαει καθολου!!!
Οσον αφορα τα specs πιστευω πως θα εχουμε 5.7 ιντσες οθονη – 3gb ram – snap800 στις χωρες που υποστηριζουν 4G και octa 5420 σε αγορες με απουσια αυτου, την καμερα του s4, η μπαταρια που θα ειναι λιγο μεγαλυτερη απο του note2 αλλα οχι τοσο μεγαλη διαφορα οπως η γενια απο το note1 στο note2. Τελευταιο αφηνω το πενακι που μαλλον θα ειναι αναβαθμισμενο και με καλυτερη ακριβεια και αποκριση

el-delamounpan

Νio… αφου εισαι της sony οπως ειπες σε αλλο θεμα παρε το Z-ulra που χωραει να ψησεις τρια τοστ….!!!!

kostas

Κανείς δεν έχει σταθεί στο σημαντικότερο στοιχείο το οποίο είναι το software, εγώ έχω το Note1 και πραγματικά θεωρώ άθλια την υλοποίηση της Samsung στο κομμάτι του software. Στο Note1 υπάρχουνε συνέχεια lags, άθλια διαχείριση μνήμης, και όταν ανοίγεις τις επαφές και θέλει 3-4secs για να ανοίξουν τότε δεν χρειάζεται να πεις τίποτα άλλο.
Η Samsung έχει ρίξει όλο το βάρος στο hardware κομμάτι και το software το έχει πάντα σε δεύτερη μοίρα.
Παράλληλα με το Note1 έχω και σαν δεύτερο to Lg Optimus One P500, το οποίο πραγματικά δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ κανένα θέμα στο software, στο τομέα του software η Lg είναι πολύ μπροστά απο την Samsung. Αν το Lg G2 έπερνε και κάρτα micro sd θα το σκεπτόμουνα πολύ σοβαρά.

Οπότε εγώ απο το Note3 θα ήθελα ένα καινούριο UI το οποίο να είναι καλογραμμένο και προσεγμένο.

geohot

Εγω θελω αυτο με το πενακι/τηλεφωνο αλλα ανησυχω για τη φορτηση του…

Gmis

απλως ενα ανανεωμενο S4 … πιστευω στην οθονη 5.9” Full HD καμερα 13 ΜΡ και Snapdragon 800 … μονο μην εχει το ιδιο σχεδιο με ολα τα μεγαλα της samsung γιατι κατανταει σπαστικο πια…

Vasilis_G

Εάν έχει το S-pen λειτουργία ομιλίας τότε μόλις άλλαξα το S4….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.