Samsung Galaxy S 4, Ελλάδα κυκλοφορεί το Σάββατο 27 Απριλίου

Από αυτό το Σάββατο 27 Απριλίου το Samsung Galaxy S 4 θα βρίσκεται στα ελληνικά καταστήματα με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 και ενσωματωμένη μνήμη 16GB στην τιμή των 739 ευρώ και στα δύο χρώματα σκούρο μπλε και λευκό. Μην φανταστείτε ότι θα μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε όλοι αν θελήσετε να το αγοράσετε ταυτόχρονα αυτό το Σάββατο, κάποια πρώτα τεμάχια θα είναι διαθέσιμα με την κατάσταση να αναμένεται να ομαλοποιηθεί όσο μπαίνουμε στον Μάιο.

Samsung Galaxy S 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S 4 Ελλάδα τιμή, Samsung Galaxy S 4, Ελλάδα κυκλοφορεί το Σάββατο 27 Απριλίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Μακάρι να ΜΗΝ πάει καλά στις πωλήσεις ώστε η Samsung να αλλάξει άποψη τόσο για τις γραμμές του κινητού όσο φυσικά και για τα φτηνά υλικά που χρησιμοποιεί.Ότι θα πουλήσει πολύ θα πουλήσει.Μακάρι όμως να μην πουλήσει όσο το S3.

Nerven

Σε “κάποιους” όμως αρέσει φιλαράκι όπως έχει. Και ναι θα πουλήσει πολύ παραπάνω και από S3

JOHN

Οχι στο πλαίσιο 740€ δεν θα έδινα ακόμα και αν κέρδιζα το τζόκερ. Σκέφτομαι για αγορά από Γερμανία/Γαλλία όπου η τιμή είναι στα 650€. Μπορούμε να βρούμε κανενα οδηγό αγοράς για αγορές από amazon πουθενά σχετικά με μεταφορικά,τρόπους πληρωμής,κ.α?

bobo1704

Πόσα; 739 € ε; χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Αν πουλήσει 739 κομμάτια τυχερή θα είναι!!

chrisme

Αντε επιτελους να το παρω στα χερια μου.

JOHN

Ωραίος Κώστα, ευχαριστώ πολύ. Το θέμα των εγγυήσεων επίσης πρέπει να ισχύει εντός ΕΕ οπότε δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο άλλο θέμα. Δυστηχώς για ακόμα μια φορά η τιμολόγηση είναι απαγορευτική για την χώρα μας, οπότε τα λεφτά θα παν στο εξωτερικό. Ελπίζω τα καταστήματα εδώ να πάρουν το μαθημά τους…

joker

Έλεος με την καταναλωτική βλακια…. Εδώ το φέρνει η εταιρία 739 ….Μedia Γερμανίας 649 ?????
Δεν μπορώ να καταλαβω γιατι τέτοια ΔΙΑΦΟΡΑ τιμής? ?????
Μήπως τής συντηρουμε και εμεις με το να τρέχουμε να να αγοράσουμε πρώτοι???
Και μετα το ευχαριστώ της Samsung εδω,αφού το χρυσό πληρώνουμε πάρε και της αναβάθμισης απο τους τελευταίους

andreas kor

Oτι θα πουλησει πολυ ειναι το μονο σιγουρο!!! Αντε να ερθει και το One στην Ελλαδα να τα πιασουμε στα χερια μας για να αποφασισουμε πιο απο τα 2..!!!!

chris

Το μονο που δεν χρειαζεται ειναι γκρινια,αλλιως καντε υπομονη και σε λιγο θα πεσει η τιμη,το μονο σιγουρο.Και δυστυχως αν μενεις ελλαδα,αγορα ΜΟΝΟ απο εξωτερικο.

Kostas K.

Ρε παιδιά αφού τα ξέρετε πως πάνε αυτά… Πρέπει να το πάρετε δηλαδή απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας.. Υπομονή και σε κάνα μήνα στα γνωστά Internetομαγαζα θα χει κάτω από 600..
Τα ίδια έλεγαν μερικοί και για την τιμή του optimus g όταν παρουσιαστηκε από την vodafone (δεν εχει κλείσει μήνα ακόμη) και πλέον το βρίσκεις κάτω από 450.

Χρήστος

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι sim free ή unlocked?

costas

εχουν ξεφυγει και η apple και h samsung

ALEX

ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕΝ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ. ΑΠΟ 100 ΕΚ. ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ,ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ 80 ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60 ΝΕΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ. ΗΔΗ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ FΜ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΤΕ3.

gpower

To expansys.gr το εχει 679.99

Tasos

739 ευρω!!!!!??? Είναι τρελοι για δεσιμο. Εδω ο βασικός μισθος ειναι 350-400 ευρω και κοστολογουν το κινητο τους 739 ευρω? σιγουρα ειναι τρομερο κινητο αλλα ας μη ξεχνάμε οτι ειναι ενα πλαστικό κινητό που δεν ειναι καν το καλυτερο μοντελο (ερχεται το note 3 με καλυτερα χαρακτηριστικα) και το οποιο εχει ημερομηνια ληξεως αφου του χρονου θα βγαλουνε καλυτερο. Ειμαι λατρης της τεχνολογιας αλλα ειπαμε να μη το ξεφτιλισουνε.Αν βγαλουνε το μοντελο με τον octacore ποσο θα εχει? 1000 ευρω?

skace13

@Χρήστος σημαίνει οτι λειτουργεί σε όλα τα δίικτυα και οχι μονο σε μια εταιρια πχ vodafone και μια που λέμε για τιμες για δείτε εδώ να σας πεσουν τα αφτιά https://www.engadget.com/2013/04/22/htc-one-sim-unlocked-online-store/ και μετα εδώ https://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/HTC-One-32GB-Silver-Ginius-Driver-99HTT026-00.htm

Theofilos

Προχθές μου έκλεψαν το i phone 4s 32 GB απο ένα περίπτερο. Πλήρωσα ακριβά την απροσεξία μου…..το είχα 1 1/2 χρόνο. Το πρωϊ πηγα πλαίσιο για το Galaxy S4 και το εκανα παραγγελία. Παραγγελία πριν,παραγγελία και τώρα……για να δούμε θα το μετανιώσω? Τα λεφτά θα μου λείψουν βαίβαια αλλα……anyway.(Τυχαίνει να δουλεύω ακόμη στον ιδιωτικό τομέα).

spyros

@Theofilos σε βλεπω φιλε να επιστρεφεις παλυ σε iphone,το επαθα και γω με το S3 απο 4αρι πηγα και μετα καταλυξα στο 5

spyros13

δηλαδη ρε παιδια εγω που θελω να το παρω Δευτερα δεν θα υπαρχουν κομματια?τοσο πανικος θα γινει?

Lazaros

Ρε παιδια εγω το θελω Μ.Τεταρτη δηλαδη λετε να ξεπουλησει?Τι ειναι 739 ?θα πουλησω 300 το s3 μου για να αγορασω 750 το Galaxy S3s

joker

Πρέπει να το Μποϊκοτάρουμε και λιγο εδώ γιατί η Samsung hellas εχει χαζέψει με της τιμές που παει να το λανσάρει Ελλάδα. Ρε εισαγωγής και εισαγωγής.
Οι Γύφτοι το note2 διαφορά με εισαγωγής 200 € σχεδόν.

JohnWave

Καλά αν ξεπουλήσει τότε ο GAP θα βγει αληθινός…

Wolf

Φίλε theofilos προχώρα άφοβα, δεν θα το μετανιώσεις..! Εγω έχω ένα σορό φίλους που ενώ ήταν φανατικοί χρήστες του iphone πήγαν σε s3 και τώρα δεν το αλλάζουν με τίποτα..! Είναι τόσο περισσότερες οι δυνατότητες που σου προσφέρουν οι Android συσκευές που το iphone δίπλα τους φαίνεται παιχνίδι για μικρά παιδιά και ξανθιές..! Και ειδικά για το s4 τι να λέμε τώρα..! Ότι πιο εξελιγμένο..! Και μην κοιτάς κάποιους που κράζουν το Android.. συνήθως είναι τύποι που πήραν την λάθος συσκευή..!

tsekboy

@theofilos Συμφωνώ με τον wolf. Είχα το ipnohe4 32gb και γω για 2μιση χρόνια. Αγόρασα απο ιδιώτη του ebay το nexus4 και πραγματικά εξεπλάγην με το πόσα είχα στερηθεί με τις απαγορεύσεις της Αpple. Δεν λέω, καλά κινητά, στιβαρά, κλπ, αλλά το νέξους το τεντώνω και το φχαριστιέμαι. Ούτε jb, ούτε τίποτα. Αν είχα τα λεφτά και γώ θα το αγόραζα το s4. Απο εξωτερικό και πάλι βέβαια.

ΑΡΗΣ

απο παρασκευη βραδυ να…. πάτε!!!

giorgos

Θέλω να κάνω μια ερώτηση η οποία είναι off topic αλλά νομίζω ενδιαφέρει πολούς. Θέλω να αγοράσω το htc one 64gb developer edition που πωλείται στο site της htc USA έναντι 500ευρώ και η Htc αναφέρει οτί στέλνει παγκοσμίος το κινητό. Αυτό που με προβληματίζει είναι οτί δεν αναφέρει το τελωνείο και το φπα. Θα πληρώσω φπα στην Ελλάδα? Θα πληρώσω τελωνείο? Περιμένω απάντηση από τον Κώστα αλλά ευπρόσδεκτες και οι απαντήσεις από αυτούς που γνωρίζουν.

michael

ΑΡΗΣ + 1000 …!!!

Θωμάς

Πιστευω οτι υπαρχει η καταλληλη στιγμη για καθε αγορα
skroutz samsung galaxy s3 16gb 359.00
Eγω παντως θα τσιμπησω s3 δεν δινω με τιποτα τοσα χρηματα . . .ακους εκει , μας δουλευουνε?
Κατοχος HTC desire….

Alex

Από τη ζήτηση και την τιμή που έχει καταλαβαίνει κανείς είτε ότι δεν υπάρχει κρίση στην Ελλάδα, είτε το πόσο λάθος ορίζει ο καθένας τις προτεραιότητές του. Απορώ αν όσοι σκοπεύουν να τα σκάσουν μετρητοίς, βγάζουν τόσα σε ένα μήνα ή αν έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς, δάνεια κλπ. Δεν σας άγγιξε καθόλου η κρίση εσάς και δίνετε 740 ευρώ για smartphone?

derf

Αγαπητε Alex… αυτο το προιον απευθυνεται σε κοσμο που γενικα εχει χρηματα . Οπως μια Mercedes cla ειναι ενα προιον πολυτελειας. Ευτυχως που δεν τους εχει πιασει ολους η κριση αλλιως θα ειχαμε κομα μεγαλυτερη ανεργια και εμεις που ισα ισα ζουμε θα ψαχναμε στα σκουπιδια. Για να σπαταλησει καποιος 750 ευρω για ενα κινητο….σιγουρα το μηνα θα βγαζει τα 4πλασια .Μη κοιτας που στην Ελλαδα μαζευουμε φτακο φραγκο 4-5 μηνες για να παρουμε κινητο…ουτε οι μεγαλες αλυσιδες θα κατσουν να το σκεφθουν αυτο…χεστηκαν βασικα. κοιτανε το 80% της αγορας και οχι το 20% .Εδω πουλησε το iphone 5 το s4 δεν θα πουλησει ? Υπομονη φιλε και βασικα αυτα ιεναι ψευτικες αναγκες…εγω παντα δινω το πολυ 150-200…επαθα κατι ?

Νίκος Σ.

Όλα είναι σχετικά παιδιά…εγώ σίγουρα δεν βγάζω τα τετραπλάσια από 750 το μήνα, αλλά όταν βγήκε το S3, πούλησα το s2 μου 280, έδωσα και άλλα 300 και το τσίμπησα. Μόνο έτσι θα το σκεφτόμουν και για το S4…Αν και προσωπικά θεωρώ ότι το S2 με το S3 απέχουν πολύ περισσότερο απ’ότι το S3 με το S4.

Βαγγέλης

Δυστυχώς ενω μας τελειώνουν τα ifans παραμένουν τα SammyFans.

Επειτα απο τις μη αποδεκτές πολιτικές μαρκετινγκ αλλα και την αλαζονεία που δείχνει πλέον η Sammy, προσωπικά την εντάσσω στο στρατόπεδο που δεν παίρνει φράγκο απο εμενα.

Καλο το S4 αλλα πραγματικά τίποτα το τρομερό ωστε να γίνει τόσος ντόρος. Με τα μισα χρήματα θα μπορείτε να κάνετε το 70%++ απο αυτά που υπόσχεται.

naya

καλησπέρα!εγώ είμαι κορίτσι-όχι πολύ σχετικό με τεχνολογία-αλλα χρειάζομαι asap ένα πολύ καλο κινητό.
ποιο να πάρω λοιπόν?το note2 ή το s4???και αν το s4, να το πάρω τώρα με παραγγελία ή να περιμένω???από κριτικές που έχω δει και διαβάσει, όσοι το έχουν πιάσει στα χερια τους και το έχουν δοκιμάσει, λένε ότι είναι είναι εξαιρετικό κινητό. άρα, τι κάνω ρε αγόρια????

Βαγγέλης

Καλησπέρα Νaya,

Facts:
1. Οχι σχετική με την τεχνολογία
2. Αλλα χρειάζεσαι ενα πολύ καλό κινητό

Questions:
1. Για σένα θα είναι;
2. Για κάποιον άλλο;

Απαντήσεις αν ειναι για σένα
1. Ουτε να το σκέφτεις να δώσεις 1 μηνιάτικο για κινητό τέτοιου βεληνεκούς. Πέφτουν επίσης και σπάνε με την πρώτη πτώση συνήθως.
2. Απο την στιγμή που δεν γνωρίζεις δεν θα μπορέσεις να το εκμεταλλευτείς σωστά. Θα πάρεις τηλέφωνο, λίγες φωτογραφίες και FB;;

Αν είναι για άλλο ατομο το κινητό
1. Είσαι καλή και γενναιόδωρη φίλη 😛
2. Kαι τα 2 κινητά που ψάχνεις ειναι πολύ δυνατά και στην κορυφή των charts, οποιο και να πάρεις δεν θα πέσεις έξω. Το S4 δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο, το Note 2 θα το βρείς ευκολα.

naya

Βαγγέλη γεια σου κ σ’ευχαριστω για την απαντηση!
το κινητό ειναι για μένα ναι, το χρειαζομαι για τη δουλεια μου. είχα blackberry, ίσως το πιο αποτυχημένο ever, το οποίο τώρα πλέον δε λειτουργεί.χρειάζομαι λοιπόν ένα αρκετά καλό.το note2 είναι τεράστιο κ με προβληματίζει πάρα πολύ το μέγεθός του!το s4 είναι κάπως μικρότερο!
να πάρω όμως από πρώτη παρτίδα που έρχεται ελλάδα???

Βαγγέλης

Ουσιαστικά το χρειάζεσαι για exchange mail server.

Βρες ενα κινητο να σε καλύπτει σε μέγεθος οθόνης και πάρτο. Οποιοδήποτε απο τα περσινά θα υπερκαλύψει τις ανάγκες σου.

Μέγεθος και εμφάνιση. Δες και Sony, HTC, LG η Samsung εχει απλά την πιο επιθετική πολιτική marketing ex Apple.

naya

θα δω!έχω μερικές μέρες ακόμη να αποφασίσω, αν και μάλλον εχω καταλήξει στο s4.
σ’ευχαριστώ πολύ και πάλι! 🙂

gt

Η τακτικη θα συνεχιστει κ φετος οπως ειπε κ ενα φιλος ποιο πανω…πουλαω το s3 κ σε κανα μηνα τσιμπαω το s4 καινουργιο η μεταχειρισμενο λιγων ημερων.

TIP 23

740 ΧΩΡΙΣ ΡΑΔΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ S3,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΣΑ ΧΡΗΣΤΗΣ,S2 KAI S3. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΠΟΣΟ ΕΞΩ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η SAMY ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ 100+ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ. ΠΟΛΛΑ ΒΕΒΑΙ ΑΛΛΑΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΑΔΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ,Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ. ΔΥΤΥΧΩΣ Η SAMY,ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΗΛΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΕ3 ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΚΟΡΥΦΗ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Ελλη

Γεια σας εχω να κανω μια ερωτηση θελω να αγορασω το samsung galaxy s4 απο σκρουτσομαγαζο και συγκεκριμενα σκεφτομαι απο το birdphone αλλα διαβασα οτι δεν υποστηριζει ελληνικη πληκτρολογηση μηνυματος τους ρωτησα για αυτο και ημουν οτι οταν κανω την αναβαθμιση σε 4.2.2 θα εχει ελληνικα ισχυει κατι τετοιο;;;;;

Βαγγέλης

Μεγάλη πέραση το S4 στον γυναικείο πληθυσμό. Εδώ επαληθεύεται και το όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο 😛

Oχι δεν ισχύει, ολα τα Android έχουν κανονικά Ελληνικά χρόνια τώρα.

Eλλη

Οκ σε ευχαριστω βαγγελη μηπως μπορειται να μου απαντησεται και σε κατι αλλο στο easy bye μου λενε οτι εχει ραδιοφωνο επειδη ειναι ευρωπαικης προελευσης ισχυει κατι τετοιο??!!

Δημήτρης

Ειναι αδιάβροχο ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.