Samsung Galaxy S Advance, Αναβάθμιση σε Android Jelly Bean μέσω KIES;

Από εχθές το βράδυ λαμβάνουμε email αλλά και διαβάζουμε σχόλια εδώ στο Techblog ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S Advance σε Android Jelly Bean. Η αναβάθμιση έχει ήδη διατεθεί σε κάποιες άλλες χώρες όπως η Ρωσία και φαίνεται ότι έφτασε και στη χώρα μας για αυτό το “παρεξηγημένο” μοντέλο.

Update: Μάλλον οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται.

Δοκιμάστε μέσω Samsung KIES (υπολογιστή) και ενημερώστε μας. Ακόμα δεν έχουμε διευκρινήσει αν τα μοντέλα που αναβαθμίστηκαν είναι ελληνικά.

Samsung Galaxy S Advance update, Samsung Galaxy S Advance, Αναβάθμιση σε Android Jelly Bean μέσω KIES;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

299 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

και το s2 ακομαααααααα περιμενουμε.. κατα τα αλλα απο σεμπτεβρη του 12 θα χα χαμε.. εχει χασει λιγο την μπαλα η σαμμυ γενικοτερα

George Hios

Το έβαλα τώρα το Kies, δεν υπάρχει ακόμα update διαθέσιμο…

George

Και εγω φιλε μου Αντωνη το ιδιο σκεφτομαι. Ολες οι αλλες ευρωπαικες χωρες την εχουν απο Ιανουαριο-Φεβρουαριο και εμεις κοντευουμε Απριλιο και ακομα τιποτα. Μπραβο samy δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι το update σε ολες τις χωρες να ειναι την ιδια ημερομηνια ειδικα για το s2 που την καταξιωσε;

Giannis

Άλλες πληροφορίες δεν έδωσαν από που αγοράστηκε η συσκευή ή για ποιά αγορά προοριζόταν ?

Δημήτρης

Προς το παρων δεν βγαζει τιποτα για αναβαθμιση. Αγορασμενο απο public

Giannis

Μάλλον το άρθρο βασίζεται σε σχόλιο ενός τύπου σε προηγούμενο άρθρο που ξαφνικά ανακάλυψε τη ρωσικη αναβάθμιση και βγήκε και έλεγε πως κυκλοφόρησε η jelly bean κλπ

johnk10

Εγω μπηκα παιδια χτες στο kies και μου λεει για αναβαθμηση firmware, αλλα μολις παει να κανει το upgrade αφου κανω και το σχετικο buckup σταματαει και μου βγαζει κατι στα κορεατικα. Δεν καταλαβαινω τι λεει…..παταω το οκ και δεν γινετε τιποτε επειτα….Μηπως δεν εχει ακομη upgrade στα ελληνικα? ….Παντως μεσω wifi δεν μου δινει αναβαθμηση ακομη. Εντω-μεταξυ λιγο που εψαξα σε αλλα forum την αναβαθμηση στην Ελλαδα την εχει pendding.

johnk10

Οριστε εδω βρηκα ολες τις χωρες με τις ημερομηνιες των αναβαθμησεων…

https://androidrays.com/1248/samsung-galaxy-s2-jellybean-update-status-for-all-countries/

Αν μαθετε κατι νεοτερο ρε παιδια πειτε μου τι γινεται επιτελους με την αναβαθμηση μεσω kies και δεν μου προχωραει οπως περιγραφω και παραπανω.

Manos

Επιβεβαιώνω ότι πριν λίγο τσέκαρα για upgrade από Kies και δεν έχει τίποτα ακόμα. (Galaxy S 9070 Advance από Public Ελλάδα)

Triantafillos

Κάτι πάει να γίνει με την αναβάθμιση του Galaxy SII σε Jelly Bean γιατί στο επίσημο site της Samsung στην Αγγλία έχουν βάλει ήδη το manual. Το ίδιο είχε γίνει και με το Ice scream.

https://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/smartphones/android/GT-I9100LKAXEU-support

john18000

παιδιά τελικά υπάρχει κανα νέο για την αναβάθμιση του Samsung galaxy s advance ;

panagiotis

26 Απριλίου ξεκινάει, άρα Ελλάδα καλό καλοκαίρι

john18000

παιδια λετε να το παρω το εν λογο κινιτο ασπρο η μαυρο ;

mitsos895

panagiotis όσον αφορά για την ημερομηνία από που το έμαθες;;η πηγή είναι έγκυρη;

panagiotis

Δυστυχώς παίζει να είναι αρκετά έγκυρη, το είχα διαβάσει αρχικά εδώ : https://www.gforgames.com/gadgets/samsung-galaxy-s-advance-jelly-bean-android-4-1-32588/
και σήμερα και στη σελίδα του facebook :
https://www.facebook.com/pages/Samsung-Galaxy-S-Advance-i9070/142755859176116?fref=ts
Μακάρι να μην ισχύει.

bratsakias

Εγώ που έχω το Galaxy S II και μου έβγαλε το update σε Jelly Bean μέσω WiFi σημαίνει ότι δεν είναι ελληνικό(ΣΟΚ)???Το αγόρασα από ελληνικό κατάστημα(Mobile Hellas)!

britgreek

Παιδιά, εμένα το KIES μου βγάζει μήνυμα ότι το GT-I9070 δεν υποστηρίζει τη λειτουργία όταν πατάω αναβάθμιση υλικού λογισμικού και προετοιμασία. Πώς γίνεται αυτό; Αγορασμένο από τα public.

dimitris

Καλησπερα..να ρωτισω ποτε θα γινει η αναβαθμιση..υπαρχει κανενα νεοτερο??
ημερομηνια??εχω το κινιτο εδω και 3 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος…

mitsos895

Καλησπέρα σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται ότι θα γίνει από τις 26 Απριλίου και έπειτα…τώρα όσον αφορά την Ελλάδα πιστεύω ότι μέχρι το καλοκαίρι θα την έχουμε μέσω ΦΟΤΑ την αναβάθμιση.Το κινητό ακόμη και με 2.3.6 πάνω είναι όλα τα λεφτά.Μόνο μείον η απουσία ζουμ της κάμερας όπως έχει ειπωθεί και παραπάνω από άλλα παιδιά.

Alexandros

Αμάν ποια μέχρι να γίνει αυτή η αναβάθμιση έλεος δηλαδή με βλεπω να αγοράζω galaxy s3 mini που εχει τα ίδια χαρακτηριστικά και εχει και το s voice!!!!

Nikos-X

Η αναβάθμηση σε jelly bean θα γίνει σίγουρα και επιβεβαιώθηκε από τη Samsung Mobile Greece. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι το πότε!

Η Samsung επίσης δήλωσε ότι μόλις λάβει νέα για την ημερομηνία θα μας ενημερώσει…

Θανασης

Παιδια το galaxy s duos ή το galaxy s advance θα μου προτεινατε?
Γιατι αν ειναι να γινει ανημερωση αλλαζουν τα πραγματα…
Ευχαριστώ

stergios

Καλησπερα σε ολους.Εγω χθες αναβαθμισα το κινητο μου σε jelly bean 4.1.2.Δουλευει κανονικα,ταχυτατα εχει κανει αποδεσμευσει περιπου 100MB ram και το ζουμ της καμερας δουλευει κανονικα.Προς μεγαλη μου εκπληξη οταν το συνδεσα με το Kies air εκανε αυτοματα update στην εκδοση του λογισμικου το οποιο και σημαινει πως ειναι η Official εκδοση για το Samsung Galaxy S Advance και ουσιαστικα δεν εκανα root το κινητο μου.Οποτε δεν χρειαζεται να περιμενω την samsung ποτε θα της κατεβει για να δωσει την αναβαθμιση στην Ελλαδα.

Θανασης

Η ενημερωση στο κινητο πως θα ρθει αν το παρω?Πανω στη γραμμ ηκαταστασης θα ρθει ή θα πρεπει να ειναι root για να γινει?Θα γινει σε ολα,γιατι εγω ειμαι ασχετος απο root κλπ…

stergios

Θαναση η ενημερωση οταν θα υπαρξει θα γινει ειτε απο Kies Air και συνδεση με υπολογιστη ειτε μεσω wifi.Δεν θα χρειαστει να κανεις root το κινητο σου.Θα γινει σε ολα τα κινητα.

Θανασης

Α μαλιστα ευχαριστώ,τωρα το κινητο αυτο το χει μονο στο public απο τι εχω δει στο site,ελπιζω να το χουν κ κει κ να κανει 200 ευρω οπως λεει στο site….

Θανασης

Στην αρχη που λεει samsung kies απο υπολογιστη δηλαδη το κανω install στο pc?(γιατι αν ναι το συνδεω αλλα δεν βγαζει κατι οπως στο x8 που λεγε pc companion).

Παντως κατι που μου λεγε ενημερωση δεν βρηκε καμια,κ εγω απο public το πηρα σημερα αλλα δε βρηκα θηκη ;(

Θανασης

Καλησπερα,
παιδια κανω εγκατασταση το kies air στο pc κ λεει οτι δεν μπορει να ολοκληρωθει γιατι υπαρχει μια αλλη εγκατασταση ενεργη,τι ειναι αυτο?:S….
Οποιος ξερει ας πει για να δοκιμασω κ εγω αν γινεται update

Giorgos

Τα windows 7 δεν κανουν δυο προγραμματα εγκατασταση ταυτοχρονα. Πρεπει να τελειωσει το ενα και μετα να κανεις το αλλο. Προφανως κατι γινοταν εγκατασταση την ωρα που δοκιμασες να κανεις το KIES. Ισως κανενα update απο αυτα τα κρυφα εκει κατω στο ρολοι. Δοκιμασε παλι και κανονικα πρεπει να γινει…

Εγω που εχω το KIES μπορω να σου πω οτι ακομα δεν βλεπουμε αναβαθμιση. Και περιμενουμε, και περιμενουμε… και …

ΘΩΜΑΣ

καλησπερα παιδια εχουμε κανενα νεο με την αναβαθμιση του κινητου??????η τζαμπα το πηρα :/

ΘΑΝΟΣ

Καλησπερα σε ολους, το πηρα πριν λιγο καιρο και εγω το galaxy s advance βλεπωντας τις δυνατοτητες του σε σχεση με την τιμη του,αν και το εχω φορτωσει κανονικοτατα ειναι αψογο στην λειτουργια του,και θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου να μαθω τι γινεται με την αναβαθμιση σε 4.1 . καποιος να δωσει τα φωτα του? μπορω απο καποιο site να παρακολουθησω τι γινεται σχετικα με την αναβαθμιση? ευχαριστω εκ των προτερων…..

Gr1fos

Απο εχθές παιδιά εχει βγεί για το S Advance!!!
Τη πήρα μέσω KIES…

Giorgos

+1 στον Θανο. Το κινητο δεν νιωθει απο τιποτα και νομιζω ειναι best buy με αυτη την τιμη και αυτα τα χαρακτηριστικα.
Σε αντιθεση με τον φιλο παραπανω, εγω δεν εχω καποια αναβαθμιση απο το ΚΙΕS. Δε ξερω τι γινεται.
Επισης περιμενω εδω και καιρο απαντηση απο την Samsung Hellas αλλα μαλλον περιμενω αδικα.
Θωμα τετοιο κινητο, σε τετοια τιμη και με την αναβαθμιση αργα ή γρηγορα τζαμπα δεν το πηρες σιγουρα!

Gr1fos

Η αναβάθμιση εγινε σε συνδεση με καλωδιο στο kies!
Καποια αναφορα που ειχε γινει ειναι + να εχεις rootαρη το κινητο αλλα δν νομιζω να μετραει αυτο!
Παντως για μενα ηρθε κανονικα με το kies! 4.1.2 I9070XXLQE

Giorgos

Και εγω για συνδεση στο ΚΙΕS μιλαω με USB. Αλλα… τιποτα. Χωρις root,αγορασμενο απο public (βαριεμαι να δω σειριακο αριθμο τωρα :P) και δεν εχει ερθει ακομα. Απο οσο ξερουμε δεν ερχεται σε ολες τις συσκευες ταυτοχρονα.
Εκ πρωτης οψεος; Δωσε μας κανενα χαρακτηριστικο γιατι θα σκασουμε τοσο καιρο που περιμενουμε! Το βασικοτερο, “κυλαει” χαλαρα και ομαλα οπως με το gingerbread το κινητο;

Gr1fos

Ερχεται η ram στα 625 οχι 756 οπως σε αλλες πχ ρωσια που ειχα περασει πριν καιρο!
Πολυ σταθερη η λειτουργια του με ολα τα καλα του jb! Ποσοστο μπαταριας κ καλη εξοικονομηση μπαταρια!!! Μικρη αλλαγη αλλα ειναι ενα+!!!
Περισσοτερες εφαρμογες… Μεχρι στιγμης αψογη!!!
Κ γω απο public το εχω!!! Δοκιμαστε να κανετε root το κινητο!!! Μπορει να γινει η αναβαθμιση!!!
Κ σαν root εχει πολλα συν!!!
Δν ξερω τι αλλα να δωσω αλλα για μενα αυτη την εκδοση θα επρεπε να τρεχει το advance!!! Του ταιριαζει!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Πως κάνουμε root το κινητό?

Gr1fos

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1985199
Η googlαρα απλα για how to root galaxy s advance!!!

antonis

γιατί θέλετε να κάνετε root?αν το κάνετε για την αναβάθμιση δεν έχει καμία απολύτως σχέση.αν δεν μπορείτε να περιμένετε περάστε μια official 4.1.2 μιας άλλης χώρας που κυκλοφόρησε

Gr1fos

Σαν root εχεις περισσοτερα +!!! Εγω εχω περασει 4.1.2 μεσω kies απο χθες!!! Σαν root παιζει να γινετε η αναβαθμιση!!! Οπως ειχα δει πριν καιρο για αλλ

Periklis

Καλημέρα! Παίδες, μόλις έκανα την αναβάθμιση ακολουθώντας τα βήματα από εδώ: https://techotv.com/flash-samsung-galaxy-s-advance-with-official-jelly-bean-firmware/ και είναι όλα κομπλέ!! Αυτό που μου μένει είναι να κάνω το root τώρα, αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται. Ξέρει κανείς να μου πει τι θα μου προσφέρει αν το κάνω? Ευχαριστώ!

Giorgos

Νομιζω δεν υπαρχει λογικη να παρουν πρωτα αναβαθμιση τα root! Ισα ισα αν υπηρχε τροπος η Samsung να το γνωριζει, με τη λογικη θα εδινε πρωτα στους “τιμιους” χρηστες που κρατανε το κινητο εργοστασιακο! Διαβασα σε πολλες μεριες οτι δεν εχει σχεση το root με την αναβαθμιση.

Επισης, ναι μεν το root δινει καποια +, αλλα μη ξεχναμε και τα αρνητικα και το ενδεχομενο κατι να παει στραβα.

Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι δεν ερχεται το update μαζι για ολα τα sn συσκευων, κατι που ξερω καλα απο παλαιοτερη μου συσκευη. Επομενως η αρχη εγινε και ειναι θεμα ημερων να φτασει σε ολους, root και μη!

Gr1fos

Φιλε μου το να εισαι root δν ειναι παρανομο!!!

ΘΑΝΟΣ

Καλησπερα και παλι. Περικλη εσυ που το εκανες update με official version jelly bean 4.1.2 ειναι στα ελληνικα? γιατι αποσο βλεπω δεν υπαρχει η εκδοση για μας ακομα επισημα…

Gr1fos

Απο οποια χωρα κ να βαλεις εχει ολες τις γλωσσες!!!
Αλλα περιμενε φιλε μου ειναι θεμα ωρων ή ημερων να την παρεις απο kies την ελληνικη!!!
Οπως ειπα κ πιο πανω εγω τη εχω περασει εδω κ δυο μερες μεσω kies!!!

ΘΑΝΟΣ

οκ θα περιμενω μερικες μερες και βλεπουμε. καποιος ειπε για αποδεσμευση 100mb ram ισχυει?γιατι συνολικη ram η δικη μου συσκευη λεει 535 mb και οχι 768 που λεει ο κατασκευαστης…χρειαζεται να κανω κατι? η να σβησω-εγκαταστησω τιποτα?

Gr1fos

768 ειχα οταν περασα τις ρωσιας!!! Την εκδοση που πηρα πριν 2 μερες μεσω kies εχω 625…!

Αγγελος

Καλημέρα κ χρόνια πολλά!

Από προχτές που έβαλα την αναβάθμιση έχω πρόβλημα με το GPS. Εψαξα στο δίκτυο, έβαλα τελικά μια εφαρμογή, το GPS Status, με το οποίο μέσω δικτύου παίρνω βοήθεια για το GPS. Tο GPS μετα λειτουργεί, αλλά σε μερικές ώρες ξαναχάνει τις ρυθμίσεις…

Έχει κανείς καμία ιδέα?

Ευχαριστώ

Φώτης

Παιδιά-advance αγορασμένο από Public και καμία αναβάθμιση μέσω Kies..αναμένουμεε

ilias kontos

παιδια καλημερα χρονια πολλα..ειχα εγκαταστησει την εκδοση jelly bean 4.1 αλλα υπηρχε προβλημα με το youtube..δεν επαιζε τα video και οταν μερικες φορες επαιζαν κολλουσαν υπερβολικα…υπαρχει κατι που να το διορθωνει αυτο?καλημερες σε ολους

ηλιας

καλημερα και χρονια πολλα…υπαρχει ενα προβλημα με το jelly bean…οταν παιζει videos στο youtube…ξερει κανενας για ποιο λογο?ευχαριστω…

christos

παιδια μπηκα σημερα στο kies και δεν μου βγαζει τπτ οταν δε παταω firmwire upgrade απο τα tools μου λεει οτι δεν υποστιριζει αναβαθμιση. Ωστοσο σε οποια λιστα βλεπω το s advnace ειναι μεσα στισ αναβαθμιζομενεσ συσκευες. Το δικο μου ειναι αγορασμενο απο public και εχω cosmote. αν μπορειτε βοηθηστε παρακαλω. ευχαριστω πολυ

Περικλής

Βρες την αναβάθμιση ακολουθώντας τα βήματα από εδώ: https://techotv.com/flash-samsung-galaxy-s-advance-with-official-jelly-bean-firmware/ και θα είναι όλα κομπλέ!! Αφού το εγκαταστήσεις στις ρυθμίσεις θα βρεις όλες τις γλώσσες, μαζί και τα ελληνικά.

Θανασης

Καλησπερα κ παλι,
κ μενα δεν εχει τιποτα το kies air.Το συνδεσα μεσω usb αλλα τιποτα λεει current version και latest version κ ειναι ιδια…Πρεπει αν κανω κατι εγω?Ή θα βγει μονο του?

Ευχαριστώ

Θανασης

Μου ρθε κατι για samsung push update,αυτο ειναι?
Γιατι πατησα οχι….. Μαλακια εκανα?

christos

Περικλή ευχαριστώ για το λινκ όμως δεν θα ήταν καλύτερο να περιμένω. εχω την συσκευή 4 μέρεσ και αν πάει κάτι στραβά με αυτόν τον τρόπο τότε νομίζω οτι η εγγύηση δεν με καλύπτει και η καλύτερη συσκευή μου μετά είναι ενα samsyng του 2006……. Einai 100% σίγουρο οτι αν το κανω ετσι δεν πρόκειτε να μου παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα? ευχαριστώ πολυ και παλι σορυ για τισ πολλέσ ερωτήσεις αλλα στον κοσμο των smartphones είμαι λίγο noob σε τε΄τοια θέματα xD

Gr1fos

Ρε παιδια δοκιμαστε να κανετε το τηλ σας με root κ συνδεστε το στο kies!!! Εγω την πηρα την εκδοση σαν root απο kies!!!

Περικλής

Αν κάνεις root τότε χάνεις την εγγύηση. Αλλά και αν κάνεις unroot είναι πάλι σε ισχύ.
Όσο για το link που έδωσα Χρήστο, είναι επίσημη η αναβάθμιση, οπότε δεν έχεις πρόβλημα με την εγγύηση. Απλά γίνεται μέσω της ρωσικής αναβάθμισης, γι’αυτό προσοχή σε όλα τα βήματα που περιγράφονται.

ΑΛΕΚΟΣ

Εγώ χθες το βράδυ το συνδεσα στο kies και μου έβγαλε ότι υπάρχει η αναβάθμιση.Δεν είμαι root και το κινητό είναι από προμηθευτή από γερμανία.Ξεκινώ να κάνω την αναβάθμιση,φτάνει στο 100% ενημέρωσης του υλικολογισμικου και αφού μένει περίπου για 5 λεπτά έτσι μετά δείχνει ότι το kies δεν ανταποκρίνεται.Το απεγκαθιστω και το ξανακάνω εγκατάσταση,κάνω επανεκκίνηση και αυτό τα ίδια.Τελικά έμεινα με την όρεξη.

ΘΑΝΟΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΙΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ OFFICIAL 4.1.2 JELLY BEAN ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ. ΠΕΤΥΧΕ ΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΚΙΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΡΑΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΙΕΣ ΤΩΡΑ ΗΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ?

Mr.Alexandros

ΘΑΝΟΣ να σε ρωτήσω κάτι πως έκανες την ρώσικη αναβάθμιση σε παρακαλώ πες γιατί το έχω βαρεθεί αυτό το GINGERBREAD!

christos

ρε παιδια εγω το συνδεσα τωρα με kies αλλΑ δεν βγαζει τπτ!1 τ γινεται? ειναι αγορασμενο απο παμπλικ μοντελο gt-i9070 σε ολα τα σαιτσ που ειδα λεει οτι θα την παρει την αναβαθμιση

Giorgos

@christos μη μασας! και εγω απο public ειμαι και θα ερθει και σε εμας αργα η γρηγορα! θα την παρει την αναβαθμιση αλλα δεν ερχεται σε ολες τις συσκευες την ιδια ακριβως ωρα. θεμα ημερων ειναι…

Θανασης

Κ εμενα απο public ειναι αλλα τιποτα ακομα….το αγορασα πριν 1 μηνα περιπου…

ΘΑΝΟΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ”Η ΡΩΣΣΙΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ”ODIN”. Η ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ Η OFFICIAL ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ FIRMWARE ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ODIN.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 4.1.2 ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ.ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕΡΒΕΡ.ΤΕΛΩΝΣΠΑΝΤΩΝ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΡΟΛΟΙ….ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΦΟΥΛ ΤΗΝ ΡΑΜ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΑ 625 ΣΥΝΟΛΙΚΑ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΗ ΤΗΝ ΡΑΜ ΜΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΑΔΙΟ? ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ….ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΠΟΙΟΣ?? Υ.Γ. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΑΜΠΛΙΚ ΤΟ ΠΗΡΑ….

Karafoul

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο με τον Θάνο.Το σύστημα κυλάει μια χαρά πάντως και ήταν πανεύκολο να περαστεί.

Θανασης

Αν κανω root με τον οδηγο της ρωσσιας τα στοιχεια θα διαγραφουν ολα απο το κινητο?
Να πατησω στο κινητο εκει που λεει backup?
ΔΙαγραφονται και τα παιχνιδια αμα το κανω root κ αμα αναβαθμιστει κανονικα με kies?
Παρακαλω απαντηστε 😀
Ευχαριστώ

karafoul

Εγω για καλο και για κακο ειχα κανει ενα backup τις επαφες μεσω kies και τις εφαρμογες μεσω μιας εφαρμογης του google play και δεν εχω προβλημα.

Θανάσης

Μπορείς να μου Με ποια εφαρμογη εκανες τις εφαρμογές?Το save στα games μένει με backup ?

Karafoul

Αpp Backup & Restore αλλά δεν μου έμειναν τα saves(εκτός αν έκανα εγώ κάτι λάθος).

ed

Απαράδεκτη η Samsung που χρησιμοποιεί τακτική ασύχρονης αναβάθμισης. Ας ρίξει κάνα φράγκο στους servers για να μπορεί να ανταπεξέλθει. Πάντως, άποψή μου, επειδή με οποιοδήποτε τρόπο κι αν πειράξεις το firmware (στα κινητά ακόμα και το λειτουργικό θεωρήται firmware, γιατί λειτουργεί όπως τα bios σε ένα υπολογιστή), ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. Ισχύει ότι το android έγινε δημοφιλές λόγω της ευχέριας που δίνει στους χρήστες να το παραμετροποιήσουν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούν να το κάνουν νόμιμα. Στους υπολογιστές όταν πειράζεις το λειτουργικό, δεν πειράζεις τα bios, απλά κάνεις χρήση του σκληρού. Αν πειράξεις τα bios με ή χωρίς επίσημο update, πάλι χάνεις την εγγύηση (Το γράφει ξεκάθαρα και στα sites για root “At your own risk”). Προτείνω να περιμένετε την αναβάθμιση να έρθει Ελλάδα. Διαφορετικά πριν ξεκινήσετε, προετοιμαστήτε ψυχολογικά σαν να σας έπεσε το κινητό και χάλασε για να μη βρεθείτε προ απροόπτου.

ΘΑΝΟΣ

ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΚΟΜΑ,ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΡΜ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ OFFICIAL ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CUSTOM…ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ(ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΘ ΠΕΡΑΣΤΗΚΕ)ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ….Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ….ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ANDROID 5…….

ed

Φιλε Θανο, μπορει να κανω λαθος, αλλα μπορεις να αναφερεις αν στην υπογραφη λογισμικου στο kies γραφει EUR? Αυτη ειναι η υπογραφη των ελληνικων συσκευων.

thanoss

παιδια οντως γινετε ενημερωση μεσω kies σημερα εγινε και εμενα!!!!!τσαπα οσοι εκανα flash

ΘΑΝΟΣ

ΝΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΗΣ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΜΠΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ….ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΡΟΟΤΑΡΑ ΣΤΗΝ 4.1.2 ΕΚΔΟΣΗ. ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 768 ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΒΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩΣΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΑΜ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ… 🙂

ΘΑΝΟΣ

ΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΙΕΣ….ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΜΠΛΙΚ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΦΦΙΣΙΑΛ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ….ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΡΟΟΤ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ 4.1.2 ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..ΜΟΝΟ Η ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ 768 ΡΑΜ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΚΣΩ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΡΑΜ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ….ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΙΛΟΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ XXLD4 K TETOIA….ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ…ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ 4.2.2 ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ 5 ΕΚΔΟΣΗ……

ΘΑΝΑΣΗΣ

Με kies αμα κάνω αναβάθμιση θέλει πάλι backup? αν ναι μπορείτε να μου πειτε πως γινετΑΙ? Ευχαριστώ

Θανασης

Παιδια εκει που λεει Firmware information Κοιταω στο kies? ¨η παταμε κατι αλλο για να δουμε αν υπαρχει ενημερωση?

Giorgos

Θανο θα παρουμε και 4.2.2; Και 5; Δεν νομιζω!

Θαναση νομιζω δεν κανεις τιποτα και αν υπαρχει αυτο θα σου βγαλει την ειδοποιηση οταν συνδεσεις το κινητο. Αν κανω λαθος να με διορθωσετε και εμενα γιατι ΔΕΝ το ξερω σιγουρα!

Θανασης

Α οκ ευχαριστώ.Με το upgrade να την βγαλω την micro sd?Υπαρχει κινδυνος να χαθουν στοιχεια απο την καρτα μνημης?Ή απλα κανω back up εφαρμογες στο κινητο και τα υπολοιπα?
ΕΚανα back up απο Kies πριν λιγο

ed

Να παραθέσω τις τελευταιές ενημερώσεις σε jelly bean. Οι Σουηδία, Ισπανία, Ιρλανδία και Σλοβακία πήραν το update πριν λίγες ώρες (https://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9070). Εκτιμώ (αισιόδοξα) ότι και στην Ελλάδα αναμένεται εντός 1-2 βδομάδων. Θα το πάρουμε μαζί με Βουλγαρια και Τουρκία γιατί έχουμε την ίδια baseband version.

Αγγελος

Θάνο, μας λες σε παρακαλώ ποια είναι η εφαρμογή που εγκατέστησες για να φτιάξεις εικονική ram???
Ευχαριστώ.

Giorgos

Θαναση ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν αγγιζει την sd το update, οπως καθε update. Νομιζω γραφει κιολας κατι οπως “Κρατηστε αντιγραφα τον δεδομενων του κινητου οπως επαφες κτλ. Τα δεδομενα της καρτας μνημης δεν θα επηρεαστουν”. Και παλι ομως δεν ειμαι σιγουρος! Παντως σε android απο 2.3 σε 4 δεν σβηνει κατι οπως και σε android tablet. Αρα νομιζω οκ εισαι.

ed

Πριν μερικές ώρες βγήκε το jelly bean για Σουηδία, Ιρλανδια, Σλοβακια και Ισπανία. Πιστεύω εντός 1-2 βδομάδων θα έρθει και Ελλάδα. (https://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9070)

ed

Παίδες, θέλω αν κάποιος έχει το S advance με την 4.1 official, εγκατάσταση μέσω odin, να μου πει αν το binary είναι samsung official ή not official. To έψαξα και είναι το μοναδικό πράγμα που μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση. Μπορείτε να το δείτε έχοντας ανοιχτή τη συσκευή σε κατάσταση αναμονής και πατώντας power key+volume down key+home key ταυτόχρονα, και μετά το volume up key.

ed

Δεν άντεξα… Έβαλα και ‘γω το 4.1 από Γερμανία. Προς απάντηση στην ερώτησή μου από πάνω, το πιάνει για SAMSUNG OFFICIAL. Έκανα λάθος και είχαν δίκιο οι φίλοι που λέγαν ότι δε χάνεις την εγγύηση. Καλό jelly bean λοιπόν!

george

τελικα ποτε θα ερθει η αναβαθμηση στην ελλαδα.Τον ιουνι

ed

Δυστυχώς, αν πάρουμε το παράδειγμα του SII, μάλλον ποτέ. Για το ace 2 έχει βγει βέβαια…

κωστας

παιδια ισχυει οτι με την εκδοση 4.1 το κινητο κολλαει παρα πολυ?

karafoul

Εγω παντως μετα απο 2-3 εβδομαδες με το jelly bean(και αφου ξαναγυρισα στο 2.3) συνιστω να μην γινει η αναβαθμι(ση.Κοβει αρκετα τις επιδοσεις του κινητου.(μιλαω παντα για την αναβαθμιση που δινεται μεσω του λινκ στα παραπανω σχολια)

Αντώνης

Εγώ έκανα αναβάθμιση μέσω odin. Όλα οκ και όταν σύνδεσα με το pc και kies, συνέχισε με επιπλέον αναβάθμιση. To κινητό έχει περισσότερες δυνατότητες, έχει γίνει λίγο πιο γρήγορο ως προς το internet, λίγο καλύτερη η οθόνη ως προς την αφή(δεν είναι τόσο ευαίσθητη όσο πριν). Έχει χάσει όμως κάποια μνήμη(είναι στα 625 από 768). Μήπως γνωρίζει κάτι κάποιος γι αυτό?

karafoul

@Αντώνης έτσι κι αλλιώς στη 2.3 δεν δίνει 768 αλλά 555mb ram.

Giorgos

Ωπα! Εγω πιστευω οτι οπως ειναι με το 2.3 η οθονη ειναι ΑΡΙΣΤΗ! Μου φαινεται οτι ετσι ακριβως πρεπει να ειναι το scroll. Θα ειναι πιο αργη με το jelly bean δηλαδη;

@Αντώνης, ο karafoul εχει δικιο. Και εγω με 2.3 βλεπω 555mb ram.

Μαρεσει τοσο το νεο μενου στο jelly bean, κριμα ειναι να μην το βαλω λογω κολληματων :/

Karafoul

Συμφωνώ με τον ”Giorgos”.Το scrollάρισμα στο 2.3 είναι πολύ καλό.Εμένα πάντως μόλις μου ήρθε και η επίσημη αναβάθμιση αλλά λόγω μπαταρίας δεν μπορώ να την κάνω.Αύριο πάντως θα έχω πλήρη άποψη και για τα 3(επίσημο 4.1,ανεπίσημο 4.1 και 2.3)

Giorgos

Εμεις που ακομα δεν εχουμε δει καμια σειρα του 4 περιμενουμε με αγωνια ενα καλο και αντικειμενικο review!

Θανασης

Καλημερα παιδια,
στο backup που κανω apps χρειαζεται να κανω κ Kies,google play κλπ που εχει απο μονο του?Ή μονο αυτα που κατεβασα εγω?
Ευχαριστώ

Karafoul

@Θανασης εγώ μόνο αυτές που κατέβασα έκανα.Τις υπόλοιπες τις έχει περασμένες σε κάθε έκδοση έτσι κι αλλιώς(αν κάνω λάθος διορθώστε με).

Karafoul

Εγώ παιδιά που έχω απο χθές την επίσημη αναβάθμιση(4.1) δεν έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα ή κάποια δυσλειτουργία απλά έχω μια απορία:γιατί μου ήρθε έκδοση χωρίς ελληνικά;Μήπως φταίει το ότι είχα περάσει την 4.1 με odin;Αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει.Πάντως εγώ θα κρατήσω την 4.1,δεν μου έβγαλε κόλλημα.

Georgedk

Πήρα και εγώ το jelly bean μέσω kies pc αλλα τη samsung που ρώτησα μου είπαν οτι το κινητό μου είναι εισαγωγής απο ολλανδία και οτι το jelly bean δεν έχει έρθει στην ελλάδα ακόμη. αν έχει έρθει σορρυ για το λάθος μου 🙂

Georgedk

Τελικά η LQE είναι η παγκόσμια έκδοση συγνώμη για το λάθος .

ΘΑΝΟΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ… ΤΟ ΦΙΡΜ ΤΟ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ(ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ)ΚΑΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΡΟΛΟΙ…..ΟΥΤΕ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΡΩΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΣΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ…ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΑ KILL TASK MANAGER Η ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ(ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ).ΤΟ ΠΡΟΦΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΑΝ RAM EXPANDER Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ..ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΟΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ Η ΟΧΙ…. Η 4.2.2 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΗΔΗ ΑΛΛΑ ΣΑΝ CUSTOM ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΑΝ OFFICIAL….ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ 4.2.2 ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ Η ΠΕΝΤΑΡΑ ΕΚΔΟΣΗ ANDROID.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΣΕ ΑΠΤΙΣ 2.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΕΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 4.1.2 ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΤ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ…..ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…

dimitris

θανος ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ROOT?ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΣΤΟ KIES ΔΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΟΥ..

Giorgos

@dimitris μερικα κινητα ειναι εισαγωγης απο αλλες χωρες στις οποιες εχει παει η ενημερωση αρα και αυτα τα κινητα την παιρνουν. ειναι θεμα προελευσης συσκευης και με λιγο ψαξιμο απο το serial number της συσκευης σου μπορεις να δεις απο ποια χωρα ειναι. για να μην σου ηρθε ακομα, οπως και σε εμενα, λογικα ειναι Ελλαδας.

Dimitris

Παιδιά καλημέρα!!Χτες πέρασα την 4.1.2 μέσω Odin.Πραγματικά η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη.Σας το συνιστώ να το κάνετε σε όσους δεν την έχετε περάσει.Τα βήματα θα τα βρείτε εδώ https://techotv.com/flash-samsung-galaxy-s-advance-with-official-jelly-bean-firmware/.Μάλιστα μόλις άνοιξε η συσκευή μετά το update έκανε εγκατάσταση και το ελληνικό update όταν πήγα στην ενημέρωση λογισμικού!!Δεν χρειάστηκε να το συνδέσω με το Kies για να την πάρει.Όσον αφορά το interface με την 4.1.2 μόνο εντυπωσιασμένος έμεινα!όλα ανταποκρίνονται αρκετά γρήγορα + ότι έχει 625mb ram(από 555mb που είχε με 2.3.6) και επίσης ζουμ στην κάμερα!!Σας το συνιστώ να την κάνετε την αναβάθμιση χωρίς κανέναν φόβο!!

makis

στα ελληνικα δεν το αναβαθμιζει αλλα αν βαλετε το 2.3.6 το αγγλικο μετα το κανει jellybean σε αγγλικα ομως…

χριστος

Γειά σας
είμαι κάτοχός του s advance,τελικά θα αναβαθμιστεί σε jellybean η όχι γιατί κάθε μέρα το συνδεω με το Samsung kies και δεν μου λέει για καμία αναβάθμιση.

Giorgos

Εδω και καιρο ξεκινησε η αναβαθμιση του. Ειναι θεμα χρονου να φτασει σε ολους. Ενας απο αυτους που περιμενουν ειμαι και εγω…

Nikos

Ο τρόπος που προτείνει ο Dimitris είναι όντως απροβλημάτιστος και είναι και η official έκδοση.

Κώστας

Φίλε Δημήτρη… αν κάνω την αναβάθμιση μέσω Odin σε 4.1.2 η συσκευή θα έχει ελληνικα?

Dimitris

Παιδιά καλησπέρα και πάλι!Σας το συνιστώ να κάνετε άφοβα την αναβάθμιση μιας και είναι η επίσημη!!H διαδικασία όπως σας περιέγραψα και παραπάνω είναι πανεύκολη απλά ακολουθείστε τις οδηγίες στον σύνδεσμο που έκανα επισύναψη .Περνάει πρώτα την ευρωπαική αναβάθμιση και μόλις γίνει αυτό πηγαίνετε στις πληροφορίες του τηλεφώνου και επιλέγετε αναβάθμιση λογισμικού και σας εμφανίζει ένα παραθυράκι όπου λέει υπάρχει πακέτο αναβάθμισης αν θυμάμαι καλά είναι περίπου 19mb.Αυτή είναι και η επίσημη ΕΛΛΗΝΙΚΗ αναβάθμιση!!Η δημιουργία της αν θυμάμαι καλά είναι Ιανουάριος 2013 θα το δείτε και αυτό στις πληροφορίες του τηλεφώνου και πάλι.Επίσης δεν χάνονται τα αρχεία σας!Σε μένα τουλάχιστον αμέσως μετά την αναβάθμιση όλα ήταν όπως και πριν!!Βέβαια καλό είναι να κάνουμε ένα backup καλού-κακού.Περιμένω νέα και εντυπώσεις από όλους σας!!Εγώ πάντως είμαι υπερευχαριστημένος!! Α Κώστα όχι μόνο ελληνικά θα έχει αλλά και το Swype στην πληκτρολόγηση θα είναι ελληνικό με μεγαλύτερη γκάμα λέξεων!

βλαδιμηρος

εγω που το εκανα με το odin ολα οκ ειταν πανεφκολο. αλα μαλον θα κσανα παω στο 2.3.6 γιατι κολαει τρελα κ μου εχει σπασει τα νεβρα μου. sorry για τν ορθογραφια. : )

Κώστας

Δημήτρη το έκανα αλλά έχω ένα πρόβλημα… δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα SIM… Vodafone έχω και με το που πέρασα την 4.1.2 δεν μου αναγνωρίζει το δίκτυο 🙁

Dimitris

Μμμ περιεργο μου φαινεται..εγω προσωπικα εχω κοσμοτε αλλα δεν ειχα καποιο προβλημα δοκιμασε να κανεις μια επανεκκίνησή το κινητο αφου βγαλεις και ξαναβαλεις την καρτα σιμ

Κώστας

το έκανα αρκετές φορές μάλιστα φίλε μου…. τηλέφωνο μπορώ να πάρω και έχω καλό σήμα αλλά όταν ανοίγω την λειτουργία δικτύου δεδομένων δεν έχω τίποτα

Dimitris

Κωστα καταλαβα τι λες και εγω το ειχα αυτο το πρόβλημά μην αγχωνεσαι.λοιπον θα στειλεις μηνυμα στον παροχο σου η θα παρεις τηλεφωνο δεν ξερω σε ποιον αριθμο γιατι εγω χρησιμοποιω κοσμοτε να σου στειλουν ρυθμισεις για το ιντερνετ και για τα μμς μολις λαβεις τις ρυθμισεις και τις εγκαταστήσεις κανεις επανεκκίνησή το τηλεφωνο και εισαι αρχοντας θα δουλευει κανονικα.βλαδιμηρε οσον αφορα τα κολλήματα που λες εχω κατεβασει απο το play store εφαρμογη για την ραμ του κινητου και το κινητο παει πολυ καλα συγκεκριμενα το memory booster.κωστα θα περιμενω νεα σου να μου πεις αν όλα ειναι ενταξει

Κώστας

Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη… θα κάνω αυτό που είπες μπας και γίνει τίποτα 🙂

Giorgos

Μισο λεπτο λιγο ρε παιδια να τα δουμε ολοκληρωμενα. Αλλοι λενε ότι δεν εχει κανενα κολλημα και ολα ειναι μια χαρα και τωρα εσεις λετε οτι κολλαει και θελει το memory booster! δηλαδή αν εγώ δεν θελω να βαλω memory booster,θα μου κολλάει; Να μην την κάνω την αναβάθμιση;;

Dimitris

Λοιπον για να ξεκαθαριζουμε ορισμενα πραγματα η 4.1.2 σε σχεση με την 2.3.6 που φορουσε το κινητο εχει πιο πολλές δυνατοτητες επισης οσον αφορα την εμφανιση το κινητο γινεται πολυ πολυ πιο ωραιο αλλα σαν εκδοση ειναι πιο βαρια απο την 2.3.6 με αποτελεσμα να υστερει καποιες φορες σε εφαρμογες η στις φωτογραφίες.εγω προσωπικα σε οτι κινητο ανδροιδ ειχα παντα εβαζα ενα προγραμματακι για την ραμ και εκανε πολυ καλη δουλεια απο κει και περα είναι στο χερι του καθενος αν θελει η δεν θελει να περασει την αναβαθμιση.εγω πάντως ειμαι ευχαριστημενος και με το παραπανω αλλωστε και με την 2.3.6 μου εκανε καποια κολλήματα το κινητο.αυτα απο μενα 🙂

Κώστας

Φίλε Δημήτρη όλα έτοιμα… κανέναν πρόβλημα… το κινητό πάει σφαίρα και έχεις πραγματικά τις διπλάσιες λειτουργίες από την 2.3.6… Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες… να είσαι καλά 🙂

Dimitris

Τιποτα Κωστα 🙂 παιδια οτι βοηθεια χρειαστειτε σχετικα με το τηλεφωνο και την αναβαθμιση ειμαι εδω να σας την δωσω ευχαριστως.

Κώστας

Το μόνο μειονέκτημα την 4.1.2 στο advance, κατά τη γνώμη μου, ειναι το πληκτρολόγιο… το κάνει λίηο πιο μικρό

γιώργος

εκανα update και δεν μου βρισκει την σιμ μου…δοκιμασα και με αλλη σιμ αλλα δεν την βρισκει ουτε αυτή??εχει να κανει με το οτι δεν το εκανα factory unlocked??τωρα τι να κανω???ειδα επισης στα σχολια το παρομοιο προβλημα του κώστα αλλα εμενα δεν μου βγαζει καν σημα και δεν παιρνει ουτε τηλεφωνο..καμια λυση??

Karafoul

Κι εγώ είχα το πρόβλημα με το 3G,το έκανα factory reset και δούλεψε κανονικά.Τηλέφωνο και μηνύματα πάντως δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Κώστας

καλησπέρα Γιώργο… δοκιμασε να κλείσεις την
λειτουργία δικτύου δεδομένων. .. εκει μπορεί να εχεις σημα… τελοσπαντων… η λύση είναι να πάρεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας σου…. ή θα σου ρυθμίσουν αυτοί το πρόβλημα ή πολύ απλα θα χρειαστείς μια νέα κάρτα SIM (5 € εχει) γιατί η δικια σου μπορεί να είναι παλιά και να μην την αναγνωρίζει η 4.1.2…. παντως εγω δεν έκανα κανένα factory reset , δρν εχω χάσει απολύτως τίποτα και η συσκευή πηγαίνει σφαίρα

γιώργος

Καλησπερα κωστα η λειτουργεια δικτυου δεδομενων που λες ειναι απο μονο του απενεργοποιημενο αφου δεν μου δεχεται καθολου την σιμ..αρα η μονη λυση ειναι να το παω στην κοσμοτε να το δουνε..

panagiotis

παιδια εχω το advance το προβλημα ειναι οτι σβηνει οταν μειλαω και περισσοτερο οταν ειμαι μεσα στο σπιτι

Fotis333

Το έκανα και εγώ με την τρόπο που είπε ο Δημήτρης πιο πάνω και όλα δούλεψαν άψογα!

Ευχαριστώ φίλε! 🙂

Θανασης

Παιδια τι πρεπει να μου γραφει στο kies στο pc για αναβαθμιση?Μoυ λεει ακομα this is the latest firmware…Τι πρεπει να γραφει αν βγει νεα ενημερωση?Θα εμφανιστει μονο του ή πρεπει να πατησω εγω κατι για να ελεγξω?

Ευχαριστώ

Θανασης

Σε λιγες μερες θα φυγω διακοπες για 2 εβδομαδες,αν η αναβαθμιση βγει καποια μερ απου θα λειπω θα ειναι περιορισμενος ο χρονος που θα ναι διαθεσιμη?Ή θα μπορω οταν γυρισω να την κανω?Θα εξαφανιστει μετα απο μερες αν δεν την κανω αν λειπω στο χωριο?

Karafoul

@Θανασης Με το που συνδέεις το κινητό στο PC και ανοίξεις το Kies θα σου εμφανιστεί αυτόματα και δεν νομίζω να χαθεί αν αργήσεις να το αναβαθμίσεις.

Θανασης

Α οκ φιλε ευχαριστώ 😉

nikos

μας εχει ξενερωσει η samsung φετος…. πολυ καθυστερει….

Gr1fos

Η Samsung έχει πολλα κ καλά τηλ… Αλλα απο os δν τα παει καλα με το android! Και ειναι ενας λογος παρα πανω να ασχολειτε πιο πολυ με το να περασει τα ubuntu phone στις αρχες του 2014!!! Μαλλον ειναι κ ενας λογος που τα νεα devices δν θα εχουνε κ πολλα up μεχρι το τελος του χρονου!

Χρηστος

Μα ποτε επιτελους θα φταση η ελληνικη αναβαθμιση?

Giorgos

Προχθες εστειλα μηνυμα στην Samsung Mobile Greece στο facebook για να μαθω και μου ειπαν οτι ακομα δεν υπαρχει η παραμικρη ενημερωση προς αυτους. Ουτε αυτοι ξερουν ποτε θα φτασει οπως λενε…

ioanna mi

επειδη εχω μπερδευτει..η αναθμιση που κανατε ολοι εσεις ειναι η επισημη ελληνικη?επειδη εγω δεν τα παω καλα με τα DIY θα μπορουσα να παω το κινητο στα public για να το αναβαθμισω? α και κατι ακομα..μου εχει “κλειδωσει” το samsung apps επειδη εγραψα λαθος το μαιλ μου και τωρα δεν με αφηνει να το διορθωαω αρα δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες της samsung ουτε να δω αν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση λογισμικου! παρακαλω απαντηστε γιατι αυριο φευγω για διακοπες!!! *ειμαι απο θεσσαλονικη.

karafoul

@ioanna Δεν εχει σχεσει το samsung apps με την αναβαθμιση.Πρεπει να το συνδεσεις με τον υπολογιστη και το samsung kies.Δεν νομιζω να σου κανουν την αναβαθμιση στα public.

ioanna mi

@karafoul οταν αγορασα το κινητο μου ειχαν πει οτι θα ειδοποιηθω αυτοματα οταν υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση αλλα μεχρι τωρα τιποτα.επισης,λογω υπολογιστη δεν μπορω να συνδεθω με το kies(netbook με windows xp,δυσκολευεται πολυ με το συγκεκριμενο προγραμμα).υπαρχει καποια ευκολη εναλλακτικη για αρχαριους?

Χρηστος

Δεν το βλεπω να αναβαθμιζεται.

Νίκος

Μη βιάζεστε να κρίνεται την έκβαση μιας καταστάσης.

Και τώρα που το ξαναέφερε η κουβέντα από ότι είχε πάρει το μάτι μου πριν από καιρό, στο official page στο facebook, η ίδια η Samsung Hellas έχει απαντήσει: “Αναβάθμιση θα γίνει, απλώς δεν γνωρίζουμε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.”

Giorgos

Θα γινει αναβαθμιση ρε παιδια, υπομονη. Ο Νικος δικιο εχει. Και σε προσωπικο μηνυμα αυτο μου απαντησε η Samsung. Η αναβαθμιση θα γινει σιγουρα.

soula

Ξεφτίλα η Samsung. Πολύ καθυστερημένη !

nikos

samsung ζουμε το update σου να δουμε!!!!!!!!

aik

Παιδιά για σας.
Στην jb υπαρχει otg και tv-out;

Ευχαριστώ.

Κώστας

πάντως εγώ παιδιά που είχα αναβαθμίσει το κινητό σε Jelly Bean μέσω Odin δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος… μόνο το UI ήταν υπέροχο αλλά το κινητό κόλαγε αφάνταστα πολύ… χτες το έκανα downgrade στην 2.3.6 και πάει σφαίρα 🙂

Δημήτρης

Κώστα καλησπέρα!Να σε ρωτήσω πως το έκανες downgrade??Αν σου είναι εύκολο μπορείς να περιγράψεις την διαδικασία?Γιατί κάνει τρομερά κολλήματα τώρα τελευταία και σε μένα!.Ευχαριστώ!

menia

Παρακαλώ θα ήθελα κι εγώ πληροφορίες για τον downgrade,εψαξα αλλα βρήκα μονο για εκδοση με 4gb kai 8 gb,ειναι το ίδιο?

Giorgos

@menia λυπαμαι που δεν ξερω να σου πω.

Βλεπω πολλα comments για downgrade! Τοσο χαλια ειναι παιδια; Την περιμενω τοσο καιρο και μου φαινεται δε θα την κανω την αναβαθμιση τελικα…

ed

Για upgrade σε 4.1.2 ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό (τον έχει παραθέσει και άλλος πιο πάνω):
https://techotv.com/flash-samsung-galaxy-s-advance-with-official-jelly-bean-firmware/
Για downgrade ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό:
https://droidviews.com/2013/downgrade-firmware-on-galaxy-s-advance-gt-i9070/
Το κάθε λινκ έχει τα αρχεία που χρειάζονται. Αν κάποιος θέλει να βάλει άλλη έκδοση, κατεβάστε αυτή που θέλετε από ‘δω:
https://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9070
Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη είναι δική σας.

Για να πώ την γνώμη μου για το 4.1.2 στο S advance μετά από 2 μήνες χρήσης: Η νέα έκδοση είναι όντως πιο αργή. Μπορεί να σου αναγνωρίζει περισσότερα ΜΒ στη ram, αλλά τα αποροφά πολύ γρήγορα και εύκολα. Αν θέλετε ταχύτητα, μην διανοηθείτε να βάλετε jelly bean. ΑΛΛΑ, άπαξ και τη δοκιμάσετε, δε θα μπορέσετε να ξαναγυρίσετε στην παλιά λόγω των νέων λειτουργιών που φέρνει. Δε θα σας “γεμίζει” το gingerbread πλέον. Κάτι πολύ σημαντικό επίσης… με έκδοση Jellybean το κινητό δεν έχει κάνει μόνο του ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ. Με το gingerbread έκανε 2 φορές τη βδομάδα (αλλά κολλούσε λιγότερο).

ΧΑΡΗΣ

ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ SAMSUMG. ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΥΜΕ JELLY BEAN. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ…
ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ GOOGLE ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.