Samsung Galaxy S 4 εναντίον HTC One – Ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και συκγρίνουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την ποιότητα της οθόνης και την εξωτερική εμφάνιση των Samsung Galaxy S 4 και HTC One. Το hands-on video που περιμένατε, όσο καλύτερα μπορούσε να γίνει μέσα σε μερικές ώρες μόνο που καταφέραμε να έχουμε ταυτόχρονα και τα δυο smartphones στα χέρια μας. Δείτε το βίντεο και επιλέξτε στρατόπεδο.

Δείτε εδώ μια πρώτη επαφή hands-on με το Galaxy S4 και εδώ το full review του HTC One.

Samsung Galaxy S 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
HTC One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S 4 εναντίον HTC One, Samsung Galaxy S 4 εναντίον HTC One – Ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy S 4 εναντίον HTC One, Samsung Galaxy S 4 εναντίον HTC One – Ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

69 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick

Εγώ πάντως προσωπικά θα επέλεγα το S4…πάρα πολύ καλό.Μπράβο samsung

nikos

s4 χαλαρα

jonjon

για μενα s4 !!!!!!!!!! ωραια οθονη!!!!! για τα αλλα περιμενω review του κωστα

P@NOS

Amoled rulezzzzzzzzz

ΜΑΝΩΛΗΣ

Γιατι αυτο το s4 εχει πιο ακριβη τιμη εναρξης απο το περσυνο κατα 70ευρω? Τεχνολογικα δεν εχει κατι παραπανω απο το S3…αναλογικα για 1 ετος εξελιξης… 2γιγα ραμ και 13Μρ καμερα δεν ειναι τρελλη εξελιξη..λιγο η αναλυση τις οθονης,,,αλλα κλαιν μαιν… Αυτοι εχουν ξεφυγει…μετανιωσα που πηρα S3 και δεν μπορει να παιξει απροβληματιστα REAL RACING 3 και για να ανοιξει ο νταιλερ λαγκαρει ( αυτα γινονται και στο S3 του κολλητου μου) Οσο για το HTC… θα εχει αντιστοιχη τυχη με το LG 4X πιστευω. Καλυτερο το S4!

Teo

Ομορφιές.. 😀
Πολυ καλες ο8ονες και τα δυο !
Κωστα,αφου δεν ακουμπας την οθονη μηπως να το ψαξεις λιγακι μπας και εχεις υπερφυσικες δυνατοτητες !
χαχαχαχαχ… Μας καλομαθαινει η Sammy με τα κολπακια της.

Teo

και για μένα S4….το touchwiz πολύ καλύτερο και πιο βολικό σε καθημερινή χρήση από το sense!!

Nerven

Άντε με το καλό να μου έρθει στα χέρια!

keleystis

Παιδια αμα δειτε απο κοντα και τα δυο θα καταλαβετε οτι η οθονη του Samsung ειναι μακραν καλυτερη. Για μενα ειναι η καλυτερη οθονη σε κινητο που εχω δει ποτε μου.Θυμηθειτε το αυτο οταν θα πατε σε καποιο απο τα μεγαλα καταστηματα και θα το δειτε απο κοντα.

Teo

Sorry για το διπλό post..
Τι λες ρε φίλε Μανώλη..
7 μήνες είχα το S3 και το είχα λιώσει το REAL RACING 3 και ΠΟΤΕ δεν έκανε το παραμικρό lag(μάλλον εγώ είχα το υπερφυσικό S3 ή εσείς έχετε καμια μπανανιά).
Ας εξηγήσει κάποιος στον φίλο Μανώλη τα παραπάνω και περισσότερα που έχει το S4 σε σχέση με τον προκάτοχο γιατί βαριέμαι να γράφω.

dark_master

Η οθόνη του One μάρεσε περισσότερο.Όπως είπες και εσύ Κώστα τα χρώματα στο One είναι πιο φυσικά.Εντυπωσιακά βέβαια και τα χρώματα του Galaxy S4 (Amoled γαρ) αλλά προσωπικά αν και είναι εντυπωσιακά είναι κατά τη γνώμη μου κορεσμένα.Όσον αφορά την κάμερα με εξέπληξες ευχάριστα με το One.Όσον αφορά τον ήχο οι εντυπώσεις σου ποιές είναι? Η έλλειψη ραδιοφώνου με χαλάει προσωπικά στο S4 γιατί τη συγκεκριμένη λειτουργία τη δουλεύω αρκετά συχνα.
Προς το παρόν κλίνω προς το One.Το μόνο σίγουρο είναι πως θα παίζουν μπάλα μόνα τους φέτος γιατί και τα 2 είναι κορυφαία κινητά.

Τέλος όσον αφορά τη σύγκριση των ppi ένα μόνο έχω να πω…θεός!!

dark_master

@ keleystis εσύ που τα είδες? Αφού δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα..

Johntsia84

Τελικά το πλαίσιο γύρο γύρο του s4 είναι από μέταλλο η πλαστικό Κωστα,
και από τι βλέπω στο sammobile θα κυκλοφορήσει και έκδοση με octa 3G ελπίζω να έχει ραδιόφωνο και λένε για (Week 16) ξέρει κανένας τι σημαίνει η τέλος παν τον πότε θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη έκδοση?
Και εγώ υπερ. του s4 είναι λόγο μεγέθους για 5’’, μπαταρίας από ότι λένε, κάμερας και φυσικά υποστήριξης.

keleystis

@dark_master Τα εχω δει απο promoters HTC και Samsung αντιστοιχα. Μαλιστα να πω οτι στο One δεν υπηρχε το ‘δοντακι’ που αναφερει ο Κωστας στο βιντεο παρουσιασης του (στην κατω γωνια).

Ziarkas

Εγώ από το βιντεάκι κρατάω όσο αφορά τις οθόνες πως στη φωτο που ήταν background το Samsung είχε πιο απαλά χρώματα.Συν αυτό το pixelιασμα που συναντάμε σε όλες τις amoled.Στις φωτο ήταν πιο εντυπωσιακό σε κάποιες φωτο το Samsung αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερο.Πάντα κρίνοντας με βάση ότι μου αρέσουν τα ΦΥΣΙΚΑ χρώματα.Η μπαταρία του One από βίντεο που έχω δει λένε πως είναι φοβερη,πάνω κάτω όμως ίδιες είναι και των 2 κινητών.Μιλοντας για gb να πούμε πως το ένα σου δείνει 32 με 729 ενώ το άλλο 16 με 739.Πολύ ακριβό αν αναλογιστεις πως έχει τα μισά gb (μην μπλέξουμε την επέκταση με sd,μιλάμε για αυτό που αγοράζουμε πληρώνοντας) πως χρησιμοποιεί πλαστικό (ότι και αν είναι αυτό είναι πολύ φθηνότερο από το αλουμίνιο (μην μπερδεψουμε τι μας αρέσει και τι όχι,μιλάμε για κοστος) και έχοντας ίδια μπαταρία (σε χρήση όχι σε τεχνολογια) και hardware.Δέχομαι πως έχει καλύτερη υποστήριξη το Samsung και αν θέλετε και eye-air και αισθητήρα (τα οποία εμένα δεν με ενδιαφέρουν όμως πρέπει να τα αναφέρουμε όπως επίσης και gg3.Εδώ να πούμε πως το one έχει φοβερά ηχεία,τέλειο σχεδιασμό.Και μην πει κανείς τι να τα κάνω τα ηχεία γιατί θα του πω τι να… Συνέχεια »

akis83

s4 απο μενα.χωρις πολλα πολλα μου αρεσει η μεγαλυτερη οθονη σε μικροτερο μεγεθος,η επεκταση sd κ η αποσπωμενη μπαταρια (μαζι με ολο το υπολοιπο πακετο βεβαια) πραγματα σημαντικα για μενα μιας κ θεωρω την αυτονομια νο 1 προτεραιοτητα μου.Τωρα για το θεμα με το real racing 3 εχω να πω οντως οτι δεν ειναι κ τοσο smooth στο s3 μου,αλλα βρηκα λυση με ενα εξυπνο κ απλο mod ρυθμιζοντας τα γραφικα σε medium . οποιος εχει ορεξη κ ψαχτει λιγο θα βρει τη λυση στο προβλημα του. @teo που το βρηκες το real racing 3 7 μηνες τωρα κ το λιωνεις αφου δεν εχει 1,5 μηνα που κυκλοφορησε. μαλλον με το 2 μπερδευεσαι . κ οχι δεν εχεις εσυ το υπερ s3 καλυτερο απο ολων των αλλων κ ολα τα υπολοιπα φυσικα δεν ειναι μπανανιες ολα ιδια ειναι.

gpower

Galaxy S IV ηγετης για ακομη μια χρονια!!Και οσοι τους νοιαζουν τα καπακια να μην το παρουν και να μην μας πρηζουν!!

xxx

Κατι που δεν προκειται να φανει στο video ειναι η κατασκευη και το one ειναι ενα απο τα καλυτερα σε αυτο τον τομεα και το μονο που μπορει να χτυπησει μεχρι και να ξεπερασει σε αισθηση στο χερι το iphone 5, ειναι απλα φοβερο κυριως το πως εχουν βαλει την κεραια ωστε να το πισω μερος να ειναι ενιαιο και οχι κομμενο οπως στο iphone 5 και φυσικα οχι πλαστικο και ουτε καν unibody οπως το S4. H samsung πρεπει να παρατησει επιτελους το enlarged corby που το πασαρει για καλουπι premium συσκευης. Καλα τα specs αλλα τα specs τα εχουν και αλλοι πλεον.

Άρης

ξεκινάω με το γνωστό, εάν ήμουν φαν τεράστιων κινητών θα έπαιρνα το HTC.
τώρα…. με εξαίρεση τον κ. βλαχάκη που τ έβλεπε “live” τα χρώματα κλπ εσείς οι άλλοι ανοιχτό μάτιδες πως κάνατε κριτική; από τι είδους μόνιτορ-οθόνη ; καταλάβατε το point! πείτε την θέση σας (εντάξει θα εμπεδώσουμε όλοι την ανωτερότητα της Σαμ….!) κ άστε τα…. ανώτερη κατώτερη κλπ σε απόδοση χρωματική. υπάρχουν ξέρετε κ αυτοί που αρέσκονται σε όχι ινδιάνικων χρωμάτων τοπία κ πρόσωπα. τα έντονα τα βάζουν κ στα μαγαζιά να “χαζέψει ” ο πελάτης !

JOHN

Ξεχωρίζει το S4! Σαν ζεστό ψωμί θα πουλήσει….

Giorgio

Αισθητά βελτιωμένη η οθόνη του s4 σε σχέση με το s3(το οποίο εχω κ όντως κολλάει στο real racing 3) αλλα νομίζω οτι η οθόνη του one είχε πολυ καλύτερη διαχείρηση της κλίμακας του γκρι κατι που την έκανε πιο φυσική και ρεαλιστική όσον αφορά την απεικόνιση των εικονων. Συνολικά πιστεύω το s4 καλύτερη συσκευή γιατι το sense δεν αντεχεται.

Ασχετο αλλα το iPhone 4S me real racing 3 παει σφαίρα …

michael

Ναι ρε φιλε JOHN σαν ζεστο ψωμι θα πουλησει 730 ευρα κινητο …. πλακα μας κανετε ρε . Το καλο στην ολη ιστορια ειναι οτι το 3αρι θα πουλησει σαν ζεστο ψωμι.

Ziarkas

Κάποτε όλοι λέγατε για τον exynos και την υπέροχη του απέναντι στον snapdragon..
Να φανταστώ δεν σας πειράζει τοσο τώρα που τον φορά η Samsung.Πως αλλάζουν οι καιροί..??
Όσο για τη σύγκριση χρωμάτων που λέει ένας φίλος παραπάνω, από οποίο monitor και να τα δούμε εφ όσων τα κινητά είναι δίπλα δίπλα δείχνουν τη διάφορα,έτσι δεν είναι?
Εγώ νιώθω πως η Samsung έχει το κοινό της και για αυτό το υποστηρίζουν.

JohnWave

Eίναι η 2η φορά που έχω παράπονο από την παρουσίαση.Σε διάφορα reviews από γνωστά sites του εξωτερικού o δημοσιογράφος παίρνει θέση για ένα ένα τα χαρακτηριστικά.Για το μεγαλύτερο μειονέκτημα του S4 που είναι το design και τα υλικά κατασκευής δεν πήρες καμία θέση Κώστα.Τον ήχο ούτε που τον εξέτασες.Εστίασες σε διαστάσεις και στην οθόνη/κάμερα.Συνδυάζοντας αυτό το γεγονός με το ότι από όλα τα reviews για το HTC One που έχουν γίνει ήσουν ο μόνος που αφιέρωσες αρκετό χρόνο για την ποιότητα συναρμολόγησης στα πρώτα τεμάχια του One , φοβάμαι ότι δεν είσαι εντελώς αντικειμενικός στην παρουσίαση.

Τέλος πάντων εγώ υποστηρίζω HTC One γιατί νικά στο overall.

Dimos

S4 κι από μένα..Για το γενικότερο σύνολο και με βάση ότι δεν με ενδιαφέρει ποιότητα κατασκευής( όταν αρχίζει να φθείρει το αλουμίνιο θα κλαίτε.το να πληρώσω ένα κινητό 729 ευρώ και να το έχω σε bumper και σε θήκες κλπ εμένα μου φαίνεται ανόητο..) Είναι και το One πάρα πολύ καλό αλλά να που κάθε χρόνο (Εκτός από το design) αυτή η εταιρεία από την Κορέα (ναι ναι για την Samsung μιλάω) βάζει το κάτι παραπάνω(και δεν εννοώ την τιμή).

@Ziarkas,κάτι δεν έπρεπε να βάλει για cpu για να κυκλοφορήσει το κινητό? Εννοείται ότι είμαστε fan του δικού της Exynos αφού σε αυτήν την έκδοση το S4 όπως δείχνουν τα bench τουλάχιστον, τα αφήνει όλα πίσω με κάτι χιλιάδες διαφορά! Και για αυτό όλοι φωνάζουν και περιμένουν να έρθει η έκδοση με τον Exynos.
Καλημέρα σας 🙂

δημητρης

πολυ καλη δουλεια Κωστα! Μπραβο..εγω ψηφιζω Htc One..Γιατι απο την σαμσουνκ δεν ειμαι ευχαριστημενοσ..ειχα το πρωτo galaxy..δυο φορες το πηγα για σερβις και τις δυο φορες το κινητο το πηρα πισω ακριβως οπως το πηγα..με κολληματα, ξαφνικα εκανε ρισταρτ και ξαφνικα εχανε το σημα και εκλεινε την κληση(εγω ημουν ακινητος..οποτε το σημα επρεπε να ειναι το ιδιο και οχι απο τα 5 νταμακια που ειναι το φουλ να παει στο μονο κλησεις σοσ)..δεν αντιλεγω πολυ καλη δουλεια εχει κανει η σαμσουνκ και της δινω συγχαρητηρια..ΑΛΛΑ σκεφτητε ρε παιδια! Ποσο πολυ μπορει να αντεξει ενα κινητο με το να τρεχουν με εναν επεξεργαστη συνεχεια ενα σορο λειτουργιες? μια για το χωρις αγγιγμα μια με τα ματια μια το ενα μια το αλλο? εγω πιστευω πως καποιοσ που το χρησιμοποιει αρκετα μετα απο καποιο καιρο θα του βγαζει προβληματα..μακαρι να ειμαι λαθος αλλα ετσι πιστευω..Ποσα μπιχλιμπιδια μπορει να αντεξει μια συσκευουλα? εδω το pc εχω με ι7 της ιντελ και καποιες φορες λογο των προγραμματων λαγκαρει..οχι με snapdragon 600 με intel i7 τον οχταπυρηνο!ξερω τι αποψη εχετε εσεις τα galaxyboy και καλα κανετε..δικαιωμα σας απλα εγω ηθελα να σας πω την γνωμη μου και να σκεφτεστε και αυτο το ενδεχομενο..γιατι ειμαι πολυ… Συνέχεια »

δημητρης

Παλια ολοι εσεις κραζατε την αππλ..χαχα κοιτα τι εκανε εβγαλε το ιδιο iphone απλα με 5 pixel παραπανω..χαχα κοιτα τι εκανε εβαλε 2 hz παραπανω στον επεξεργαστη αλλα το καλουπι ειναι ιδιο..τωραα? δεν ειδα κανεις να εκραξε την samsung..ολοι λετε: με χαλαει το πλαστικο και ο exynos ΑΛΛΑ θα το παρω γιατι μπορεσαν να βαλουν μεγαλυτερη οθονη σε μικροτερ καλουπι..σιγα την οθονη..την ανεβασε 0.299 ιντσες..μεγαλη διαφορα..μετα λετε ασ μιλησουμε αντικειμενικα…οχι ρε φιλε γιατι οταν κανει μια εταιρια πατατα το λες..οχι οταν δυο εταιριες κανουν το ιδιο την μια την κραζεις και την αλλην την συγχαιρεις..αυτο ξερετε πως λεγετε? λεγετε ‘δεν ξερω τι θελω και τι πιστευω’!να μαθετε στην ζως σας να κοιτατε σφαιρικα και να ακουτε γνωμες οχι με παροπιδες μονο! πλεον πιστευω η samsung θελει να γινει ιδια με την apple! απλα καμια απο τις δυο δεν αξιζουν την κορυφη στις πωλησεις..γιατι οταν εισαι κορυφη προσαπθεις να καινοτομησεις και να πας πιο πανω..οχι να κανεις τα ιδια! αλουμινιο θελατε οπως λεει και το παλικαρι απο πανω..αλλα και το πλαστικο δεν σας χαλασε!να γιατι υπαρχει το προβατο στο infografic(η οπως λεγετε) της samsung!

Mourlos

Καλημέρα σε όλους ναι η οθόναρα του HTC φαίνεται!!!!!! Είναι τέλεια!!! Απλά θα μείνω ακόμα με note 2 motorola Razr που έχει κ jb κ απλά τα σπάει κ με Xperia p!!!!! Καλές αγορές κ με πολλές δώσεις γιατί εκεί έχουν καταντήσει κάποιοι!!!!!!!!!! Κ αν κάνω λάθος βγάλτε με ψεύτη ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!!!

ZJ-HELLAS

Μετα απο πολυ σκεψη ψηφιζω s4.Προτιμω το interface του και τον μικροτερο ογκο του.Αν ειχε ανθρακονηματα και μπροστινο ηχειο θα ηταν τελειο.Το αλουμινιο ειναι ομορφο στην αισθηση αλλα καθε πτωση θα αφηνει το σημαδι της.

john4

ενταξει και τα δυο κηνητα ειναι κορυφεα.
απο σχεδιασμο θα επελεγα το one
τωρα σε οθονη , καμερα, επιδοσεις και τα δυο smartphones ειναι πολυ κοντα
προσωπικη επιλογη του καθενος

Αντωνης

Ειναι πολυ ατοπο να συζηταμε ποιο κινητο ειναι καλυτερο η ποιο ομορφο. Ο τυπος του χρηστη που τον βολευει πχ το sense και το blink feed θα διαλεξει το htc one αυτος που ταξιδευει πολυ και θελει εναν γρηγορο μεταφραστη η καποια αλλη λειτουργια του samsung θα διαλεξει το s4. Aλλος οταν πιανει το κινητο του μπορει να θελει και να του αρεσει να εχει την αισθηση του αλουμινιου στο χερι του και αλλος του πλαστικου..και παει λεγοντας. Το να εχεις διαφωνια με το τι μπορει να βολευει και να αρεσει στον καθενα ειναι εντελως εκτος λογικης. Για τους καταναλωτες που δεν ειναι απλες με την εννοια ”το ειδα μου αρεσε το αγορασα ” σημαντικη ειναι η σχεση τιμης χρηστικοτητας..δηλαδη τα 700+ ευρουλακια που θα σκασω ανταποκρινονται ρεαλιστικα σ αυτα που θελω να αξιοποιησω απ το κινητο; Δηλαδη αν στην καθημερινοτητα μου χρησιμοποιο το 20-30% των δυνατοτητων του τηλεφωνου μου αξιζει και πρεπει να δωσω 700 ευρω; ακομα περισσοτερο βεβαια οταν η τιμη αυτη ειναι τιμη Ελλαδος γιατι τα εν λογω κινητα κοστιζουν μεχρι και 100 ευρω φθηνοτερα στο εξωτερικο. Με αλλα λογια το να μου πει samsung φιλαρακι μου το s4 σου φτιαχνει μεχρι και καφεδακι απ την στιγμη… Συνέχεια »

andreas kor

Kαι τα 2 κινητα ειναι κορυφη αυτο δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις..
Απο σχεδιασμο και ηχεια θα επελεγα το Htc one…Απο οθονη , software κλπ κλπ θα επελεγα s4..
Το μονο που με ”ενοχλει” στην samsung ειναι αυτη η αβεβαιοτητα με τους επεξεργαστες…Στην αρχη λεγαμε οτι θα ερθει με οχταπυρηνο , μετα εφερε τον snapdragon τετραπυρηνο και τωρα ”ακουγεται” οτι αργοτερα μπορει να ερθει και με τον οχταπυρηνο…Το ενα λενε θα υποστηριζει 4g το αλλο οχι.. Τρεχα γυρευε δλδ…!!!

Παύλος Παππάς

Eγώ ψηφίζω Κώστα και ξερό ψωμί.Συγχαρητήρια για τα τεστ .Μας βοηθάς να κατανοήσουμε μέσα από τις λεπτομερείς και αντικειμενικές αναλύσεις ,πόσο ανούσια και σημαντικά ταυτόχρονα είναι όλα αυτά σε σχέση πάντα με την τιμή της κάθε συσκευής και πόσο πρέπει να περιμένουμε για να κάνουμε έξυπνες αγορές αφού μετά από λίγο καιρό και μέσω ίντερνετ οι τιμές αλλάζουν εξωφρενικά…

SAKISPAOK

με διαφορά καλύτερο το HTC ONE. Καλύτερη ποιότητα υλικών πιο ζωντανά χρώματα πολύ ωραίο desing και κάτι διαφορετικό από τα κλασικά σχέδια της samsung…

venisk

Τι σχέση έχουν τα mp της φωτογραφικής μηχανής και το πόσο καλές φωτογραφίες τραβάει στο σκοτάδι με το πως δείχνει τα σκοτεινά σημεία σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με άλλη κάμερα…

Επίσης στο s4 δεν αποθήκευσες την επιλογή “βελτιστοποίηση προβολής” πριν δείξεις ξανα το κίτρινο οπότε δεν άλλαξε τίποτα.

GiannisMix

Ο/Η δημητρης λέει:
Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 στις 11:26
(…) να γιατι υπαρχει το προβατο στο infografic(η οπως λεγετε) της samsung!

φιλε μου δε θελω να διαφωνησω μαζι σου αλλα ισως να μην ητα προβατο κ να ηταν κριαρι το οποιο στα αγγλικα λεγεται RAM!

JohnWave

@Kώστα Βλαχάκη αναμένουμε και το part2 όπου θα συγκρίνεις και θα πάρεις θέση σε ποιότητα κατασκευής και ήχο ώστε να έχουμε πλέον ένα ολοκληρωμένο VS.

Από αυτό το part1 κατάλαβα ότι η διακύμανση του σκορ έχει ως εξής :

Απόδοση μαύρου : One VS S4 : 0-1
Απόδοση λευκού : One VS S4 : 1-1
Εικόνες με βάθος πεδίου : One VS S4 : 1-2
Εικόνες με όχι τόσο φωτεινά σημεία : One VS S4 : 2-2
PPi : One VS S4 : 3-2
Βezels : One VS S4 : 3-3
Αναλογία οθόνης και μεγέθους κινητού : One VS S4 : 3-4
Πραγματικό πάχος κινητών : One VS S4 : 3-5
Πάχος στο μάτι :One VS S4 : 4-5
Κάμερα στο φως : One VS S4 : 4-6
Κάμερα σε χαμηλό φωτισμό : One VS S4 : 5-6

Αναμένουμε λοιπόν το part2 όπου θα συγκριθεί ποιότητα κατασκευής και ήχος ώστε να βγάλουμε τον τελικό νικητή 🙂

Vasilis_G

Χαλαρά S4 και σε κάποια σημεία με διαφορά…Περιμένουμε Κώστα εκτενές hands on…
Τέλειο το βίντεο ευχαριστούμε.

gipavlos

παιδια ποιο να παρω το s4 η το one ?

JohnWave

Aν θέλεις υψηλή ποιότητα κατασκευής,τρομερό ήχο και οθόνη όπως επίσης και να βγάζεις πολύ καλές φωτό σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού τότε HTC One.

Aν θέλεις super amoled οθόνη και ταχύτερα updates θυσιάζοντας ποιότητα κατασκευής,ήχο και κάμερα τη νύχτα τότε S4 εφόσον πάντα δεν το θεωρείς άσχημο εμφανισιακά.

Αν κάποιος σου πει κάτι διαφορετικό τότε δεν θα είναι αντικειμενικός μιας και αυτά που σου λέω τα αναφέρουν όλα τα μεγάλα sites.

Ziarkas

Πολλοί έχετε μπερδέψει το “γούστο” με την ποιότητα η το κόστος. Εννοείτε πως ο καθένας έχει τη δική του άποψη στο οτιδήποτε. Πότε δεν υπωθηκε πως το One είναι καλύτερο λόγο αλουμινίου. Αυτό που λέω εγώ είναι πως είναι πιο ποιοτικό η αν δεν σας κάνει η λέξη αυτή τότε έχει ακριβότερο κόστος κατασκευής. Όσο για τα σημάδια στην πτώση,κατά την γνώμη μου είτε το ένα πέσει είτε το άλλο πάλι θα μείνει σημάδι.Έχω ξαναπεί στο παρελθόν αν πχ πέσει το desire hd που είναι από αλουμίνιο είτε το one X και χρειαστεί αντικατάσταση περνούμε ένα “housing” από eBay και με κόστος 20 το πολύ 30 δολλαρια το αντικαθιστουμε με αποτέλεσμα ένα “καινουριο” κινητο.Από την άλλη αν πέσει το s3 και χτυπήσει σε γωνία (εκεί χτυπάνε όλα,ας μην γελιόμαστε) χρειάζεται να αγοράσουμε housing-screen-digitizer γιατί ΔΕΝ μπορούμε να ξεκολλήσουμε οθόνη και τζαμακι από το housing.Αυτό σημαίνει πως μας συμφέρει να αγοράσουμε ένα άλλο μεταχειρισμένο s3.Αυτά που λέω ισχύουν,οποίος θέλει μπορεί να το ψάξει.Αυτό συμβαίνει και στο EVO 3d (αλλαγή όλων) για να μην λέτε πως λέω μόνο για τη Samsung άσχημα λόγια. Αν και στο s4 φαίνεται πως λόγο ότι το καπάκι “αγκαλιάζει” τη συσκευή θα έχετε λιγότερες πιθανότητες για ολοκληροτικη… Συνέχεια »

Makis

Εγώ αν έλεγα ότι θα προτιμήσω το Ζ από αυτά τα 2 θα με περνάγατε για τρελό;;

t65

¨1.αν ειχε ραδιοφωνο το s4 θα ηταν η πληρεστερη συσκευη που βγηκε ποτε. Η ιδια η samsung αναγνωριζοντας τη μεγαλη παραλειψη, εριξε τις απαιτησεις απο τα 100 στα 80 εκ. αγοραστες. Βλεπετε,δε δικαιολογειται σε κινητο των 74ο η παραμικρη ελλειψη.
2 Οσο για το htc one οι ελλειψεις περισσοτερες: αποσπωμενη μπαταρια,επεκταση μνημης,καμερα ελλειπης τελικα και κατι που διαβασα σε αγγλικο site τεχνολογιας,οτι οι εντυπωσεις απο τη σχεδιαση των ηδη κατοχων του one,ειναι αρνητικες ειδικα σε οτι αφορα το χωρο που καταλαμβανουν στην οθονη τα ηχεια,”σαν κασετοφωνο του 80″.
Συνολικα πιστευω το s4 υπερεχει παρα το μεγαλο λαθος με το ραδιοφωνο.

Alexboom

Απορώ πως θα επιλέγατε πάλι τα ίδια και τα ίδια ενώ υπάρχει ένα πανίσχυρο και πανέμορφο κινητό, με εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό. Το Σ4 είναι καθαρή κόπια του ΝΟΤΕ2…μισή ίντσα μικρότερο…αρχίζω να πιστεύω οτι έχουμε αρκετά φανμπόυς και στη Σαμσουνγκ.

Το μόνο αρνητικό του ΗΤC είναι η μικρότερη οθόνη…η μοναδική μνήμη στα 32γβ δεν είναι αρνητικό.
Η κάμερα του δε έχει άλλη τεχνολογία, δεν είναι ελλιπής!!!!! ΕΛΕΟΣ!!

jack

Tο real racing 3 έχει βγει κάνα δίμηνο και λαγκαρει πολλές φορές όταν έχουμε εξοικονόμηση φωτεινότητας ενεργή αλλά με custom rom 4.2.2 από ωμέγα πάει μια χαρά
Στο θέμα μεταξύ ΗΤC ONE VS SAMSUNG θα προτιμούσα το ONE ..για τους λόγους του design αντοχή υλικού και ράδιο φωνικου στερεοφωνικού συστήματος…δεν με νοιάζουν ποια τα benchmarks …δεν εκτοξεύω πύραυλο στον Άρη ούτε ψάχνω τον εξωγήινο που θα μου κάνει εισβολή στον πλανήτη μου να του δείξω το s4 μου να ψαρώσει
Η samsung μας έκανε να κλαίμε τα λεφτά μας που δώσαμε στο S3 γιατί έβγαλε πάλι το ίδιο καλούπι με ανωτέρα χαρακτηριστικά σαν να μας λέει ζείτε για να μας πληρωνετε..ενω με το ONE X δεν έγινε ετσι..κριμα..Αυτα.

Ziarkas

Ο t65 δεν τα λέει καλά.
Μας λέει για 1 site..(αν υπάρχει)
Μπες στα πιο δυνατά site,διάβασε εντυπώσεις ειδικά για τον σχεδιασμό.
Εγώ διάβασα σε ένα site πως το s4 μοιάζει με φούρνο μικροκυμάτων παιδιά..
Τι άλλο θα ακούσουμε?Όλοι έχουμε μάτια ρε παιδιά,ότι διαβάσουμε σε 1 site αυτό είναι τέλος?
Ίσως το πιο άκυρο μήνυμα που έχω διαβάσει.ΣΥΓΝΩΜΗ δεν άντεξα.
Κώστα κάνε ότι θες με το μήνυμα μου,δεν υπάρχει κανένα προβλημα.

Nickolas

Προσωπικά επιλέγω HTC ONE, σα σχέδιο μου αρέσει απίστευτα, το νέο sense όσα βίντεο έχω δει δεν κολάει πουθενά και λογικό είναι εδώ που τα λέμε με τέτοιο επεξεργαστή και μνήμη. Η οθόνη επίσης εξαιρετική και τελικά όσο λίγα και να ακούγονται τα 4mp στις περισστότερες περιπτώσεις φαίνεται οτι κάνουν καλύτερη δουλειά. Ειδικά στο βίντεο που έτσι κι αλλιώς δεν παίζει ρόλο καθώς με εξαίρεση τη Nokia κανείς δε χρησιμοποιεί τα παραπάνω pixel για να κάνει τύπου οπτικό ζούμ το κινητό, και με τα βίντεο που έχει ανεβάσει ο Κώστας στο youtube το HTC ONE από το απόγευμα και μετά έχει εικόνα χωρίς θόρυβο. Επίσης μη ξεχνάμε και την ποιότητα του ήχου στην εγγράφη βίντεο, στα ηχεία αλλά και στα ακουστικά της συσκευής που για μένα παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο.

Billys

2 παρατηρησεις Κωστα . Πλεον βλεπουμε οτι παρολο που οι οθονες μεγαλωνουν , οι συνολικες διαστασεις μικραινουν στα κινητα (s3 σε συγκριση με s4) , οπως επισης βλεπουμε και κινητα με ιδιες σε ιντσες οθονες αλλα με διαφορετικες διαστασεις (nexus4 , s4) . Μηπως θα πρεπει να κανουμε συγκριση πλεον στο εμβαδον οθονης και οχι στις ιντσες ? Επειδη οταν καποιος ακουει 5 ιντσες του ερχεται στο μυαλο κατι μεγαλο , ενω στις 4-4,5 κατι πιο γηινο που μπορει να μην ισχυει στο συνολικο μεγεθος . Η δευτερη παρατηρηση αφορα το συρταρακι του HTC που ειπες οτι μπορει να ανοιγει με συνδετηρα . Αυτο Κωστα μπορει να ειναι ευφικτο , αλλα ειναι και επικινδυνο . Оπως και με τα Iphone , ετσι και στα HTC θα πρεπει το συρταρακι αυτο να ανοιγει μονο με το ειδικο εργαλειακι που περιεχεται στη συσκευασια , επειδη αυτο εχει συμφωνα με τις εταιριες μια ειδικη επικαλυψη μεταλλου αλλα και ειδικο σχημα ωστε να μην ερθει ποτε σε επαφη με τον επεξεργαστη ή καποιο αλλο εξαρτημα εντος του κινητου και του προκαλεσει ανεπανορθωτη ζημια . Ο συνδετηρας , εαν πιεστει περισσοτερο απ’ οσο πρεπει ή αν δεν κατσει στην υποδοχη σωστα , μπορει να καταστρεψει… Συνέχεια »

ioannis

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά το S4 έχει περισοτερα specks ενο το one ήχο, φινίρισμα και πολύ καλές αποδόσεις, νομίζω ότι έχει να κάνει τι θέλει ο καθένας από μια ναυαρχίδα

Lefteris

@Johnwave Ξεχνας και ακομα 2 πραγματακια…

Gorilla glass: One VS S4 : 5-7 (το one εχει gorilla 2, το s4 εχει το 3)
Ηχος: One VS S4 : 6-7…

Και πηγαινοντας στα πιο υποκειμενικα…
Ραδιο: One VS S4 : 7-7
MicroSd: One VS S4 : 7-8

Προτιμω ομως να μεινουμε στο 6-7… Αν και πιστευω οτι δεν απεμεινε και τιποτα αλλο για να κρινουμε… Αυτο που με χαλαει περισσοτερο στο one ειναι το οτι εχει gorilla 2, οχι οτι ειναι κατι σημαντικο και θα δω τραγικη διαφορα αλλα οπως εχω πει εγω τα λεφτα μου τα δινω φετος, γιατι να μην παρω φετινη τεχνολογια και μαλιστα με τοσα λεφτα, πιστευω οτι εκει υπερτερει το s4 και για αυτο με κερδιζει, κατα τα αλλα αν ειχε το design και τον ηχο του htc θα μιλαγαμε για το απολυτο κινητο του 2013!!!

JohnWave

Δεν ξέχασα τον ήχο.Ανέφερα μόνο όσα σύγκρινε ο Bλαχάκης και είπα στο τέλος του post ότι περιμένουμε συγκριτικό και για ήχο και υλικά κατασκευής ( ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ο Βλαχάκης ξέχασε αυτά τα δύο στη σύγκριση που είναι δυο σημαντικά ατού του One),Για τα άλλα κριτήρια που πρόσθεσες συμφωνώ μόνο που ξέχασες κι εσύ ένα σημαντικό που είναι τα υλικά κατασκευής.

Οπότε το σκορ γίνεται 8-8.

Εννοείται βέβαια πως αυτή η ισοπαλία δεν υπολογίζει το συντελεστή βαρύτητας που προσδίδει ο καθένας μας σε κάθε κριτήριο σύγκρισης.Για μένα πχ η εμφάνιση και η ποιότητα κατασκευής είναι ιδιαίτερα σημαντικό κριτήριο και γι’ αυτό θα επέλεγα το One.Για κάποιον άλλο σημαντικότερο κριτήριο θα είναι η τεχνολογία οθόνης.Οπότε ο καθένας θα προτιμήσει αυτό που του καλύπτει τα βασικότερα κριτήρια.

Το μόνο που μου τη σπάει σε αυτές τις συζητήσεις είναι ότι αυτό που παλιότερα γινόταν με το iphone γίνεται τώρα με το S4 από ορισμένους.Δεν χρειάζεται να εξηγήσω παραπάνω.Καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Ηλίας

Ώρες ώρες απορώ αν εδώ μέσα σχολιάζουν τα παιδιά που οι γονείς τους είτε τους ανήκει η Samsung, Apple, HTC… ή τέλος πάντων είναι μέλη του ΔΣ των εταιρειών αυτών. Σε όποιον φαίνεται ακριβό, τετράγωνο, στρόγγυλο, ανάποδο, ψεύτικο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο κάποιο κινητό ας μην το αγοράσει ρε παιδιά. Το να μαλώνετε εδώ για εταιρείες που τα κέρδη τους δεν καταλήγουν στις τσέπες σας είναι χαζό.
ΥΓ. Παρήγγειλα το S4 από Γερμανία με 647 ευρώ συν 10 ευρώ μεταφορικά. Ψάξτε αν θέλετε κάποιο κινητό μήπως το βρείτε φθηνότερα στο εξωτερικό γιατί όντως εδώ τα έχουν πολύ ακριβά.

Alex

Εσένα Κώστα ποιο σου αρέσει ποιο πολυ ;;;!

Cj Georgio

Ωραία και τα δύο κινητά αλλά η τιμή είναι ακριβή… Σαν κάτοχος LG nexus 4 αξίζει να πάει κάποιος στης παραπάνω συσκευές; τα +300€ δικαιολογούν αυτά τα παραπάνω τα οποία έχουν;
Μιλάω για τιμές Ελλάδας.. Ας απάντηση κάποιος (όχι φανατικός galaxyboy) να μου λύση την απορία.

Island

Το One έχει Beats Audio ενισχυτή μέσα του + δυο stereo ηχεία μπροστά….η οθόνη είναι θέμα γούστου,προτιμώ IPS LCD.

Είναι απίστευτο που ο ήχος περνάει στα ψιλά από τους φίλους της Sammy……καλά από ποιότητα Ντάτσουν vs BMW

Zsgreek

και τα 2 κινητα ειναι τερατα!!τωρα ειναι θεμα γουστου οποιος ειναι fan της sammy η της htc!!κατα την αποψη μου δν μπορει ενας απλος κατοχος να καταλαβει τις διαφορες στο κλασματα δευτερολεπτου που εχουν τα 2 κινητα γτ 99.9% ολοι το περνουν για μοστρα!!τωρα το καθε κινητο εχει και θετικα και αρνητικα χαρακτηριστικα!!!

qzoo

galaxy note 2 με 250 euro λιγοτερα,κορυφαια specs,και οτι καινουριο φερει το s4 το εχει…(ουσιαστικα καινουρια,οχι θερμομετρο κτλ.)

maks

ενα θα πω,χωρις πλακα,ειχα καποτε το HTC HERO προσφατα επιασα στο χερι μου SAMSUNG,ακομα απο τοτε το HTC ειχε στιβαρη κατασκευη,το πιανεις στο χερι και νοιωθεις κινιτο,κρατησα SAMSUNG GALAXY και εκανε εναν θορυβο σαν κρακ κρουκ,θα μας τρελανεται?δεν παω να παρω ενα κινεζικο που του μοιαζει κιολας?αν το σφιξεις πολυ θα σπασει και θα παν χαμενα τα λεφτα σου,οσοι ειχαν εχουν HTC ξερουν καλα τι εννοω με τι στιβαροτητα,οπως ειπε και ο αλλος πιο πανω, συγκριση DATSUN VS BMW

νικος

το πλαστικο λεει εχει τετραγωνακια…. μπραβο στη samsung!! :Ρ δεν θα δωσω 730ε για πλαστικο κινητο… θα επιλεξω το HTC και με καλυτερη οθονη κ νεα τεχνολογια καμερας… τρομερα κ τα 2 παντως!

Σεμε

Xperia Z. Ακόμα και ο Κώστας ο Βλαχάκης Ήταν ανάμεσα σε αυτά τα 2 και το Ζ. Σκρούτζ 200 Ευρώ λιγότερα από τα γνωστά μαγαζιά και 230-240 από όσο έχουν αυτά τα 2 από πάνω. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος ουσιαστικός για την αγορά τέτοιου κινητού,οπότε αφού το κανουμε επειδή μας αρέσει να έχουμε κάτι γαμάτο, ας πάρουμε κάτι σε λογικά οικονομικά πλαίσια, χωρίς να μας κλεύουν.

Σεμε

κλέβουν*

forneverarrow

Για αρχή να πω ότι και οι δυο συσκευές είναι state of the art!! Για να μη λέμε τα ίδια και τα ίδια, μιας και στα παραπάνω posts τα έχουν πει όλα τα παιδιά, θα περιοριστώ σε προσωπικές απόψεις. Η ποιότητα κατασκευής είναι σίγουρα καλύτερη στο One, όμως τα πλαστικά της Samsung είναι με τον δικό τους τρόπο, κορυφαία. Μέχρι χτες είχα HTC (One V) με unibody και όλα τα συναφή. Χτες αποφάσισα να πάρω ένα S3 mini (από αναβάθμιση, μη φανταστείτε) και πραγματικά δεν μπορώ να το ξεκολλήσω από τα χέρια μου! Εχει πολύ βολική αίσθηση, σαν να μη με φοβίζει τόσο που θα το ακουμπήσω κάπου (αλλά το προσέχω εννοείται). Το HTC έχει απίστευτη αίσθηση στιβαροτητας, αλλά με το παραμικρό γέμιζε σημάδια. Ωστόσο, και τα δυο μου αρέσουν. Τώρα, όσον αφορά στην οθόνη… Γενικά προτιμώ μικρότερες διαστάσεις, αλλά βλέποντας το s4 παραπάνω… Νομίζω πως ακόμα και η αριστουργηματική SLCD3 του One μοιάζει «δεύτερη» μπροστά του! Και μια παρατήρηση, που ίσως να έχουν κάνει και άλλοι. Έχω την εντύπωση ότι οι συσκευές της Samsung έχουν κάπως πιο μεγάλα εικονίδιο και γραμματοσειρές σε σχέση με HTC παρόμοιων διαστάσεων και μεγεθών. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο sense και το tach… Συνέχεια »

ioannis

Παιδιά zzz και τέλος οι αναζητήσεις

Jason Matsoukas

Μια βοήθεια.

Κάπου στο βίντεο δείχνει ο Βλαχάκης πως η κούρμπα του HTC 1 κάνει δύσκολη την χρήση του όταν αυτό ακουμπάει σε επίπεδη επιφάνεια.

Θυμάται κανείς σε ποιο λεπτό/δευτερόλεπτο είναι αυτό;

Haduuken!

Ω πω φυσάει το ητσ1 ! Το σανσουνγκ σ4 για κλάματα και θύματα όπως πάντα δυστυχώς χιλιόευρη πλαστικούρα. Περιμένετε λίγο όμως γιατί το iPhone 5S θα βγει σε λίγο , και θα το καλύτερο κινητό όλων των εποχών 🙂

Χαράλαμπος

εγω θα εερνα το HTC

γεια και χαρα. ειμαι αναμεσα στις δυο συσκευες. μεχρι τωρα, ακουω προβληματα για το htc one οσον αφορα τον ηχο του και τον αισθητηρα για τις κλησεις. (δεν ξερω πως τον ονομαζουν στα ελληνικα, συγνωμη. αναφερομαι στο proximity sensor) οσο για το galaxy, ακουω ποιο ασχημα λογια. δεν με απασχολει η ποιοτητα κατασκευης για να πω την αληθεια. το θεμα πλαστικου κλπ κλπ κλπ δεν μου λεει κατι. το πλαστικο αλλαζει ευκολα, το αλουμινιο χαραζεται και δεν φτιαχνεται ή αλλαζει δυσκολοτερα και ακριβοτερα. το θεμα με την καρτα επεκτασης δεν με απασχολει. με 32 gb στην υπαρχουσα μνημη (ζητω συγνωμη αν λεω ψεμματα αλλα εχω διαβασει οτι τα 26 gb ειναι ελευθερα για τον χρηστη.) δεν υπαρχει λογος επεκτασης για ενα χρηστη σαν εμενα που εχω 2500 email αδιαβαστα και κατεβαζω ταινιες στο κινητο μου και εχω τραγουδια που δεν εχω ακουσει ποτε ωστοσο, θα θελα να πω οτι η δικη μου γνωμη ειναι , καλυτερα να ειναι built in η μεγαλη μνημη παρα σε καρτα επεκτασης. το θεμα μπαταριας δεν με απασχολει. με τετοια τηλεφωνα κανεις μας δεν ψαχνει αυτονομια. ας παρουμε ενα δικαρτο τηλεφωνακι με 20 ευρω μικροσκοπικο και παναλαφρο και ας το εχουμε για να μιλαμε με… Συνέχεια »

Mourlos

κυριακιδης γιαννης@ καλημέρα φίλε μου το θεμα θερμοκρασίας στο Samsung s4 είναι πολύ εμφανές κ η μπαταρία φεύγει αέρας παρόλο αυτα είμαι χρήστης σκληρός (ομιλία mail φωτογραφίες κ αρκετό σερφαρισμα στο Internet) το εχω εδω κ μια εβδομάδα κ με αυτη την χρήση που σου ειπα κρατάει άνετα 1 ολόκληρη μέρα, κ εγω για htc ξεκίνησα αλλά πείρα το galaxy λόγο μνήμης κ μπαταρίας λόγο το ότι θα εχω κ 2 μπαταρία. Απο εκει κ πέρα με τα κολλήματα ολα εχουν κ απο κάτι που αυτά καποια στιγμή θα διορθωθούν θέλω να πιστεύω. Ααα κ η οθόνη του htc μου άρεσε ποιο πολύ για μένα αποκλειστικά νομίζω οτι το s4 έχει περισσότερα θέματα απο το htc πάνω στα κολλήματα που συζητάμε.. Οπότε εγω θα πήγαινα να τα εχω μπροστά μου κ οποίο μου καθοταν καλύτερα στο χέρι θα το επερνα. Δεν έχεις να ζηλέψει κάτι το ενα απο το άλλο ουσιαστικά. Εκτός απο τα γνωστά που ειπες για οθόνη που αυτο είναι γούστα για επέκταση μνήμης κ διάφορα άλλα πανω σε αυτό το κομμάτι κ βλέπω τα ξέρεις όλα.. Αυτά καλημέρα να έχουμε!!!

καλημερα σας. εχθες , πηγα σε καταστημα κινητης τηλεφωνιας και ειδα και τις δυο demo συσκευες. μου αρεσε πολυ ο σχεδιασμος και η ποιοτητα του one , αλλα με στεναχωρησε το γεγονος οτι στο δικο μου χερι , δεν ηταν τοσο βολικο οσο το galaxy. ακομα και ετσι ομως, εκλεινα ακομα στο One , επειδη οπως ανεφερα, ο σχεδιασμος του ειναι ολα τα λεφτα. μου αρεσαν παρα πολυ τα ηχεια πανω και κατω και μακαρι να ειχε κατι αναλογο και το s4 , αλλα δεν μπορει απο μονος του αυτος ο παραγοντας να συμβαλλει στην επιλογη αγορας. γνωριζοντας για τα αρκετα προβληματακια του s4 απο κατοχους , οπως για παραδειγμα, το πληκτρολογιο που καθυστερει 2-3 δευτερολεπτα να ανοιξει οταν θελεις να παρεις ενα τηλεφωνο και μερικα τετοια θεματακια αποκρισης (στα οποια ο βασιλιας ειναι το iphone και δεν υπαρχει τιποτα γρηγοροτερο απο αυτο οσον αφορα τις βασικες λειτουργιες του) , τελικα επελεξα να αγορασω αυτο , με την προσδοκια οτι οποια θεματακια εχει θα λυθουν με updates και custom roms, firmwares κλπ, κατι το οποιο δεν θα ισχυει για το htc one. ενα καστομ bootloader, ακυρωνει την εγγυηση του oπως ειπε η htc. οι λογοι που επελεξα το s4 ειναι… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.