Samsung Galaxy Note, Μαζί με Premium περιεχόμενο η ανανέωση [φήμες]

Σύντομα θα πάρει το Samsung Galaxy Note, το tabletόφωνο της κορεάτικης εταιρείας, το update σε Android 4.0, το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα φέρνει μαζί του και μια σειρά από εφαρμογές και apps, για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη μαζί του.

Θα υπάρχει το S-Pen application, που θα επιτρέπει να σχεδιάζετε και να γράφετε στην οθόνη με το stylus, ενώ θα μπορείτε να ψηφιοποιήσετε άμεσα έναν πίνακα με δεδομένα, ή ένα πλαίσιο που έχετε σχεδιάσει. Μαζί, θα υπάρχει και το My Story app,που θα επιτρέπει στον χρήστη να φτιάξει ψηφιακές κάρτες για τους φίλους και την οικογένειά του, όπως και η ειδική έκδοση του Angry Birds Space στην οποία έχουμε αναφερθεί.

, Samsung Galaxy Note, Μαζί με Premium περιεχόμενο η ανανέωση [φήμες]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Μολις εγκατεστησα angry birds space στο sg note και τα σπαει… Ειναι διαθεσιμο μονο στο samsung apps!

nektarios

Και μολις το πουλησα! !!!!Αυτα θα υπαρχουν και στο Galaxy Note 10.1 οποτε δεν υπαρχει αγχος! !!

kostas

Γτ το πουλησες δεν εμεινες ευχαριστημενος απο την συσκευη; αν θελεις την γνωμη μου το 10.1 ειναι πατατα…

ανδρεας

Πολλοι χρηστες του note ειναι ξενερωμενοι με τη περαιτερω καθυστερηση του ics ισως κ γι αυτο να πουλανε τις συσκευες ετσι ωστε να δοκιμασουν κατι αλλο με 4.0. πιστευω η διαθεση του παγωτου θα γινει με τη παρουσιαση του gs3

kostas

Δηλαδη αυτοι που εχουν sg2 και το μονο που αλλαξε ειναι το menu και ο browser τι καταλαβαν; το ιδιο κινητο εχουν… Το touchwiz 4.0 ειναι ιδιο…

Ανδρέας

Μπορεί να μη κατάλαβαν και πολλά όμως πιστεύω το ότι πλέον με την ICS μπορούν να σερφάρουν απόλυτα σμουθ απο τον μπραουζερ της συσκευης χωρις να χάνεται το hardware acceleration κάνοντας την περιηγηση προβληματικη και να λαγκαρει..Αυτό περιμενω κι εγω στο Note. Την πληρη αξιοποίηση του υλικού του Note απο το ICS. Δεν λεω τις περισσοτερες φορες ειναι σμουθ οι σελιδες στον μπραουζερ με την 2.3.6 αλλα καποιες φορες λαγκαρει και πιστευω οτι ο λογος αυτος ειναι αρκετος διοτι χρησιμοποιω το Note κυριως για σερφαρισμα. (Και οχι δεν θελω να χρησιμοποιησω καποιον αλλον μπραουζερ 🙂 ) Οσο για το Touchwiz ναι οντως παραμενει ιδιο διοτι ειναι το σημα κατατεθεν των Android της samsung, τουλαχιστον με την ICS ας ελπισουμε να βελτιωθει καπως..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.