Samsung Galaxy Note, Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες με 700 ευρώ

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για το Samsung Galaxy Note, το tabletόφωνο που είναι μεγαλύτερο από smartphone και μικρότερο tablet. Δύο αγγλικά ηλεκτρονικά καταστήματα δίνουν το μοντέλο 16GB στα 670 με 700 ευρώ, με τις “επίσημες” τιμές σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες να κυμαίνονται στα 750-800 ευρώ.

Δείτε το στα ηλεκτρονικά καταστήματα Handtec και Clove.

Στην Ελλάδα ποιός λέτε να το φέρει πρώτος;

, Samsung Galaxy Note, Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες με 700 ευρώ

, Samsung Galaxy Note, Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες με 700 ευρώ

Samsung Galaxy Note
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1.4GHz Dual-Core
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 5.3 ίντσες Super AMOLED, 1280×800 pixels, 285ppi
Κάμερα: 8 Megapixel με LED flash, video 1920×1080 HD
Δεύτερη μπροστινή κάμερα 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi n, Wi-Fi direct, GPS, Bluetooth 3.0, USB 2.0 Host
Μπαταρία: 2500 mAh
Διαστάσεις: 146.85×82.95×9.56 χλστ.
Βάρος: 178 γρ.

Kudos to DarkPain

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GT13

Τσάμπα. Ειδικά για τους Έλληνες …….

GreekTech

πιστεύω πρώτη να το φέρει η Vodafone…αλλά θα ακολουθήσουν και οι άλλες εταιρείες

Γιώργος Στείρος

Η cosmote θα το φέρει πρώτη, αυτή φέρνει πάντα τα samsung galaxy

tasos

εγω ξερω οτι η wind θα το φερει τελευταια παντος, η και ποτε

Απόστολος Ν.

Σκόπευα να πω κάτι ειρωνικό για την Samsung, αλλά μετά σκέφτηκα ότι παίρνεις δύο σε ένα! Αξίζει να το πάρεις. Αλλά συχαίνομαι το UI της!

Iphonias

πιστευω οτι η vodafone θα το φερει πρωτη λογο του οτι εχει κονε με την summy
wanna be my next phone?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!!?!!?!!?!!?!???!?!!?!?!!?!?!

panagiotis

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 650 ΕΥΡΩ…ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ??ΜΠΑΑΑΑ…..

Aris

βασικα το κοβω για vodafone….
αλλα ας ειναι καλα το expansys.

Sotos73

Πουλαω τα galaxy s2 !!!! Και το αγοράζω αμέσως μόλις έρθει Ελλάδα!!!!!

Exploticon

ο νεος αντιπαλος του iphone 5 😛

Σταυρος

Η Cosmote θα το φερει πρωτη, η Vodafone θα το φερει δευτερη… 800 euros, ε? Εδω καραβια χανονται, βαρκουλες αρμενιζουν (για να μην το πω αλλιως). Εχει καταλαβει κανενας σε τι φαση βρισκομαστε? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ “ΚΛΑΨΕΣ”, ουτε ομως και για κατι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ, μια και οι περισσοτεροι που βρισκονται στο site αυτη τη στιγμη, εχουν καποιο smartphone. Τι θα κανουν λοιπον, θα αγορασουν κι αλλο? Ποιο ΚΟΡΟΙΔΟ θα τους αγορασει το παλιο τους smartphone ωστε να παρουν αυτοι το καινουργιο? Ή μηπως το site το διαβαζουν μονο διευθυντες και στελεχη επιχειρησεων? Ωραια ολα αυτα, αλλα τι να κανουμε, φιλοι μου, αρκετες “λαλακιες” καναμε χρονια ολοκληρα, τωρα ηρθε η στιγμη να τις κοψουμε (ολα αυτα τα λεω εντελως φιλικα, χωρις κακιες & προκαταληψεις. Θα το ηθελα αυτο το “θηριακι”, αλλα μαλλον χρειαζεται “φρεναρισμα”!!!)

θανασης

κλασικα η vodafone θα το φερει

vasilis

Παιδιά θα το έπαιρνα…αλά μου ήρθε η εκτατη εισφορά 650€ και θα μείνω με το Galaxy S…

greg

προς το παρων galaxy s me 2.3.4 ειναι πολυ ικανοποιητικο ..οποιος το εχει ξερει τι εννοω ..και με λιγο πειραγμα πεταει…ακομα δε με ενθουσιαζει κατι ωστε να το αλλαξω…

Νίκος

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Σταύρο!

fred

Η wind τελευταια παντως.

michalis_mclaren

…και γω θα συμφωνησω με τον Σταυρο απολυτα. greg και εγω galaxy s με 2.3.4 ειμαι και το κινητο ειναι αριστο. Απο την πρωτη κυκλοφορια του που το αγορασα μεχρι τωτα τα εχει βγαλει τα λεφτα του και συνεχιζει…!!! φοβερο κινητακι.

Christos97

Να ενημερωσω οτι το galaxy s θα παρει και android 2.3.5. Δεν νομιζω ομως να παρει και το android 4.0

nikos

τι καραπαντοφλιστα ειναι αυτη??? ελεοσ σε κανα χρονο τα κινητα θα ειναι 6 ιντζες….απορω που θελουν να το φτασουν:-DDDDDDDD

Σταυρος

…και μια και ξεκινησαμε μια κουβεντουλα σχετικα με αυτο το (απιθανο κατα τ’αλλα) κινητο & αφου βλεπω οτι υπαρχουν φιλοι που συμφωνουν μαζι μου, εντελως πληροφοριακα να σας πω τι κινητο εχω εγω? HTC HD2 “πειραγμενο” με Android Gingerbread 2.3.5 (τα WM τα εξαφανισα, το Android ειναι σε nand rom) & πιστεψτε με, παει μια χαρα!!! Τι να το κανω λοιπον εγω & πολυ περισσοτερο τι να το ξανετε εσεις ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ τηλεφωνα με το Android “ΚΑΝΟΝΙΚΑ” επανω στο κινητο… Οσοι εχουν ακομα παλια συσκευη και μπορουν να διαθεσουν τον μηνιαιο μισθο καποιων αλλων, ΟΚ, τοτε αλλαζει το πραγμα!!!

steliosm7

Και έλεγα που θα πετάξω τα λεφτά μου , ντροπή για αυτές τις τιμές!!!

nikos

800 ευρώ !!!!!! ένα μηνιάτικο . είναι τρελοί αυτοί .

Giannischania

Καλά και εγω αν εμενα στην Νορβηγία με μεσο μισθο 4000 ευρω , θα το παιρνα , αλλα εδω στην Ελλάδα το να δουλευεις ενα ολοκληρο μηνα , για να αγοράσεις τηλεφωνο το οποιο θα φοβασαι να το αφησεις για 1 δευτερολεπτο εκτεθειμενο για να μην στο κλεψουν ειναι χαζομαρα. Καλύτερα με αυτα τα λεφτα να παρεις ενα laptop , το οποιο θα σου ειναι και πιο χρησιμο.

Κωνσταντίνος

Τελικά,αυτό το κινητό έχει φανατικούς εχθρούς και φανατικούς υποστηρικτές.

Sotiris

Η Γνωμη μου ειναι πως για τον μεσο χρηστη αυτο το κινητο ειναι “αχρηστο” διοτι (1)
ειναι πανακριβο οσον αφορα τους μισθους της ελλαδας αλλα και το θεμα κλοπης
που αναφερθηκε προηγουμενος, (2) θεωρω πως ολα οσα θελει ενας μεσος χρηστης
μπορει να τα κανει (ανετα) και σε smartphone των 220-320 ευρω και (3)
αυτο το εργαλειο ειναι πιο πολυ για επαγγελματιες που ισως λογω της δουλειας
τους να θελουν τοσες πολλες δυνατοτητες σε ενα τοσο μικρο αλλα παραληλλα
τοσο δυνατο smartphone.

Υ.Γ. —> Υπαρχει ομως και η κατηγορια των ανθρωπων που θελουν να ξεχωριζουν και
προτιμουν κινητα τελευταιας τεχνολογιας χωρις να τα χρειαζονται και να
τα χειριζονται (να εκμεταλευωνται δηλαδη τις δυνατοτητες τους κυριως λογω
αγνοιας) και υπαρχουν απλα στην κατοχη τους για μοστρα, φιγουρα κλπ..

Σταυρος

Δεν ειναι θεμα “εχθρων” του κινητου (θα το “χτυπουσα”, κατω απο αλλες συνθηκες ομως…) Ειναι θεμα καταστασεων… Το ιδιο ισχυει και με εναν επεξεργαστη Intel για pc που κανει 900 euros και με μια καρτα γραφικων που κανει 600 euros και με ενα τζιπ που κανει 40000 euros. Ειμαστε σε αθλια κατασταση με τους αθλιους που μας κυβερνουν κι εμεις ασχολουμαστε με smartphone & tablets… Τελος παντων, ξεφυγαμε!!! Με την ευκαιρια να δωσω συγχαρητηρια στο site για τις παρουσιασεις & τα νεα που μας προσφερει, προσωπικα το “επισκεπτομαι” καθημερινα…

Doc77

Ρε παιδια αν ακόμα και τώρα που οι μισοί έλληνες πεινάνε και οι άλλοι μισοί θα πεινασουμε …. Δεν ξέρω αν 800 € είναι καλα γι αυτο το προϊόν , σίγουρα όμως δείχνει πως μυαλό δεν βάζουμε και δεν θα βάλουμε … Άντε σε όσους τα έχουν καλές αγορές !!!μετα μας φταίει η κρίση ……..

Αλέξανδρος

ρε παιδιά γιατί τέτοιο κόλλημα με τα λεφτά? ναι η Ελλάδα περνάει κρίση προσωπικά δεν το πολυβλέπω γιατί στις βόλτες που πάω τα πάντα και παντού είναι γεμάτα.. εσείς που λέτε ότι δεν είναι καιρός για τέτοιες πολυτέλειες ποιοι είστε για να το κρίνετε? εσείς αν δεν γουστάρετε μην το κοιτάτε καν. αν κάποιος έχει 800ε και θέλει να πάρει αυτό το κινητό μπράβο του τα δούλεψε και θα τα χαλάσει όπου του αρέσει. και γι’αυτούς που λένε ότι είναι άχρηστο, ναι και πριν 20 χρόνια τα κινητά γενικότερα άχρηστα τα θεωρούσαμε.. χαλαρώστε λίγο σωτήρες!

gtar13

Νομίζω ότι γενικά τις τιμές τις “φτιαχνουν”οι καταναλωτες.Όταν πληρώνουμε ένα υπερεκτιμημένο προιόν (πχ IPHONE 4) τα χρήματα που ζητά η εταιρεία γι’αυτό φταίμε αποκλειστικά εμείς.Απλά ο άνθρωπος χειραγωγείται πολύ εύκολα πια(αυτό το λέμε marketing).Καλό ύπνο σε όλους……

Σταυρος

Αλεξανδρε, μαλλον δεν καταλαβες τιποτα απο οσα αναφερω και εγω και τα υπολοιπα παιδια… Δεν προσπαθουμε να… “σωσουμε” τον κοσμο, ουτε “δαιμονοποιουμε” τιποτα!!! Ολοι μας ζουμε σε αυτη την εποχη και γουσταρουμε λιγο-πολυ τα ιδια πραγματα (γι’αυτο βρισκομαστε εδω!!!). Απλα βλεπουμε αυτο που δεν βλεπεις, ουτε θελεις να δεις εσυ. Οτι δηλαδη καποια πραγματα μπορεις να τα αποκτησεις μια φορα και να σε ικανοποιησουν το ιδιο, χωρις να τα αλλαζεις καθε 3μηνο επειδη βγαινει κατι καινουργιο με 1 megapixel παραπανω, ή μιση ιντσα μεγαλυτερο! Αυτο δηλαδη που επρεπε να το ειχαμε καταλαβει νωριτερα! Μακαρι εσυ να εχεις την δυνατοτητα να ξοδευεις, με ‘γεια σου και με χαρα σου! Ουτε εγω πειναω αλλωστε! Την γνωμη μου ειπα & καποιοι συμφωνησαν… Ας μην “ποδοσφαιροποιησουμε” μια ειδηση για κυκλοφορια κινητου!!!

manolis

παιδιά όντως για όποιον θέλει να τα διαθέσει αυτά τα χρήματα ας το κάνει!!! επιλογή του είναι μιας και συνδυάζει κινητό και tablet μαζί..

απλώς αν το θέλει κυρίως για κινητό με αυτή τη συσκευή έχει ουσιαστικά 0% φορητότητα ΑΛΛΑ για κάποιον που το θέλει κυρίως αντί για laptop θα το βολευτεί μια χαρά!!!!

🙂

versavel

Μεχρι να ερθει και μεχρι να το χαρουν αυτοι που θα ξεπαραδιαστουν για να το παρουν,η samsung θα βγαλει το Galaxy Note 2..Να’στε σιγουροι…

Giorgos Vairamidis

Παντως εγω ΕΝΑ εχω καταλαβει …το 80% απο αυτους που γραφουν εδω ΔΕΝ εχουν κανενα μηχανακι,απλα γραφουν για να γραφουν!!!

Ο λογος ειναι ο εξης….δεν θελουν να αγορασουν γιατι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ οτι σε 3 μηνες θα βγει καινουριο μοντελο !!!!

Α ρε Ελλαδα…

Σταυρος

@Giorgos Vairamidis

Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις!!!

Giorgos Vairamidis

Αστα να πανε. Αυτους να εχεις πελατες να σε φαει η πεινα !!!

Τσούσης Κώστας

Μάλλον πρέπει να περιμένουμε να δούμε και το Galaxy 3.
Μιλάω για εμάς που έχουμε Galaxy 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.