Samsung Galaxy S με 249 ευρώ στα Media Markt Συγγρού

Το κατάστημα Saturn στη Λεωφόρο Συγγρού (Καλλιθέα) μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις του ομίλου Media – Saturn μετονομάστηκε σε Media Markt και κάνει αύριο εγκαίνια. Μέσα από το φυλλάδιο με τις προσφορές ξεχωρίζουμε το Samsung Galaxy S με Android 2.3 στα 249 ευρώ.

update: Κάποια παιδιά αναφέρουν ότι η προσφορά ισχύει από αύριο για όλα τα καταστήματα Media Markt. Ψάξτε το.

Η προσφορά ισχύει από αύριο Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και μέχρι την επόμενη Τετάρτη 9 Νοεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich μάλλον δεν θα πάρει, δείτε τον Πίνακα Αναβαθμίσεων.

, Samsung Galaxy S με 249 ευρώ στα Media Markt Συγγρού

Kudos to Bill Par

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μητσος

εφυγααααααααααα

Convict

Πριν φυγεις (επειδη εχω ατομο που δουλευει στα Media Markt και ξερω) θα πρεπει να ξερεις οτι τα Galaxy S που δινουν στα Media Markt με 249 ευρω και τα πλασαρουν σαν καινουρια, ειναι παραεισαγωγης και μεταχειρισμενα ή refurbished και μερικα ειναι και αυτα που εχουν στα stands σαν demo phones.

pablo

Κωστα να γιατι “στο πινακα μας” το Sensation εχει ακομα 2.3 με (?)

Thanasis

Φυσικά θα μπορούσαν να είναι και μια χαρά και φίλος απο πάνω να σαμποτάρει το πρόμο επειδή απλά δουλεύει σε άλλη αλυσίδα. 😉

Someone

Καλό είναι αλλά δεν έχει flash στην κάμερα, το μόνο μειονέκτημα. και δεν περνει το νεο ice cream 4.0 τουλάχιστον δεν έχουν πει κάτι ακόμα.

Pablo Fonseca

thanks techblog boss..

Xaris

αμα θες ολα γινονται:
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1324556

ιωαννης

@Convict το οτι ειναι παραεισαγογης νομιζω δεν πειραζει τον κοσμο…η μεγαλυτερη μεριδα ανθρωπων αγοραζει κινητα απο το σκουτζ που προοριζονταν για αλλες αγορες…αλλα γλιτονουν αρκετα χρηματα…αυτην την στιγμη γλιτωνεις 170!!ευρω στο s2…ελεος..

εγω πηρα το arc τον ιουνιο 460 ενω δεν ειχε κυκλοφορησει ακομα εδω..(και προωριζοταν για την αγορα της γερμανιας το οποιο σε καλο μου βγηκε γιατι ουτε προβληματα εχω που αναφερουν πολλοι χρηστες του ,και περνω πολυ ποιο γρηγορα τις αναβαθμισεις και ειχε και HDMI καλωδιο )

KoulisHHH

Κια στα Media Markt Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης ισχύει η προσφορά.Άπαιχτη για όσους θέλουν καλή ισορροπία τιμής/απόδοσης.

tilem

για ICS δεν ωομιζω να παρει..εδω δεν θα παρει το nexus one που εχει παρομοια χαρακτηριστηκα και ειναι της google…

Crowler

Το είχα τσιμπήσει τον Σεπτέμβρη από τα Media Markt στην ίδια τιμή !! Σίγουρα δεν θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich ?

kostis

παιδια το εχω παρει απο την προιγουμενη προσφορα του media mark πθ το ειχε παλι 250 ευρο και ειναι τελιο σιμφερι απιστεφτα ιδικα για την super amoled οθονη του

panos

Το ειχα παρει κ γω το Σεπτεβρη με τα ιδια λεφτα.Ουτε παραεισαγωγησ,ουτε εκθεσιακα.Τι χαζομαρεσ γραφονται,δεν καταλαβαινω.Κ συ ρε Κωστα,σβηνε τετοια χαζα.Τεσπα,ice cream σιγουρα θα παρει.XDA και ειμαστε σουπερ!

gt

Αν είχε φλας στην φωτογραφική αυτό το κινητό θα ήταν τέλειο. Τί χαζή παράλειψη, ιδιαίτερα όταν στα φθηνότερα μοντέλα της, την ίδια εποχή, η Σάμμυ συμπεριλάμβανε flash led. Και πάλι πάντως 250 ευρώ είναι τιμή που αξίζει…

Manolis Tsagkarakis

καλή προσφορά αλλά “no thanks” επειδή έχω ακούσει αρκετά παράπονα για τη μπαταρία του…!!!!

GiannisWST

Η μπαταρία του μια χαρα ειναι. Δοκιμασμένο σχεδον 1 χρονο… Στην υποστηριξη της sammy ειναι το θεμα..με τις ελληνικες ρόμ που βγάζει και αδικούν την συσκευη γενικα.

Giannis

Έχω πάρει τρείς συσκευές μέχρι τώρα στην ίδια τιμή 249euro από αρχές Οκτώβρη. Ολοκαίνουργιες και Ελληνικότατες! Την πρώτη με προσφορά από Μαρούσι και τις άλλες δύο από Περιστέρι. Πωλείται φαντάζομαι σε όλα τα καταστήματα το ίδιο ακόμα και τώρα… Με V2.3.3. Φοβερό κινητό ό,τι καλύτερο μέχρι τα 400euro.
Υ.Γ. Τί κόλλημα είναι αυτό με το ICS; Δέν έγινε και τίποτα, μια χαρά λειτουργεί! Έ ρε η μανία του Έλληνα να τα σκαλίζει όλα σώνει και καλά! Πάρε άλλο με ICS όταν βγεί! Αλλά εδώ παίρνουμε Hyundai Accent και θέλουμε να το κανουμε να πηγαίνει σαν Impreza, αυτό μας πειράζει;!!!

alexandros

εργαστηκα σε αντιπαλο εταιρια,
αυτο που κανει η mediamarkt ειναι στο οριο του παρανομου και του (σπαω την αγορα) αλλα κανεις δε μπορει να της κανει τιποτα. τα κινητα ειναι 99% ελλ. αντιπροσωπειας, αυτο που κανει λοιπον ειναι οτι ολα τα πιστωτικα που της δινει μια εταιρια (για ολες τις συσκευες και για οποιονδηποτε λογο) τα ριχνει ολα σε μια συσκευη.
παραδειγμα πιστωτικου: φθηνηνε το galaxy S2 και απο 599 πηγε 569, ποσα εχεις mediamarkt? 40? οκ 40×30=1200 euro πιστωτικο.
τι καταφερνει? να πουλαει ενα μοντελο μιας εταιριας φθηνοτερα απο οσο το αγοραζει και ολα τ’αλλα μοντελα της ιδιας εταιριας ισως και πιο ακριβα απ’οσο θα πρεπε.
anyway μας συμφερει σαν καταναλωτες, ορμαμε και τα παιρνουμε και γουσταρουμε! 🙂

stelios GR

το συγκεκριμενο κινητο το εχω εδω και ενα χρονο, και ειναι πραγματικα αστερι! ειναι το μονο κινητο που πραγματικα δεν το εχω βαρεθει καθολου, ενω άλλα πανω στο 5μηνο τα αλλαζα…οσο για την μπαταρια, με παραπανω απο κανονικη χρηση, με βγαζει ανετα δυο μερες! για την οθονη δεν μιλαω καν!….

manolis Tsagkarakis

@alexandros thanks for the insight..!!! λογικό είναι αυτό που λες και όντως μας συμφέρει σαν καταναλωτές….

αν δεν είχα κάνει μια καλή επιλογή κινητού που να είμαι 100% ευχαριστημένος και από άποψη μπαταρίας σίγουρα θα το σκεφτόμουνα….!!!

Vasilis

Παιδιά επειδή έχω 16 μήνες το Galaxy S και πραγματικά αξίζει τον κόπο και όντως ούτε εγω το έχω βαρεθεί ούτε λεπτό. Μόνο εξάρτηση μπορείς να πάθεις με αυτό το κινητό. Ούτε τρίζει ούτε κολλάει ούτε τίποτα. Αφού σκέφτομαι να πάρω και δεύτερο σε περίπτωση που μου χαλασει….λέμε τώρα!

sotiris

καλημερα και απο μενα……στο media markt στη Λαρισα και εκει ισχυει η προσφορα και φυσικα θα παω να το παρω ειναι καλη ευκαιρια!!!

Παναγιώτης

Παιδια το πηρα το κινητο 2 βδομαδες πριν. Κανενα προβλημα ελληνικοτατο με 2.3.3, τωρα για μαλακιες οτι ειναι ελλατωματικα δεν κανω σχολιο. Απλα καποιος ηθελε να πει την παπαρια του. Υπαρχουν πολλοι τετοιοι εκει εξω.

Πάνος Λ.

Την προσφορά αυτή την είδα τη Δευτέρα και στο Media Markt στο Μαρούσι.

Nikolakis

Παιδιά επειδή δεν το γνωρίζω, αυτό που πωλείται είναι το S plus ή το απλό??

Panoss

Αν και δεν μου αρέσουν διαφημίσεις στην αρχική σελίδα αξίζει το κινητάκι. Από την άλλη σκέφτομαι ότι με +50e παίρνω το Optimus 2X που θα πάρει και android 4 (έτσι ανακοίνωσαν τουλάχιστον). Πάντως με custom roms όλοι θα βολευτούμε ^^

geoper2

Παιδιά αυτή η προσφορά είχε βγει και πριν απο κάποιους μήνες πάλι, τότε μπορεί να το έπερνα αλλά τώρα δεν νομίζω

Stratos T

χαχαχαχαχαχαχααχα…. Έλεος όμως….!!! Για το σχόλιο Νο. 2 μιλάω… Φίλε μου αν ισχύουν όλα αυτά που λες περι μεταχειρισμένων κλπ κλπ (που δεν ισχύουν) πήγαινε σήμερα, αγόρασε ένα και αύριο απευθύνσου στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών και κάνε μήνυση! Μετά θα σου δώσουν τζάμπα όχι ένα Galaxy αλλά ένα γαλαξία ολόκληρο…………

πασχαλης

κινηταρα!!

Nikolakis

Μιας και κατά τύχη έπεσε το μάτι μου στα Multirama το παραθέτω και εδώ μιας και πιστέυω ότι ίσως αξίζουν τα παραπάνω 30 ευρώ για το S plus.. ( https://www.multirama.gr/products/product?pid=0619828&catid=100800)

Dimitris Сharalampakis

Το πήρα σήμερα Σάββατο πρωί στο κατάστημα Γέρακα, υπήρχαν στο καλάθι ακόμα περίπου 20, πολύ καλή τιμή και αξιοπρεπέστατο κινητό!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ TECHBLOG!!

nikos dsk

εγω θελω να ρωτησω … galaxy s με 249ευρω απο media η galaxy s plus με 279 απο multirama…?

δεν ξερω ποιο να αγορασω. το 2 εχει μεγαλυτερη μπαταρια και μεταλικο καλυμα . καποια γνωμη …?

giorgos

Κορυφαίο κινητό! Όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω όχι μόνο δεν το βαριέσαι αλλά κινδυνεύεις να πάθεις εξάρτηση από αυτό. Άψογο σε όλα εκτός βεβαίως από την απουσία φλας στην κάμερα.

katerina

Το κινητό το πηρα τον σεπτέμβριο που είχε πάλι προσφορά το media markt και είναι απλά τέλειοοοο!!!Φοβερή τιμή για μια τόσο χρήσιμη και διασκεδαστική συσκευή!!Ολοκαίνουριο ήταν το κινητό…ούτε μεταχειρισμένο ούτε τίποτα…Και αυτά που αναφέρουν κάποια σχόλια παραπάνω είναι απλά μία παραπληροφόρηση…..

evripidis

λεγανε οτι μπορει να πεσει η τιμη στα 200ευρω…ξερει κανεις αν εγινε ή θα γινει τπτ τετοιο?

NANTIA

Καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι να αποκτήσω ενα καινούριο smartphone, Και είμαι μεταξύ των samsung nexus s 249 euro, sony erickson xperia neo v 200 euro και samsung galaxy s 200 ή 249 euro (καπου εκεί…). Εσείς ποιό προτείνετε???και σε ποιό κατάστημα, γτ νομίζω ότι θα ψάξω αρκετά γτ έχουν τελειώσει οι προσφορές.

billias

Δεν νομίζω να μπορείς πλέον να βρείς το nexus s ή galaxy s με 249 euro που λές οπότε αναγκαστηκά σε βλέπω για το neo v.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S25: Φήμες για μεγαλύτερη οθόνη 6,36 ιντσών

Με το Galaxy S24, η Samsung έφερε μια οριακά μεγαλύτερη οθόνη 6,2 ιντσών, συγκριτικά με την οθόνη 6,1 ιντσών του Galaxy S23.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 series: Νέα φήμη θέλει να έχει Exynos παντού

Νέα φήμη θέλει την επόμενη σειρά Samsung Galaxy S να έχει το νέο chipset Exynos σε όλες τις αγορές, σύμφωνα με έναν leakster στο Χ.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S23 FE, Tab S9 FE & Buds FE: Δείτε και τις τρεις συσκευές

Το υποκατάστημα της Samsung στην Αργεντινή δημοσίευσε μια εικόνα και με τα τρία προϊόντα -Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE και Galaxy Buds FE.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S23 FE: Πιστοποιήθηκε με φόρτιση 25 W

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα το Galaxy S23 FE, παρά το γεγονός ότι δεν το έχει παραδεχτεί επίσημα.