Samsung Galaxy Ο5: Αποκάλυψη μέσα από το GFXBench;

Τον προηγούμενο μήνα είχαμε αναφέρει ότι η Samsung ετοιμάζει νέα σειρά με τα Galaxy O5 και O7 και κάτι τέτοιο φαίνεται πως επαληθεύεται μιας και συσκευή με τον κωδικό SM-G550, που αντιστοιχεί στο Galaxy O5, έκανε το πέρασμά της από το GFXBench.

Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που φαίνεται πως ανήκουν, μέχρι να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της συσκευής, στο Samsung Galaxy O5 έχουμε να κάνουμε με μια entry-level συσκευή. Φοράει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση HD 1280×720 ενώ είναι εφοδιασμένη με τον τετραπύρηνο Exynos 3475 SoC χρονισμένο στα 1.3GHz με τη GPU να είναι η ARM Mali-T720.

Η μνήμη RAM βρίσκεται στο 1GB και ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης ανέρχεται στα 8GB με τα 4.5GB να είναι διαθέσιμα στο χρήστη. Η συσκευή θα τρέχει Android 5.1.1 Lollipop, δε θα διαθέτει NFC ενώ η οπίσθια κάμερα είναι στα 8 megapixel και η εμπρόσθια στα 5 megapixel.

Μένει να δούμε εαν επιβεβαιωθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά όταν η συσκευή κυκλοφορήσει επίσημα, με τη Samsung να φαίνεται πως θέλει να προσθέσει άλλη μια σειρά στην ευρεία γκάμα των συσκευών της.

Samsung, Galaxy, O5, specs, gfxbench, mid, range, Samsung Galaxy Ο5: Αποκάλυψη μέσα από το GFXBench;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Θα έχει υποδοχή για sd η εντάξει είναι 4 gb;;; χαχαχα αυτή η εταιρεία είναι για τα μπάζα μετά τρολαρει την apple ωραία ανέκδοτα…το μεγαλύτερο τρολαρισμα το κάνει στους πελάτες της…

george

θυμαστε την εκπομπη με τον μποτρινι;πηγαινε σε ενα μαγαζι κ το πρωτο πραγμα που εκανε ειναι να τους μειωνει το μενου του μαγαζιου τουλαχιστον στο μισο,ετσι ωστε η επιχειρηση να φτιαχνει λιγα αλλα καλα πιατα κ να μειωσει το κοστος στην κουζινα.η samsung λοιπον θελει τον μποτρινι της γιατι εχει χασει τελειως την μπαλα με τα κινητα,ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν ποσα κινητα τρεχουν στην αγορα.κ μετα αναρωτιεστε για τις αναβαθμησεις.

NtinosMD

Επειδη προφανως δεν θα απευθυνεται σε power users με τετοια χαρακτηριστικα σαφως και θα ειναι καλυτερη η αγορα ενος iphone 5c που ειναι στα ιδια specs. Αρχιζω κ πιστευω πως το λανσαρισμα νεων low end συσκευων συνεχως καθε 6μηνο με το νεο ή το ( σχεδον ) πιο προσφατο λογισμικο τους βγαινει πιο φτηνο απ οτι να κατσουν και να κανουν optimization των νεων εκδοσεων λογισμικου στις ηδη υπαρχων συσκευες τους. Δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα. Συν το οτι εχουν 100 συσκευες με χιλιους πιθανους συνδιασμους hardware, εχουν και τουλαχιστον 3 4 διαφορετικες εκδοσειες του TW, εχουν κ τους νεους κωδικους της google που πρεπει να τους προσαρμοσουν στα δεδομενα τους … ε καπου χανεις τη μπαλα, κ ας λεγεσαι και samsung.

shadgr

όταν τελειώσει το λατινικό αλφάβητο, θα πάρει και τα ψ, ω, μ, π κλπ προφανώς έτσι;

γιωργος

Με την καταληλη τιμολογηση νομιζω θα μπορεσει να αντα γωνιστει το motorola moto g. Δεν ειναι κι ασχημο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.