Samsung Galaxy Ο5: Αποκάλυψη μέσα από το GFXBench;

Τον προηγούμενο μήνα είχαμε αναφέρει ότι η Samsung ετοιμάζει νέα σειρά με τα Galaxy O5 και O7 και κάτι τέτοιο φαίνεται πως επαληθεύεται μιας και συσκευή με τον κωδικό SM-G550, που αντιστοιχεί στο Galaxy O5, έκανε το πέρασμά της από το GFXBench.

Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που φαίνεται πως ανήκουν, μέχρι να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της συσκευής, στο Samsung Galaxy O5 έχουμε να κάνουμε με μια entry-level συσκευή. Φοράει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση HD 1280×720 ενώ είναι εφοδιασμένη με τον τετραπύρηνο Exynos 3475 SoC χρονισμένο στα 1.3GHz με τη GPU να είναι η ARM Mali-T720.

Η μνήμη RAM βρίσκεται στο 1GB και ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης ανέρχεται στα 8GB με τα 4.5GB να είναι διαθέσιμα στο χρήστη. Η συσκευή θα τρέχει Android 5.1.1 Lollipop, δε θα διαθέτει NFC ενώ η οπίσθια κάμερα είναι στα 8 megapixel και η εμπρόσθια στα 5 megapixel.

Μένει να δούμε εαν επιβεβαιωθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά όταν η συσκευή κυκλοφορήσει επίσημα, με τη Samsung να φαίνεται πως θέλει να προσθέσει άλλη μια σειρά στην ευρεία γκάμα των συσκευών της.

Samsung, Galaxy, O5, specs, gfxbench, mid, range, Samsung Galaxy Ο5: Αποκάλυψη μέσα από το GFXBench;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Θα έχει υποδοχή για sd η εντάξει είναι 4 gb;;; χαχαχα αυτή η εταιρεία είναι για τα μπάζα μετά τρολαρει την apple ωραία ανέκδοτα…το μεγαλύτερο τρολαρισμα το κάνει στους πελάτες της…

george

θυμαστε την εκπομπη με τον μποτρινι;πηγαινε σε ενα μαγαζι κ το πρωτο πραγμα που εκανε ειναι να τους μειωνει το μενου του μαγαζιου τουλαχιστον στο μισο,ετσι ωστε η επιχειρηση να φτιαχνει λιγα αλλα καλα πιατα κ να μειωσει το κοστος στην κουζινα.η samsung λοιπον θελει τον μποτρινι της γιατι εχει χασει τελειως την μπαλα με τα κινητα,ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν ποσα κινητα τρεχουν στην αγορα.κ μετα αναρωτιεστε για τις αναβαθμησεις.

NtinosMD

Επειδη προφανως δεν θα απευθυνεται σε power users με τετοια χαρακτηριστικα σαφως και θα ειναι καλυτερη η αγορα ενος iphone 5c που ειναι στα ιδια specs. Αρχιζω κ πιστευω πως το λανσαρισμα νεων low end συσκευων συνεχως καθε 6μηνο με το νεο ή το ( σχεδον ) πιο προσφατο λογισμικο τους βγαινει πιο φτηνο απ οτι να κατσουν και να κανουν optimization των νεων εκδοσεων λογισμικου στις ηδη υπαρχων συσκευες τους. Δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα. Συν το οτι εχουν 100 συσκευες με χιλιους πιθανους συνδιασμους hardware, εχουν και τουλαχιστον 3 4 διαφορετικες εκδοσειες του TW, εχουν κ τους νεους κωδικους της google που πρεπει να τους προσαρμοσουν στα δεδομενα τους … ε καπου χανεις τη μπαλα, κ ας λεγεσαι και samsung.

shadgr

όταν τελειώσει το λατινικό αλφάβητο, θα πάρει και τα ψ, ω, μ, π κλπ προφανώς έτσι;

γιωργος

Με την καταληλη τιμολογηση νομιζω θα μπορεσει να αντα γωνιστει το motorola moto g. Δεν ειναι κι ασχημο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.