Samsung Galaxy S 4 στην Ελλάδα, τιμή, διαθεσιμότητα, επεξεργαστής

Το Samsung Galaxy S 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το πρώτο δεκαήμερο του Μαίου ενώ υπάρχει μια μικρή πιθανότητα όσοι το βιάζεστε να καταφέρετε να το τσιμπήσετε από τις τελευταίες μέρες του Απριλίου. Η τιμή του Galaxy S 4 με χωρητικότητα 16GB είναι 739 ευρώ και το μοντέλο που θα διατεθεί στη χώρα μας ενσωματώνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600 στο 1.9GHz.

Samsung Galaxy S 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Samsung Galaxy S 4 hands-on video
Samsung Galaxy S 4 φωτογραφίες hands-on

Samsung Galaxy S 4 Ελλάδα, Samsung Galaxy S 4 στην Ελλάδα, τιμή, διαθεσιμότητα, επεξεργαστής

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

Καλημέρα,
προσωπικά πιστεύω ότι η αγορά του S4 είναι αρκετά καλή περίπτωση. Μπορεί να είναι υπερκοστολογημένο όπως και οι άμεσοι ανταγωνιστές του, αλλά τα κινητά αυτά έχουν φτάσει σε ένα οριακό τεχνολογικά σημείο. Είναι κινητό που θα αντέξει για τουλάχιστον 3-4 χρόνια.

Πρώτον, οθόνη. Η ανάλυση 1920×1080 θα παραμείνει η ίδια για την επόμενη 5ετία. Άντε να γίνει λίγο πιο φωτεινή, ε και;;;

Δεύτερον, επεξεργαστής κλπ. Από τη στιγμή που το κινητό πάει σφαίρα, οι περισσότεροι πυρήνες κλπ κλπ δε πρόκειται να φέρουν καμία σοβαρή-σημαντική αλλαγή στο κοντινό μέλλον.

Τρίτον, το αποσπόμενο πίσω μέρος σου δίνει τη δυνατότητα να το αλλάζεις είτε σε χρώμα είτε σε υλικό από τρίτους κατασκευαστές.

Με λίγα λόγια, το S4 είναι κατά τη γνώμη μου ένα κινητό για να το κρατήσεις χρόνια όπου στη τελική σου έρχεται φτηνότερα από το να αλλάζεις κινητό κάθε χρόνο (για τους τρελαμένους).

nicholas

πω πω, τώρα πρέπει να πουλήσω το S3 για να πάρω το S4, όπως είχα πουλήσει το S2 για να πάρω το S3 και το iphone για το 3G που πούλησα για το 3GS που πούλησα για το 4 που πούλησα για το 4S. Πότε θα τελειώσει το μαρτύριο;

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΛΟ ,ΧΡΥΣΟ ΑΛΛΑ 739 ΕΥΡΩ?ΟΥΤΕ ΚΑΝ..

Μάκης

Εντάξει, και εδώ έρχεται η λογική που λέει ότι δε χρειάζεται να τρέξουμε πρώτη ημέρα σαν πρόβατα να το αγοράσουμε στα 700+ ευρώ, γιατί με λίγη υπομονή 2-3 μήνες με το κινητό που ήδη έχουμε (και στο οποίο τα σκάσαμε πέρυσι ή λίγο πιο πριν) θα το πάρουμε πολύ φθηνότερα όπως γίνεται ΠΑΝΤΑ.

Επίσης δεν πρέπει ποτέ να αγοράζουμε ένα κινητό μόλις πρωτοβγεί αλλά να περιμένουμε λίγο να αναδειχθούν – διορθωθούν οι παιδικές του ασθένειες.

όσο για αυτούς που λένε ότι το κινητό είναι για χρόνια και αξίζει έτσι τα λεφτά του, είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν να το αλλάξουν την επόμενη χρονιά – ξέρω, έχω πολλούς φίλους τέτοιους – κάθε χρόνο τα ίδια ακούω …

chris

Πολυ ωραιο smartphone,με την τελευταια τεχνολογια στα χερια σου.
Λιγο με την τιμη μας τα χαλανε,αλλα κανα 2μηνο υπομονη και θα πεσει σιγουρα κανα 150αρι.
Διαφορες με το 3 παντως οχι τοσες πολλες που να σε”αναγκασουν”να το παρεις.
Εκτος απο μεγαλυτερη οθονη σε ιδιο μεγεθος(με το s3).
Πολυ καλο το μεγεθος,5” κατ’εμε ιδανικες για ολα.Games,browsing,movies,και φορητοτητα.
Mονο το ONE μπορει να ανακοψει για λιγο την(σιγουρη)πορεια προς την κορυφη(παλι).Δυσκολο ομως
γιατι ακομα δεν εχει ομαλοποιηθει η γραμμη παραγωγης του.

Με λιγα λογια,apple τρεχα!!!!!!!!!!

gp

Μετα το s3 ,θεωρουσα σχεδον σιγουρο οτι θα επαιρνα το s4 , αλλα μια η τιμη ,μια το οτι δεν προσφερει και πολλα παραπανω,κατεληξα στο note ii .Απλα αλλη κλαση !!!

Teo

@gp +1 και από μένα..πούλησα το S3 μου και αγόρασα το NOTE II..το κινητό είναι αλλού,εντελώς !!!
Πλέον με όλα αυτά που κάνει το μαγικό πενάκι,το μονο που θα με βάλει σε σκέψεις για αλλαγή είναι το NOTE 3 και φυσικά μόνο με Exynos,αλλιώς θα περιμένω τα επόμενα Galaxy S5 ή NOTE ..!
Για την ώρα είμαι καλυμμένος με αυτό το κινητό(άσε που τα περισσότερα καλούδια όπως λέει και ο Κώστας θα τα πάρει και το NOTE II.)
Όλα αυτά βεβαια τα λέω τώρα που δεν έχω πιάσει στα χερια μου το S4..ίσως να αλλάξω γνώμη και να κάνω κι εγώ κωλοτούμπα όπως πολλοί εδώ μέσα..! xaxaxa

Kyriakos

Το έχει για προπαραγγελια το expansys.com.cy στα 685 ευρω.Kαμία σχέση με 739 ευρώ.

Πέτρος Π

@ Kyriakos: Εντάξει όχι και καμία σχέση, 54 € διαφορά, στα 700€ δεν θεωρείται σημαντική, σχεδόν μηδαμινή. Αν βάλεις και τίποτα μεταφορικά η διαφορά εξανεμίζεται… Γενικά μου φαίνεται αστείο σε τόσο υψηλές τιμές να το κάνουμε θέμα για +/- 50 €. Δηλαδή εάν το έδιναν 680 € θα θεωρούνταν φτηνό ενώ τώρα στα 739 € θεωρείται πανάκριβο? Το θέμα είναι οτι και 650 € να έκανε, οι τιμές γενικά έχουν ξεφύγει δυστυχώς…

chris

@teo,κατσε να δεις που προς σεπτεμβρη θα βγαλει το S4 με τον octa,να δει τυχον αδυναμιες/αστοχιες και παμε καρφι μετα,για να τα δωσει ολα στο NOTE3 να μας αποτελειωσει!!!!!!

Stavros

Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο η πιο συμφέρουσα αγορά είναι το Sony Xperia Z. Ισάξιο με το S4 και καλύτερο σε κάποια πράγματα και μόλις με 538€ δηλ. 201€ φθηνότερο, δεν υπάρχει κανένα δίλημμα πιστεύω, μακράν η πιο συμφέρουσα αγορά

Δημήτρης Κ.

Και πασάρουν το Snapdragon 7μισι κατοστάρικα που έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη απο το HTC One?One με χίλια.Κ μην ακούσω για υποστηρίξεις και τέτοια,το ξέρουμε οτι η ειτστισί δεν τα πάει πολύ καλά με αυτό το θέμα,αλλά δεδομένου των απαιτήσεων μου,κ το 4.2 μου φτάνει…+ του ότι το S4 είναι μια πλαστικούρα ενώ το One κ φούλ μέταλλο έχει κ ηχεία απο μπροστά
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Sammy…

JohnWave

Συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη Κ.Aν κάποιος δεν είναι φανατισμένος με τη Samsung τότε δεν υπάρχει δίλημμα.Πάει για HTC One δαγκωτό.Είναι ξεκάθαρα το καλύτερο κινητό για το 1ο 6μηνο του 2013.

Θεόδωρος

συμφωνώ συμφωνώ ότι το HTC ONE έχει καλύτερη κατασκευή από το S4 + ότι έχει και τα ηχεία μπροστά για καλύτερο ήχο αλλά κάτι δεν μου κολάει στο HTC ONE και προτιμώ το S4!!

panos

Παιδιά κατά την γνώμη μου έχουν υποστεί πολλές ανακρίβειες απο που και ως που το one ειναι το καλύτερο για το 6μηνο του 13? Το ς4 εχει καλύτερο επεξεργαστή ακόμα και με τον SNAPDRAGON η κάμερα είναι μέτρια αλλά σε χαμηλό φωτισμό σκίζει οκ ναι αλλά η οθόνη του είναι σαν να είναι ξεβαμενη η ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερη αλλά είναι κηνιτα δεν θα πάθετε τίποτα αν είναι πλαστικό και τέλος τα ηχεία μπορεί να είναι τα καλύτερα αλλά δεν νομίζω ότι άμα κάποιος θέλει καλό ήχο θα ακούει μουσική από κινητό και όχι από κάποιο στερεοφωνικό

giannis

Νταξι.. Δεν έγινε ο ντόρος ο πολύς όπως έγινε πέρσι με το σ3.. Τώρα σε αυτές τις τιμές όπως έχουν για ανδροιδ πιστεύω ότι αξίζει το xperia z μετά το One και τέλος το σ4 (μιλάω πάντα για value for money)…
Τώρα προσωπικά πιστεύω ότι το lumia 920 για κάποιον που δεν τον χαλάει και πολύ το WP είναι τέλεια επιλογή..
Κακά τα ψέματα κραζουμε την νοκια(δικαίως) αλλά αυτή έφερε μια νεα τεχνολογία στην αγορά που δεν θα τη βρεις αλλου(pureview)..Επιπλεον πέραν της κάμερας και της ταχύτητας λειτουργίας του κινητού( μακράν καλύτερο σε αυτούς τους τομείς) εχεις και μια αξιοπρεπείς ποιότητα κατασκευής..κάτι που δεν ειναι συναντάς στη Samsung..καλα χρυσά τα smart features αλλά ρε παιδί μου εξελιξου και σε κανέναν άλλο τομέα….
Επαναλμβανω νέες τεχνολογίες δεν συναντάμε πλέον ( εξαίρεση νοκια,αππλε), οπότε 600+ ευρώ δεν τα δικαιολογώ για μια οθόνη…

Teo

Φιλε μου καλε εσύ που λες για πλαστικουρα..μονο το πίσω καπάκι είναι πλαστικό που στους περισσότερους που χρησιμοποιούν τη συσκευή σαν smartphone τους βολεύει αφάνταστα δηλαδή..ανοίγεις καπάκι,αλλάζεις μπαταρία και έχεις άλλη μια μέρα χρήσης+ότι τοποθετείς την extra καρτούλα SD σου και έχεις όση μνήμη θες..Αυτά εμένα μου κάνουν καλύτερα σε ένα smartphone απ το να με δεσμεύει στην χωρητικότητα και στην αλλαγή μπαταρίας..Όλο το άλλο κινητό είναι από γυαλί..Έλεος πια με την καραμέλα.
Επίσης κακή υποστήριξη στις αναβαθμίσεις συνεπάγεται ότι μετά από 5-6 μήνες που δεν θα δεις update θα σου παρουσιάσουν το επόμενο ONE+.. και έτσι πάλι θα βγείς να κράζεις για τα λεφτά που έσκασες και θα προσπαθείς να το πουλήσεις και θα παρακαλάς την εταιρία σου για νέο συμβόλαιο και για επιδότηση.
Σκεφτείτε λιγάκι χωρίς παρωπίδες και δείτε το συμφέρον σας..Εγώ Samsung γουστάρω αλλα το S4 δεν με καλύπτει 100%(μέχρι να το δω από κοντά) και λογικά θα μείνω με το NOTE II (που θα πάρει πολύ γρήγορα το UPDATE που εσένα ΔΕΝ σε νοιάζει και έτσι θα έχω όλα τα νέα καλούδια στην κινητάρα ) μου μέχρι να δω κάτι ποιο καλο στην αγορά.
Φιλικά Πάντα.
Τeo

Theo

@giannis Από που κι ως που δεν συναντάμε νέες τεχνολογίες ; Σε παρακαλώ πολύ να μιλάς για το εαυτό σου.Προσωπικά πιστεύω ότι την τεχνολογία που βάζει η sammy στα κινητά της, δεν υπάρχουν αλλού.Πια νοκια και apple ; Άντε η νοκια να δεχτω το pureview, αλλά η apple τι ; Που μας πλασσάρει το ίδιο iphone εδώ και χρόνια!!!Η κάθε εταιρία έχει τα θετικά της, έχει όμως και τα αρνητικά της.Μπορεί εσύ να θεωρείς άχρηστες τις καινοτομίες της sammy, αυτό δεν ισχύει όμως και τους υπόλοιπους !! Αυτά τα άχρηστα έκαναν τη sammy να φθάσει εδώ που είναι και να πουλήσει εκκατομύρια s3.Κάτι παραπάνω θα ξέρει…και για να προλάβω κάποιους, θεωρώ απαράδεκτη την τιμή του s4.Έλεος ρε sammy, καβάλησες το καλάμι κι εσύ ;

Τεχνολογικα νεα

Γεια σας,
Το Samsung S 4 καλό είναι δεν λέω αλλά με αυτή τη τιμή το έχουν παρακάνει μου φαίνεται.

giannis

Ποια τεχνολογία έχει φερει η Samsung? .. Άλλο τα smart features Kai gestures που είπα ( που όπως είδα και σε αλλο σχετικό ποστ είναι μόνο εφετζιδικα) και αλλο οι νέες τεχνολογίες…. Οσο για την αππλε μν ξεχνάμε ότι αυτή κατασκεύασε το πρώτο αληθινό smartphone.. Τεχνολογικό επίτευγμα δεν είναι να βάζεις +4 πυρήνες στο κινητό κάθε χρόνο… Αλλά να εφευρεις κάτι καινούργια που προϋποθέτει μακροχρόνια δουλεια….
@Teo έλα πλάκα κανείς πιο γυαλί εννοείς της οθόνης? Όπως και να τα κάνουμε οταν παίρνεις κάτι 700 ευρώ δεν θές να είναι πλαστικο… Και σιγά μν κουβαλάω μπαταρίες μαζί μου για να αλλάζω … Τεσπα το πλαστικο είναι πλαστικο τέλος.. Όπως το βλέπει κανεις

MEDS

Μια παρατήρηση σε όσους δεν αρέσει η πλαστική πίσω όψη του S4. Αναζητήστε αντικατάσταση πίσω όψης από τρίτους κατασκευαστές, μέχρι και με ανθρακονήματα βρίσκεις. Λογικές τιμές γενικά. Το λευκό S4 με μαύρο-look ανθρακόνημα από πίσω, θα λέει πολύ! Ναι ναι, είναι πολλά τα λεφτά οκ, για το look μιλάμε.

JohnWave

@Teo, παρωπίδες φοράνε όσοι ανάγουν το πλαστικό σε ποιοτικό υλικό επειδή από πλαστικό υλικό αποτελείται το S4.Μη γίνεστε σαν τα παιδιά της Apple κι εσείς που δεν βλέπουν κανένα μειονέκτημα ποτέ στο κινητό τους.Το πλαστικό είναι φτηνό υλικό.Αλλά και πες ότι ok μπορεί να είναι φτηνό αλλά του S4 είναι καλύτερο σε σχέση με άλλα πλαστικά.Λάθος και πάλι.Πιάσε ένα Lumia 900 και θα δεις τη διαφορά ακόμα και στο πλαστικό.

Μαζί σας θα ήμουν αν ήσασταν πιο αντικειμενικοί.Εγώ παραδέχομαι για παράδειγμα ότι το One υστερεί σε υποστήριξη αναβαθμίσεων.Εσείς ένα αρνητικό γεγονός δεν μπορείτε να παραδεχτείτε για το S4? Όλα τέλεια?Tέλειο και το πλαστικό?Τέλειο και το όλο design? Αν είναι έτσι τι διάλογο να κάνουμε.Οι κάτοχοι του S4 δεν θέλετε να ακούτε ότι είναι φτηνιάρικο το πλαστικό του όπως οι κάτοχοι του iphone 5 δεν θέλουν να ακούν ότι είναι πια μικρή και μακρόστενη η οθόνη του κινητού τους.Αυτό σημαίνει “φοράω παρωπίδες”.

Makis

Kαι γιατί να μην “πάρουμε” το nexus 4 με 469 βάζοντας το σε κάρτα με 12 άτοκες, ήτοι 39 ευρώ το μήνα;

Xaris

Συγνώμη ρε παιδιά που λέτε για το πλαστικό, το γυαλί του Nexus 4 και του Ζ είναι σαν plexi glass και αφήνουν μια αίσθηση πλαστικού στο χέρι…

Vaggelis

Nexus 4 τέλος. Το έχω 10 μέρες πάει σφαίρα δεν κολλάει τετραπυρηνο με 2GB RAM και με 470€. Ποιος ο λόγος να δώσω 740€ για να έχω τι???

ZJ-HELLAS

Λογω τιμης και ποιοτητας κατασκευης μαλλον προσανατολιζομαι στο lg optimus g (gorila glass 2 εμπρος πισω και μεγαλυτερη ενσωματωμενη μνημη απ’το nexus 4).

Teo

ποιος σας είπε ότι δεν αναγνωρίζω το πλαστικό και την ποιότητα του ?
Αντίθετος υποστηρίζω την άποψη μου και λέω ότι εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα κινητό εξολοκλήρου από γυαλί η από αλουμίνιο(unibody)..προτιμώ να έχω ένα πλαστικό και στιβαρό κινητό απ το να έχω τα άλλα δυο υλικά και να φοβάμαι να τα ακουμπήσω στο τραπέζι της κουζίνας μου μην ξεφλουδίσει-ραγίσει το καπάκι.θα προτιμούσα να αγοράσω το ZL της sony παρα το Z που είναι από γυαλί(παράδειγμα).
@JohnWave έχουμε πιάσει φιλε μου πολλά κινητά στα χέρια μας.ok φίλε μου,έχεις δίκιο.
@giannis ανάλογα τη χρήση που κάνει κανείς στο smartphone του φίλε μου..εγώ μάλλον το ξεζουμίζω όλη μέρα και χρειάζομαι extra ρεύμα(σπάνια πλέον με το note 2 αλλα πιο παλιά με άλλα κινητά που είχα σχεδόν κάθε μέρα),άλλοι το θέλουν για τραπεζάκι καφετέριας και facebook-foursquare..E,για αυτή τη χρήση καλο είναι και το unibody κινητό.
Όπως επίσης είμαι κι εγώ υπέρ στο να περιμένει κανεις 2 μηνάκια και να ψωνίζεις έξυπνα παρα να τα σκας στον κάθε “Έλληνα” καταστηματάρχη που θέλει να πλουτίσει εις βάρος μας.
Καλο βραδυ σε ολους !

xristos

Δωστε 750 ευρω για να παρετε κινητο που θα μπαινει facebook, θα παιρνει τηλεφωνο, θα στελνει μηνυματα και θα τραβαει φωτογραφιες τις οποιες μετα θα βλεπετε κουνωντας τα χερια σας πανω απο το κινητο λες και κανετε ρυθμηση στη βασιλισσης Σοφιας εν ωρα αιχμης..

thomas22888

panos η οθονη του htc one ξεβαμμενη ????? Ελεος τη αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα …

Ziarkas

Η οθόνη του one είναι αν όχι η καλύτερη από τις καλύτερες.Αν εσείς θεωρείτε ότι τα χρώματα της amoled είναι φυσικά τότε οκ.
Το one από όσα μας έχει πει η HTC δεν θα έχει αντικαταστάτη για ένα χρόνο.
Αλλά ακόμα και αν έχει,τι θέλετε να πείτε?Εσείς θα φέρεται το ίδιο κινητό με exynos και το έχετε ανακηνωσει κιόλας..
Μετά μου λέτε πως η HTC δεν σέβεται σε σχέση με την Samsung.Δείτε ποσά κινητά έχετε ανακηνωσει…Έλεος!!!
Όσο για το σχέδιο του one που όλοι λέτε πως αντιγράφει..Για δείτε τα κινητά της HTC να δούμε ποιος ήταν ο πρώτος που κατασκεύασε το συγκεκριμένο σχέδιο.Πάμε στην HTC επιλέγουμε HTC EVO 4g και ναι…το “κομμενο” γυαλί (εννοώ το πάνω μέρος) είναι σχεδίαση της HTC..

Stavros

Φίλε Teo για το Xperia Z το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να φοβάσαι είναι μην σου πάθει τίποτα αν πέσει και είναι τουλάχιστον αστείο αυτό που λες ότι θέλεις ένα στιβαρό κινητό και εννοείς από πλαστικό δλδ. αυτά που είναι από αλουμίνιο και γυαλί με Gorila Glass ή Dragon Trail δεν είναι στιβαρά; Το Xperia Z είναι από Dragon Trail που είναι 6 φορές πιο ανθεκτικό από το Gorila Glass.
Για το Xperia Z υπάρχει σχετικό video στο youtube που δείχνει να πέφτει από 1.5μ και να μην παθαίνει απολύτως τίποτα και μετά το βουτάει και σε μια γυάλα με νερό για αρκετή ώρα και το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα δεν νομίζω οποιοδήποτε άλλο smartphone παγκοσμίως να μπορεί να περάσει αυτό το τεστ.

Billys

Καλημέρα!! η τιμή του είναι υπερβολική πιστεύω…μπορεί όμως κάποιος να μου εξηγήσει το εξής: όταν βγήκε το xperia z όπως και το σ4 στην προκημενη περίπτοση η τιμή του ήταν στα ύψη (xperiaz-700euro) με μια πρόχειρη ματια είδα στο skroutz 538 euro αυτή την στιγμή το xperia z….γιατί μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα έχει πέσει τόσο κατακόρυφα η τιμή του όπως και γιατί μερικά μεγάλα καταστήματα εξακολουθούν και το πουλάνε 700 euro ενώ <> μικρότερα καταστήματα το πουλάνε 538 euro…μήπως είναι ελαττωματικά η tpt τέτοιο? Ευχαριστώ!

Teo

@Stavros ..
Ok φιλε μου..Ότι πεις..!
Αλλά μην τρέχεις να ψάχνεις βιντεάκια στο youtube..κανε μια αναδρομη στο techblog στις 12/2 και θα δεις το unboxing του Z ( https://techblog.gr/mobile/sony-xperia-z-unboxing-4194/ )(στο 12:00 και μετά) όπου και ο K.Βλαχάκης δείχνει ότι το “γυαλί” με κάτι αιχμηρό χαράσσεται εύκολα(γιατί δεν μπορώ να σου δείξω το κινητό του φίλου μου που τα έπαθε από την δεύτερη μέρα από κλειδιά και έτρεχε στην Sony hellas για αντικατάσταση της ζελατίνας μπρός-πίσω και έμεινε με το παλιό του κινητό για 7 εργάσιμες.
Όσο για το αδιάβροχο που λες..έχεις απόλυτο δίκιο..όντως είναι πολύ καλή φάση.Αλλα εμενα δεν με τρελαίνει κι όλας.
@Billys ..
Όχι φίλε δεν είναι ελαττωματικά τα κινητά..είναι απλά εισαγωγή από άλλες χώρες που κοστίζουν πολύ ποιο φτηνά και δεν βάζουν τα κλασικά καπέλα τον μεγάλων καταστημάτων-κλεφτών.
Η εγγύηση τους ισχύει κανονικότατα εφόσον το κινητό είναι από χωρα της E.E(όπου είναι σχεδόν το 90%).

george e.

φιλε Billys, οι φτηνες τιμες που βλεπεις ειναι παραεισαγωγη απο αλλες χωρες.

chris

@xristos οσα δεν φτανει η αλεπου!!!
@panos εε οχι και ξεβαμμενη!!Μαλλον θα το μπερδευεις με το xperia Z

S4=ενα ολοκληρωμενο συνολο 5”ιντσες,αψογη οθονη,
εμενα η σχεδιαση του μου αρεσει,(υποκειμενικο),το μονο που με χαλαει ειναι το radio.

Y.Γ.Σταματηστε το κραξιμο,ΟΠΟΙΟΣ θελει το παιρνει,αμαν με μερικους εδω μεσα.
Παντα φιλικα……

Billys

@ Goerge

ευχαριστώ για την απάντηση σου φιλε γιώργο…στην ουσία δηλαδή είναι το ίδιο κινητό απλά το menu του δεν είναι στα Ελληνικά!

και πάλυ ευχαριστώ για την απάντηση!

ZJ-HELLAS

@Billys: Το galaxy s2 και το lumia 800 που πηρα απ’ το skroutz,ειχαν στις γλωσσες επιλογης και τα Ελληνικα.

gst

Όταν λέτε ότι είναι παραεισαγωγής τι εννοείται παιδιά?
υπάρχει κάποια διαφορά στην ποιότητα??…δεν αξίζει να τα πάρει κάποιος από εκεί?

Nik99paok

Τελικα πιστευω πως το s3 με το s4 δεν εχουν και μεγαλεσ διαφορες οπως στις intces στιν μπαταρια κ.τ.λ

Billys

@ Teo
@ George
@ ZJ-HELLAS

Σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις απαντήσεις σας!!

Giorgos

Οποιος εχει τα λεφτα το αγοραζει για τους υπολοιπους περιμενουμε 2-3 μηνες η αγοραζουμε μεταχειρισμενο απο εξωτερικο.Αυτο που δεν καταλαβενω ειναι πως σε ενα κινητο 700 ευρω δεν εβαλαν ραδιο.Οσο για το πλαστικο πιστευω οτι ειναι καλυτερο απο γυαλι η αλουμινιο γιατι μετραει και η εμφανιση αν ειναι να δοσω τοσα λεφτα για να εχω το κινητο σε θηκη πιος ο λογος.
Συμφωνα με την gsmarena το κοστος παραγωγης για το s4 ειναι $244 (177ευρω) και για το s3 $213.

Nik99paok

Καλλησπερα,θα ηθελα να ροτισω αν αξιζει να παρω το s3 τωρα που εχω τα χρηματα η να περημενο μεχρη του χρονου για να μαζεψω τα χρηματα για το s4.

panos

τι δεν μου αρέσει στην οθόνη τού htc one το μαύρο που γκριζάρει το μπλε ίσως για αυτό να μου φαίνεται ξεβαμμένη συμφωνώ οτι καπιεσ λειτουργίες είναι άχρηστες στο σ4 άλλα προς Θεού όχι και όλες που λέει ένας φίλος πιο πάνω

Teo

@Nik99paok..
Το S3 είναι μια πάρα πολύ καλή πρόταση ιδίως στην τιμή που παίζει αυτόν τον καιρό(370+ στο skroutz) και γιατί τα περισσότερα καλούδια του S4 θα τα πάρει και το S3..οπότε είναι συμφέρουσα επιλογή.τώρα αν θες περιμένεις κάνα 2-3 μηνάκια και παίρνεις το S4 που θα έχει πέσει 150 με 200€ κάτω μέχρι το καλοκαίρι.

Nik99paok

Ευχαριστω φιλε μου,Teo για τι γνωμη σου,τελικα αποφασισα πως θα παρω το s3 καθως οι διαφορες ειναι ελαχιστες και επιπλεον πιστευω και τα δυο θα εχουν την ιδια υποστγρηξη( για το android 5.0 και αλλα).

Δημήτρης

739 €????? Δε μιλάμε σοβαρά πλέον , λαπτοπ περνεις με αυτα τα λεφτά. Ρε παιδιά ,χάσανε το μετρο, τι δουλεια μας θέλουμε να κάνουμε με τα κινητά όχι να φτάσουμε σε σημείο να δωσουμε ένα μηνιάτικο για ένα κινητό που μετά απο 2χρονια θα είναι κάπου μεταξύ διακοπής παραγωγής του η στο “παρκινγκ” της samsung γιατί δε θα το δωσει update το λογισμικό.Οποτε Νο…..

ΚΩΣΤΑΣ 11970

παιδια δεν χρειαζεται να λεμε πολλα και να μαπελοφιλοσοφουμε για πλαστικα,αλουμινια,πυρηνες,μνημες.τιμες.οταν ξερουμε ποιες ειναι οι πραγματικες μας αναγκες και οχι οσες τεχνητα μας δημιουργουν τα τμηματα μαρκετινγκ των εταιριων τοτε καταληγουμε ευκολα σε αυτο που θελουμε.προσωπικα πιστευω πως ολα αυτα τα τουμπανα που εχουν παρουσιαστει φετος ειναι πολα παραπανω απο τις αναγκες μας.και τα λεφτα πολλα,παρα πολλα.με 300 ευρω μπορει να βρει καποιος πολυ καλο κινητο και ας ειναι και περσινο.ε και;τι εγινε ;θα χαλασει το Image κανενος;οχι δα.

Βασίλης

Κώστας έχεις δίκιο, εγώ την πάτησα το 2012 με το one X, το πήρα μόλις ήρθε Ελλάδα έσκασα 700 ευρώ, έπεσε, έσπασε η οθόνη την άλλαξα και σε 4 μήνες ήταν ξεπερασμένο… Μπήκα και εγώ στην τρύπα του καλύτερου αλλά ευτυχώς από μικρός γρήγορα ψιλιαζομουν τι μαλάκια, και φέτος πήρα το honor 2 με 240€ τετραπηρινο και 2 gb ram.
Δεν είναι το καλύτερο αλλά όταν εγώ δεν θα μπορώ να κάνω κάτι με τα 240€ που θα μπορεί μόνο το s4 με τα 700 τότε θα έχει βγει Android 7 και galaxy s 8.

daskos evagelos

Πηρα nexus 4 16Gb αμαζον uk 368 μαζι με μεταφορικα …
Απειρα γρηγορο ,πολυ καλη οθονη (τελευταια παρτιδα) ,πολυ καλο σημα-ηχος …και δεν κολλαει δεν λαλαει …
Εαν το κινητο εκανε 499 ισως να τα αξιζε…αυτα που ζητανε ειναι τρελα…για την πλαστικουρα…εντελως τρελα .Σε αυτα τα χρηματα επρεπε να παιζει monoblock αλουμινιο οπως του iphone 5.

sayian

Κρινοντας απο τις επιλογες που υπαρχουν στην αγορα το gs4 με αυτη τη τιμη στην Ελλαδα απλα δεν αξιζει. galaxy s3 & nexus 4 τραγικα φθηνοτερα με μικρες παραχωρησεις. Δεν ειπε κανεις οτι το s4 δεν ειναι η κορυφη με αυτα τα λεφτα παιρνω s3 και ενα tablet.

Επισης ειχα δει μια αναρτηση εδω στο techblog για ενα κινεζικο με πολυ ανωτερα χαρακτηριστικα απο το s4 (snapdragon 800 κτλ) σε εξεφτελιστικο κοστος. Οποιος καταλαβε καταλαβε…

akis83

@daskos 499 θα το βρισκεις σε 2 μηνες στο ebay ευκολα μαζι με μεταφορικα. οποιος δεν ειναι κοροιδο περιμενει κ το τσιμπαει εξυπνα. Μη συγκρινεις τα 368 που πηρες το nexus 4 με την αστεια τιμη των 739 που μονο για ανεκδοτο κανει. εδω ακομα το s3 το εχουν 569 πολλα επωνυμα καταστηματα . Δυστυχως ομως υπαρχουν κοροιδα που τα πληρωνουν. Για την “πλαστικουρα” ποτε θα καταλαβετε τα πλεονεκτηματα του??? 1) Μονο το καπακι πισω κ τα πλαινα ειναι πλαστικα .Το καπακι αλλαζει ευκολα κ μπορεις να βαλεις μεταλλικο,carbon ,γυψινο η οτι σε ευχαριστει. 2)οταν ξεμενω απο μπαταρια κ ειμαι εξω αφαιρω την “πλαστικουρα” κουμπωνω τη 2η μπαταρια κ συνεχιζω σαν να μην τρεχει τπτ. ισως να βαλω εκεινη τη στιγμη κ τη δευτερη microsd 64gb γιατι μου αρεσει κ η αφθονη χωρητικοτητα στο κντ μου κ συνηθως το εχω γεματο ταινιες μουσικες παιχνιδια. Οποτε δεδομενων αυτων των ελειψεων ακομα κ τα 368 για το nexus 4 μου φαινονται πολλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.