Samsung Galaxy S 4 mini, Ετοιμάζεται με οθόνη 4.3″ Super AMOLED;

Όπως ακριβώς συνέβει και στην περίπτωση του Galaxy S III με το μικρότερο και πιο οικονομικό Galaxy S III mini που μόνο το όνομα δανείζεται, έτσι αναμένεται να γίνει και με το φημολογούμενο Samsung Galaxy S 4 mini. Το “mini” θα έχει οθόνη 4.3 ίντσες τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή (Cortex Α-15?) και κάμερα 8 Megapixel.

Samsung Galaxy S 4 mini, Samsung Galaxy S 4 mini, Ετοιμάζεται με οθόνη 4.3″ Super AMOLED;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolo

Και η τιμη αυτου 450 EURO…καλα οκ!

JohnWave

Σε 2 βδομάδες θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από τότε που κυκλοφόρησε το διπύρηνο 7,7 mm Huawei Αscend P1 με 4.3 ίντσες super amoled οθόνη ανάλυσης 540Χ960.

Ενώ έχει περάσει ένας χρόνος από τότε, η Samsung θα βγάλει ένα κινητό με ίδια τεχνολογικά χαρακτηριστικά.Μηδενική πρόοδος.

Όσο για το design…άλλο λίγο πιο στρογγυλό και θα συμβαδίσει ως αυγό με τις ημέρες του Πασχά.

kostas

4.3 ” και μίνι πάει? Δεν παει .Εκτος αν εννοούν μίνι Ταμπλετ .Η σωστή. διάστασή οθόνης για αυτό τον τιτλο πρεπει να είναι. ως 4″.

Αποστόλης Ρόδος

Samsung Galaxy Dolly

MEDS

Η “σωστή διάσταση οθόνης” μέχρι πέρυσι ήταν 3,5″, τώρα λέτε 4″. Σε κάνα χρόνο θα λέτε 4,3″.

pa_sa

@manolo. Κάνεις λάθος! Αν τρέξεις να το πάρει όταν βγει τότε ναι είσαι κορόιδο που θα δώσεις 450! Αλλά αν περιμένεις κανα 2μηνο θα πέσει σίγουρα στα 250 και τότε θα είναι μια καλή πρόταση! Το ίδιο συνέβη με το s3 mini και το s advance. Πάντως θα είναι το επόμενο μου κινητό σίγουρα!!

Michelangelos

Δηλαδή εγώ που δε θέλω το κινητό μου να ναι πάνω από 3.8 ίντσες για να αγοράσω samsung θα πρέπει να περιμένω κανα μοντέλο galaxy S4 nano???

Bill

Mini σου λεει. Κριμα στη σαμμυ. Την ειχαμε για σοβαρη εταιρια..

VasiliSIII

Και αν έχει το μέγεθος του SIII mini με οθόνη 4,3 inces το σας χαλάει αν το λένε mini?

Λεωνίδας

Όταν λέμε s4 mini, εννοούμε ότι θα είναι το μικρό s4. Όχι ότι είναι και μικρό. Εγώ από 2.4 ίντσες πήγα στις 4.3 και το συνήθισα μέσα σε ελάχιστες μέρες. Εξάλλου αυτά τα τηλέφωνα τα παίρνεις και για το καλύτερο ιντερνετ που προσφέρουν σε σχέση με τα “απλότερα” κινητά. Αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλά είδη κινητών να διαλέξει κανείς σήμερα, ώστε να ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ.

keysmith

Mini δεν είναι σε καμία περίπτωση. Τότε τί ήταν το SE mini X10? Micro ή Nano με τα σημερινά δεδομένα. Είναι βέβαια mini S4 με την έννοια ότι αφού το s4 είναι 5΄΄ το s4 με 4.3 είναι μικρότερο δλδ.. μινι (τρομάρα τους).

Υ.Γ. Ελπίζω να του βάλουν FM radio γιατί αν όχι θα κόψει πωλήσεις και είναι κρίμα.

giatrex

Νομιζω οτι ειναι μια αρκετα καλη συσκευη για καποιον που δε θελει πολυ μεγαλο μεγεθος και να μη ξεχναμε την υποστηριξη της Samsung!!

#pa_sa Η τιμη θα πεσει σιγουρα στα 250 ευρω που λες αλλα σε κανενα 6μηνο οχι σε δυο μηνες να μην ειμαστε και υπερβολικοι.Αυτο συμβαινει κυριως σε συσκευες Sony(απο επωνυμες)και παλι οχι τοσο γρηγορα.Το S3 mini εχει περιπου 6 μηνες που κυκλοφορεισε και απο τα 400-450 ευρω ειναι στα 230 ευρω(και με χειροτερα χατακτηριστικα)!!

ghostfase

αν βγει galaxy s 5 δν θα χρειαζεται να βγαλουν μινι! θα μασ πλασαρουν ξανα το s 3!!

Vasilis

Samsung galaxy… Τι πιασαρικο όνομα πρώτη φορά που το ξανακούω, και γιατί παρακαλώ να μην πάρω το honor 2 που είναι τετραπηρινο στα 1.4 με 2gb ram, hd οθόνη ips στα 4.5 inch με 260 ευρώ (το έχω 3 μήνες και πετάει με jelly bean). Όχι απλά λέω ρε παιδί μου κάνω έναν συλλογισμό.
Μου φαίνεται πως Samsung – Apple μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί.
Μέχρι το s2 άντεξε η Samsung μετά κόλλησε applismo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.