Samsung Galaxy S Advance, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Jelly Bean [Ρωσία]

Εχθές μάθαμε ότι το Galaxy S II αναβαθμίζεται όπου να ‘ναι σε Android 4.1 Jelly Bean και σήμερα διαβάζουμε στο Unwiredview ότι κάτοχοι του Galaxy S Advance που έχει πουλήσει αρκετά κομμάτια και στην Ελλάδα και απασχολεί πολλούς από εσάς, αναβαθμίστηκε – τουλάχιστον στην Ρωσία – σε Android 4.1 Jelly Bean.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αναβάθμιση στις υπόλοιπες χώρες δεν αναμένεται να έρθει νωρίτερα από τον Μάρτιο.

, Samsung Galaxy S Advance, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Jelly Bean [Ρωσία]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

από που προκύπτει ότι για τις υπόλοιπες χώρες δεν αναμένεται η αναβάθμιση πριν το Μάρτιο?

dimiG24

Υπάρχει περίπτωση να μην γίνει τελικά η αναβάθμιση;

Giorgos

Δεν την περιμεναν αυτοι(SamMobile) λεει νωριτερα απο το μαρτιο,οχι δεν θα αναβαθμιστει νωριτερα…!
Μολις αναβαθμιστω θα ενημερωσω!!

antonis

Γιώργο αναφέρομαι στην είδηση που ανέβασε ο Κ.Βλαχάκης.

Πρέπει να την διορθώσει γιατί η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει κανονικά από ότι αντιλαμβάνομαι κι εγώ από SamMob.

Giorgos

Ναι και εγω ετσι καταλαβαινω απο τα λιγα αγγλικα που ξερω…
πρεπει να το διορθωσει…

Chris

Yaaay! Τουλάχιστον ξέρουμε ότι θα γίνει η αναβάθμιση!

Μάριος1953

galaxy ace 2 ή αυτό ??
καμιά γνώμη?ευχαριστώ!

maraki :)

εγώ είμαι ανάμεσα στο s3 mini και σε αυτό… και μία εβδομάδα τώρα δεν μπορώ να αποφασίσω!! 🙁

PetrosGR

@Μάριος1953

και εγώ αναμεσα σε αυτα τα 2 ημουν, τελικά πήρα το s advance και κάθε φορά που το πιάνω λέω “πάλι καλά δεν πήρα το ace 2″…. πολύ καλό κινητό

@maraki

Μαράκι αν η διαφορά στην τιμή τους δεν σε ενδιαφέρει πάρε το s3 mini, αλλιώς τσίμπα το s advance. οι διαφορές τους είναι οτι το mini έχει 1gb ram ενω το advance έχει 768mb και ότι το mini τρέχει 4,1,2 ενώ στο advance περιμένουμε την αναβάθμιση η οποία αναμένεται σε 1 μήνα περίπου.

Κατα τ’ άλλα καμία διαφορά, το έχει η αδερφή μου το mini.. δεν είναι τίποτα τρομερό για 60 ευρώ παραπάνω.

Giorgos

Ποια 60 γουρια διαφορα. Πλεον κανει 2 κατοσταρικα απο public μεσω online order. Τρομερο για την τιμη αυτη..

thomas K

Υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την αναβάθμιση?

panagiwta

Καλησπέρα παιδιά…προσπαθώ να καταληξω για το πιο κινητό θα παρω και μιας και δεν ειμαι και γνώστης απο χαρακτηριστικά θα ήθελα την βοήθεια σας….Λοιπόν είμαι αναμεσα στο samsung galaxy s advance,to xperia sole,xperia p….poio proteinete..?kai an exete kai kati allo na mou proteinete..?euxaristw poly….

Giannis

Υπάρχει κανένα νέο σχετικά με την αναβάθμιση σε Jelly Bean ?

Giorgos

Ξερει κανεις ποτε θα αναβαθμιστει επισιμα;

Σάκης

Hθελα να ρωτήσω οταν ερθει στην Ελλαδα η νεα εκδοση jelly bean θα μπορει να γινει μεσω ΟΤΑ (on the air) η μονο μεσω kies ?

ΘΩΜΑΣ

καλησπερα παιδια κανενα νεοτερο εχουμε σχετικα με την αναβαθμιση????ποτε ερχεται και αν θα ερθει????

χρηστος

ας απαντησει ρε παιδια καποιος..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΗΤΑΝ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ;

Nikol

Η αναβάθμιση αυτή ξέρουμε τι θα αλλάξει; για παράδειγμα απ’ ότι γνωρίζω το galaxy s advance τώρα δεν έχει zoom στη κάμερα. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό με την αναβάθμιση;

Elpi

απαντηση της samsung σε ερωτημα μου για το ποτε θα γινει η αναβαθμιση:Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.

Σχετικά με το αίτημά σας:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν υπάρχει προς το παρών τέτοια πληροφορία. Ολες οι διαθέσιμες αναβαθμίσεις παρέχονται μέσω του Samsung ΚΙΕS που μπορείτε να βρείτε δωρεάν στην ιστοσελίδα μας.

τα συμπερασματα δικα σας…..κ δικα μου…….

mitsos895

Αγαπητοί φίλοι του techblog.gr το πολυπόθητο update επιτέλους έφτασε..!!!!!!!!ίσως οχι μέσω FOTA όπως θα περιμένατε οι περισσότεροι αλλά μέσω υπολογιστή!!Εδώ σας παραθέτω το λίνκ με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να εγκαταστήσετε την έκδοση Jellybean 4.1.2!Το κινητό το έχω παραγγείλει και εγώ ο ίδιος και περιμένω μέσα στην εβδομάδα να το έχω.Απλά είπα να μεριμνήσω για το θέμα λίγο νωρίτερα έτσι ώστε όταν παραλάβω την συσκευή να την αναβαθμίσω κατευθείαν.Παρόμοια διαδιακασία έκανα και στο Motorola RAZR XT910 που έχω στην κατοχή μου και η διαδικασία στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία!!!Απλά θέλει λίγο χρόνο και να ασχοληθείτε. Ακολουθήτε τα βήματα όπως σας τα περιγράφει.Να τονίσω ότι πρόκειται για το επίσημο update και ΟΧΙ για custom ROM δλδ δεν χρειάζεται να έχετε root την συσκευή.Άντε και καλές αναβαθμίσεις!! 🙂

mitsos895

We’ve found speed improvement, RAM addition (about 100mb more RAM), Zoom support in Camera, Pop up Play support, Smart Dial feature, Shortcuts on Lockscreen, Nature UX Touchwhiz UI, etc. Ορίστε και τα πλεονεκτήματα του JB όπως όλοι περιμένατε ειδικά για την φωτογραφική μηχανή αλλά κυρίως και για την RAM η οποία φτάνει σχεδόν το 1GB!!!

Giannis

Κατα πόσο ισχύει αυτό που λές ? και αφού είναι official release γιατί δεν έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση στο Site της samsung ή στο Kies ? και που είναι το link που λες ?

mitsos895

https://techotv.com/flash-samsung-galaxy-s-advance-with-official-jelly-bean-firmware/ ορίστε και το λίνκ απλά ξέχασα να το γράψω πριν.To UPDATE ειναι το OFFICIAL.Μπορεί να έρθει στην χώρα μας καθυστερημένα μπορεί και καθόλου.Η Μοτορολα πχ το Jellybean δεν το διέθεσε στην ελλάδα για το ΧΤ910 τουλάχιστον.Αλλά το βρήκα διαθέσιμο από λίνκ που ανέβασε ένα παιδί στην αντίστοιχη ενότητα.Το πέρασα αρκετά εύκολα και είναι φοβερά γρήγορο το τηλέφωνο.

Giannis

Αυτό είναι το παλιό γνωστό ρωσσικο update

Θωμας

εχει και ελληνικα μεσα ομως?????το εκανε κανενας αλλος?κανονικα δν θα ερθει και εδω στην ελλαδα ρε παιδια????

Βασίλης

Εγώ το αναβάθμισα στις 4/6/2013 σε 4.1.2. μέσω kies από υπλογιστή. Ελληνικό menu κανονικά, όντως δίνει 100mb περισσότερη ram και επιτέλους έχει και ζούμ στην κάμερα 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.