Samsung Galaxy Note 5: Δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει Ευρώπη φέτος

    Τα Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+ ανακοινώθηκαν επίσημα, και χάρη στα leaks δεν μας εξέπληξαν, όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και την εμφάνιση. Μάλλον όμως η Samsung μας φυλάει μια άλλου είδους έκπληξη σχετικά με την διαθεσιμότητα του Note5 στην ευρωπαϊκή αγορά.

    Πριν από λίγο οι πάροχοι στις ΗΠΑ ξεκίνησαν να ανακοινώνουν ο ένας μετά τον άλλον τιμή και διαθεσιμότητα, αλλά δεν ακούσαμε κάτι για την Ευρώπη. Όσον αφορά στο Samsung Galaxy Note 5, το Engadget αναφέρει ότι δεν θα έρθει Ευρώπη, τουλάχιστον αυτό δεν είναι στα άμεσα σχέδια της Samsung για φέτος.

    Η Samsung θέλει για αρχή να επικεντρωθεί στην αγορά των ΗΠΑ και της Ασίας με το Note5. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έρθει Ευρώπη, αυτό μάλλον θα γίνει από του χρόνου, όταν το κινητό θα μετρά ήδη κάποιους μήνες ζωής.

    Από την άλλη, το Samsung Galaxy S6 Edge+ θα κυκλοφορήσει κανονικά στην Ευρώπη με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν στη Μ.Βρετανία 18 Αυγούστου και τη διαθεσιμότητα από 4 Σεπτεμβρίου. Η τιμή δεν ανακοινώθηκε ακόμη

    Η Samsung φαίνεται να θεωρεί πως το Note 5 με την S Pen δεν θα είναι το ίδιο ελκυστικό για τους καταναλωτές στην Ευρώπη σε σύγκριση με τους Ασιάτες και τους Αμερικάνους, επομένως επικεντρώνεται εκεί όπου αναζητά μεγαλύτερα κέρδη.

    Πως σας φαίνεται αυτή η κίνηση;

    Samsung Galaxy Note 5: Δεν αναμένεται Ευρώπη φέτος, Samsung Galaxy Note 5: Δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει Ευρώπη φέτος

    Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Θέλει να επικεντρωθεί στις μεγάλες αγορές.
Ελπίζω το ευρωπαϊκό μοντέλο τουλάχιστον να έχει κάρτα μνήμης.

Jim

Δεν το βγαζει ευρωπη γιατι ξέρει οτι δεν θα το παρει κανεις, και το βγάζει ΗΠΑ που καποιος θα το παρει τη στο καλο εξαλου εκεί κυκλοφόρουν με 2,3 κινητα στα χερια.

NtinosMD

Λογικο…. απηυδησαν οι καημενοι οι Κορεατες. Capital control εδω , capital control εκει …. που να πουλησουν πλεον στην Ευρωπη κινητο ???

παπαροκάς tiamat

Ρε παιδια μονο τρολλια μπορει να παρει καποιος τετοιες ειδησεις.

Εξηγειστε μου με ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ λογική πως γινεται μια samsung που διαρκως υπολείπεται σε κερδη και στοχους να στερησει απο τον εαυτο της τη δυνατοτητα να κανει καποιες επιπλεον πωλησεις απο το δευτερο μεγαλυτερο της best seller, μετα τη σειρά s ??

Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι στηριζει τις πωλήσεις της στο galaxy core 2 και το φερνει ευρωπη και οχι στο note 5 ρε σεις 🐑🐏🐐 που πιστεύετε τη καθε ειδηση?

Darth

@ παπαροκάς tiamat γιατί λογικά έκανε καποιες έρευνες και κατάλαβε ότι μια συσκευη των 1000 ευρώ (τόσο βγαίνει με τους φόρους το απλό μοντέλο) δεν θα προχώρησε σε αγορές της Ευρώπης και είπε να επικεντρωθεί εκεί που έχει κασερακι

και το θέμα δεν ειναι καποιες επιπλέον πωλήσεις θα πρέπει να πέσει βαρύ marketing κλπ και αυτό ειναι λεφτά αν δεν πουλήσει αρκετά μονο χαμένη θα βγει……

stelios

Πραγματικά αυτή η εταιρία είναι απίστευτη την μια πατάτα μετά την άλλη βγάζει μια συσκευή και την δίνει λες και είναι χρυσός φαίνεται ότι καταλαβε ότι στη Ευρώπη δεν τρώει ο κόσμο πια κουτόχορτο. Εύχομαι καλό κλείσιμο να ησυχάσουμε

NLS

Τι έγινε ρε παπαροκα καταπιες τη γλώσσα σου; Ήξερες να βρίζεις στο άλλο άρθρο τώρα προτιμάς να βγάλεις την είδηση (που είναι παγκοσμίως και ακόμα και η Samsung hellas μιλάει μόνο για το s6+) πάρα να παραδεχτεις την βλακεία της εταιρίας.

Nick

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ!!!!!!

Τακης

Ξεκιναει το τελος……..αχαχααααχ

Iron

Κανένας λόγος αναβάθμισης συσκευής (κατοχος NOTE 4) και επίσης τεράστιο λάθος από την πλευρά της SAMSUNG να διαθέσει τη συσκευή με το νέο χρόνο (αν και πιστεύω πως δεν θα έχει καλές πωλήσεις) στην Ευρώπη. Ποιός θα πάρει μια συσκευή η οποία θα είναι στην αγορά ήδη 6 μήνες (τουλάχιστον), με σχέδιο ανανέωσης της μετά από επίσης 6 μήνες;; (Αύγουστος 16)!!!

ifotiou giannis

O ί Ευρωπαίοι users δεν αγοράζουν άν δεν το ψάξουν. Θα πάει χάλια Ευρώπη όπώς συμπεραίνω άπό δοαφορα forum που μπήκα πριν. Όσο γίά την Αμερική, δε βρίσκω λόγο νά προτιμήσουν συσκευή με ελλειψεις,όταν μάλιστα έχουν τά iphone.Στή δέ Κίνα, βγαίνουν ήδη συσκευαρες από huawei xiaomi meizu κ μέ πολύ καλύτερες τιμές. Εμενα παντως μέ πάγωσε το note κ μεταξύ μάς η ΆΊΣΘΉΤΊΚΉ κιτς και ψεύτικη.

Φώτης

Το mate 8 θα κανει πάρτι..Δώρο ενα note 5 με 8 GB ΜΝΗΜΗ!!!!Το αλλο ειναι ρε κορόιδο που θα εχει 4000 battery θα παιρνει κ SD CARD..Για το νεο huawei λεω..Μπορει Ευρώπη Παντος να βάλουν κάποια θύρα για micro sd..Γιατι απο εμφάνιση κ bazel το note 5 τα σπάει..Αν κ βασιλιά πάλι βλεπω το mate 8……..

Ilias kap

Στο τελευταίο άρθρο που δημοσιεύτηκε εδώ για το mate 8, προσωπικά εμένα μου άρεσε πολύ εμφάνισιακα όπως κ το 7. Πραγματικά μόνο τέλεια λόγια ακούω για την huawei κ την σειρά mate, από γνωστούς που έχουν το 7 τα καλύτερα για μπαταρία, επεξεργαστή υλικά κατασκευής κ αλλά πολλά αλλά ειδικά για το UI το δικό του το οποίο πετάει.
Ευτυχώς εδώ κ κάποιους μήνες δεν βιαστηκα να κάνω κάποια αγορά κ με χαρά βλέπω τώρα το mate 8 να διαθέτει ( προσωπικά για μενα) τα πάντα, πλήρης κινητό με καλύτερη κάμερα από το 7 (θεωρώ)
Μακάρι τα specs του να είναι όπως διαβάζουμε….
Περιμένω διακαώς την παρουσίαση του κ μετά σίγουρα το έχω αγοράσει, πρώτα ο θεός….

Ilias kap

Φώτη θεωρώ πως σε bazel είναι ακόμα πιο ωραίο το mate

CSt90

Μεγαλη απωλεια η απουσια του νοτε απ τις ε/αγορες. Θα πεσουν πολλα δακρυα

Antonis

Λοιπάμαι πραγματικά έχω πάρει όλα τα note και πάνω που έτι μάζα τα χρήματα της προπαραγγελιας λει στην Ευρώπη αντίο τι να πω θα το ψάξω από έξω εάν ξέρει κάποιος να μου πει εάν δουλεύουν στην Ελλάδα τα αμερικάνικα η τα ασιατικά από κανένα dubai.

Cabalerro

Lg g4

NtinosMD

Λανσαρει 2 συσκευες με ολοιδια χαρακτηριστικα ταυτοχρονα…. η μονη διαφορα ειναι στο ενα ο στυλος ενω στ αλλο η dual edge οθονη αντε και η τιμη εκκινησης. Πλασαρει στην ευρωπαικη αγορα πρωτα το πιο φτηνο ( σχετικο κ αυτο ) , κ μετα απο κανα 3μηνο-5μηνο θα πλασαρει το note στην ε-αγορα. Εταιρεια ειναι… κερδη θελει. Κ μαλλον η τιμη του note 4 θα ανεβει κ θ μεινει εκει , τλχστν μεχρι ν βγει οριστικη αποφαση κυκλοφοριας note 5 στην Ευρωπη.

Φώτης

Παντος ξεφτίλα που δεν θα βγει Ευρώπη..Ισως επειδη θα εχει αυτές τις απώλειες (καρτα micro sd όχι 128Gb)που κραζει ο κόσμος να βγει πρώτα Αμερική κ Ευρώπη μήπως έρθει με διαφορετικα χαρακτηριστικά..

giannis

Καλημερα θα σας περιμενω τα νεα μοντελα κινητα σαμσουνγ νοτε 5

Ante_geia

Galaxy Note 4 Edge και δεν μου λείπει τπτ!!! ΑΝΤΕΓΕΙΑ ΣΑΜΜΥ. Αποσπώμενη μπαταρία, MicroSD up to 128GB (eipes tpt?), EDGE οθόνη, ασύρματη φόρτιση, τρελό multitasking και το κυριότερο από όλα … ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Γιατί νομίζετε ότι στην Ευρώπη δεν θα βγει το note 5. Γιατί η Ευρωπαίοι δεν τρώνε κουτόχορτο να πάνε να αγοράσουν ένα κινητό που το παλιότερο μοντέλο ήταν καλύτερο. Δεν είμαστε αμερικανάκια να αγοράζουμε ότι μας πουλάνε. Άμα θέλετε καλύτερο κινητό απο το Note 5 αγοράστε το Note 4.

A ρε σαμμυ το έχεσες αυτην την φορα μας απογοήτευσες ;__;

βασιλης σωτηριαδης

Πως μπορω να το αποκτήσω ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.