Samsung Galaxy S 4 Active, Κάνει την πρώτη του εμφάνιση

Τα παιδιά από το GSMArena εξασφάλισαν και δημοσιοποιούν τις πρώτες φωτογραφίες του αδιάβροχου Samsung Galaxy S 4 Active με οθόνη 5 ιντσών (Super AMOLED?) ανάλυσης 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.9GHz, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 8 Megapixel. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι επιβεβαιωμένα.

Samsung Galaxy S 4 Active, Samsung Galaxy S 4 Active, Κάνει την πρώτη του εμφάνιση

Samsung Galaxy S 4 Active, Samsung Galaxy S 4 Active, Κάνει την πρώτη του εμφάνιση

Samsung Galaxy S 4 Active, Samsung Galaxy S 4 Active, Κάνει την πρώτη του εμφάνιση

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Άλκης

Άλλη Μουν***α!!!! ποιος θελει iphone τωρα? 😀

Αποστόλης Ρόδος

Ρε τους απατεώνες… γιατί 8 megapixel camera? Μακάρι όχι.
ΑΥΤΟ ΜΆΛΙΣΤΑ… έχει το κατι άλλο… μοιάζει αλλά διαφοροποιέιται απο τους άλλους κλώνους.

Πάρης

Τώρα μάλιστα!!Μιλάμε για κάτι “καινούριο”.Άψογο.

Μιχάλης

Άπλα τέλειο. Το Μονό κακό είναι ότι δεν θα έχει πλέον αποσπομενη μπαταρία

Κώστας

Τελικά δεν είναι μόνο η σονυ γκαγκά…! Να δω πόσα s4 θα βγάλει η samsung… Πάντως δεν λέει και πολλά το συγκεκριμένο από εμφάνιση.

Greg

Επιτελους το design team της Samsung γυρισε απο τις 2χρονες περιπου διακοπες του… Σοβαρα ομως, αξιζει ενα μπραβο στη Samsung που αργει, αλλα ακουει τους καταναλωτες της.

jimo

δεν μπορω να καταλαβω το λογο που καθε μερα ακουω και για εν ακαινουριο κινητο απο την samsung που στο φιναλε ειναι κλωνοσ του προηγουμενου και για ποιο λογο τα specs ειναι τουμπανα μονο στο s4 ενω στουσ κλωνους ολο και ακατι υστερει! οσο για το ντεζαιν τιποτα το ιδιεταιρο αλλα για την samsung αυτο ειναι πρωτοπορια ! αν αλαξει και λειτουργικο θα μιλαμε για κατι κορυφαιο πλεον!

tedd

Το ακουσμα που ακριβως ειναι???
Στο οτι γειωνει οσους προλαβαν και αγορασαν το S4?
Ή οτι τουλαχιστον αφου ειναι να τους γειωσει ας το κανει σωστα κ ας βαλει 13αρα και οχι 8αρα καμερα…
Εχει χασει τα αβγα και τα πασχαλια και αυτη…
Κανονικα νεο design και premium κατασκευη θα επρεπε να εχει εξ αρχης το s4 και τελος.
Τωρα ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε…

Jacob

Ρε παιδια σοβαρα τωρα… νταξει χαιρομαι που δε βλεπω κατι ιδιο… Αλλα ειναι σαν το κακο σχεδιο ενος galaxy που το βγαλανε απο το συρταρι, ετσι επειδη ακουνε γκρινια… Ειναι πιο ασχημο απο ποτε.. Ε λοιπον θα το πω και σας με πειτε κραχτη, το S4 ειναι πιο ωραιο… (και ας ειναι ομοιο με αλλα 1.000.000.000….)

Tony Cool

Παρα πολυ καλο.Η 8αρα φωτογραφικη δε με χαλαει και τοσο,αυτο που με ξενιζει ειναι οτι τα κουμπια back και menu δεν ειναι capacitive οπως στα αλλα galaxy s.Mακαρι να το κυκλοφορησουνε μαζικα και οχι σε κανα-δυο χωρες.

Darth

δεν συμπαθώ την sammy (για διάφορους λόγους) αλλά επιτέλους εμφανισιακά και ποιοτικά έβγαλε συσκευή κορυφή (και 8 mp camera αν είναι καλή τέλος η γκρίνια)

αντί να βγάλουν εξαρχής έτσι έβγαλαν πρώτα εκείνη την πατάτα και μετά αυτό….

Johntsia84

Είναι όμορφο αλλά είναι χάλια τα πλήκτρα μπροστά και έτσι όπως φανείτε δεν θα δέχεται κάρτα microsd, πότε το περιμένουμε να το ανακοινώσουν?

bill r

δηλαδη τωρα οσοι ηδη εχουν παρει το s4 θα πιαστουν μεγαλα κοροιδα! ευγε σαμμυ!!! και ενασ φιλοσ παραπανω ειπε οτι ετσι ειναι και η σονυ..κανει μεγαλο λαθος..η σονυ δεν βγαζει κλωνους βγαζει για ολες τις ομαδες καταναλωτων..το Z ειναι η παγκοσμια ναυαρχιδα της για φετος..εβγαλε παρομοια τηλεφωνα (οχι το χαλι της σαμμυ ομως) μ μικροτερεσ οθονες και διαστασεις γ να τους καλυψει ολους…και για να βρει η σαμμυ ευκαιρια να βγαλει αλλο ενα ιδιο galaxy αντεγραψε το αδιαβροχο Ζ..δηλαδη τωρα που η σονυ εβγαλε και αδιαβροχο τηλεφωνο με αποσπωμενο καπακι ξερουμε το επομενο galaxy..samsung galaxy SIV active II !!!!!!!!

Gianni's Giannara

@johntsia84@tonycool τα κουμπιά που έβαλαν,τα έβαλαν γιατi τα capasitive δεν λειτουργούν στο νερό

Panagiotis

#Άλκης
Πω ρε φίλε….πολύ απωθημένο με τα iPhone έχεις….συγκρατήσου….

andreas kor

Γιατι δεν το εβγαζε ετσι απο την αρχη?? Το s4 κυκλοφορει περιπου 2 μηνες και ηδη εχουν ακουστει οτι θα κυκλοφορησουν αλλες 2 εκδοσεις s4..(active,zoom) Aς το εβγαζε απο την αρχη ανθεκτικο (οπως το Ζ) και με 16αρα καμερα και ας μην βγαλει αλλα 300 s4…Toτε να πω ναι αξιζει τα 740…!!
Αλλα το να υπαρχουν 3 εκδοσεις ενος μοντελου ειναι εμενα κοροιδια…

sakos

ε μας τα κάνανε μπαλόνια με το πλαστικό κ το πλαστικό…. πάρε μπετό τώρα να ησυχάσεις χαχαχαχαχαχα…..

naxiand

τα πληκτρα παντως θυμιζουν zte blade :p

sosimple

Καλά, έχετε ξεφυγει τελείως.. Τι άλλο ντιζάιν, έτσι έπρεπε να είχε βγάλει το s4 και τέτοια γραφικά , διαβάζω; Αφού φτύστο το s4 είναι.. Μια απλή τροποποίηση στο σασί σε κοκκινο χρώμα και αδιάβροχο. Δεν πρόκειται για άλλο ντιζάιν καν.. Αμα βάσεις κοκκινο το s4 έτσι περιπου θα γίνει. Επίσης δε θα μπορούσε να απευθυνθεί σε ολους τους καταναλωτές με μια συσκευή σαν το παραπανω.. Το 90% θα προτιμούσε το s4 συμπεραλαμβανομενου και του ντιζάιν του..

XperiakiasT

@sosimple +1 τελος..

anergos13

Ειμαι μ αρεσει απλα….τελος

Teo

κ@βλ@* το κόκκινο(κόκκινο ήθελα και το S3 μου αλλα άργησε να το βγάλει).
Τα μισά σχόλια από πάνω είναι για γέλια..συνεχίστε παιδιά..φέρνω πατατάκια και μπύρα !!!
* Sorry για τοοο…. κοκκινο (χε,χε).

anergos13

θα γραψει αλλα 5 μυρια…σε κανα μηνα ετσι για το καλο….
Να φερω τα κυαλια για τους υπολοιπους?

Αποστόλης Ρόδος

Ενα πράγμα θα πω… Φανταστείτε το απο πίσω …. εκεί που ειναι κόκκινο να ήταν χρώμιο αλουμίνιο και εκεί που ειναι μαύρο να ήταν επίσης αλουμίνιο σε ανθρακί σκούρο … ή και μαύρο οπως ειναι.
ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΕΣΠΑΓΕ ; … Λίγη φαντασία ρε σχιστοματη … Λίγη φαντασία.

Johntsia84

Παιδιά μόνο σε κόκκινο θα το δούμε, γιατί δεν μου αρέσουν τα έντονα χρώματα ελπίζω να το δούμε και σε μαύρο.

Johntsia84

Για κοιτάξτε εδώ μάλλον αλλάζουνε τα πράγματα: https://www.phonearena.com/news/Rugged-Samsung-Galaxy-S4-Active-leaks-on-video-Snapdragon-S4-Plus-8-MP-camera_id43247

skace13

Τελειως εκτος τα specs που αναφερεις.https://www.engadget.com/2013/05/21/samsung-galaxy-s-4-active-video/

Panos

S4 Active GT-19295 has a dual core Qualcomm Snapdragon S4 Plus (MSM8960) CPU, an 8MP rear camera with all the features found on the standard Galaxy S4 and a dust-proof and waterproof design. The remaining specs are the same as the non-rugged GS4 like the 5″ Super AMOLED display.

fokia 920

τωρα εκτος της apple αντιγραφει και την sony η samsung……?

Billys

Ποιος αντιγραφει ποιον ? Κανενα κινητο δεν παθαινει τιποτα στο μισο μετρο νερο , απλα η sony το πλασαρε κι αυτο σαν κατι καινουριο για να πουλησει ταχα μου δηθεν αδιαβροχο κινητο . Αμα βαλεις κατω απ τη βρυση το γκαλαξυ και το αηφοουν , δε θα παθουν τιποτα , εγγυημενα .

Τεσπα , στο θεμα … Ετυχε να το δω το κινητο απο κοντα και να το πιασω στα χερια μου . Αλουμινενιο , στιβαρο με οθονη μαλλον super LCD “κατι” (πολυ καλο μαυρο , αλλα δεν εχει το μαυρο του S4) . Τωρα οσο για τον επεξεργαστη , το συγκεκριμενο οντως εγραφε quad core (το εικονιζομενο και δημοσιοποιημενο στο gsmarena ειναι αυτο που επεσε στα χερια μου) , τα παιδια βεβαια εκαναν λογω και για διπυρινη εκδοση , για την οποια επικρατει ομως η αποψη οτι μαλλον ηταν καποιο test model . Δεν εχω να πω κατι αλλο , τα παιδια απο το gsmarena τα ξερουν καλυτερα απο μενα κι ο Κωστας εδω επισης , οποτε θα σας τα πουν απο πρωτο χερι αυτα . Παντως σαν κινητο δεν εχει σχεση στην αισθηση με κανενα προηγουμενο samsung

Johntsia84

Τελικά πότε θα το ανακοινώσουνε επίσημα και πότε θα το δούμε Ελλάδα, μόνο σε κόκκινο θα το δούμε η και σε άλλα χρώματα.

Tony Cool

Billys αν ισχυει αυτο που λες για την οθονη ειναι το μοναδικο μειον που βρισκω σε αυτο το τηλεφωνο.Αλλα δυστυχως σημαντικο, κριμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.