Samsung Galaxy S 4 mini, Φωτογραφίες leak

Όπως συνέβει με το Galaxy S III και αργότερα την ανακοίνωση του μικρότερου Galaxy S III mini, έτσι ετοιμάζεται να συμβεί και με το Galaxy S 4 mini. Φαίνεται ότι η Samsung έχει έτοιμο το μικρό S 4 (GT-I9190) που μάλλον δεν θα έχει καμία σχέση με το Galaxy S 4 και μόνο για λόγους marketing θα “χρησιμοποιεί”-“εκμεταλλεύεται” το όνομα της φετινής ναυαρχίδας.

Από κάποιες πρώτες φωτογραφίες και πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, μαθαίνουμε ότι θα έχει οθόνη 4.3 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.6GHz και θα τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean.

Samsung Galaxy S 4 mini, Samsung Galaxy S 4 mini, Φωτογραφίες leak

Samsung Galaxy S 4 mini, Samsung Galaxy S 4 mini, Φωτογραφίες leak

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

Το s4 “είναι παντόφλα”, αυτό “δεν αξίζει” φαντάζομαι θα διαβάσω…(!) Ουσιαστικά το μίνι θα είναι σε χαρακτηριστικά λίγο πιο αναβαθμισμένο από το S2. Και αν βγει και το 2καρτο νομίζω θα πιάσει πολύ…

keysmith

αν δεν κάνω λάθος υπάρχει δίκαρτο sII και αν το s4 mini είναι ουσιαστικά ένα sII τότε έχουμε μία “ονοματική” ανανέωση και μονο. Καταλαβαίνω γιατί το κάνει η samy αλλα δεν ειναι και είδηση. Παίρνουμε το SII βάζουμε αλλα πλαστικά και αλλαζουμε ένα spec δεν το κανει S4. Είναι όπως το S3 mini ήταν ένα S advanced με λιγη ram παραπάνω. Το S adnvanced δεν ήταν μινι το sIII mini με τις ίδιες διαστάσεις γιατί το είπαν mini, μπας και το πιστέψουμε??
Mini είναι κάτι όπως το mini X10. Αυτό μάλιστα. Αντε να δεχθώ mini και ένα με 3′ οθόνη. Αλλά με 4.3′ δεν πρόκειται ποτέ να το πώ ΜΙΝΙ. Είναι maxi, μια χαρά κανονικότατο τηλέφωνο, ας το πούνε S4 4.3′ αλλα το mini στο όνομα είναι ειρωνικό..

Ζαφειρης

Υπερωριες δουλευουν οι σχεδιαστες της samsung χαχαχα

likeit

@keysmith ζαλήστικα να σε διαβάσω και να καταλάβω τι εννοείς anyway….
Πολλή καλή κίνηση της samsung ειναι διότι τέτοια κινητά (παρόμοια των ακριβών) δεν αγοράζουνται (στο εξωτερικό κυρίως, (προτημουν τις ναβαρχίδες) με αποτέλεσμα να πέσει κατακόρηφα η τιμή του. Πάρτε για παράδειγμα το s advance που ξεκίνησε κοντα στα 400 και σε εναι 6μηνο περιπου επεσε στα 250. Επίσης το s3 mini που και αυτο ξεκήνησε στα 400+ και έπεσε και αυτό στα 250. Αυτο φυσικά ειναι ότι καλύτερο για αυτους που δεν έχουν 600-700 ευρώ να πάρουν το top κινητο αλλα να αγοράσουν ένα σχετικά ικανοποιητικό κηνητό (για τον μέσο χρήστη πάντα). Οπότε τις κινήσεις αυτές τις βλέπω εξαιρετικές για αυτούς που δεν παίρνουν μισθό βουλευτή.

XperiakiasT

@Ζαφειρης χαχαχαχαχα TOP!!!

Darth

@Λεωνίδας θα είναι αν θα κοστιζει κάνα 300 ευρώ όχι 400++ που θα κοστιζει κατά 99%

Αποστόλης Ρόδος

Ξεκίνησε η κλωνοποιηση και για το 2013… Θα πηξουμε στα νομιστεράκια.

JohnWave

Mini είναι η έμπνευση του σχεδιαστικού τμήματος της Samsung και XXL το μυαλό του τμήματος marketing…

keysmith

To ξαναγράφω για έμφαση.

Κινητό 4.3′ δεν μπορεί να είναι mini. Βεβαια είναι πιο ενδιαφέρον από το ίδιο το S4 καθώς είναι σε λογικότερες διαστάσεις. Είναι ωστόσο και αντικειμενικά maxi (όχι mini) σε μέγεθος τουλάχιστον και ίσως mini σε χαρακτηριστικά (σε σχέση πάντα με το s4).

Προσωπικά (και γνωρίζω και άλλοι) θα ήθελα να έβγαινε κάποτε ένα “κανονικό” ας το πούμε mini s4 κάπου στις 3 έως 3.7′ ίντσες οθόνη. Ιδανικά με qwerty slide up πληκτρολόγιο και γιατί όχι και δίκαρτο (όλα τα θέλω). Και ας μην τον λένε s4, ας το λένε galaxy slider Q, δεν έχει σημασία, αρκεί να έβγαινε ένα high end μικρό (mini) για αυτούς που θέλουν τα κινητά τους μικρά να χωράνε στην μπροστινή τσέπη του τζιν τους.

@likeit, σορυ για το πρώτο μου post και για τις μακροσκελείς προτάσεις που χάνεται το νόημα. 🙂

Κώστας Ζ.

@Ζαφειρης χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

lia samara

άψογο!!!Το θέλω

Βασίλης

το έχει χάσει το θέμα desing η Samsung. Galaxy 1,2,3,4 Galaxy mini 3,4 Galaxy 1 τέταρτο, Galaxy μισό κιλό κτλ κτλ

Teo

Και ποιον πειράζει ρε παιδιά ???
Καλο είναι να βγάζει Galaxy για όλες τις τσέπες και όλες τις ίντσες..και ότι γουστάρει ο καθένας αγοράζει….Αυτοί τουλάχιστον δεν είναι σαν τους άλλους που λένε “αυτό είναι,άμα θέλετε σκάστε τα και πάρτε μονο ένα μοντέλο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.