Samsung Galaxy Note III με οθόνη 5.9 ιντσών θα παρουσιαστεί στην IFA 2013

Σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Νοτίου Κορέας ο Shin Jong-kyun (Samsung Electronics co-CEO) άφησε να εννοηθεί ότι στην επερχόμενη έκθεση IFA 2013 αρχές Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο η εταιρεία του θα παρουσιάσει το Samsung Galaxy Note III με οθόνη Super AMOLED 5.9 ιντσών. Οι φήμες θέλουν το νέο Note να είναι κατασκευασμένο από polycarbonate πλαστικό και να μοιάζει με το Galaxy S 4.

Samsung Galaxy Note III, Samsung Galaxy Note III με οθόνη 5.9 ιντσών θα παρουσιαστεί στην IFA 2013

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris1988

Ποσο καλυτερο να ειναι δηλαδη σε σχεση με το Note II που μολις αγορασα; Να δουμε που θα φτασει το πραγμα…

Yannis

Δεν χρειάζονται φήμες για να είσαι βέβαιος οτι το note3 θα ειναι πλαστικό και θα μοιάζει με S4

bill r

Αχαχαχαχαχαχα +1 στον Yannis
Το μόνο που μπορουμε να περιμενουμε ειναι να ειναι ακομα πιο πλαστικο!!

Teo

@Thodoris1988 (συνονόματε)..αυτό σκεφτόμουνα κι εγώ..αλλα μάλλον θα είναι πολύ καλό..Αναμονή λοιπόν να παρουσιαστεί,να δούμε τι παραπάνω θα έχει το νέο τέρας και μετά πουλάμε το II και πάμε καρφί για το III.

kotsios1998

δεν μιλας σοβαρα!
μα θα μοιαζει με το s4?
μηπως θα μοιαζει και με το νοτε 2?
μηπως και με το s3?
μηπως και με το s3 mini?
μηπως και με το galaxy grand?


antonis

το note 3 ας ειναι απο πλαστικο.. αμα ηταν μεταλλο θα βαρενε πολυ πιστευω.. το s4 επρεπε να ταν λιγο ποιοτικοτερο ως ναυαρχιδα και χαρη στην επιτυχια που γνωρισε η σαμμυ με την σειρα s. ας ειχε εστω μεταλικο σκελετο και πισω καλυμμα πλαστικο.. γνωμη μου

Tony Cool

Οκταπυρηνο,full hd amoled,air gestures,σχεδον σιγουρα πανω απο 2gb ram και αλλα πολλα καλοδεχουμενα.Η μεγαλη μαγκια ομως θα ειναι,οπως και με το s4,να τα πετυχει ολα αυτα κανοντας το πιο μικρο απο το note 2,αυτο ειναι το θεμα.Και στο φιναλε ας μην την μεγαλωσει την οθονη,και 5.5 μια χαρα ειναι.Αν το καταφερει αυτο με το μεγεθος θα μιλαμε για το απολυτο εργαλειο.

paris o tech

as paei i sony na di3ei pws sxediazoume kinito kai 4.3 intses teleio mege8os

Darth

@Tony Cool οταπυρινο δεν θα είναι καθος δεν έχει ανακοινωθει καποιος νέος επεξεργαστής (μόνο το exinos octa το οποίο δεν είναι Οκταπυρηνος θα πρέπει να το ξερής μεχρι τώρα)

Notis

Συνάδελφος στο γραφείο έχει το 2….τρελό γέλιο όταν το σηκώνει να μιλήσει κ του καλύπτει το μισό και πλέον κεφάλι !!! :pP

chris

@Τony Cool θα συμφωνησω μαζι σου,αν το κανει σε μεγεθος σαν το 2 θα μιλαμε για ΤΟ απολυτο εργαλειο.Και 2GB να εχει,μια χαρα θα ειναι.Μονο με τις 5.5 ειμαι οριακα,αν και τωρα το 2 ειναι απιστευτο,το εχω 6 μηνες,και καθε μερα που το σκαλιζω,ολο και κατι καινουργιο ανακαλυπτω.Απιστευτα ερωτευσιμο,μου εχει παρει τα μυαλα.
@Darth 99% τον octa(4+4)θα εχει.Αν δεν τον βαλει εκει,που θα τον βαλει φιλε μου???
Θα τον βαλουν και στο S4 να δουνε τυχον ατελειες,και μετα ολα τα καλα στο NOTE 3.

Tony Cool

@darth
Ναι μωρε, το ξερω οτι δεν ειναι 8πυρηνος, αλλα επειδη βαριομουνα να γραφω το μοντελο και επειδη ουτως η αλλως οι περισσοτεροι τον λενε 8πυρηνο (λανθασμενα, οκ) το εγραψα και εγω! Μην κολλας, αφου καταλαβες τι εννοουσα! 😉

nickthegreek

OMG στο τέλος θα φτάσει να έχει 10 ίντσες οθόνη έτσι όπως πάμε!!!

Darth

@Tony Cool Συγχωρεμενος τότε γιατί καποιος βλέπει 8 πύρινο και κάνει κολοτουμπες……… η ακομη χειρότερα το συγκρίνει με cpu που έχουμε στα pc……………

Ορεστης

WTF! καθε χρονο θα το μεγαλωνουν αυτο?!

Νιο

Κ μολις εξαφανισουν τα bezels κ δεν θα μπορουν λενε μικροτερο αλλα μεγαλυτερο κ αλλες τετοιες παπαριες θα αρχισουμε να τα ξεδιπλωνουμε μολις τα βγαζουμε απο τις τσεπες……

sotiris

αντε παλι.. σαν τιγανι θα ειναι κ αυτο..

Αποστόλης Ρόδος

Η Sammy έχει καταντήσει τραγική με αυτο το design… Η κλωνοποιηση παει σύννεφο.

billgreece

Μου αρέσει που όλοι κολλάτε στο άν ένα κινητό είναι απο πλαστικό, γυαλί, μέταλλο, γούνα, τρίχες και άλλα.

Απο την στιγμή που θα πρέπει να του βάλεις θήκη για να το προστατέψεις έτσι και αλλιώς (εκτός αν έχεις τόσα λεφτά ώστε να αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι το κινητό σου αν σου χτυπήσει και δεν σε νοιάζει να το πουλήσεις μετά)

Όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου, χρησιμότητας, τσέπης, άποψης. Αυτό που ΟΛΟΙ κρίνουν ΟΛΑ τα κινητά λές και μιλάνε εκμέρους όλου του κόσμου… τι να πώ.

Γι αυτό υπάρχει ποικιλία για να καλύψει όλα τα προσωπικά γούστα.

Αντί τα σχόλια να αφορούν μόνο νέα στοιχεία αν κάποιος έχει, γεμίζουν τα blogs και sites με την βλακεία του καθενός για να ικανοποιήσει τον εαυτό του ότι έκανε την καλύτερη αγορά απο τους άλλους ώστε να μην παραδεχτεί ότι το άλλο είναι καλύτερο.

Εμένα δεν με νοιάζει ούτε ποιά εταιρεία το έβγαλε, ούτε αν είναι έτσι η γιουβέτσι, αλλά αν αυτό που θέλω προσωπικά είτε σε εμφάνιση, είτε σε χαρακτηριστικά, το έχει. Τί κράζετε όλες τις εταιρείες γιά όποιο κινητό και να βγάλουν???

Kostas K.

Κουραστήκαμε να διαβάζουμε για το design της Samsung.. Έλεος! Η κάθε εταιρία έχει το δικό της design..Η Apple από το i phone, η Sony το τετραγωνοποιημενο με το οn/off κουμπάκι στο πλαι όπως στο Ζ, Η Nokia πήρε το σχέδιο του Ν9 και από τότε όλα της τα κινητά είναι έτσι.. Η Μοτοrolla απο τοτε που έβγαλε το Razr XT910 όλα της τα Smartphone ειναι ίδια με αυτό..Εκει δηλαδη δεν υπάρχει κλωνοποίηση?
Της Samsung το design είναι αυτό…Σας αρέσει καλώς..Δεν σας αρέσει πάρτε κατι αλλο δεν σας υποχρεώνει κανεις με το ζόρι να πάρετε Samsung..
Στο Note τώρα..Αν το μεγεθος του κινητου μεινει το ιδιο με το Note 2 οπως εγινε στα S3 και S4 τοτε καλοδεχουμενες και οι 5,9″.

Antonis Marinos

6″…μάλιστα, σε λίγο θα τα παίρνουμε στη παραλία για να παίξουμε ρακέτες…

Πάντως παιδιά εγώ με το GNex ούτε θήκη του έχω, είναι -οριακά- ότι πρέπει για τσέπη (παντελονιού, σακακιού κλπ), είναι super ανθεκτικό, και αν εξαιρέσουμε το ότι πρέπει όπως και δήποτε να το έχεις στη max φωτεινότητα για να βλέπεις την οθόνη στο ντάλα ήλιο, κάνει τα πάντα και συμφέρει σε μόλις 4,7″…

GeeZe GORGEOUS

Μόλις μου έσπασε το S3. Θρύψαλα έγινε 😛 Περίμενα το Note 3 και θα το πάρω μάλλον. Μακάρι να είχε λίγο μεγαλύτερη οθόνη, δηλαδή 6.5. Όπως και να ‘χει, μάλλον αυτό θα πάρω

Haduuken!

Χαχα τι λες … παντόφλα , σαγιονάρα κανονική 😉

bill r

ρε σταματηστε να κραζετε την σαμμυ! καθε χρονο κανει ολο κ πιο πλαστικα τα τηλεφωνα της…σχεδον καθε εταιρια διατηρει το προηγουμενο και τις περισσοτερες φορεσ πετυχημενο desing! ολη η σειρα galaxy ετσι ειν κ ετσι θα παραμεινει λογικα…τα iphone ολα τα ιδια μετα το 4. περυσι τα xperia u, p και s σχεδον ιδια. σταματηστε να ασχοληστε με πλαστικα, επεξεργαστες, ram, οθονες και ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστηκα και σκεφτητε γιατι φτιαχτηκαν τα κινητα! ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ…σας λεει κατι αυτο; ολα τα τηλεφωνα φτιαχτηκαν για να πραγματοποιουν κλησεις. σημερα τα 7-8 στα 10 τηλεφωνα ειναι smartphone κ σε κλειστους χωρους πολλες φορεσ δεν βγαζουν κλησεις! ενω απλα φτηνα κινητα 6 χρονων τα καταφερνουν μια χαρα! οποτε αφηστε specs και τεχνικα χαρακτιρηστικα και ας ασχοληθουν λιγο οι κατασκευαστες με αυτο το θεμα!!!

PlanDreaM

@Darth Κάνεις (εν μέρει) λάθος.Το specification της ARM λέει ότι και οι 8 πυρήνες μπορούν να δουλέψουν ταυτόχρονα.Η Samsung αποφάσισε να δουλέψει μόνο με το power saving mode παρά να δουλέυουν και οι 8 μαζί… Ας ελπίσουμε στο XDA να βρούν οι developers την άκρη.Θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Νιο

Καθολου ενδιαφερον. Αν δεν ανατιναχτει το κινητο θα κλεισει σε μια ωρα….

Δημήτρης Κ.

Μουαχαχαααχ @Νιο +1000 man με έκανες κ έσκασα στα γέλια,είσαι ωραίος 😀

chris

ρε παιδιαααααααα οκταπυρηνος ειναι απλα δε λειτουργουν ολοι μαζι ταυτοχρονα. δειτε και κανα benchmark που τον εχουν στην κορυφη να καταλαβετε. Αλλιως γιατι να τον λενε OCTA???? πες κι εσυ ρε κωστα που δεν απαντας ποτε σε προσωπικα e-mail……

kostis

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι το κραζετε – αφου η συγκεκριμενη συσκευη απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο…..δεν νομιζω η sammy να επιασε κανεναν σας απο το λαιμο να το αγορασετε. Ελεος πια με τα ακυρα σχολια που διαβαζω…..
Οσον αφορα για την συσκευη τωρα, πιστευω οτι θα ειναι αξιος διαδοχος και θα κλεψει τις καρδιες αρκετων απο τους καταναλωτες που γουσταρουν μεγαλες οθονες και πενακι.

Νιο

Δεν λειτουργουν ποτε μαζι.! Λειτουργουν ποτε οι μεν ποτε οι δεν αναλογα με τις αναγκες. Οι 4 αδυναμοι οταν το κινητο καθεται ή οι 4 δυνατοι οταν θες να κανεις photoshop ή να παιξεις crisis 3. Κατα την δικια μου ταπεινη γνωμη ας φτιαξουν ενα επεξεργαστη με 4 πυρηνες που να ανεβοκατεβαζουν οποτε χρειαζεται ταχυτητα. Το octa ειναι για να μας μπερδευουν.

Billys

740 εχει το 4αρι . Δηλαδη το ΝΟΤΕ 3 ποσο θα κοστιζει ? 8 κατομπαλα ? Πυρινας και κατοσταρι

Plandream

@Nιo ναι δεν το επιτρέπει η Samsung για προφανείς λόγους. Ακόμα είναι νωρίς ακόμα, οι πυρήνες θέλουν πολύ δουλειά ακόμα. Τα sources που πόσταραν είναι λίγο ότι νάναι, αναμείναμε σύο ακουστικό μας.

Panos

Ελπιζω να να του βάλουν μια μπαταρία που θα αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες… Εχει το τέλειο μέγεθος για να φτιαχνεις αυγά και κρεπες. Πάντως για να πω την πικρή αλήθεια αν ημουν επαγγελματίας που μου χρειάζεται αρκετα το κινητό για τα παντα θα το αγόραζα, τωρα τι να κανουμε ειμαι ακομα μαθητής . 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.