Samsung Galaxy S 4 16GB, Πρώτη ενδεικτική τιμή τα 739 ευρώ

Το Samsung Galaxy S 4 16GB έχει τιμή 739 ευρώ στα καταστήματα Πλαίσιο, πρόκειται για το μοντέλο με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.9GHz. Κατόπιν επικοινωνίας μας με το Πλαίσιο, μάθαμε ότι θα παραλάβουν το Galaxy S 4 τέλος του μήνα, οπότε από αρχές Μαίου θα βρίσκεται στα χέρια σας.

Το ίδιο κατάστημα έχει για προπαραγγελία το HTC One 32GB με τιμή 729 ευρώ.

Samsung Galaxy S 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S 4 τιμή, Samsung Galaxy S 4 16GB, Πρώτη ενδεικτική τιμή τα 739 ευρώ

Kudos to Πάνος

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

67 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Η τιμή είναι για γέλια και μόνο !!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

μπακασ

αχ ένα iphone διαμορφονι όλες τις τιμές των υπολοίπων smartphone 😛

John

ΓΚΟΥ-ΧΟΥ , ΓΚΟΥ-ΧΟΥ Θέλω να ακούσω τώρα μερικούς μερικούς … -_-

jimo

ομολογω δεν περειμενα να εχει αυτη την τιμη ! πρωτα η απογοητευση με τον οκταπυρηνο που τελικα δεν εινα ετοιμος και τωρα αυτο με την τιμη! ειληκρινα πολυ λαθος πορεια εχει χαραξει η samsung μενει μονο να κανει καμια γκαφα και με το tizen τωρα !

alexandros κ

έτσι όπως γίνανε τα πράγματα θα πρέπει να κερδίσεις το τζόκερ για να αγοράσεις μια καινούργια συσκευή. έχουνε τρελαθεί τελείως??? τα 16gb 739€ τα 32gb ή τα 64gb πόσο?

MEDS

Να το πάρουμε όσο το δυνατόν συντομότερα, γιατί μετά τους βομβαρδισμούς της Β.Κορέας οι τιμές θα ανέβουν άκουσα. Για να πέσουν, τι πρέπει να γίνει;;;

Panos

Και πάλι καλύτερη αναλογία χαρακτηριστικών/τιμής απο το “σάπιο μήλο”…βέβαια θα τετοια τηλέφωνα τα πέρνουν όσοι τους περισεύουν ή έχουν υψηλές επιδοτήσεις..γιαυτό μην ακούω γκρίνιες…όποιος δεν έχει ας πάρει το SIII που δεν παύει να τα σπάει και έχει πέσει στα 400 στο e-shop..εγώ με το SIII mini (δεν είμαι πολύ των παιχνιδιών πιο πολύ χρησιμοποιώ το ιντερνετ και εφαρμογές) είμαι καλυμμένος

Ηλιας

657 ευρώ το παρήγγειλα συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών από Γερμανία. Χαοτικές διαφορές.

applesucks

Ρε μας δουλεύουν? Δηλαδή το μοντέλο με τον οκτα. Πόσο θα κανει και με πιο πολύ μνήμη?

MEDS

@ applesucks
Οι τιμές δε θα αλλάξουν όταν έρθει μετά από 6 μήνες ο Octa. Όπως έκανε η Apple με το iPad4 και η HTC με το ONE+, έτσι και η Samsung θα ανανεώσει το S4 μετά από 6 μήνες. Ας ξεχάσουμε τις ναυαρχίδες των 11-12 μηνών. Marketing είναι αυτό.

MichalakisS

αμα το εκανε η Αππλ αυτο θα πεφτε κραξιμο απο τους ειδημονες δω μεσα 😛 τεσπα, καλη μαρκετινιστικη κίνηση απο τη Σαμμυ “πουλαει εχυνος για σναπντραγκον”

ΑΝΤΕΓΕΙΑ

Εγω θελω 739 να κοστιζει το 32ρι και να δινουν μαζι δωρακια οπως εγινε και οταν κυκλοφορησε το 3ρι με εξτρα μπαταρια/χαρτες/βαση/θηκες κλπ.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ

Teo

Μια χαρά είναι η αρχική του τιμή..
Όσοι το συγκρίνουν με το “άλλο” που έχει ίδια λεφτά απλά δεν γίνετε γιατί το ένα έχει ένα τσουβάλι + και το άλλο ένα τσουβάλι λεφτά χωρίς +.
Όσον αφορά την τιμή με τον Octa5 πιστεύω πως δεν θα έχει διαφορές γιατί πολύ απλά είναι κατασκευής της ίδιας της Samsung οπότε δεν ακριβοπληρώνει την SnapDragon για να αγοράσει επεξεργαστές.
Και στην τελική ποιος ασχολείται με τους κλέφτες εδώ στην Ελλάδα..Αν είναι να πάρεις το S4 πας και παίρνεις από internet με τον Octa5 και σε καλύτερη τιμή. σωστooός?

alexboom

πααατάτεεεεεεεςςςςςςςςςςςς!!!

Πέτρος

Δηλαδή με τα 32 πόσο θα κάνει; Η Σάμσουνγκ αντιγράφει την apple στα πάντα. Και, ευτυχώς για εκείνην, και στα πρόβατα που την ακολουθούν πιστά.

tasos84

Το θέμα είναι πόσο θα πέσει η τιμή του S3, 🙂

Τσέχος

Τσεχία το έχει 680 ευρώ συμπεριλαμβανομένης 20% φορολογία που έχουν εδώ. Οπότε στην Ελλάδα από αλλού κλέβουν.

chaos

Συγνωμη για να καταλαβω γκρινιαζετε γιατι η τιμη του ειναι υψηλη η γιατι δεν εχετε τα λευτα να το
αγορασετε? Η παραγματικοτητα ειναι αυτη και την ξερατε εκ τον προτερων εκτος και αν νομιζατε οτι θα ηταν σε τιμες αναλογες με το nexus 4.
Εδω το ΟΝΕ στο εξωτερικο εχει 100 ευρω διαφορα σε σχεση με την τιμη στην Ελλαδα οποτε αν το
δει καποιος αναλογικα βγανει φθηνοτερα.

costasckn

το να κράζουμε την μία ή την άλλη εταιρία δεν εχει και πολύ νόημα, όταν και οι δύο κάνουν το ένα ρεκόρ κερδών μετά το αλλο. Προφανώς και υπάρχει αγορά για τα 700+ ευρώ και ότι και να λέμε μεταξύ μας είναι αμπελοφιλοσοφίες… Είναι πολύ απλή η ερώτηση που κάνει ο καθένας στον εαυτό του σχετικά με τις ανάγκες και το αν αξίζει να δώσει 700 ευρώ για κινητό….

καταναλωτισμός και μόνο….

george e.

Στην αγγλια ΔΩΡΕΑΝ με διετες συμβολαιο απο 30 λιρες το μηνα.+600 λεπτα κλησεις, ιντερνετ κλπ. Εδω ολα τα χρυσοπληρωνουμε.

max

οτι πρεπει για αγορα του galaxy s3 ειναι ο ερχομος του νεου μοντελου.με 730€ παιρνεις δυο s3!

JOHN

Γνωστό το πλαίσιο με τις τιμές που έχει. To S3 το έχουν 560 και αλλού το βρίσκεις 390. Μένει να δούμε αν ο Exynos κάνει όσα υπόσχεται στην κατανάλωση, αλλιώς όποιος πάρει τώρα παίρνει με Snapdragon

JOHN

Εντωμεταξύ οι απίστευτοι έχουν το S3 LTE 16GB 730€!!! Tο SAR επίσης το έχουν λάθος στο 0.44 W/kg(head) ενώ είναι 0.28 και η GPU είναι η Αdreno 320 και όχι η PowerVR SGX. Ενημερωμένοι πλήρως εκεί στο πλαίσιο! Μόνο για υπερτιμολογήσεις είναι….

venisk

Σε 4-5 μήνες απο σκρουτζομάγαζο με 500 ευρώ αξίζει η αναμονή..740 ευρώ δεν άξιζει για κανένα λόγο κανένα τηλέφωνο.

VasiliSIII

380€ εχει το SIII γιατι περιμένετε το SIV? Πάρτε ενα SIII τώρα και του χρόνου να μαστε καλά να πάρουμε το 4αρι στα 400€

stefanos

αμα μπεις στο skroutz το εχει το samsung galaxy s 4 το μοντελο gt-i9500 το ωχταποίρινο δεν εχει τιμή αλλα σιμένη οτει κάπεια μαγαζειά απο ολοι την ελλάδα θα το έχει την ωχταποίρινη έκδοση.

ΑΡΗΣ

το οτι εδω ΟΛΑ ειναι υπερτιμολογημενα το ξερουμε!
το ΄΄αστειο ΄΄ ειναι οτι ειναι πιο ακριβο απο το ONE HTC(που εχει κατα την γνωμη μου κ πιο μεγαλη αξια σαν κατασκευη)
κ ο λογοςειναι απλος …..
τα προβατα που ακολουθουν πιστα (με κλειστα ματια )την εν λογω εταιρεια ειναι πιο πολλα ,
αρα κ το οφελος μεγαλυτερο για τις τσεπες τους!
οσο δε για τους αγοραστες απ εξω ακομα κ οφελος 100 euro ΔΕΝ τους κανει εξυπνους
ΑΝ ΔΕΝ εχουν χρηματικη ανεση γενικα !
ακομα προβατα ειναι.

Ziarkas

John μαζι σου αγορι μου!!
Σε οσους λεγανε για τα 729 του 32 gb One…(μιλαμε για τιμες Ελλαδας παντα)
Τωρα τα “περιμενουμε 5 μηνες’ η “αγοραζουμε απο εξω” για πιο χαμηλη τιμη ισχυει για ολες τις εταιρειες..Και τελικα ναι,και S600 και λιγοτερα GB και πλαστικο και πιο ακριβο..
Αυτα ειναι..
Βεβαια εχει και micro sd δηλαδη συν κανα πενηνταρικο για μια 32αρα class10..
Tι να κανεις??Θα εχεις ομως Samsung!!

Darth

πέρασε το htc one που είναι ποιο ακριβό κατασκευαστικά και μάλιστα ναι κάνει ακριβός όσο το iphone 5…….. να φανταστώ 850 το 64gb χχχχχχχχααααααααχαχαχαχα

@Panos ότι αναλογία με το μήλο και αν έχει με τέτοια τιμή έχεις και μια απαίτηση να σου κάνει τηλεμεταφορα………

και τέρμα πανπλουτος να είμαι τόσα δεν δίνω για ……. ένα τηλεφωνώ

@applesucks με οκτα αν έρθει ποτέ Ελλάδα (χωρις lte) θα είναι ποιο φτηνό ι τα ίδια λεφτά (μην φανταστείς δεν είναι ποιο ακριβός ο οκτα άντε 35 ευρω κάνει snapdragon 36 θα είναι okta…. για παραπάνω μνήμη ούτε για αστείο θα είναι τιμές alla apple

από την άλλη στην Ελλάδα πλέον έρχεται μόνο και μόνο να πάμε να δούμε στο κατάστημα live… για αγορά ΜΟΝΟ εξωτερικό…… γιατί εδώ μας γ……….ε στους φόρους κλπ δεν αξίζει ούτε cent να δίνεις στην Ελλάδα για τπτ

Ziarkas

Darth με βάση ότι το 16αρι έχει 740 νομίζω πως το 64αρι θα κοστίζει παραπάνω από όσο λες.Αν κάνει 850 κατά τη γνώμη μου είναι καλή τιμή πάντα με βάση την τιμή από το 16αρι.
Και δεν το λέω ειρωνικά

gipavlos

ποσο ειναι το sar??

xristos

Ρε παιδια ( ειδικοτερα ενα παιδι που το παρηγγηλε απο γερμανια) αμα το παραγγηλεις απο γερμανια υσχιει η εγγυηση αν παθει κατι να το παω στο τοπικο καταστημα της σαμσουνγκ;

MasterMind

Μετά απο τέτοιες τιμές πήγα και πούλησα το One X και πήρα ΚΙΝΗΤΟ Sony Ericsson W205 και πλέον είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος.

Johntsia84

Απλησίαστη η τιμή του, τι να κάνεις plaisio είναι αυτό εδώ έχει το xperia z 700 ευρώ ενώ στο skroutz ξεκινάει από 559, τελικά με τον Octa και ραδιόφωνο πότε θα έρθει?
Αν δεν πέσει η τιμή του σε κανένα δίμηνο είμαι για xperia z μετά από χρόνια πιστός θα έλεγα στην Samsung από Omnia2,Sgs2.

Darth

@Ziarkas το λέω καθαρά και μόνο βλέποντας τιμές του iphone γιατί βλέπω ότι samsung θέλει να γίνει apple στην θέση της apple……. (οπς λάθος οχι 64 το 32 ήθελα να πω ότι θα κάνει 840)

Apple iPhone 5 16GB = 739 euro
Apple iPhone 5 32GB = 855 euro
Apple iPhone 5 64GB = 980 euro

λογικά θα είναι εκεί κοντά η τιμές

@MasterMind εγώ να δεις κατέληξα με το Alcatel OT-217D (15 euro δικαρτο)

αν πάρω ξανά smarpthone πάνω από 250 300 ούτε στα όνειρα τους
και να πω δεν είχα… σαρα και μαρα πέρασε από τα χέρια μου από θέμα smarpthones………
το μόνο πράγμα που μου λείπει είναι το viber……………. το οποίο το έχω τώρα sto pc

JOHN

Τα θέματα που θα με κάνουν να αποφασίσω είναι:
1)Αν ισχύει η εγγύηση για αγορά από χώρα εντός ΕΕ στην Ελλάδα,
2)Αν ο Exynos υποστηρίζει τελικά 4G στις πρώτες παρτίδες
3) Αν η κατανάλωση μπαταρίας στις 2 εκδόσεις είναι διαφορετική αρκετά

@gipavlos: SAR EU 0.28 W/kg (head) 0.40 W/kg (body)

antonis

αφου οι εταιριες αποφασισαν στα 740 πλεον να ναι τα κινητα τους ας τα χαιρονται μονοι της.. καποτε 550-600 λεγαμε πανακριβο και τωρα η πολιτικη τους ειναι 700+ ?? ρε s2 με 380 και τον πουλοπουλο τα αλλα

manolis

τελικα το πιο value for money κινητο θα ειναι το padfone…

Ηλίας

@xristos Ναι ισχύει η εγγύηση. Ρώτησα ένα κατάστημα που είναι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές Samsung και μου είπαν ότι ισχύει κανονικά, με την απόδειξη αγοράς. Αν βέβαια αγοραστεί η συσκευή εντός Ε.Ε.

icecube

Παιδες… μη χαλιεστε τζαμπα… οι πωλησεις στη ελαδα εχουν παρει το κατηφορο και η ζητηση σε τετοιου ειδους συσκευες ειναι σχεδον ανυπαρκτη…. και εαν καποιος χρειαζεται κινητο αυτη την εποχη, παει στα βασικα με λογικη τιμη. Ετσι λοιπον η καθε αλυσιδα καταστηματων βαραει στο ψαχνο και οτι αρπαξει, στη προσπαθεια της βεβαια να μεινει και αυτη ΖΩΝΤΑΝΗ… η κατασταση ειναι ασχημη και θα γινει χειροτερη,…. 2 εκατομυρια κοντευουν οι ανεργοι στην ελαδα, οποτε εαν εχει παραμεινει καποιος με τη δυνατοτητα να δωσει τοσα χρηματα, θα του τα παρουν αλυπητα!!!!

Diogenis

Είμαι κάτοχος S2, το S3 για μένα είναι μεγάλο, το S3 μικρό. Χρειάζομαι ένα κινητό με το look του S4, το software του, λίγο πιο γρήγορο από το S2, με την ίδια κάμερα του S2, και λίγο καλύτερη ανάλυση και μπαταρία. Μήπως αυτό σημαίνει S4 mini; Ναι! Και έρχεται σε 1 με 2 μήνες! ένω μόνιμα Γερμανία οπότε είμαι από τους ευνοημένους. Έχω πάθει πλάκα. Το mediamarkt τα φέρνει όλα απίστευτα γρήγορα, και σε εξαιρετικές τιμές από την αρχή. Άσε που μετά από 3 μήνες, οι τιμές μειώνονται κιάλο. Πχ, mediamarkt S3 με 350 ευρώ. S3 mini 240 ευρω, με προσφορές κατά περιόδους 220. S2 Plus με 289 ευρώ κτλ κτλ.
Και για tablets, πχ Asus TF300 wifi 16GB με 289 ευρώ!

sifis

Καλα στην Ελλαδα εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα με τις τιμες ,δεν πανε καθολου καλα….εγω Γερμανια που μενω το saturn το εχει 649!! η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη και κατα την γνωμη μου δεν δικαιολογειται!!! Απαραδεκτη τιμη.

xristos

Σε ευχαρηστω ηλια για την ενημερωση. Θα θελα κατι ακομα να ρωτηαω.. Θα χει την ελληνικη γλωσσα μεσα;

sifis

@xristos Εγω που πηρα το galaxy s3 δεν εχει καμια διαφορα απο τα ελληνικα κινητα…μονο τα βιβλιαρακια ειναι στα γερμανικα. 😉

Ηλίας

Λογικά θα έχει και ελληνικά μέσα στη συσκευή.

xristos

Δε με καταλαβατε.. Ενοω οταν πρωτοανοιγουμε το κινητο, θαναι στα γερμανικα αν το παρεις απο γερμανια… Θα μπορεις να το γυριζεις στα ελληνικα; ευχαρηστω

Darth

@xristos αν δεν έχει ανοίξει καποιος πριν από εσενα (δλδ πρώτο boot θα κάνεις εσύ) θα σου βγει επιλογή για γλώσσα όταν ανοίξει πρώτη φορά

Darth

@sifis φαντάσου κιόλας…….. στο saturn τόσο κοστίζει μετά απο λίγο σε internet μαγαζιά φαντάσου σε τη τιμή θα το βρεις…..

εδώ Ελλάδα μας αρέσει να μας γ………………ε έτσι έχουν τα πράγματα εδώ

sifis

Οπως ειπε και ο Darth σου βγαινει η επιλογη γλωσσας οταν το ανοιγεις και εννοειται οτι εχει και ελληνικα σαν επιλογη.Στο 2013 ειμαστε!! 🙂

epamiz

Όπως και αν έχει με τούτη την κίνηση η sammy χάνει το χαρτί της τιμής απέναντι στην apple.

Βέβαια σε κανένα χρόνο θα πάει(?) και αυτό μισοτιμής όπως το S3 και θα γίνει vfm αλλά μέχρι τότε δεν νομίζω να δικαιολογείται αλλαγή ή αγορά από S3. Στα specs είναι ανώτερο έστω και για λίγο από τον ανταγωνισμό και όσων αφορά στο look εντάξει εμένα δεν με χαλάει και τόσο, με βασικό κριτήριο μικρό μέγεθος μεγάλη οθόνη.

Πάντως αυτό το πράγμα, κάθε χρόνο οι ναυαρχίδες των εταιριών να κοστίζουν και περισσότερο είναι άκρως ανησυχητικό. Από την στιγμή που μιλάμε για smartphone και όχι laptop οι τιμές θα πρέπει κρατιούνται σχετικά χαμηλά. Όσο τούμπανο και να είναι το κομμάτι.

xristos

Παιδια ευχαρηστω ναστε καλα

sifis

@Darth Ναι εννοειτε μετα σε κανα 2μηνο θα πεσει ανετα στα 540-500!! Στην Ελλαδα ολα τα πληρωνετε διπλα και τριδιπλα…η διαφορα ειναι τεραστια σε ολα τα πραγματα!! Ειδικα τα mediamarkt Γεμανιας βγαζουν τρελες προσφορες….για παραδειγμα ειχαν βγαλει τελευταια iphone 5 16gb 579ευρω!!

Darth

@sifis κλασσικά στην Ελλάδα έχουν φορολογήσει ακόμη και των αέρα μάλλον που κάθετε η συσκευή……. (με λίγα λόγια ρουφάνε χρήμα από τον κόσμο όπως μπορούν)

princegr

Τρέξτε πρόβατα της Samsung να το αγοράσετε, κάποτε λέγαμε κάποιους άλλους πρόβατα άλλα μάλλον η αρρώστια είναι κολλητική. Εεεεεεεε ρε Τρόϊκα που σας χρειάζεται !!!!!!!!!

ΝΙΚΟΣ

τιμες πατρόν πλεον..οτι πει η Apple και μεις ακολουθουμε δε παμε να πουλαμε πεπονια για καρπουζια…

tetra

Προσπερνάω τους βλάκες και κομπλεξικούς που αμέσως μίλησαν για πρόβατα και “αμα το έκανε η Apple”.

Η τιμή είναι ξεφτίλα και εκτός αν εχεις τρελή επιδότηση δεν το αγοράζεις απο εδω!!! Είμαστε στο 2013 και οποιος θέλει να αγοράσει τέτοια συσκευή σημαίνει πως ξέρει 1-2 πράγματα παραπάνω και το ψάχνει.

Στο Γερμανικό Amazon με 710 Ευρώ αγόρασα το Galaxy S4 16GB Black Mist, Hard Hybrid Case Black και 64GB Class 10 microSDHC.

Aφήστε λοιπόν τα “πρόβατα” και τις βλακείες και ψωνίστε απο εκεί που σας συμφέρει. Οχι απο Έλληνες κλέφτες

kVel

Οι συνθήκες στις αγορές είναι αυτές που αυξάνουν τις τιμές… πρώτα η apple μετά η samsung… Αλλά το χειρότρο είναι οτι μερικοί λέτε για τις τεράστριες τιμές που έχουν… το ότι δεν μπορούν να δωθούν αυτά τα χρήματα σήμερα στην ελλάδα δεν σημαίνει ότι δεν έχουν στις άλλες χώρες να τα δώσουν… επομένως δεν υπάρχει περίπτωση καμία εταιρία να ρίξει τις τιμές για χάρη της ελλάδας (ανεξάρτητα από φόρους κτλπ) Το χειρότερο είναι πως η πλεοψηφία εδώ όσο και να το θέλει δνε πρόκειται να χρησιμοποιήσει ούτε τις μισές από τις δυνατότητες του(που βέβαια σε όλους αρέσουν) επομένως πηγαίνετε σε κάτι πιο συμβατό για τις ανάγκες σας και την τσέπη σας… Τώρα όλα αυτά που λέτε για “πρόβατα” και τέτοια αν κάποιος τα έχει και μπορεί να τα δώσει σε ένα κινητό μαγκιά του… ο καθένας να κοιτάει τον εαυτό του και τις ανάγκες του…

xristos

Φιλε ηλια το site που το παραγγηλες απ τη γερμανια μπορεις να μου το πεις ‘η απαγορευεται;

Dimitris

The original
Apple + (Ctrl + Paste) = Samsung
(ctrl + Copy)

kostas

καλησπερα παιδια.η τιμη στην ελλαδα πραγματικα δεν υπαρχει.ηλια αν θα μπορουσες το θελω και εγω το site.

Ανδρέας

Όπως είπαν και πιο πάνω οι τιμές στο πλαίσιο είναι πολύ υψηλές και γενικά στην Ελλάδα λόγω φόρων… Επίσης απο την αλλη δεν νομιζω να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στα GB όπως στην apple.. Πάντως η τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει δικαιολογήτε κάπως, αλλα για κάποιον που στέλνει μυνήματα παίρνει καμια κλήση και σερφάρει λίγο στο ιντερνετ δεν αξίζει να πάρει hi-end…! 😉

Αποστόλης Ρόδος

Απαράδεκτα υψηλή τιμή… Μια χαρά μένω στο s3 μέχρι νεωτέρας, βλεφαριαζοντας το Xperia Z, γιατί λεφτα ΔΕΝ υπάρχουν.

gpower

Το expansys το εχει 689,99,το πλαισιο και ολα τα αλλα ονομαστα μαγαζια να το βαλουν και εκει που ξερουν.Περυσι που περιμενα το S3 το πλαισιο και ολα τα αλλα ονομαστα μαγαζια το εβγαλαν για προπαραγγελια 669,με το που το εφεραν ολοι 669 το φερανε και τα σκρουτζομαγαζα την ιδια μερα και το πηρα 620 απο σκρουτζομαγαζο ενοειται.Γερμανικο ητανε,ηταν στα Γερμανικα και το αλλαξα στα Ελληνικα ενοειται και γλωσσα και πληκτολογιο και εγγυση ισχυει κανονικοτατα στη samsung hellas γιατι αλλαξα οθονη.Ελπιζω να στηριξουν ολοι τα σκρουτζομαγαζα που μας βοηθανε και λιγο και οχι τους αλλους τους απατεωνες!!

gt

Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Σ Η…………………………………..η τιμή του.Ακολουθώ την τακτική των προηγούμενων ετών πουλάω το s3 κ πέρνω το s4 .

petros

Εντάξει η samsung μας κοροϊδεύει απαράδεκτη τιμή

Johntsia84

Με octa έχουμε καμία ενημέρωση από την Samsung και αν τελικά έχει ραδιόφωνο με Snapdragon έκδοση η κάποια άλλη?
Το πλαίσιο και κάποια άλλα μαγαζιά έτσι δουλεύουνε ας είναι καλά το skroutz.

giorgos

620 απο ebay Γερμανίας με μεταφορά
ΑΝΤΕ ΓΙΑΑΑΑΑΑ!!!!
το χτύπησα κιόλας
και η εγγύηση ισχύ κανονικά και για Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.