Samsung Galaxy S IV, Το λανσάρισμα στην Times Square

Είναι γνωστό ότι ότι την Τετάρτη 14 Μαρτίου θα ανακοινωθεί το νέο Samsung Galaxy S IV. Η πόλη που έχει επιλεχθεί για το μεγάλο λανσάρισμα είναι η Νέα Υόρκη και στην Times Square που οι νεουορκέζοι γιορτάζουν την πρωτοχρονιά θα στηθούν γιγαντοοθόνες για την έλευση του Galaxy S IV.

Όλοι οι υπόλοιποι θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε το event live μέσα από το κανάλι της Samsung Mobile στο YouTube εδώ.

Samsung Galaxy S IV, Samsung Galaxy S IV, Το λανσάρισμα στην Times Square

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

Η γνώμη μου είναι, ότι ο αριθμός “4” δεν είναι καθόλου τυχαίος, και δεν εννοώ ότι συμβολίζει τη τέταρτη γενιά του galaxy, εννοώ ότι “αλουμινίζει” ή κάτι τέτοιο. Λέτε να αλλάξει τα υλικά η Samsung???

jimo

δεδομενης της διαμαχης apple και samsung θεωρω οτι να βαλει αλουμινιο η samsung ειναι αδυνατον

ειναι σαν να παραδεχεται οτι αντιγραφει την apple εστω και παρατραβηγμενο ετσι θα φανει !

οπως βεβαια και εχει αποδιχτει στο παρελθον οτι κλεβει !! παντως ελπιζω να κανει καποια προτωτυπεια η samsung γιατι εχει γινει σουπα πλεον!! και θα ηθελα να δω ενα αλλο λειτουργικο εστω και δικο της αλλα οχι αλλο android να δουμε τις διαφορες!!

MEDS

Ναι, κάποια προκατάληψη θα υπάρξει αν βάλει αλουμίνιο, αλλά σοβαρά τώρα, αλουμίνιο και γυαλί έχουν τα παράθυρα του σπιτιού μου. Αν μείνει στο πλαστικό θα τη κράξουν, αν βάλει αλουμίνιο θα της πουν ότι αντιγράφει, οπότε τι μπορεί να κάνει και αυτή η έρημη;

jimo

καλυτερα πιστευω ειναι να παει σε καλης ποιοτητας πλαστικο οπωσ τα προηγουμενα htc και να ενσοματωσει καποια καινουρια τεχνολογια οπως προντζεκτορα η κατι τετοιο κατι που να δικαιολογει τον λογο που θα το αγοραζεις !!

αλλα βεβαια μπορει να κανει το καλυτερο και να μην κανει καμια προτωτυπεια και να βαλει μια παρα πολυ προσιτη τιμη!! ετσι θα πουλησει τρελα!!

γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να επικεντρωθει σε ενα επαναστατικο λειτουργικο κατι που να αναδικνυει τα τουμπανα χαρακτηρηστικα ! θα ηθελα επισης να δω ενα κινητο που δεν γραντζουνιετε με τιποτα και δεν περνει νερα αλλα να μην γραντζουνιετε με τιποτα ομως τοσο γερο !

dimitris

Παιδιά ας είναι από πλαστικό αρκεί η τίμη του να είναι κάτω από τους ανταγωνιστές!!Λες και τα κινητά θα τα χρησιμοποιήσουμε σαν αυτοκίνητα σε διάρκεια ζωής και κοιτάζουμε να είναι από γυαλί και αλουμίνιο!!Μετά θα βγεί από τιτάνιο,από κασσίτερο,από μόλυβδο και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νου σου για να οικονομάνε οι εταιρίες από το μαρκετινγκ!!Εγώ ξέρω ότι το παλιό μου Νοκια 3310 από πλαστικό ήταν και δουλεύει εδώ και 13 χρόνια..Το καλό και γερό κινητό δεν το κάνει το περιτύλιγμα αλλά η ουσία..

MEDS

@dimitris
Το γεγονός ότι η Samsung γουστάρει αποσπώμενη μπαταρία, κάνει πολύ δύσκολη την περίπτωση να γίνει αδιάβροχο.

@jimo
Εγώ πάντως θέλω να δω το SIV να έχει πλάτη από ανθρακονήματα!!! Όνειρα τρελά!
Η τιμή πάντως το αποκλείω να διαφοροποιηθεί, στα 629-699 θα κυμανθεί δυστυχώς…

jimo

θα συμφωνησω και με τουσ 2 παραπανω καλη θα ητανε η πλατη απο ανθρακονημα τελεια θα ελεγα αλλα παλι καλα λεει και ο @dimitris τα κινητα πλεον εχουνε ημερομηνια ληξης δεν τα κρατας πανω απο χρονο με τιποτα για αυτο το λογο θα ηθελα καλυτερη τιμη ονειρα τρελα και γω ! τεσπα περιμενουμε να δουμε αλαλ δεν περιμενω να γινει κατι ιδιαεταιρο ουε κατι που να ενθουσιασει ακομα και ευκαμπτη οθονη να βαλει δεν θα μου αρεσει!!

gthebest

Βρε παιδιά η πλάτη σας νοιάζει ή που η οθόνη στον ήλιο είναι για… τα κλάματα???
Να βγάλει μια σωστή και εκτυφλωτική οθόνη!! Και έπειτα μια μπαταρία τούμπανο! Και ας είναι και λίγο πιο παχύ δεν χάλασε ο κόσμος!

jimo

@gtthebest εχεισ απολυτο δικο ειναι απαραδεκτο που δεν μπορεισ να δεις εξω στον ηλιο ειναι ενα ελατωμα της oled οθονης αλλα ειπαμε η samsung δεν προκειται να αλαξει τακτικη γιατι ετσι πουλαει!!

δεν μπορει μια εταιρια τοσο μεγαλη να κανει τοσο δραστικες αλαγες ειναι θεμα μαρκετινγκ ολα!

Νιο

Ας κανει κατι να μεινουμε με το στομα ανοιχτο.Το οφειλει επειδη ειχε το κορυφαιο κινητο. Τωρα ομως που ειδαν τα κορακια οτι το μεριδιο της αγορας στα κινητα ειναι μεγαλο εχει πολλους ανταγωνιστες…

MEDS

Η αλήθεια είναι ότι δε πρέπει να περιμένουμε παπάδες, λίγο καλύτερο από το SIII πιστεύω ότι θα είναι.
Δε μπορεί η κάθε εταιρεία να επαναστατεί τεχνολογικά κάθε 11-12 μήνες.
Σίγουρα, αυτά που θα μας δώσουν σε 3-4 χρόνια, τα έχουν από…εχθές, αλλά όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές, marketing είναι αυτό, να πουλάνε θέλουν.

Νικος

Δεδομενου οτι στην αμερικη θα κυκλοφορησει με τον s600,
περιμενω κατι καλο απο την samsung,
Σε θεμα εμφανισης, και καμερας (οχι 13mp λες και θα εκτυπωσω καμια αφισα για γηπεδο μπασκετ) Full HD ειναι οι τηλεορασεις ολων μας οποτε στην πραγματικοτητα και τα 3Mp μας αρκουν οποτε τα 8mp που εχει τωρα ειναι υπεραρκετα,
Η ποιοτητα του φακου μετραει και καμια καινοτομια σε στυλ Nokia και HTC.

jimo

παιδια μολισ μου ηρθε και με χτυπησε κατακουτελα!!!

το 4 μασ προετοιμαζει για οθονες 4k σε κινητα αυτο θα ητανε κατι εκπληκτικο!!
με 4 φορες την αναλυση του fhd

-δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει κατι τετοιο πραγματικοτητα σε οθονεσ για κινητα αλλα θα ητανε μεγαλο βημα μπροστα !!
βεβαια δεν ξερω και που θα σχησιμευε αυτο αλλα οκ θα ητανε κατι καινουριο !!

το ποιο πιθανο να ειναι λιγο καλυτερο απο το s3!!

P@NOS

Εγώ θυμάμαι κάτι για 3D που λέγανε παλαιοτέρα και τώρα με αυτό το 4… ίσως και να σημάνει κάτι…

ubisap

Εγώ πάλι νομίζω ότι πέρα από τον σούπερ επεξεργαστή, την διαφορά θα την κάνει με την σούπερ ΜΠΑΤΑΡΙΑ του….περιμένω πάνω από 3000 mAh!!! Κατά τα άλλα παρόμοιο design – παρόμοια πλαστικά :((

τασος

Εγω συμφονω με τον MEDS… αυτο το 4 δεν ειναι τυχαιο….και απ οτι λενε τελικα θα εχει ευτηχως και τον octa μεσα….

Vasilis_G

Εγώ παιδιά πουλάω το S3 μου για να πάρω για 2-3 μήνες το Nexus4 έτσι για την αλλαγή….και να δώ πώς θα τσουλίσει στην αγορά το S4 το οποίο και ΘΑ πάρω διότι θα είναι και φέτος (2013-2014) ενάμιση βήμα μπροστά …ΤΟ S3 παιδιά ακόμη και με αυτά τα πλαστικά πουλάει σαν τρελό όπως και το Note γιατί απλά τεχνολογικά (πέραν του hardware) είναι πολύ μπροστα….Μοναδικό ελλάτωμα κατ εμέ η απόδοση της oled σε κόντρα ήλιο…..
ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ….Δουλεύω ΝΥΧΤΑ!!!!

giorgio

ο,τι του φανει του Λολοστεφανη!!!τι προτζεκτορες διαβαζω,τι αλουμινια,τι κασσιτερο….καλα ρε πατε καλα!!πολυ σεριφη του διαστηματος βλεπετε!!!

Ανδρέας

ωραίος ο @Vasilis_G +1 Εγώ με το i9305 το οποίο είναι τούμπανο αν και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, σκέφτομαι να το δώσω για το S4. Θα δείξει…

Teo

Διαβάζω τόση ώρα όλα τα post και συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχει ούτε μια αντιπαράθεση(τσακωμός).Τι έγινε ρε παιδιά..δεν θα μπει κανείς να trolαρει εδώ(όπως πάντα σε άρθρα τον Galaxy & iPhone).Χάλασε το Techblog..xaxaxaxaxa !!!

Στο θέμα μας τώρα,Εμένα μου αρέσουν τα πλαστικά γιατί είναι ανθεκτικότερα από τα άλλα(γυαλί+αλουμίνιο),τώρα εάν θέλουν να βάλουν κάτι από αυτά ας προσέξουν μην βγάζουν ελαττώματα(χρώμα,γραντζουνιές).
Επίσης πιστεύω ότι η τιμή θα κυμαίνεται ανάλογα με τον ανταγωνισμό +/-30€.
Όσο για τα specs,πιστεύω πως θα είναι ένα σκαλί πάνω από όλα τα άλλα(μέχρι να βγει κάποιο άλλο μοντέλο με λίγο καλύτερα specs)..έτσι πάει εδώ και χρόνια το θέμα.Σαν χρήστης του S3 θέλω να κοστίζει κοντά στα 700€ για να μην κατρακυλήσει η τιμή του δικού μου κι άλλο.Προσωπικά το S3 μου με καλύπτει απόλυτα στις ανάγκες μου μέχρι στιγμής(εκτός και αν τραμπαρο με NOTE II)..αν δούμε τίποτε εξωπραγματικό τότε θα το σκεφτώ για αντικατάσταση του με το νέο μοντέλο.
Το κακό με την Samsung είναι ότι ανακοινώνει τα Galaxy κοντά στη γιορτή μου(Μάρτιο),και τα διαθέτει στην αγορά κοντά στα γενέθλια μου(Μάιο),και η εταιρία κινητής που είμαι μου βγάζει ελκυστικά πακέτα επιδότησης..Ίδωμεν..!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ!!!

MEDS

Παιδιά, στο περσινό πόστερ: https://www.dailymobile.net/wp-content/uploads/2012/04/Galaxy3.jpg
η Samsung μαρτυράει τα χρώματα αλλά και την υφή.
Οπότε πιστεύω ότι το SIV θα είναι ασημί και μαύρο χρώμα.

Αποστόλης Ρόδος

Για να δούμε ρε Sammy, μετά από 3 galaxy στη σειρά θα με κερδίσεις και στο 4ο?

Nik

Λίγο άκυρη η παρατήρηση μου αλλά 14 Μαρτίου είναι Πεμπτη και όχι Τέταρτη.

Lefteris

Όντως νικ και σε μας θα είναι Παρασκευή γιατί εμείς παμε και 5 ώρες μπροστά! Άρα με το που μπει η Παρασκευή θα ξεκινήσει και το event!

P@NOS

Μόλις πουλησα το s3 μου, έχω και γενέθλια στις 14…υπομονή!!

Billys

Η πισω οψη θα εχει το μοτιβο του φοντου του ποστερ (marble/midnight black) . Θα ειναι πλαστικο ισως με καποια ζελατινα , αλλα σιγουρα αντιχαρακτικο . Στο πλαι θα δουμε μια περιμετρικη ζωνη με την οψη του Inox επισης πλαστικη . Απο μπροστα μικρες διαφορες , το κεντρικο κουμπι θα τετραγωνιστει ελαφρως . Στη γενικη οψη , θα ειναι πιο αυστηρο απο το τρεχον μοντελο με πιο εντονες γωνιες . Θα θυμισει λιγο nexus 4 .

exotic

@P@NOS και εσυ 14 γεννεθλια? Μηπως να μας παρουμε κανα δωρακι?

Nik

Τελικά είμαστε αρκετοί με γενέθλια στις 14!

exotic

Μηπως αφου ειμαστε αρκετοι, να καναμε και καμια ομαδικη παραγγελια να μας εβγαινε και πιο φθηνα…Παρεπιπτωντος, το S3 παιζει πλεον στα 420 ευρω!

madmax80

εγώ έχω το s3 με 32gb. οπότε πουλάω καλά κ τσιμπάω το s4, αναμένοντας βέβαια κ το note3

tsekboy

Συγνωμη για το off-topic:

Για όσους βασίζονται στην επιδότηση και κατ επέκταση στην φορητότητα τους για κάτι καλύτερο, μια μικρη, φιλικη συμβουλη.

Μην κάνετε αίτηση απο cosmote σε vodafone ή και το αντίστροφο. Προς wind, ναι. Γιατί: Πριν 3 μηνες το συζητούσα με φίλο που δουλεύει σ ενα καταστημα (εκ των 2) και μου είπε επειδή είχα μικρή επιδότηση και ανέφερα τη φορητότητα, να κάνω στη wind γιατί είναι στα μαχαίρια με τους άλλους 2, (επειδή θα έκανε deal με τα public, όπως και έγινε.) Δεν τον άκουσα και έκανα αίτηση στη cosmote. Η γραμμή μου μεταφέρθηκε σε 6 μέρες, και με πήραν μόνο ένα τηλέφωνο απ τη vodafone (και άν ήταν αυτο το νούμερο)- το οποιο και δεν πρόλαβα ν απαντήσω!! Με δώσανε χωρίς καν να με ρωτήσουν γιατί φευγω!! και έχω λογαριασμούς κινητού και mobile internet περίπου 73ε το μήνα και τα δυο!!!! Το είπα σε φίλο, και έκανε αίτηση να πάει στη wind. 6 φορές τον πήραν απο vodafone και του έδωσαν (σχεδόν) ό,τι ζήτησε.

Wolf

Εγω πιστεύω οτι θα βάλουνε πιο premium υλικά στην κατασκευή του γιατί προς τα εκεί τείνουν οι φετινές τάσεις της αγοράς στα smartphones..! Ίσως να είναι περιμετρικά απο αλουμίνιο(το 4 στην φωτογραφία μου φαίνεται λίγο σαν μεταλλικό).. η πλαστικό οπως συνήθως και να έχει gorilla glass μπρος πίσω.. κατι που να θυμίζει λίγο nexus4..! Τώρα εάν δεν το κάνουν θα πρέπει να μας δείξουν κάτι το τρομερά επαναστατικό κάτι σαν την μετάβαση απο gs1 στο gs2.. κατι το οποίο να ειναι πολύ μπροστά απο τον ανταγωνισμό..! Που δεν το νομίζω όμως γιατί πλέον όλες οι εταιρίες ακολουθούν λίγο πολυ την πετυχημένη στρατηγική της Apple… δηλαδή κάθε νεο μοντέλο να είναι ελαφρώς καλύτερο απο το προηγούμενο..! Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να μας δείξουν πάλι κάτι ολο πλαστικό με την super ντουπερ καινούργια οθονη amoled,8πυρηνο επεξεργαστή και τις ένα σωρό καινούριες λειτουργίες που κάνουν την ζωη μας πιο εύκολη. Για να δούμε….!

manakosrt

Ελπίζω αυτό το episode 1 να μην υποδηλώνει καμια πατάτα σαν την παρουσίαση του ps4 ???

NickPap

Εγώ νομίζω ότι θα έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά από HTC ONE, XPERIA Z…όχι κάτι το επαναστατικό…ωστόσο..πιστεύω ότι προς το καλοκαίρι θα βγάλει καινούργιο..από καινούργια σειρα…με χαρακτηριστικά από άλλο πλανήτη 😛 (εύκαμπτη οθόνη,8πυρηνος επεξεργαστής) και νομίζω ότι θα βάλει και δικό της λειτουργικό τότε (γι αυτό αναπτύσει το tizen)

Theodore.

Διαβαζω συνεχδεια αυτες τις γκρινιες για τα περιβοητα πλαστικα του Samsung και γελα.Αληθεια,ποσο καιρο θα το κρατησουν οι περισσοτεροι απ αυτους που γκρινιαζουν;Και ακομα,εχουν την προθεση να το χρησιμοποιησουν σαν σφυρι για να κοπανανε;Αν δεν την εχουν,γιατι φωναζουν τοσο για τα πλαστικα;Ακομα και το πισω λαστικο του S3 και του Note II,μια χαρα ειναι,και ακομα και αν το κανεις κομπο,δεν παθαινει τιποτα.Προς τι το…μισος λοιπον;

Δημήτρης Κ.

Μήπως λέω τώρα γω θα βάλουν τον Exynos 5 Octa με 4 gig RAM?Ίσως η RAM να συμβολίζει το 4 που λέει…

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Eγώ πιστεύω ότι θα μοιάζει με το Galaxy s, με πλάτη όπως περίπου είναι η παραπάνω φωτό, χωρίς φυσικά μπροστινά κουμπιά και κάποιου είδους μεταλλικό περίβλημα.

MEDS

Διέρευσαν:

-Οθόνη 4.99” Super AMOLED Full HD (1920 x 1080) με Gorilla Glass 3

-Επεξεργαστής Octo-core Samsung Εξυνος 5410 στα 1.8GHz

-Επεξεργαστής γραφικών PowerVR SGX 544MP GPU

-Μνήμη RAM 2GB

-Κάμερα 13MP με LED flash

-Μπαταρία 3100mAh

Johntsia84

Δώσε μας κανένα website.

Αποστόλης Ρόδος

@MEDS αν όντως ειναι αλήθεια αυτα τα χαρακτηριστικά που εγραψες…τότε ισως ούτε το design (όσο βαρετό και αν είναι, ΑΝ ΕΙΝΑΙ) θα την σταματήσουν την Sammy για το στόχο που έβαλε.
Αναμένουμε λοιπόν με πολυ ενδιαφέρον.

MEDS

Δυστυχώς δε μπορώ να αναφέρω τη πηγή. Είναι 99% σίγουρα τα παραπάνω.
Επειδή ο Octa είναι 4+4, θα γούσταρα να ήταν και η μνήμη 4 έτσι για το S4 με 4+4 Exynos και με 4GB μνήμη. Όλα στα τέσσερα!

Λεωνίδας

ΜΕDS, μήπως η τιμή θα ‘ναι 8..? Ανάλογα με τους πυρήνες?! Πιθανότερο από το 4 πάντως! Θα ήταν ωραίο πάντως να το παρουσίαζαν στις 4 Απριλίου, στι; 16:44, αν ήθελαν να “παίξουν” με το 4!

antonis

η πηγή είναι
https://www.sammobile.com/2013/03/03/galaxy-s-ivs-specifications-leak-confirm-exynos-octa-powervr-sgx-544mp/

το ίδιο site όμως πριν καμία εβδομάδα περίπου μας έλεγε για snapdragon 600…

MEDS

χαχαχα, η τιμή δε ξέρω, φαντάζομαι από 629 με 699, στον ανταγωνισμό εκεί γύρω…

MANOS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.