Samsung Galaxy S 4, Ένα infographic και ένα πρόβατο…

Το infographic που ακολουθεί είναι επίσημο και έχει δημιουργηθεί από την ίδια τη Samsung για να παρουσιάσει με γραφικό τρόπο ότι νέο φέρνει μαζί του το Samsung Galaxy S 4. Μικρότερο μέγεθος από το S III, μεγαλύτερη οθόνη Full HD, μεγαλύτερη μπαταρία, οκταπύρηνος επεξεργαστής, μνήμη RAM 2GB και ένα πρόβατο..!

Samsung Galaxy S 4 infographic, Samsung Galaxy S 4, Ένα infographic και ένα πρόβατο…

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

αν μην τι άλλο έχουν χιούμορ!!!!!!!!! πέραν τίς πλάκας το τηλ είναι σούπερ θ; μπορούσε να είναι αλλιώς ναι αλλά κάτι πού πουλάει δεν το αλλάζεις τι είναι στην Samsung τατακες δεν ε ουν κάνει έρευνα αγοράς πριν το βγάλουν τι θα ρώταγαν 100 γκρινιαριδες στην ελλάδα πως να το βγάλουν:-(

Kostas

Το πρόβατο τα λεει όλα !! Αντε τρέξτε πρόβατα να δώσετε 2 μισθούς για ενα κινητό ίδιο με το παλιο , που θα το κουβαλάτε με τσαντάκι αλλα ξέχασα ……ειναι Οκταπύρηνο !! Σίγουρα θα σας χρησιμεύσει όταν θα στέλνετε μηνυματα ή οταν θα πιλοτάρετε με το κινητό σας διαστημόπλοιο !!!

AndroGen

Όλα καλά, αλλά γιατί το πρόβατο;
What’s tha clue?

spyros

Οσο και να μοιαζει με το 3, παιδια ειναι τουμπανατο.

chris

Για εμας τους καταναλωτες παει το προβατο μην το ψαχτεται.

Sanegain

Πέραν του ότι σαν σχήμα μοιάζει στο S3 ….το τηλέφωνο παιδιά είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!
Μικρότερο λεπτότερο με μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερα υλικά…..
(διάβασα εκτενές άρθρο για αυτά θα έχει πολύ καλύετρο feeling στο χέρι)
Τα έχει όλα όσα έχει ο ανταγωνισμός και ΠΑΝΤΑ το κάτι παραπάνω….και δεν μιλάω πάντα για hardware…Respect στην Samsung καλή προσπάθεια,αν είχε λίγο καινοτομίσει και στο Design θα ήταν 10/10…. Δώσε Πόνο Sammy

Sotirisotiriou

Καλημέρα σε όλους, πολυ καλο κινητο αλλα θα μπορούσαν να το έχουν αλλάξει λιγο και οπτικά . Επίσης ότι δεν υποστηρίζει στις καινούργιες λειτουργίες όπως το S translate τα ελληνικά ειναι κρίμα θα ήταν πολυ χρήσιμο . Πάντως αν ειναι με αυτα τα χαρακτηριστικά το note 3 θα το πάρω.

Metafrash..

Den einai provato, einai kriari, to opoio sta agglika legetai RAM 😉

chris

Κωστα μαλλον πρεπει να επεμβεις.Πολυ προσβολη πεφτει και ειναι κριμα.

tasos1994

Ρε κωστα μηπως η σαμσουγκ εχει κατακλεψει λιγο τις ιδεες της nokia…

john prepoudis

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ SAMSUNG ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ-ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ VW ΜΕ ΤΟ GOLF-ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ—ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

tasos1994

οντως ειναι καλο…μακαρι να ειναι ετσι κι το note 3

JOHN PREPOUDIS

ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ-ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ.5 ΑΡΕΣ ΟΘΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.ΟΧΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΝΟΚΙΑ S3210!!!!!!!MMS ΚΑΙ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ!!!!!!ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 5ΑΡΙ.ΧΑΜΟΣ

john PREPOUDIS

Συγνωμη παιδια.

stefancfu

Λογοκρισία για ενα μπλε πρωτη φορά βλέπω.. Χαχα τέλος Πάντον ας το αφήσουμε εκεί απλα κ Βλαχάκη να μην μας παρά σύρετε και σεις με τέτοια άρθρα είναι σαν να μας λέτε κραξτε τους.ευχαριστώ.

Ηλίας

Υπάρχει μια επιλογή πέραν του να κράζουμε το οτιδήποτε βγαίνει. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ!! Δεν μας σημαδεύει κανένας με όπλο. Α και κάτι άλλο, η Samsung και η κάθε Samsung είναι εταιρεία με σκοπό το κέρδος, όχι εταιρεία εξυπηρέτησης του καθενός..

dream21

Από τιμές ξέρουμε η έχουμε ακούσει που θα παίζουν ;

Δημητρης

Θα μπορουσε απλα να βγει αυτο απο περσι σαν gs3 τοτε με αυτα τα χαρακτηριστικα, γιατι το 3 περασε και δεν ακουμπησε!!!

stefancfu

Samsung Galaxy S4, Επίσημα . σχολιο 44
Galaxy S4 vs. Xperia Z vs. HTC One [+poll] σχολιο 14
Καθε 3-4 μερες αφηνω και απο ενα σχολιο σε κατι που με ενδιαφερει. τωρα για το μπε δεν παει γτ την αγορα του galaxy αλλα γτ ο εθισμος της τεχνολογιας μας κανει και βλεπουμε παντα το στραβο του αλλου ενω δεν βλεπουμε τα του οικου μας με αποτελεσμα να γινομαστε απολυτοι.Εχουμε χασει την δυναμη να αλλαζουμε την τεχνολογια προς στο καλυτερο.Galaxy S4 vs. Xperia Z vs. HTC One [+poll] σχολιο 14 : ” που είναι οι εύκαμπτες οθόνες; που είναι οι νεας τεχνολογίας μπαταρίες; που είναι μια 3d υλοποίηση; δεν υπαρχουν ουσιαστικές κενοτομιες τέλος! Σημασία έχει να κανεις σωστα την δουλεια σου.”

antonis

το s3 πούλησε 50mil κομμάτια αδελφέ.Σκέψου να “ακουμπούσε” κιόλας!

AndroGen

@Metafrash

LOL τώρα που το λες το βλέπω… Καλόοοο

Nick77

Αυτο που πραγματικα ειναι αξιεπαινο για το S4 ειναιι οι διαστασεις του και το βαρος του,κατα τ’αλλα δε νομιζω προσωπικα οτι ειναι τοοοοοσο πιο μπροστα και καλα απο τα υπολοιπα κινητα του ανταγωνισμου!

Silender

Όπως πολύ σωστά παρατήρησε κάποιος πιο πάνω, το ζωάκι είναι δίπλα στο 2GB RAM
Ram = Κριάρι https://goo.gl/8uT3d έξυπνο.

pakios

Μια εταιρεία από την Ν.Κορεα πριν 1-2 δεκαετίες είπε “θέλω να γίνω η πρώτη στον κόσμο” και το κατάφερε….και είναι ακόμα στην αρχή…τα καλύτερα έρχονται.

Solon

Εγώ το είχα πει από πέρυσι, όταν μετά από εκείνη την τεράστια καμπάνια για το πόσο ξεχωριστό θα είνα το νέο SIII μας πέταξαν στην μάπα μια ορθογώνια πλαστικούρα. Μια από τα ίδια με τα κινέζικα. Το πρόβατο λοιπό σημαίνει “άιντε και συ στο μαντρί με τα υπόλοιπα”.

Teo

@Δημητρης..
Φαντάσου να ακούμπαγε δηλαδή ..ποσο θα έφτανε μέσα σε ένα+ χρόνο..τα 100 μύρια..?!

Τρελαίνομαι να διαβάζω τα ξεκατινιάσματα και το τρολάρισμα κάθε φορά που υπάρχει η λέξη “galaxy” ή το γράμμα “i” !!!
συνεχίστε έτσι παιδιά μου φτιάχνεται τη μέρα.

Δημητρης

@Antonis και @Teo Μην παρεξηγιεστε κατευθειαν, το οτι πουλησε εμενα δεν μου λεει κατι. Και η εξαγωγη ρυζιου απο την κινα εφερε κερδη πανω απο 20000000€ περσυ τι σημαινει αυτο οτι ολοι τρωνε ρυζι.!!! Μην κολλατε με τα νουμερα αυτο που λεω εγω ειναι οτι το gs3 περασε και δεν ακουμπησε γιατι ειχε λιγο πολυ οτι και ο ανταγωνισμος (βλεπε one x). Τι δεν καταλαβαινεις; 🙂 τωρα αν δωσατε 600+ € περσυ και τωρα τα κλαιτε γιατι θα περνατε το gs4 αυτο ειναι αλλο θεμα!!! Και απο ποτε η γνωμη καποιου ειναι ξεκατινιασμα! Καποιοι δεν την παλευετε καθολου μου φαινεται!!!

tsekboy

Εμένα μου αρέσει που κάποιοι εξήγησαν το προβατο/κρυάρι τι σημαίνει, κι ακόμα κάποιοι λένε για προβατίλα/μπε…τα συμπεράσματα..

Υ.Γ μη μου τη πέσετε είχα iphone4 και έχω nexus4, ντεν ιμε φανμπόη

antonis

Δημήτρη μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις την μπαρούφα που έγραψες.Δηλαδή για να καταλάβω καλά το ΟΝΕ Χ ακούμπησε?

και προς πληροφορία σου είμαι κάτοχος GS2 και όχι GS3.

ΒΑΣΙΛΗΣ

Πάμε για ΝΟΤΕ 3 εκτός αν κερδίσουμε κανένα διαγωνισμό από Κώστα ,δε θα με χάλαγε καθόλου…lol

Φάνης

Μια πολυ δυνατη συσκευη, πολυ θετικο οτι διατρηθηκε το ιδιο μεγεθος αλλα μεγαλωσε η οθονη και εγινε ακομα πιο “δυνατο” εσωτερικα. Κριμα ομως οσο αναφορα την υποστηριξη, διοτι για μενα, μονο τα nexus εχουνε αυτο που εχει και το iphone. Αμεση και σωστη υποστηριξη. Και πρισωπικα, δεν μπορω να διαλεξω μεταξυ iOS και android (το καθενα εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του) οποτε iPhone 5 και Nexus 4, το καθενα για του λογους του.

Το S4 ειναι ενα αξιοσεβαστο, δυνατο update του S3 (οπως το 5αρι ειναι του 4S).

stratos beryk

Παρα πολυ καλο το S4. πιο τουμπανο, ψηνει και καφε! τελος.
Samsung δωσε πονο..
Συγχώρα και Προχώρα.

Δημητρης

@antonis πραγματικα τωρα κανεις πως δεν καταλαβαινεις η δεν καταλαβαινεις αυτο που γραφω!!! Φυσικα και το htc ακουμπησε γιατι ηταν το κορυφαιο απο τα htc εκεινη την χρονια. Το gs3 ηταν καλο αλλα οχι αυτο που λεμε επιτευγμα! Και τι μου γραφεις ποιες συσκευες εχεις, απο κει να καταλαβω τι; Αντε αν θες και εγω ειχα gs3 και onex και τωρα εχω note2 και iphone5 και επειδη δεν με ικανοποιησε το galaxy s3 το εγραψα. Δηλαδη πρεπει να μας βολευει ολους με το ζορι επειδη ειναι ναυαρχιδα;;;

antonis

Όχι ρε Δημήτρη δεν πρέπει να μας βολεύει όλους εννοείται αυτό.Και πολύ καλά κάνεις που αγοράζεις τις συσκευές που σε βολεύουν.Η ένσταση μου έχει να κάνει με το ότι είπες ότι πέρασε και δεν ακούμπησε!Πως γίνεται αυτό από την στιγμή που ακόμα πουλάει σαν τρελό?Άσχετα αν αρέσει ή όχι, αν είναι υπέρ εκτιμημένο ή όχι.

Δημητρης

@antonis ενταξει αν το θετεις ετσι εχεις δικιο απλα επηρεαζομαστε με το αν κανει την δικη μας δουλεια και ετσι το αδικουμε, συμφωνω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.