Samsung Galaxy Note 5 και S6 edge+: Θα έχουν 128GB έκδοση

Κατά την χθεσινή επίσημη ανακοίνωση των Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+, εμφανίστηκαν στα χαρακτηριστικά μόνο οι εκδόσεις με ενσωματωμένη μνήμη 32GB και 64GB. Το ίδιο έκαναν και οι πάροχοι,οι οποίοι ανακοίνωσαν τις τιμές μόνο για τα δυο συγκεκριμένα μοντέλα. Αυτό μας έκανε να θεωρήσουμε ότι η Samsung καταργεί τα 128GB μαζί με την microSD.

Τελικά τα δυο phablet θα κυκλοφορήσουν σε τρεις εκδόσεις με 32GB/64GB/128GB ενσωματωμένη μνήμη, όπως φαίνεται στο επίσημο website Samsung US. Ωστόσο, η Sprint επιλέγει να μην διαθέσει την έκδοση του Galaxy S6 edge+ με 128GB, αλλά έχει το Note 5 128GB. AT&T, Verizon kai T-Mobile έχουν όλες τις εκδόσεις, αλλά για αρχή μόνο τα 32GB και 64GB.

Οι προ-παραγγελίες έχουν ξεκινήσει για ΗΠΑ και Ν.Κορέα, αλλά η Ευρώπη θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον επόμενο χρόνο, τουλάχιστον για το Samsung Galaxy Note 5.

Samsung Galaxy Note 5 και S6 edge+: Θα έχουν 128GB έκδοση, Samsung Galaxy Note 5 και S6 edge+: Θα έχουν 128GB έκδοση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Ναι αλλά αν κάνει κάπου στο χιλιάρικο κλάφτα χαράλαμπε…
Κοιτα ρε αντιγραφή που κάνει στο iphone!! δε περίμενα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο

wrangler10

Από την στιγμή που βγάζει note 5 στην κινέζικη αγορά με υποδοχή sd (δικαρτο) δεν έχει δικαιολογία. Υπάρχει σκοπιμοτητα από την μεριά της Samsung.

Nick

WOW ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 1200 EUROS ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ…

VasilisA3

Η μη αφαιρουμενη μπαταρία σε τέτοιο κινητό με χαλάει αλλά γενικά θα είναι κορυφή. Αυτό που κάνει η Samsung είναι επικίνδυνη στρατηγική η θα πατήσει ή θα πάρει τα πάνω της σιγά σιγά όμως. Τώρα όσοι συγκρίνουν P8 με Note είναι αυτοί που δεν θέλουν τις δυνατότητες του Note.

One

Καλο είναι που βελτιωσαν τη ποιοτητα των υλικων αν και ο χρόνος θα δειξει ποσο αντέχουν σε καθημερινη χρηση και γρατζουνιές αλλα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι η κάμερα που προεξεχει και χαλαει ολο το desing αλλα και η μπαταριά που μικραίνει αντι να μεγαλώνει. Και επισης αναγκάζεται ο κοσμος να αγορασει εκδόσεις 64 ή 128 gb και να τις πληρώνει παραπάνω γιατι δε εχει microSD. Για να μη πω για τη αδιαβροχοποίηση. Ένα βημα μπρος και 2 πισω για τη Σαμυ.

nikos note3

Aπο χτες επαψα να ασχολούμαι με την isam. Ειδικα η σειρα note που ηταν κοσμημα,έπρεπε να παραμεινει εργαλείο κ οχι ντιζαινοκινητο.Γραφω μονο για να τονισω οτι τελικα η διαφορα σε σχεση με mate 7,εν αναμονη 8,δεν υπαρχει.Συγκρινα σε πολυκαταστημα με τοs6 κ δε μπορω να ω οτι υπηρχε διαφορα.Ισα ισα καποιες εφαρμογες ανοιγαν νωριτερα στο huawei.Το χειροτερο ειναι οτι οι γνωστοί μου με το s6 εχουν θεμα με κρατημα μπαταριας.Αρα το note ατυχησε που θα φοραει μικρότερη.Σε λιγο θα του βαλουν 1450 σαν το iphone.

Ilias kap

Καλώς ή κακώς βγήκε έτσι το note 5 κ χρόνος θα δείξει..
Ο καθένας έχει το δικό του γούστο, κ πάει σύμφωνα με το τι τον καλύπτει κ την τσέπη του κυρίως…
Προσωπικά τα κρατώ τα κινητά πανω κάτω 2 χρόνια κ μετά από iphone 3Gs, galaxy s2 κ τώρα lg nexus 5 κάτοχος κ ειδικά με το nexus είμαι υπέρ ευχαριστημένος με stock android κ συνεχώς updates πάει σφαίρα το κινητό κ θα το εχω πάντα σαν δεύτερο…
Πλέον στην επόμενη μου αγορά είναι μονόδρομος για εμένα το mate 8 κ θα στραφω προς huawei όπου αναμενω την παρουσίαση του κ μετά την αγορα του…
Θεωρώ πως sam, apple, lg στα νέα τους μοντέλα δεν έχουν να μου δώσουν κάτι παραπάνω κ μιλάω γενικά για specs κ σχεδιαστικά… Η huawei κερδίζει σε όλα τα σημεία για εμένα ( προσωπική μου άποψη).
MATE 8

Manolis

@llias σε αυτο δεν εχεις αδικο.επιασα σημερα στα χερια μου το huawei p8 και μιλαμε τρομερη ποιοτητα κατασκευης και πηγαινε σφερατα ουτε λανγκ ουτε τιποτα.και ολα αυτα στα 500 που ζητα το παμπλικ στανταρ στο σκρουτζ το βρισκεις φθηνοτερα.
για αυτο HUAWEI και απο μενα και ασε τους αλους να χτυπιουνται μωαχαχαχα

NtinosMD

(φετινη) μπορα ειναι και θα περασει με την αποσπωμενη μπαταρια και την sd card , τουλαχισοτν στη σειρα note. Θελω να βαλω στοιχημα πως πειραματιστηκε φετος με το note 5 οπως πειραματιστηκε και περυσι με το note edge. Γιατι δε βγηκε note edge φετος , οεο ? Ηδη περιορισε τη διαθεσιμοτητα της συσκευης σε αμερικη και κορεα μονο….γιατι αραγε? Αραγε να περιμενει ηδη μειωμενες πωλησεις του Νοτε ? Και οσο για το 128αρι… κατι μου λεει πως θα περιοριστουν οι ευρωπαιοι στα 64αρια.

Darth

@ Ιωάννης jb εδω κάνεις ένα λάθος αν δεις καλά τιμές στα αμερικάνικα sites είναι χωρίς vat (φπα) , αν βάλεις το δικό μας φπα και ευρωπαϊκό φόρο έχουμε Και λέμε ( κατά 99 πρόβλεψη στης τιμές…. Με αισιοδοξία)
1000 euro ( η αν προτιμάς 999.99) το μοντέλο με 32 gb ( 23 διαθέσιμα)
1100 ευρώ η αν προτιμάς 1099.99 το μοντέλο με 64 gb (54 gb διαθέσιμα)
1200 ευρώ η 1199.99 αν προτιμάς μοντέλο με 128 gb (116 διαθέσιμα) (για το 128 είναι πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη, μπορεί να είναι και ποιό ακριβό…

παπαροκάς tiamat

Παρτε τα τωρα στρουμφακια που λεγατε δε βγαζει 128 !

Makis

Καλώς τον μεγαλομέτοχο…

Παναγιωτης

Καλησπερα και απο μενα.Βρε παιδια τι να πω τωρα για την samsung?Κανενας σας δεν προσεξε οτι απο ολο τον κοσμο αφησε απ εξω την Ευρωπη για το 2016 παρακαλω?πλακα πλακα βλεπω το note 5 και 6 μαζι να ερχονται.
Για μενα παντος η samsung κατεστρεψε την καλυτερη σειρα της.Διοτι αν το σκεφτουμε καλα η σειρα note ηταν οτι ποιο τεχνολογικα εξεληγμενο υπηρχε καθε χρονο,θες με τα chips,θες με τα χαρακτηριστηκα θες με την ποιοτητα κατασκευης θες με micro sd και αποσπομενη μπαταρια?Παντος ξεχωριζε απ τα υπολοιπα.Τωρα εγινε αλλο ενα απ τα υπολοιπα.
Για να το κλεινω κιολας και συγνωμη για το μεγαλο post.Η samsung φετος μας παρουσιασε ενα galaxy s6 μαζι με τον μεγαλο του αδερφο(λεγεμε note 5 και απλα τυχαινει να χω και πενακι),και το galaxy s6 edge και αυτο με τον μεγαλο του αδερφο.And that is all folks.

Ilias kap

Manolis σωστά αναφέρθηκες κ στην τιμή του mate που ξέχασα να το πω….
Κ με αρχική τιμή ξεκινάει πιο κατω από τα άλλα

m.n.k

Τετοια εκανε η nokia παλιοτερα,η htc αργοτερα.Δεν ακουγαν το κοινο τους, νομιζαν οτι θα κανουν οτι θελουν κ εφτασαν στη διαλυση κ στα προθυρα της καταστροφης.Βεβαια η sam ειναι κολοσσος μπροστά στους αλλους δυο,αλλα κ ενας αλλος κολοσσος,η sony στα τηλεφωνα το εχει το θεμα της. Το ασχημο για τη sam ειναι οτι θα χασει με δικη της ευθυνη την κατηγορια που επαιζε μονη της τα phablet κ τις συσκευές για επαγγελματιες. Ηδη τα παραπονα κ η γκρινια για το note5,φτανουν κατα ριπας απο καθε ακρη της γης.

DimitrisP

Πιστεύω πως στις 3 Σεπτεμβρίου που θα ανακοινώσουν στο Βερολίνο, θα ανοίξουν την αγορά του note και στην Ευρώπη. Απλά επειδή έκαναν βιαστικά την ανακοίνωση δεν έχουν το απόθεμα να καλύψουν τη ζήτηση.

wrangler10

Για την Ευρώπη θα βγάλει έκδοση με sd, αποσπώμενη μπαταρία και ράδιο FM και θα μείνουν όλοι παγωτό 🍦.If only…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.