Samsung Galaxy S 4, Δοκιμή με αιχμηρά αντικείμενα [video]

Η οθόνη 5 ιντσών Full HD του Samsung Galaxy S 4 προστεύεται από γυαλί Gorila Glass 3 και στο παρακάτω βίντεο ο σαδιστής Samsung Mobiler δοκιμάζει να δει αν ισχύει όσα υπόσχεται η κατασκευάστρια εταιρεία Corning. Έχοντας λοιπόν ως εργαλεία βασανισμού μαχαίρια, κλειδιά και νομίσματα βάζει μπροστά το σατανικό του σχέδιο. Θα τα καταφέρει; Δείτε το βίντεο.

Samsung Galaxy S 4 μαχαίρι, Samsung Galaxy S 4, Δοκιμή με αιχμηρά αντικείμενα [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos_M

Φερτε το κοπιδι του techblog να γινει το απολυτο crash test!!!

Στράτος

Σίγουρα μικρότερης σημασίας από την οθόνη, αλλά είμαι περίεργος άμα και τα πλαστικά της συσκευής έχουν μεγάλη αντοχή.. Αν χαράζοντε εύκολα θα είναι πολύ fail..

Νιο

Πιο φλωρικο τεστ δεν εχω ξανα δει.! Φοβαται μην γινει καμια γρατζουνιτσα???

Πέτρος Π

Ρε παιδιά τι τεστ είναι αυτο…?? Αυτά που κάνει με το μαχαίρι δεν θα άφηναν πουθενά γρατζουνιά, μόνο στο βιτάμ σοφτ… έλεος… Ακόμα και στο Corby 3ετίας που έχω να το κάνω το τέστ θα περάσει αλώβητο… Epic fail….

chris

Aυτος φοβαται μην το γρατζουνισει ρε παιδια,τι βασανιστηρια ωρε ειναι αυτα???
Κοπανα το με κανα σφυρι,βαρα το με κανενα μπαλντα,πετα το στον τοιχο,να δουμε τι γινεται!!!!!!!

sosimple

@Πέτρος: Για κάντο στο corby να το δουμε και εμεις.. Ένταξη δεν είναι το ποιο δυνατό τεστ αλλά δεν είναι και για πέταμα..

JohnWave

A δλδ το Gorilla Glass 3 κάνει ότι έκανε και το Gorilla 1 στο παλιό μου Samsung Wave πριν 3 χρόνια ?

https://www.youtube.com/watch?v=avhQGzTld08

Πιστεύω ότι η διαφορά gorilla 1 & gorilla 3 μάλλον έγκειται στο πόσο δυνατό είναι το γυαλί σε πτώση.Στην αντιχαρακτική προστασία ίδια είναι.

Χρήστος

Εγω προτέινω να φέρουμε κανα κομπρεσερ για να πειστούμε …. :p

giatrex

Η αληθεια ειναι οτι αν το S4 ηταν δικο μου δε θα εκανα δοκιμη ουτε με οδοντογλυφιδα!!!739 ευρω ειναι αυτα.Εκτος αν ημουν γιος του “Τσοχατζοπουλου”(για να ειμαι και μεσα στην επικαιροτητα)!!!
Ενα ειναι το τεστ αντοχης οθονης: https://www.youtube.com/watch?v=F92CvRflk18

dimitris

χαχαχαχαχα!!!!!κομπρεσέρ….!!!!!ή ηλεκτρικό πριόνι….!!!!!

Versavel

Ηρεμήστε λίγο μερικοί ρε παιδιά… Τεστ σε φυσιολογικές συνθήκες κάνει ο άνθρωπος. Σιγά μην πάρει και κάνα Μ16 να το πυροβολήσει… Ακόμα και αυτό με τα μαχαίρια υπερβολικό είναι. Δεν θα το πάρουμε το κινητό στην Μάχη των Θερμοπυλών. Για μένα προσωπικά ένα τεστ με πτώσεις από τσέπη μου αρκεί.

χρηστος

Παιδια ολη αυτη η ιστορια με την gorilla glass ειναι μια φουσκα πραγματικα. Στα κανονικα drop tests στο δρομο (και οχι στο πλακακι) σπαει με την πρωτη. Α και κατι αλλο. Τα κλειδια και τα μαχαιρια δεν μπορουν να την γρατζουνισουν γιατι το μεταλλο εχει μικροτερο βαθμο σκληροτητας απο το γυαλι ομως η αμμος, ναι η αμμος, που εχει μεγαλυτερο βαθμο μπορει να το χαραξει ανετα.

sosimple

Δε ξέρω ποσο φούσκα είναι η gorila, στο sgs2 που έχω 2 χρόνια δεν έχει σπάσει πάντως. Έχει πεσει άπειρες φορες. Μερικές εκ των οποίων ηταν σε τσιμέντο με πόλη δύναμη. Είναι και θέμα τύχης βέβαια. Πως θα πεσει. Πάντως είμαι βέβαιος οτι σε σχέση με απλό γυαλί, εχεις πχ διπλάσια προστασία. Θαύματα δεν κανει.

Lefteris

@ sosimple

Και μένα μου έχει πέσει το sgs2 με 60 km/h από το ποδήλατο ενώ κατέβαινα την κατηφόρα από Διόνυσο προς Νέα Μάκρη και σύρθηκε στην άσφαλτο με το γυαλί προς τα κάτω για πολλά μέτρα. Αν εξαιρέσεις δύο μικρές αμυχές στο γυαλί, που με το ζόρι φαίνονται, η οθόνη δεν έπαθε τίποτε απολύτως. Τα πλαστικά δεν ήταν τόσο “τυχερά” γιατί δύο γωνίες σημείωσαν αρκετά έντονα σημάδια φθοράς, αφού με την τριβή παραμορφώθηκαν λίγο, αλλά όχι σε σημείο που το κινητό να μην είναι πλήρως λειτουργικό….

george e.

πολυ καλο το τεστ, σκοπος ειναι αν το βαλεις στη τσεπη σου με κλειδια και αλλα να μη τραυμτιστει η οθονη. Καλο θα ηταν να δουμε και απο πεσιμο. Στο S3 πεσιμο απο υψος κεφαλιου σπαει ολη η οθονη (σε βιντεο στο youtube).

sosimple

Επίσης κάνω τζοκινγκ. 10 χιλ σε 1 ωρα 2 φορες την εβδομαδα. Στην ίδια τζεπη βάζω κλειδιά (καμια 10ρια) μαζί με το κινητό. Νομιζω είναι βαρύ πραγματικό τεστ αυτό που περιγραφω.. Το sgs2 λοιπον δεν έχει ουτε γρατσουνια στην οθόνη. Πριν είχα iphone 3gs. Όλο γρατσουνιές είναι με την ίδια χρηση.. Αρα η gorila κάτι κανει σίγουρα. Εγώ πάντως κινητό χωρίς gorila δεν ξαναπαιρνω. Τώρα κάτι τεστ που τα βαρανε με σφυριά και δε σπάνε, μπορεί όντως να είναι ψεύτικα.

Panides

Στο σημειο με τα κερματα ελιωσα 😀 τραγικο…. χαχαχα

sosimple

@lefteris: Για τις γρατσουνιές στο πλαστικό που αναφέρει, επειδή με την άθλια χρηση που του κάνω και εμένα έτσι ηταν, αν πιάνει το χερι σου μπορείς να κανεις αυτό που εκανα και εγώ: Αγορασα ενα κομάτι carbon που κανονικα είναι για καπό αυτοκινήτου. Και καλυψα όλο το πλαστικό με αυτό. Με ενα απλό αναπτήρα και ενα κοπιδι γίνεται 2ο δέρμα. Που πλην των αλλων δε γρατσουνιεται, ουτε χαλάει. Ασε που έχει καλυτερο λοοκ.Ουτε καν φαίνεται οτι το έχω φτιάξει εγώ. Καμια εμπειρία δεν είχα. Το γράφω για ολους όσους σκέφτονται κάτι τέτοιο. Γίνεται.

DaRoTh

Με αυτα τα μαχαιρια δε κοβεις ουτε μπριζολα.. 😛

Νιο

Κανει μασαζ στο κινητο…!

Panos7GR

Κι εγώ πριν από μήνες που είδα το τέστ που μας έδειξε ο giatrex για το active. Εννοείται πως δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσει ενα οποιοδήποτε κινητό τέτοια “χρήση”, ωστόσο μας δείχνει μια καλή εικόνα για το πόσο ανθεκτικό είναι. Βέβαια άλλο το ένα και άλλο το άλλο κινητο, γιατί το Active φτιάχτηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο… Ωστόσο θα μείνω στην οθόνη. Από τότε που είδα το βίντεο εκείνο, λοιπόν, έγινα περισσότερο επιφυλακτικός με τα Gorilla Glass. Δεν λέω πως είναι μούφα, προς Θεού, αλλά είδατε πωε τα καταφέρνει το Dragontail!!! Και δεν είναι ψεύτικο το βίντεο γιατί ο τύπος έχει κι άλλα τόσα βίντεο με το Active… Παίζει ρόλο και το μέγεθος της οθόνης καθώς όσο πιο μεγάλη επιφάνεια έχει τόσο μεγαλύτερη πίεση δέχεται, αλλά πόσο πια;;; Και τα τεστ που έχω δει για το Xperia Z που ακούγεται ότι φοράει κι αυτό Dragontail τα έχει περάσει εύκολα. Και από άμμο όπως πολύ σωστά λέει ο Χρήστος (Σχόλιο 12). ΥΓ: Κι άμα τύχει και πέσει σκόνη από ελαφρόπετρα (ναι αυτή η σκόνη που άμα την δείς σου μοιάζει σαν πούδρα) σε οποιοδήποτε γυαλί μην κάνετε το λάθος και το καθαρίσετε με πανί ή το χέρι. Το γυαλί θα… Συνέχεια »

Panos

Δηλαδή εσείς θα χοροπηδάτε ολη μέρα πανω στο κινητό ρε παιδιά ή θα το τρυπάτε με κομπρεσέρ? Αυτές οι προστασίες που παρέχει η κάθε εταιρία είναι για κανονική χρήση και μικροατυχήματα!Σκεφτείτε οτι πρέπει να πουλήσουν και ανταλλακτικά! Δεν θα το κάνουν αλεξισφαιρο!!!Οσοι δεν θέλουν ας πάνε να πάρουν i-phone 5 που η πιο σηματική αλλαγή που του κάναν ήταν να το μεγαλώσουν σαν την σοκοφρέτα! Οποτε παρτε το και βάλτε κ ringtone Βρε πως εχεις μεγαλώσει σοκοφρέτα εχεις γινει αλλη τοση μπλα μπλα μπλα….αντε γιατι κουρασατε με τα μπανανομηλα!

Σταύρος

Κώστα εσύ ή κάποιος άλλος αν μπορεί να πει με τι πρέπει να καθαρίζουμε την οθόνη του κινητού???
έχω ένα σπρέυ που είναι για οθόνες LCD (τηλεοράσεις. λαπτοπ κτλ) κάνει αυτό για το S4 ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.