Samsung Galaxy Note III, Αναμένεται στις 4 Σεπτεμβρίου;

To πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Note III αναμένεται να παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο μέσα από ένα μεγάλο unpacked event δύο μέρες πριν ανοίξει τις πύλες τις η ετήσια έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών IFA 2013. Η πίεση από τον ανταγωνισμό με το Sony Xperia Z Ultra αλλά και τα φημολογούμενα tabletόφωνο HTC T6 και Nokia Banzai είναι μεγάλη και η Samsung δεν θα αργήσει να αποκαλύψει τα χαρτιά της με το Note III.

Samsung Galaxy Note III IFA 2013, Samsung Galaxy Note III, Αναμένεται στις 4 Σεπτεμβρίου;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
δημητρης

αντε επιτελους!!!! το επομενο κινητο μου!!!(κατοχος note 1 εδω και 15 μηνες)!!!!

ricoxatzakis

Ιδια παντοφλα θα ειναι με λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα…

el-delamounpan

Παντοφλα ξεπαντοφλα ηγετης για αλλη μια φορα θα ειναι το Note ΙΙΙ και θα αφησει τους αλλους να τρεχουν τα σαλια τους μπας και κλεψουν κανενα ξεροκοματο ιδεας και αισθανθουν λιγο απο την ανωτεροτητα της SAMSUNG….εεετσι…!!!!!! μοιραζε πονο στου οχτρους σου

ricoxatzakis

Συμφωνω απολυτα!! Αλλα παλι μια υπερσυχρονη παντοφλα παραμένει …

Stavros

Λέω τώρα εγώ, δε σας φαίνεται ότι η Samsung αρχίζει και χάνει λίγο από την αίγλη της, το λέω αυτό γιατί το 2013 δεν έκανε πρώτη καμιά παρουσίαση Hi End smartphone (δλδ Xperia Z μετά από 3 μήνες περίπου ανακοίνωσε το S4, Xperia ZU μετά από 3 μήνες περίπου πάλι θα ανακοινώσει το Note III) αυτά δεν τα έκανε στο παρελθόν η Samsung ήταν πάντα πρωτοπόρος αλλά μάλλον τώρα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

k.boug

Αν δεν αξιζει τα παραπανω λεφτα του θα παω για note2!
Θα το ηθελα 5.7″ και οχι 6″ οπου φαινεται να καταληγουν και το στοιχημα ειναι να ειναι μικροτερο σε συνολικες διαστασεις απο τον προκατοχο του,
εχω ακουσει κατι για lcd και εχω ξενερωσει βεβαια παλι λενε για flexible oled αλλα απο φημες αλλο τιποτα η sammy.

Giannis

K.boug 5.7 ιντζες θα είναι νομίζω

YannisV.

Stavros δεν εχει χασει η Samsung την αιγλη της οι αλλοι εχουν χασει τον υπνο τους και πετανε μοντελα στην αγορα με τη ταχυτητα που βγαζουν τα LIDL φυλλαδια… Η Samsung αντικαθιστα τα κινητα της μια φορα το χρονο ενω η Sony πχ εχει ακυρωσει ολες τις ναυαρχιδες ξεφτιλιζοντας τες με αλλαγες καθε λιγους μηνες( arc, arc s, xperia s, ion,xperia t,zperia z κτλ) και τελικα δεν εχει ποτε μια κορυφαια συσκευη κοιταει να αρπαξει πωλησεις μεσα σε αυτο το μικρο κενο που οι αλλοι περιμενουν να ανακοινωσουν μια πραγματικη νεα ναυαρχιδα. Τωρα τελευταια το ιδιο κανει και η LG

darko

Πριν καν δουμε πως και τι θα εχει μεσα λενε εδω μεσα θα σαρωσει θα θα θα θα θα ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ.Επιδει λετε την γνωμη την ειπα και εγω πριν το δω τυχον παρεξηγησεων

Jacob

@Yiannis V..
1)Γιατι το S, το T δεν πήραν αναβάθμιση? ακομα και το neo V πηρε.
2) Μια ματια στα Ποσα μοντελα galaxy εχει βγαλει η αγαπη σου θα σε κανει να καταλαβεις… (μονο το s4 εχει 4-5 μοντελα σε 1 μηνα)
3) Μια ματια στις μετοχες και το μεριδιο της αγορας θα σε κανει να αναθεωρησεις. η Sony ηδη έπιασε 3η θεση.. και ανεβαινει πολυ μαζι με την Huawei…

Υ.Γ. Ωραιο το S3 η το S4 ή το note2 που πιθανον να αγορασες, αλλα μην λες χαζα

GeeZe GORGEOUS

Το καλό που της θέλω να το βγάλει σε 6,5 ίντσες!

Stavros

YannisV.
Συμφωνώ εν μέρει σε ότι λες, η Sony αλλάζει τις ναυαρχίδες της κάθε 6μηνο και όχι κάθε χρόνο που κάνει η Samsung αλλά αυτό πάλι για κάποιους είναι πλεονέκτημα.
Τέλος πάντων η μεγάλη διαφορά έγινε με το Xperia Z το οποίο και πιο γρήγορα το έβγαλε και τεχνολογικά ήταν προηγμένο με μεγαλύτερο προσόν του βέβαια την ποιότητα κατασκευής και το ότι είναι αδιάβροχο, κάτι το οποίο “πικάρισε” την Samsung γιατί δεν πρόλαβε αυτή να βγάλει πρώτη αδιάβροχη ναυαρχίδα και τρέχει τώρα να βγάλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το S4 Active.
Αυτό ακριβώς είναι που θέλω να επισημάνω ότι κάποια άλλη εταιρεία πρόλαβε να βγάλει αδιάβροχο κινητό πριν την Samsung και αυτό είναι πλήγμα στο image της Samsung, δεν μας είχε συνηθίσει έτσι.
Τέλος θέλω να πω ότι το Xperia ZU δεν είναι ο αντικαταστάτης του Xperia Z, ανήκει σε μια άλλη κατηγορία, οπότε το Xperia Z δεν το ξευτίλισε όπως γράφεις.

Lefteris

@Jacob
1. Ναι πήραν μία αναβάθμιση μπράβο! Η Samsung συγκριτικά με τις υπόλοιπες εταιρείες αντροιντ τηλεφώνων υποστηρίζει την ναυρχιδα της όταν οι άλλες σταματούν! Για να αποδείξει το ίδιο και η σονυ, πρέπει να περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος! Οι υπόλοιποι παίρνουν νεξους αν θέλουν αναβάθμιση πτρος το παρόν!

2. Δεν έχει καμία σημασία όταν ναυαρχίδα της μένει μία! (Κάτι που πάει να χαλάσει αν βγει το σ4 με τον 800 παραέξω, να ειμαστε και αντικειμενικοι.)

3. Ότι και να γίνει η πρώτη παραμένει η Sammy! 😛

4. Κάτι προς όλες τις εταιρίες πλην της σαμμυ, βγάζουνε κινητά των 700 και 900 ευρώ και δεν έχουν αυτό που είχαν τα παλιά μας κινητά, ναι αυτά με τα κουμπιά εννοώ… ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ Ναι ξέρω ότι μπορεί να μην την χρειάζεστε πολλοί από εδώ αλλά εγώ πρωτον τη χρησιμοποιώ και δεύτερον όταν δίνω τόσα λεφτά απαιτω να το έχει σαν επιλογή! Ποσο μάλλον οταν το εχει αλκατελ των 150 ευρω!

Jacob

@Lefteris,
1) δεν εχουν παρει μονο 1 αναβαθμιση.. (Neo V, τρεις)
2) Ηδη ειπα η Sammy εβγαλε 5 S4 (μην εισαι τοοοσο αντικειμενικος)
3) δεν με ενδιαφερει διοτι δεν ειμαι fanboy (αλλα επειδη σε ενδιαφερει κοιταζε μετοχες 😉 )
4) Βιντεοκληση? Τι λες που δεν εχουν.. για ψαξου (απο τα βασικα πρωτα, xperia mini με πορτακι [2011])

Επειδη οταν μιλαω σε ατομα για τη Sammy, νιωθω σαν να μιλαω μονος μου.. σταματαω. Απλα πριν πειτε οποιαδηποτε ανοησια, διαβαστε πρωτα.. ειδικα οταν αναφερεστε σε μεγαλες παλιες εταιριες (Nokia, Sony κλπ) γτ εκτιθεστε

thomas22888

πάντως αυτή οι fanboys της Samsung μέσα στην αντικειμενικότητα είναι βρε παιδί μου ……. Μπράβο μπράβο

YannisV.

@Jacob
Ελα τωρα πολυ μεγαλες κουβεντες ξεστομιζεις, δεν με ξερεις δεν σε ξερω, αν εγω λεω ανοησιες και χαζα σιγουρα δεν εισαι εσυ αυτος που θα το κρινει, εσυ αλλωστε λες αντικειμενικα χειροτερα φιλε μου… Δεν μιλησα για update αλλα για αντικατασταση συσκευων και το neo v δεν ειναι ναυαρχιδα αλλα ναυαρχιδ(ι)α εχει τεραστια θεματα με το λογισμικο του και γνωριζω προσωπικα πολλους ανθρωπους που το εχουν και εχουν απογοητευτει και απο εδω καταλαβαινω οτι εισαι SONY FANBOY και μονο που το αναφερεις,βιντεοκληση μεσω δικτυου δεν εχει μονο skype κτλ…και οσο και να θιξαμε την αγαπημενη σου εταιρεια η αληθεια ειναι μια η SONY ειχε παρει πολυ κακο δρομο τα τελευταια χρονια, εδω και ενα χρονο κανει αξιολογες προσπαθειες αλλα παραμενει τριτη οχι μονο σε πωλησεις αλλα και σε ψυχολογια και σε αποδοση… Οσο για την ΝΟΚΙΑ ηταν κορυφαια καποτε… Λογω δουλειας βλεπω πραματα που ενας κοινος χρηστης δεν θα δει ποτε και δεν το παιζω παντογνωστης. Οταν μια εταιρεια παει καλα εχει και fans και haters. Αγοραστε αυτο που σας αρεσει και σταματηστε την προσπαθεια να πεισετε ολους τους αλλους οτι εσεις κανατε το σωστο και αυτοι το λαθος… Δεν ξερετε τιποτα παραπανω απο αυτους απλα εχετε αλλο γουστο

YannisV.

Και για αποφυγη παρεξηγησεων εχω ενα galaxy S4 ενα Sony xperia u ενα motorola Defy ενα nokia n8 ενα xperia x10 mini pro ενα iphone 4 ενα 3GS και ενα θαλασσοπλυμενο neo V σχολια περι fan boy κλτ ειναι εξορισμου ακυρα

Lefteris

Native βίντεο κλήση δεν έχει κανένα σονυ και καμία ναυαρχίδα ψάξτε το μόνο η σαμμυ έχει και το πρώτο μου αντροιντ ήταν το xperia mini pro! Μην γράφετε ανακρίβειες άμα δεν ξέρετε!

Nikolakis

Εγώ πάντως περιμένω το note 3 για να κατηφορίσει και άλλο το note 2 και να το πάρω..
(ήδη έχει φτάσει τα 398 ευρώ)..:-P

diecast

λογικα θα ειναι 8.7 inches

Πάνος

Αν κάνει και κάτω από 650€ θα το πάρω άντε το πολύ κάτω απο 700 το κινητό αυτο ειναι τέλειο και σίγουρα τα αξίζει τα λεφτά του !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.