Samsung Galaxy Note III, Διαρροή τεχνικών χαρακτηριστικών [φήμες]

Ακόμα μία διαρροή για το Samsung Galaxy Note III, η οποία αυτή τη φορά ισχυρίζεται ότι είναι επιβεβαιωμένη. Εννοείται ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κρατάμε πάντοτε μικρό καλάθι και δημοσιεύουμε τα στοιχεία με πάσα επιφύλαξη. Πάντως, η διαρροή φέρεται να βασίζεται σε αξιόπιστη πηγή μέσα από την κορεάτικη εταιρεία, σύμφωνα με το Businees Daily στην Κορέα.

Τα στοιχεία λένε, λοιπόν, για επεξεργαστή Snapdragon 800, οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών, υποστήριξη LTE. Θα φορά το Android 4.3 για λειτουργικό σύστημα, ενώ θεωρείται σίγουρη η μνήμη RAM 3GB. Η συσκευή αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή της στο Βερολίνο στις 4 Σεπτεμβρίου. Έχουμε περιέργεια να δούμε ποια από αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα επιβεβαιωθούν.

Samsung Galaxy Note III, Samsung Galaxy Note III, Διαρροή τεχνικών χαρακτηριστικών [φήμες]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
takis1994

3gb ram? 😮

Τι να πρωτοκανεις πια τοση μνημη σε ενα κινητο/phablet?

geohot

οχι ρε παιδια 5,7 που θα παει αυτη η κατασταση;

aggela

Μας τα έχει πρήξει και η samsung με τα υπερκινητα που φτιάχνει. Πήρα και εγώ το noteII και τι έγινε στην πράξη μόνο η οθόνη ήταν ωραία γιατί κατά τα άλλα και ποιο δύσχρηστο ήταν από το παλιό μου sony xperia και λιγότερο ποιοτικό. Από μπαταρία μην τρελαθούμε κιόλας με το ζόρι έβγαζε την μέρα με μέση χρήση.

Ας κοιτάξουν τα βελτιώσουν την αυτονομία και ας ας αφήσουν τους 8 πύρινους κλπ. Ας κοιτάξει και να βγάλει και με κανένα άλλο λειτουργικό γιατί το android τελικά πολύ μπελαλίδικο είναι.

tech21man

ε μα στα 5,85 και 4gb ram του χρονου…

MEDS

Το ΝΟΤΕ απευθύνετε σε αυτούς που θέλουν 5,5 ή 5,7 ή 5,9 ίντσες οθόνη. Για όσους πιστεύουν ότι δεν είναι εύχρηστο αυτό το μέγεθος, υπάρχουν και άλλα κινητά από 3 μέχρι 5 ίντσες για να διαλέξουν.

@Βλαχάκη, θέλω (φαντάζομαι και πολλοί άλλοι), να δούμε ένα άρθρο για το τι σημαίνουν στη πράξη οι 8 πυρήνες και τα περισσότερα G ram, και αν είναι τελικά ανούσιο όπως πολλοί υποστηρίζουν (μαζί κι εγώ). Υ.Γ. Αν έχεις ήδη ανεβάσει κάτι τέτοιο, συγχώρα με 😉

βασιλης

@aggela μαλλον θα τρολαρεις δεν εξηγείται αλλιως…

Kostas K.

Το οτι μεγαλώνει η οθόνη δεν σημαίνει οτι μεγαλώνουν και οι διαστάσεις του κινητού..Θα έχει ιδιες διαστάσεις με το Note 2 αφού τα bezels θα είναι μικρότερα..Τωρα αν αυτό σας χαλάει μερικούς τότε ούτε το Note 2 απευθύνεται σε σας οπότε απορώ γιατί κάθεστε και τρολαρετε για κατι που δεν σας ενδιαφέρει… (μάλλον γ αυτό)

Dimos

Χαχαχαχα Ρε Αγγέλα έλεος…Τι ρόλο βαράς? Σίγουρα μιλάς για τον Νοτε 2?…χαχαχαχα…τρόλαρέ μας κι άλλο..χαχααχα ακομα γελάω!

Giwrgos

@Aggela
Πραγματικά από τη στιγμή που ανέφερες το
θέμα μειωμένης αυτονομίας του note 2 έχασες κάθε credibility.
Είτε δεν έχεις ιδέα από ανταγωνισμό και που κυμαίνεται είτε απλά τρολλαρεις. Θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα άγνοιας.
Γιατί αν σε κάτι αδιαμφισβητητα ξεχωρίζει το note είναι η τρομερή αυτονομία του.

Gianni's

Αγγελα,αστο καλύτερα!!!

Jacob

Δυστυχώς θα συμφωνήσω με την Άγγελα, αδερφη μου (κολλημένη με Galaxy) πηρε το S3, μετα βίας μια μέρα… ενω το neo V της (οχι τιποτα high end) της έβγαζε 1,5 μέρα στα σίγουρα. Η Sammy έχει θέματα με την κατανάλωση μπαταρίας και με τη ποιότητα κατασκευής (γνώμη μου). Στα άλλα δουλεύει ρολόι, αλλα όταν σκας τον παρά τα θες όλα…

Vasilis_G

ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΤΕ ΙΙ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ
ΤΙΣ Π@Ι&$%*^&*@#ΕΣ ΜΟΥ…

tech21man

Πω πω παιδια χαμος, ε, το note II εχει τρελο θεμα αυτονομιας.

Vasilis_G

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΣ….ΤΙΣ ΤΡΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩ !!!!!!

βασιλης

χαχα αστους ρε συνονόματε μαλλον δεν εχουν πιασει καν στα χερια τους το note II…

Mourlos

Συγγνώμη μάγκες κάτοχος note 2 galaxy s4 πάνω απο 15 ώρες δεν μου βγάζει κανενα!!!!!! Τώρα τρολαρουνε η οχι αυτά εχω κ αν γουστάρετε ανεβάζω κ screen shot. Αν το έχεις το κινητό στο γραφείο κ το κοιτάς χωρίς να το δουλεύεις ναι βγάζει κ 48 ώρες αλλά είπαμε… Οχι κ φημίζεται για αυτονομία!

Teo

Σορρυ παιδιά..κάτοχος Galaxy note II..το κινητό το λιώνω στη χρήση και είμαι όλη μέρα με WiFi & 3G με φουλ φωτεινότητα και ενημερώσεις ανά 1 ώρα Facebook & Google+,5 mail,αρκετό παιχνίδι και μου βγάζει άνετα όλη τη μέρα.
Τώρα τι λέτε εσείς,τα ακούω βερεσέ.
Για το κορίτσι..Μήπως έχεις κανα κλομπ αντί για το κανονικό?

Jacob

Για να μην παρεξηγούμαι, εγώ μίλησα για το S3 και για άλλα (αμέτρητα) galaxy και την αυτονομία τους. Το Note 2 το έχω δουλέψει ελάχιστα για να μπορώ να εκφέρω γνώμη.

VasiliSIII

Παιδιά αν το κινητό γίνει προεκταση του χεριού σου τους λογικό να “έχεις” θέμα με την μπαταρία. Το Note 3 θα το πάρω με παπά και με κουμπάρο.

Mourlos

Teo@ αυτο ακριβώς λέω κ εγω ότι μου βγάζει 15 ώρες οταν λες άνετα μια μέρα δεν εννοείς 24 ώρες….αλλα οκ να έρθουμε στην πραγματικότητα λογικό ειναι .. Οποίος θέλει αυτονομία περνει ένα ποιο μικρό smartphone …κ αν δεν του φτάνει ακόμα Nokia που περνώ κ στην μάνα μου χαχαχα τρολαρισμα το τελευταίω!!!

aggela

Λέτε ότι θέλετε πωρωμένα φαν. Ούτε τρολαρω ούτε θέλω να πετάξω ξανά τα χρήματα μου σε μια πανάκριβη συσκευή που δεν κάνει αυτά που υπόσχεται.

Το χρησιμοποιώ για την δουλειά μου όχι για το χόμπι μου η την πλάκα μου όπως οι περισσότεροι. Έχω μόνημα ανοιχτό τον email client για email που πρέπει να απαντώ λόγο της δουλειάς μου (και είναι αρκετά) και μιλάω τουλάχιστον μέσω voip 1 ώρα την μέρα και καμιά ώρα με skype. Η μπαταριά στεγνώνει και βγάζει με το ζόρι την ημέρα.

Απλά όταν μου είπαν ότι θα αγοράσεις φεραρι σε απόδοση και μπαταρία είδα ότι αγόρασα ford focus 1600 και την πλήρωσα για φεραρι.

Tony Cool

Παιδια,δεν θα διαφωνησω οτι με σκληρη χρηση η μπαταρια του note 2 και των galaxy s τελειωνει γρηγορα,αλλα για απαντηστε μου σε μια ερωτηση:Του htc one κραταει παραπανω;Του xperia z;Του iphone 5 μηπως;Των lumia;Οποιουδηποτε προσφατου flagship τελως παντων;
Α,οκ,ειπα μηπως…
Υ.Γ.:Μην ακουσω τιποτα του στυλ ‘το neo v του μπατζανακη μου’ η ‘το 3210 της κουνιαδας μου’.

Jacob

@Tony Cool, συμφωνώ στο ότι δεν έχουν μεγάλη αυτονομία τα flagships (4πήρυνα!). Αλλά θα σημειώσω το πολύ καλό stamina mode στο Ζ. Πήγαμε camping με φίλο. του έβγαλε 3 μερες με fb, photos (πολλες), μουσική και τα πρωινά browsing. Αυτό (αφου δεν θέλουν να βάλουν για λόγους διαστάσεων μεγάλες μπαταρίες) ας το αντιγράψουν ή έστω αυτή τη παράξενη λύση των 2 μπαταριών του S4. δεν γίνεται, είτε το θες είτε όχι, ένα ταπεινό neo V να αντέχει πιο πολύ! (ναι δεν είναι 4πήρυνο, αλλά δε σου πουλάει οπως λεει και η Αγγελα ενα Ford για Ferrari)

vagelis da

Όποιος λέει ότι το note 2, εχει πρόβλημα αυτονομίας ειναι η άσχετος ,η ηλίθιος,η δεν το εχει δει ποτέ στη ζωή του.
Πατε να τρολαρετε ,και δεν έχετε καν την ευφυία για αυτο.
Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή smartphone που να εχει καλυτερη διαχείριση ενέργειας.

Με.τρεις λογαριασμούς mail ΠΑΝΤΑ ανοιχτούς,με Facebook παντα στην αυτόματη ενημέρωση στο.πιο μικρο χρονικό διάστημα,με ΕΦΤΑΜΙΣΗ (7.5) ώρες οθόνης (!!!),
Κρατάει Ο,ΤΙ και να γίνει ,ΠΑΝΤΑ, ολόκληρη τη μέρα.

MEDS

Peace παιδιά! Σε κάποιους κρατάει περισσότερο και σε κάποιους λιγότερο, δεν είναι όλα στάνταρτ! Η αλήθεια είναι ότι και μια ολόκληρη μέρα να κρατάει, δε σημαίνει ότι πρέπει να λέμε και ευχαριστώ. Μακάρι να δούμε στο σύντομο μέλλον κάποια εξέλιξη στις μπαταρίες.

vagelis da

Μάλλον δεν μπορεις να διανοηθεις τι σημαίνει 7.5 ώρες οθόνης ,3 Push mail και τα ρέστα…
Δε μιλάμε για νορμάλ χρήση,ουτε για υποκειμενικά πράγματα.
Μιλάμε για βάρβαρη ,σκληρή ,επαγγελματική χρήση,+ browsing,+ social networking.
Ενδεικτικά,όλες σχεδόν (εκτός από το moto atrix ισως)οι άλλες συσκευές,σε αντίστοιχες συνθήκες βγάζουν Max 3 ώρες οθόνης και ίσως μιση μέρα χρήσης αν η μπαταρια δεν εχει παλιωσει.

Teo

@Μουρλος..Όταν λέω ολόκληρη μέρα εννοώ 24 ώρες με την διαφορά ότι στον ύπνο μου κλείνω τα δεδομένα για να μην με ξυπνάνε τα μπιπ απο τα μέιλ και τις ειδοποιήσεις απ τα σοσιαλ.
Ακόμα και τώρα που είμαι διακοπές σε μέρος που δεν έχει σχεδόν καθόλου σήμα και ψάχνει συνεχώς για σήμα,το 18ωρο το βγάζει άνετα και με αρκετή χρήση.

βασιλης

εμενα μου βγαζει ανετα μια μερα με σχεδον ολη μερα ανοιχτο το 3g ή wifi αν βρω, video στο youtube αρκετο browsing και games με φουλ φωτεινότητα

αυτο που λεει η Αγγελα για πωρωμένα φαν και οτι αγοραζεις ενα Ford για Ferrari δεν το σχολιαζω καν…

Hanns

Παιδια εγω ειμαι κατοχος s4 anoixta viber whatsapp 2 email web browsing τηλεφωνα δουλειά facebook log ολη μερα και φωτογραφίες και skype τωρα πού μιλαμε έχω 20% μπαταρία και τ εχω απτο πρωι ανοιχτο αα και skype και εχω ανοιχτους ολους τους αισθητήρες. Μην τρελαθουμε τωρα…

dantodimi

παιδια εγω ακουσα για 5.9 ιντσες φουλ ηδ και snapdragon 800 2.3γιγα για τις πρωτες εκδοσεις και μετα θα φορανε καποια μοντελα τον enyxos octa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.