Το αδιάβροχο Galaxy S 4 θα ονομάζεται Active και είναι υπαρκτό;

Πριν μερικές εβδομάδες ξεκίνησαν να αναπαράγονται οι πρώτες φήμες για ένα αδιάβροχο Galaxy S 4 που σήμερα το Engadget αποκαλεί ως Samsung Galaxy S 4 Active και αποκαλύπτει ότι αυτό το μοντέλο με κωδική ονομασία GT-I9295 είναι υπαρκτό και πρόσφατα πέρασε την πιστοποίηση από τον οργανισμό του Bluetooth. Θα θέλατε ένα αδιάβροχο S4;

αδιάβροχο Galaxy S 4, Το αδιάβροχο Galaxy S 4 θα ονομάζεται Active και είναι υπαρκτό;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Περιμένω να το δω έχει ενδιαφέρον, Θέλω να δω πόσο θα έχει ο όγκος του.

Ανδρέας

Την στιγμή που πας να διαλέξεις ανάμεσα σε ΟΝΕ και S4 εμφανίζεται ενα αδιάβροχο S4 και δεν ξέρεις αν πρεπει να περιμένεις για αυτο η όχι :s τι λέτε εσείς παιδια? 😉
Ποτε θα το ανακοινώσουν επίσημα? 😉

Panos7GR

Νομίζω δεν τίθεται θέμα… Ποιός δεν θα ήθελε αδιάβροχο smartphone;; Αλλά καλύτερα ας περιμένουμε να δούμε τι χαρακτηριστικά θα έχει… Αμφιβάλλω πολύ αν είναι όντως “S4”. Σιγά μην βγάλει ένα ίδιο S4, αλλά αδιάβροχο. Έτσι αναιρεί την ναυαρχίδα. Εκτός αν θα είναι το μοντέλο με τον Octa και σαν ανταμοιβή για το πρόβλημα που είχε με τον επεξεργαστή και την σύγχυση που επικράτησε το κάνει και αδιάβροχο. Τότε ίσως… Αλλιώς από χαρακτηριστικά το κόβω για παρόμοια με το S4 mini. Εκμετάλλευση στο έπακρο δηλαδή του brand του “Galaxy S4”.

MANOS

SGS1: GT-I9000
SGS2: GT-I9100
SGS3: GT-I9300
SGS4: GT-I9500
SGS4 Active: GT-I9295

Μήπως δεν θα έχει τα χαρακτηριστικά του S4 αλλα χαμηλότερα? κάπου ανάμεσα σε S2 και S3 ίσως…? κάτι σαν το xperia ΖR με μικρότερη οθόνη κτλ…

Ανδρέας

@Panos7GR αυτο που λες δεν νόμιζω να ίσχυει γιατι εμείς εδω Κύπρο έχουμε και τα 2 μοντέλα 😉 και με τον octa αλλα και με τον 600! Κυκλοφόρησαν και τα 2 την ίδια ημερομηνία!

bill r

ναι ενταξει μπραβο στην samsung. Δηλαδη ολοι αυτοι που θα παρουν τωρα το s4 θα πιαστουν κοροιδα απο την ιδια την εταιρεια. Εγω παντως πιστευω θα ειναι ενα κατωτερο κινητο οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα του σε σχεση με το s4. Οσον αφορα οτι το active θα φοραει τον octa και αυτο πιστευω δεν θα ισχυει γιατι αν ηταν να ερθει ο octa εδω στο Ελλαδισταν θα ερχοταν απο την αρχη! Αλλα και παλι ενα μπραβο στην εταιρεια αν βγαλει καρμπον το s4 αδιαβροχο και θα δει αν θα την ξαναπροτιμησουν!!!

Lefteris

Όπως τα λέει ο Μάνος, θα είναι βάσει κωδικού πιστεύω κάτι σε 4,5 ίντσες με ανάλυση qhd 960×540 καθώς η σαμμυ δύσκολα βάζει hd ή fhd σε κατώτερα μοντέλα αλλά αν βάλει το πολύ να είναι hd!

pascal

Δεν θα ειναι ακριβως το ιδιο παιδια.Καταρχας ακουγεται οτι θα βγει σε …πορτοκαλι..αντε βα μας δω με πορτοκαλι κινητο

karkavelas

θα το βγάλει σε αδιάβροχο για να τα το βουτας στο νερό όταν ανεβάζει θερμοκρασία.
Άσε μας ρε Samsung.
Ποσά παρεμφερή κινητά θα βγάλεις ακόμα και με τον ίδιο παντα σχεδιασμό;
Μετά κοροϊδεύουμε τις άλλες εταιρίες.

kotsios1998

Ανδρέας εαν μιάς για το καταστημα του στεφανή δεν πιστευω να φεραν το οκτα γιατι απλα αυτοι εμαθαν οτι το σ4 θα ειναι οκταπυρηνο(που στην πραγματικότητα ποτε δεν κυκλοφορησε)και ετσι και αυτοι εγραψαν οτι ειναι οκταπυρηνο

Ανδρέας

@kotsios1998 για τον στεφανη μιλάω! Σίγουρα το έχουν φέρει μαν! Γιατι εχει διαφορετικό ‘ποστ’ 1 άσπρο με τον octa 1ασπρο με τον 600 το ίδιο και σε μαύρο.. Δεν νομίζω να το έβαλαν απλά έτσι…
Πάντως εγω τώρα λέω μπάς και ειναι το S4 mini? Το σχολείο το Λευτέρη (7) προς εκει παει!

Johntsia84

Για πότε λένε ότι θα κυκλοφορήσει, πάντως αν είναι ένα S4 με ολόιδια χαρακτηριστικά που δεν το πιστεύω με βάση την ονομασία θα είναι μια καλή πρόταση από τον ανταγωνισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.