Samsung Galaxy S 4 φωτογραφίες hands-on

Σήμερα το πρωί είχαμε την ευκαιρία να πιάσουμε στα χέρια μας το Samsung Galaxy S 4 με οθόνη 5 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης Full HD 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600 1.9GHz (με αυτόν θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας και τιμή 739 ευρώ -16GB-), μνήμη RAM 2GB και κάμερα 13 Megapixel.

Update: Το hands-on video του Galaxy S 4 είναι έτοιμο!

Δείτε τις φωτογραφίες hands-on και κάντε υπομονή γιατι αυτή την ώρα ανεβαίνει στο κανάλι μας στο YouTube το πρώτο hands-on video (διάρκεια 9 λεπτά). Κάντε +Εγγραφή για να το δείτε πρώτοι!

Samsung Galaxy S 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S 4 hands-on, Samsung Galaxy S 4 φωτογραφίες hands-on

Samsung Galaxy S 4 hands-on, Samsung Galaxy S 4 φωτογραφίες hands-on

Samsung Galaxy S 4 hands-on, Samsung Galaxy S 4 φωτογραφίες hands-on

Samsung Galaxy S 4 hands-on, Samsung Galaxy S 4 φωτογραφίες hands-on

Samsung Galaxy S 4 hands-on, Samsung Galaxy S 4 φωτογραφίες hands-on

Samsung Galaxy S 4 hands-on, Samsung Galaxy S 4 φωτογραφίες hands-on

Samsung Galaxy S 4 hands-on, Samsung Galaxy S 4 φωτογραφίες hands-on

Η σύγκριση με το Galaxy S III
Samsung Galaxy S 4 hands-on, Samsung Galaxy S 4 φωτογραφίες hands-on

Samsung Galaxy S 4 hands-on, Samsung Galaxy S 4 φωτογραφίες hands-on

Samsung Galaxy S 4 hands-on, Samsung Galaxy S 4 φωτογραφίες hands-on

Samsung Galaxy S 4 hands-on, Samsung Galaxy S 4 φωτογραφίες hands-on

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
andreas kor

Kινηταρα και αυτο!!!!! Ελα ρε κωστα τρελανε μας!!!!!!!!!!!!!!!

johnyman

Κωστα θεε παρε την ΠΑΕ!!!!!!περιμενουμε hands on!!!!

Dimos

Αχχχχ…Έρωτας…Περιμένουμε και hands on εκτενέστατο!!!

kostas

καλα ε πολυ ωραιο το νεο s3!!!

costas

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μα μην παρω tablet????

JohnWave

Eγώ περιμένω συγκριτικό οθόνης ( σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο),ήχου και ποιότητας υλικών με το One δίπλα δίπλα.

Chris

Κρίση και καλά… 🙁

billys

Are you serious ??? 9 λεπτα για να λες τα 3 απο αυτα το ποσο χρονο δεν ειχες στη διαθεση σου με το κινητο ? Και για το One αφιερωσες σχεδον μια ωρα ? Και με το S3 το ιδιο ειχες κανει και μας ειχες στο περιμενε με εκτενεστερο hands on που δεν εκανες ποτε . Και για το iphone 5 τα ιδια .

andreas kor

@ JohnWave +1 φιλε!!! Θελω να δω και εγω μια τετοια ”κοντρα”…

Billyssss

Στο iPhone 5 τι ακριβως να πει?Δεν εχει κατι καινουργιο να παρουσιασει..Μια απο τα ιδια δηλαδη..

Greg

@billys “Δείτε τις φωτογραφίες hands-on και κάντε υπομονή γιατι αυτή την ώρα ανεβαίνει στο κανάλι μας στο YouTube το ΠΡΩΤΟ hands-on video (διάρκεια 9 λεπτά).”

Bill

Ο μονος λογος που επειθε ηταν ο Octa. Τωρα για ποιο λογο να μην παρει καποιος Νοte2 ή και το s3(να τρολλαρει απιστευτα την samsung) εφοσον θα εχει ενα απλα πιο γρηγορο επεξεργαστη ;;Στην τελικη αν δεν αρεσει σαμι η HTC ειναι τζετ!

Platanos

Διακρίνω φοβερή ποιότητα στα υλικά χωρίς πλαστικά μέρη … ή μήπως κάνω λάθος;
Διακρίνω πρωτοποριακό design … ή μήπως κάνω λάθος;
Διακρίνω ένα S3 και ένα S4 ή δύο S3;
Βοηθήστε με παρακαλώ…

costasckn

739 ευρώ για την πλαστικούρα? μπα αστο καλύτερα…

radiohead

@Bill ποίος ο λόγος για περισσότερη επεξεργαστική ισχύ? Είναι ήδη απίστευτα δυνατό για κινητό, το πατάει κάτω το iphone5 στα πρώτα τέστ, και ειναι αρκετά γρηγορότερο απο τις ναυαρχίδες της προηγούμενης γενιάς. Το νοτε2 είναι πολύ παντόφλα για να μπορεί να χρησιμοποιηθει σαν τηλέφωνο. Μόνο το Htc one μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς δίπλα του

jacob

S(αγιοναρα) 4, θα φορεθει πολυ στις παραλιες και φετος, προσοχη μη το πεταξετε στη θαλασσα αμα δε βλεπετε την οθονη… δεν ειναι αδιαβροχο! :Ρ ΤΡΟΛΟΛΟΛ

John

Κώστα καλησπέρα..Εχω μια απορία που μπορεί να φανεί χαζή αλλα θέλω αν γίνεται να το δόκιμάσεις..Κάνει η μπαταρία του s4 στο s3??Σ’ευχαριστώ εκ των προτέρων..

radiohead

Πρέπει επίσης να ξεκολήσετε απο το παραμύθι οτι δεν είναι ποιοτική η κατασκευή επειδή χρησιμοποιεί πλαστικά πολυμερή. Το αλουμίνιο δέν εξασφαλίζει ανώτερη ποιότητα, ούτε φινίρισμα, ούτε ανθεκτικότητα απο μια ποιοτική κατασκευή σαν το s4. Αν βεβαια νιώθετε οτι έχετε επενδύσει καλύτερα τα λεφτά σας και εχετε ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία σας αν το κινητό μοιάζει με μεταλική ταμπακιέρα αυτό είναι δικαιίωμά σας, αλλα μην μπλέκετε το θέμα της ποιότητας σε αυτό.

Panagiotis

Ο άλλος λέει πατάει κάτω το iPhone 5….ότι να ‘ναι…αν δεν το ξέρεις το ένα έχει iOS ενώ το άλλο android…εγώ πάντως αν και χρήστης iOS θεωρώ το SG4 την καλύτερη πρόταση για android…η τιμή του ήταν αναμενόμενη…άλλωστε πρόκειται για το κορυφαίο της Samsung…η ένα λόγω εταιρεία δίνει δεκάδες επιλογές για κινητό για όλες τις τσέπες…και το design του ειναι υποκειμενικό….αλλά καλά κάνει και δεν διαφοροποιείται πολύ απο μοντέλο σε μοντέλο….ακολουθεί απλα βασικούς κανόνες marketing…αυτό της δίνει κύρος, κάτι που της έλειπε τόσο καιρό….

radiohead

@Panagiotis. Ευχαριστώ για την πληροφορία μεγάλε, μου άνοιξες τα ματιά.. Εννούσα στις ίδιες εφαρμογές στα συγκριτικά τέστ. Ασφαλώς και παίζει ρόλο το λειτουργικό, όλα παίζουν ρόλο. Το αποτέλεσμα μετράει όμως.

Tony

Radiohead +1000 για το σχολιο σου για τα υλικα και την ποιοτητα κατασκευης.Τα μεταλλα και τα γυαλια δεν μου λενε τιποτα οταν προκειται για κινητα,εννοειται οτι το πλαστικο ειναι η σωστοτερη επιλογη.Ομως δες την σειρα lumia της nokia και τα s3,s4 και note 2.Χρησιμοποιουν τα ιδια υλικα.Δεν πιστευεις οτι η samsung θα μπορουσε ευκολα να ειχε κανει καλυτερη δουλεια;

ricoxatzakis

Μαπα design!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γεια σε όλους!!!!!το κινητό ειναι πολύ ωραίο εμφανισιακά και λειτουργικα πιστεύω πολυ δυνατό.Αν είχε το οχταπύρηνο θα ήταν ένα κλίκ ποιό πάνω.Να σας κάνω μία ερώτηση???το s3 θα πάρει κάποιες αναβαθμήσεις απο το s4?????

Kosmote

Πλαστικουρα ε?
Μπροστα ειναι ολο Gorilla Glass 3…ποιο αλλο εχει GG3?
Πισω οντως ειναι πλαστικο οπως το HTC one X και τα lumia
Επισης εχουν βγει ηδη αλουμινενια πισω καπακια για το s4 με 3-5$
Για να μην λεμε απλα αερολογιες 🙂

stratos

Εκαστος στο ειδος του….και η Samsung στα κινητα(και οχι μονο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch: Το φθηνότερο μοντέλο δεν θα ονομαστεί τελικά FE

Η Samsung εργάζεται σε ένα φθηνότερο wearable που λεγόταν ότι θα βασίζεται στο Watch 4 αλλά θα ονομάζεται Galaxy Watch FE.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.