Το Samsung Galaxy Note III θα φοράει τον Snapdragon 800

Το Samsung Galaxy Note III αναμένεται να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο και θα ενσωματώνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.3GHz με GPU Adreno 330, μνήμη RAM 2GB και οθόνη 6 ίντσες και άνω τεχνολογίας Super AMOLED. Το Galaxy Note III θα είναι 4G/ LTE και κλασσικά θα συμπληρώνεται από πενάκι S-Pen. Αυτές είναι οι πιο πρόσφατες πληροφορίες. Ανυπομονείτε;

Samsung Galaxy Note III, Το Samsung Galaxy Note III θα φοράει τον Snapdragon 800

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιωτης

Καλησπερα
αγαπαω την σειρα Note γιατι αγαπαω τα ταμπλετοφωνα αλλα κατσε… πριν λιγο πηρα το Note ΙΙ και ειναι φοβερο δηλαδη αυτο τι θα ειναι ?

nick2013

Οι 6 ιντσες είναι ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ για συσκευή που χρησιμοποιείται (και) για τηλέφωνο.

Κάπου πρέπει να καταλάβουν και οι εταιρείες ότι η συγκεκριμένη πρακτική “αύξησε το μέγεθος σε κάθε επόμενη συσκευή” κάποια στιγμή θα μπουκώσει.

psm

Τα notes είναι καθαρά για χρήση με bt handsfree.

OREZTIZ

γιατί όχι 3gb RAM;

Σταυρος

Ξενερωσα λιγο μωρε σε τετοιο τερας θα μπορουσαν να βαλουν και 3gb ram…αλλα και παλι ειναι τρομερο

ΜΑΝΩΛΗΣ79

που ειναι ο 8πυρηνος οεο?

dimosxania

Καλα ρε παιδια δεν σας φτανουν 2 gb ram?τι κανετε με το κινητο;φορτωνετε windows 7 πανω απο το android? :ρ

Thodoris1988

Μηπως ειναι τυπογραφικο λαθος τα 2GB της RAM; Φανταζομαι οτι δεν ειμαι ο μονος που διαβασε για 3GB RAM. Κανω λαθος;

Δεν ξερω, τι να πω. Ηδη το Note 2 που εχω ειναι “τερας” οχι μονο προς τις δυνατοτητες, αλλα και προς το μεγεθος της οθονης.

Δεν ξερω επισης αν θα αλλαζα το Note 2 με το Note 3. Φανταζομαι μια συσκευη ιδια σε εμφανιση οπως εγινε με τα δυο τελευταια μοντελα Galaxy S, επισης το ενα παραπανω GB μνημης (αν οντως υφισταται) και τα 13MP καμερας δεν ειναι λογοι για να αλλαξω το Note 2.

Ο επεξεργαστης ειναι ο λογος της αλλαγης μαζι με τα αλλα; Ωπα ρε παιδια, ας μου πει ενας κατοχος Note 2 οτι εχει το οποιοδηποτε παραπονο απο τη συσκευη!

Εγω θα πω απλα οτι γνωστος μου που αγορασε το Galaxy S4, επαθε πλακα οταν ειδε το Note 2, χωρις υπερβολες. Και ειναι ψαγμενος, δεν ειναι κανενας gadgetακιας που αγοραζει τα τελευταια μοντελα γιατι ετσι κανει κεφι. Απλα θεωρει το Note 2 απλησιαστο ως προς το μεγεθος για τη χρηση που το θελει.

Κακα τα ψεματα, αν η Samsung εδινε περισσοτερη εμφαση στο Design, μονο τοτε θα σκεφτομουν να αλλαξω τη συσκευη που εχω ηδη.

Teo

6+ ιντσες???
Ειπαμε… Κ εμενα μου αρεσουν οι μεγαλες οθονες αλλα ηδη το note 2 ειναι στο οριο!

Nikolakis

Εγώ το περιμένω για να πάρω το note 2 που θα έχει πέσει η τιμή του..:-P

Teo

Εγώ έχω το NOTE II εδώ και κάνα 3-4μείνω..το κινητό είναι όντως τρομερό.Αν το III είναι στις διαστάσεις του II αλλά με μεγαλύτερη οθόνη και με όλα αυτά που ακούγονται ότι θα έχει επάνω(+3GB ram) θα είναι ένα πολύ μεγάλο δέλεαρ στο να το αλλάξω και να πάω στο III.
Καθίστε να το δούμε πρώτα και μετά σχολιάζουμε τα +,- και ανάλογα πράττουμε !
*Το NOTE II χρησιμοποιείτε και σαν κινητό χωρίς BT και handsfree αρκεί να μην είστε κολλημένοι,εγώ πάντως το δουλεύω σαν ένα κανονικό κινητό..χέστηκα πως με βλέπουν οι άλλοι.

Σταύρος

6 ίντσες για τηλέφωνο. Ημαρτον ρε Samsung. Έχω το Note 2 και είναι οριακά μεγάλο για χρήση ως τηλέφωνο.

Δεν θα το πάρω, προσωπικα. Γνωμη να το αφήσει ως έχει στις ίντσες και απλά να το αναβαθμίσει.

6 ίντσες ρε Samsung? ????????? Ηηηηηηηηηημαρτον.

fotis

οποιος ενδιαφερεται για πωληση του note ii ας μου στειλει e m a i l. εχω το πολυμηχανημα N900 και παω για Note 2 που το παρακολουθω πολλους μηνες και περιμενω μπας και πεσει η τιμουλα του…

μια χαρα βολευομαι και με το Nexus 7 αλλα χρειαζομαι κινητο σε λογικη τιμη ομως.

fotis_ps @ h o t m a i l.c o m

χρησταρασοφ η christof

οι ιδανικες ιντσες για κινητο ειναι 4,3 ΤΕΛΟΣ οποιος θελει κατι μεγαλυτερο ας παρει ταμπλετ γιατι πραγματικα δε μπορω να φανταστω καποιον που φοραει φορμα να κουβαλαει μαζι του 6 ιντσες παντοφλα. η πρεπει να το δινει στην κοπελα του να το βαζει στην τσαντα της η κανει ειδικες παραγγελιες ρουχων με μεγαλες τσεπες. ειδα καποιον να το κρατα σε ενα κομμωτηριο και ανοιγε ολη την παλαμη του για να το πισει ενω οταν το εβαζε στο αυτι του, εκρυβε ολο το κεφαλι του.

Billys

Καλα με περσυνη ραμ θα μας το δωσουνε ? Τι 2 γιγα ? 4 και λιγα ειναι παλι ! Ραδιοφωνο θα εχει ?

MEDS

Ρε παιδιά, εσείς που μιλάτε για το υπερβολικό μέγεθος του ΝΟΤΕ II-III και το πόσο αστείο είναι να το έχεις στο αφτί σου κλπ, στο σπίτι σας, το ασύρματο τηλέφωνο που είναι 1kg βαρύτερο και 10cm πιο μεγάλο, γιατί δε το χρησιμοποιείτε με Μπλεδόντι;;;

kats

Ο επεξεργαστης και η gpu που θα φοράει ειναι απλά ότι καλύτερο κυκλοφορεί..

Θανάσης

μα καθόλου όμως…. 😉

forneverarrow

Ετσι, δώστε πόνο! Σε λίγο θα βάζει smartphones πιο μεγάλα και απο το iPad 4! Είπαμε, κορυφαίο τεχνολογικά (έλεος με αυτή τη RAM, Android δουλεύετε, όχι Winsows Vista!), αλλά το μέγεθος ξεφεύγει. Αν το επέλεξα θα το έκανα για τις επιπλέον λειτουργίες της Samsung και το s pen και όχι για το μέγεθος και τα specs.

Darth

@nick2013 ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ??????? αν σου επιτεθούν στο δρόμο να σου πω μετά πόσο ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ειναι……… με αυτό αν κοπανίσεις κάποιον δεν παιζει να ξανασηκωθεί για κοπάνα με 4 ίντσες να δούμε αν θα καταλάβει κάτι

δεν αγοράζεις μόνο smartphone αγοράζεις και αμυντικό όπλο

Kostas K.

αν μικρύνει το Bezel και οι διαστασεις μεινουν ιδιες με του Note 2 (οπως εγινε δηλαδη με s3 και s4 τοτε γιατι να μην ειναι 6″? Οσο για τον snapdragon 800 τι να πω? Αρρώστησε μας Samsung!

k.boug

Κωστας Βλαχακης για πρωθυπουργος!!!
ξερει εκεινος!!!
Εγω προσωπικα εχω προσθεσει στην λιστα ειδοποιήσεων του skroutz το note2 και αναμενω μια καλη πτωση για να το τσιμπησω ή καμια ευκαιρια απο newletter..
Αλλιως το φθινόπωρο αν εχει μια λογικη τιμη..
πρεπει οπωσδηποτε να παιρνει καρτα sd,ραδιοφωνο,nfc(θα ενεργοποιηθει δεν μπορει να γλιτωσει η Ελλαδα κ το 2014),λεπτο bezel!
καπου διαβασα για αναλυση 2560χ2048pixels..!!

Γιάννης Κ

Εγώ ως χρήστης του Note 2 έχω να πω ότι ο καινούριος επεξεργαστής και μόνο αποτελεί λόγω αγοράς.Παίζω αρκετά βαριά παιχνίδια(nfs,dungeon hunter,ps1 etc…) στη συσκευή και ζεσταίνεται γρήγορα,πόσο μάλλον όταν συνδεθεί με την τηλεόραση όπου η gpu δουλεύει διπλά.Ωστόσο δεν είναι καιρός για τόσο γρήγορες αλλαγές,οπότε μένω με note 2 για τον επόμενο 1.5 χρόνο τουλάχιστον.

PS:Μίλάω κανονικά με την συσκευή χωρίς bluetooth,μαλλον το κινητό φαίνεται κανονικό στα μεγάλα μου χέρια(που να βάλω και τη zerolemon battery)!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.