Samsung Galaxy S, Αναβάθμιση σε Android 2.2

Πριν λίγο λάβαμε την επίσημη απάντηση της Samusng Hellas σχετικά με ερώτηση του Techblog για την αναβάθμιση του Samsung Galaxy S σε Android 2.2. Όπως μας ενημερώνουν αλλά και γνωρίζουμε από τα σχόλιά σας, “Η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S σε Android 2.2 είναι διαθέσιμη ήδη αρχικά για την έκδοση της Vodafone… η αναβάθμιση θα είναι σύντομα διαθέσιμη για όλες τις υπόλοιπες συσκευές Galaxy S.”

Στο site της Samung αναφέρεται επίσης: “Σύντομα, η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη για Cosmote και Wind.”

Όσοι είστε κάτοχοι Galaxy S, πείτε μας για το δικό σας κινητό.
Από που το αγοράσατε, το έχετε συνδέσει με το KIES, σας έχει έρθει η αναβάθμιση;

Οδηγίες
Προσοχή: Η αναβάθμιση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα στο κινητό σας, όπως επαφές, μηνύματα, εικόνες και εφαρμογές που έχετε αποθηκεύσει.
1. Κατεβάστε την εφαρμογή Samsung Kies
2. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Samsung Kies στον υπολογιστή σας
3. Τρέξτε την εφαρμογή
4. Συνδέστε το Galaxy S στον υπολογιστή σας
5. Αυτόματα θα ενημερωθείτε ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για το κινητό σας
6. Επιλέξτε την ενημέρωση και η διαδικασία θα ξεκινήσει


, Samsung Galaxy S, Αναβάθμιση σε Android 2.2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

258 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Δεν μας είπαν και κάτι καινούργιο, το σύντομα το ακούμε τόσο καιρό…

Ανέστης Κ.

Ρε παιδιά το δικό μου Galaxy, ενω παλιά συνδεόταν κανόνικά με το Kies τωρα όταν το συνδέω πάει να το αναγνωρίσει αλλά μετα ξαναπάει στο menu του android και αρχίζει να αναβοσβήνει η οθόνη. PLEASE HELP για να ανβαθμίσω το Galaxy !!!

Manos

Άντε. Καλορηζικο περιμενουμε την ανάβαση και στο. Χ10 :-/

Emmanuel

Η αναβάθμιση δε γίνεται χωρίς υπολογιστή? Εγώ νόμιζα πως θα την κάνει μόνο του μέσω ίντερνετ.. ισχύει?

Μάνος Γουλιελμάκης

Κακό συνήθειο τα greeklish….Λοιπόν Ανέστης Κ. αν έχεις το winamp στο galaxy σβήσε το..Δημιουργεί πρόβλημα με την σύνδεση στο Kies..Αν δν διορθωθεί έτσι κατέβασε το καινούριο Kies..Οχι update..fresh intall..Αν ακομα δν φτιάξει ψάξε λίγο στο νετ να μάθεις για το πρόβλημα με τα αρχεία με extansion 16 χαρακτήρων..Υπάρχει κ εφαρμογή στο Market που τα βρίσκει κ τα διορθώνει… Και ότι άλλο θέλεις εδώ είμαι 🙂

Topdim

Εμένα όσες φορές και αν προσπάθησα να το κάνω το update, το Kies ψάχνει το κινητό αλλά δεν το βρίσκει, στο Device Manager>Portable Devices>Android MTP μου λέει

The drivers for this device are not installed. (Code 28)
To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver.

Κανείς έχει λύση???

Γιάννης Σιούτης

Πως θα πάρω backup τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει για να μην το ξανακάνω μετά την αναβάθμιση ? Υπάρχει τρόπος μπας και το γλυτώσουμε ?

Giannis

Vlachaki εισαι θεος που το εκανες αυτο!απο Wind κατάστημα κηφισιάς αγορασμενο αρχες σεπτεμβρίου. Ακόμα δε δίνει την αναβάθμιση το KIES..Οσοι εχετε προβλημα με τη συνδεση με KIES απλως να ξερετε οτι παιζει προβλημα με καποια αρχεια η apps στο κινητο που μπηκαν μετα. Συνηθως ειναι τα thumbs στο φακελο DCIM, αρχεια με επεκταση χαρακτηρων μεγαλυτερη απο 16 χαρακτηρες και η εφαρμογη winamp. Τα διαγραφετε ολα κ μετα συνδέεται. Υπαρχει και εφαρμογη που τα βρισκει αυτοματα (βρειτε την στο myphone) σε λειτουργια συσκευης αποθηκευσης.

Nightmare

Αναρωτιέμαι και εγώ για το back up :/
επίσης έχω θεμα με το Kies.. δεν συνδέεται, απλά φορτώνει συνεχώς…
μήπως φταίει που είναι root?? σε άλλους που το έχουν root δεν συμβαίνει :S
πάντως αναβάθμιση ενώ είμαι root δεν γίνεται έτσι??

panagiotisXII

Το δικο μου με επισημο ελληνικο firmware της cosmote (sales code COS για οσους γνωριζουν) και με την καινουργια εκδοση kies 1.5.3.10103_102 σημερα που δοκιμασα μου λεει οτι υπαρχει ηδη η τελευταια εκδοση εγκατεστημενη. Αυτο πρεπει να λεει σε ολους οσους θελουν να παρουν την ελληνικη froyo επισημα μεσω kies.

Ωραιος Κωστα, αν και θα συμφωνησω με το Γιαννη οτι δεν ακουσαμε και κατι που δεν το περιμεναμε η δεν χαμε ξανακουσει. Για να τους δουμε τους κυριους τωρα …

Nektarios

Υπάρχει back up στο Galaxy s ,εχω περασει παρα πολλες Roms και δεν χανω τιποτα !!Τι ιδιο εκανα στο vodafone 845 , στο Lg gt540 optimus και ολα κρατανε back up !Ειναι πολιτικη των Android ..Τελος

vasilisg

μπραβο Κωστα επιτελους απαντησανε σε καποιον…
αν και αφου την ειχε παρει η vodafone αργα η γρηγορα θα την περναμε και οι υπολοιποι…
αναμενουμε λοιπον…

Nightmare

Όταν πάω να ανοίξω το Kies ενώ ανοίγει, μου πετάει ένα μήνυμα που λέει “Service Initiali Failed” :S
What the hell!!

Panos

Εγω ειμαι κατοχος galaxy s

Menelaos Delioglanis

@Nightmare Αν το τρέχεις μέσω Windows 7 / Vista το Kies , κάντο να τρέχει με administrative rights στο shortcut. Αν κ θα συνεχίζει να σου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα, θα μπορείς να το τρέξεις.

Panos

Εγω ειμαι κατοχος galaxy s εδω και περιπου 4 μηνες. Μεσω kies πριν περιπου 20 ημερες το αναβαθμισα σε froyo. Ευτυχως που αναβαθμιστηκε και σουλουπωθηκε το χαλι του ελαφρως. Τουλαχιστον κολλαει λιγοτερο και ειναι πιο γρηγορο. Το αγορασα μεσω play247 και η αναβαθμιση εγινε κανονικοτατα μεσω kies. Σε γενικες γραμμες βελτιωθηκε ως ενα βαθμο αλλα προσωπικα οτι και να του κανουν ειναι και θα παραμεινει μουφα! Ακυρα κολληματα και αυτη ειναι η δευτερη αναβαθμιση μεσω kies που εχω κανει. Η πρωτη ηταν περιπου Σεπτεμβριο που μου εβγαλε το kies. Αντι να αναβαθμιστει εγινε χειροτερο απο οτι ηταν. Τωρα με το froyo βελτιωθηκε αρκετα αλλα κακα τα ψεματα θελει δουλεια ακομη. Προσφερει μεν πολλα αλλα αμα τρωει κολληματα ……………. !

Σπυρος

ΤΗΝ…….θα την κάνουν δώρο για τα χριστούγεννα.Τοσο καλό τηλ και το υποβάθμιζουν οι ίδιοι.Είναι τόσο για τα μπάζα που στο kiss έχουν την 2, 1, 1,. Ελεος με την 2,2.ειναι για ΦΑΠΕΣ. Απο αυριο μακρια ξανα απο Samsung

Βαγγέλης

Καλα η μονη εταιρεια που κανει update OTA ειναι η HTC;;;;

Επισης δεν χανεις κανενα αρχειο σε οτι αναβαθμιση και να κανεις. Χμμμ γιατι τοσο μεγαλες διαφορες;

Emmanuel

Παιδιά με ενδιαφέρει και εμένα αυτό? Η Samsung δε κάνει update OTA? Πήρα και εγώ το Galaxy S πριν κάτι μέρες. Είναι απαράδεκτο να έχει την 2.1 ακόμα..

Nightmare

@Menelaos
και πάλι μου το βγάζει, δεν με πειράζει αυτό βέβαια… τρέχει κανονικά απλά δεν συνδέεται με τίποτα, στο κινητό στο MTP Application λέει μονιμως προετοιμασία και κάθε λεπτό ξαναρχίζει απο την αρχή :S, έχω καθαρίσει ολα τα cache πάντως…
επίσης όταν συνδέω για πρώτη φορά το κινητό σε ένα pc, στην εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος οδήγησης, το SAMSUNG Android USB Composite Device το έχει έτοιμο για χρήση, ενώ τα CDC Abstract Control Model (ACM) και Συσκευή USB MTP μου λέει ότι απέτυχαν…
την Samsung μου μέσα :@

Nightmare

AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ!!!?!!!!
επέλεξα να συνδέεται ως συσκευή αποθήκευσης και συνδέθηκε και στο KIES!!!
ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!! αλλά επειδή φυσικά είναι τόσο άθλιο…μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η σύνδεση -.-… επίτηδες το κάνει η Samsung… είναι μια προπαγάνδα για να μας καταστρέψει!!!

Πανος

Ποιος ειπε οτι με την αναβαθμιση χανεις τα παντα; Ψεμα μεγαλο ψεμα. 2 αναβαθμισεις εχω κανει και οχι μονο αρχειο αλλα μεχρι και οι εφαρμογες παρεμειναν ανεγγιχτες.

Topdim

Παιδιά όποιος έχει καταφέρει να κάνει την αναβάθμιση, ας μας πει τα βήματα ένα ένα, γιατί όπως βλέπω πολλοί έχουν θέμα.

μακησ

παρακουλουθο εδω και καιρω αυτα που γραφεται εχω παρει το galaxy s απο vodafone εβαλα το 2/2 απο kies ειναι το πρωτο κηνιτο που δεν βγαζω μπαταρια για να ξεκολισει δουλευει τελεια και αναρωτιεμαι αν ειναι το δικο μου ελατωματικο το εχω τρελανει δεν ειδα καμια διαφορα σοβαρη με την αναβαφμιση μην τρελαινεστε απλα ειναι η μοδα εμενα εχει 2/1 αντε εμενα εχει 2/2 μονο το skype μου τι σπαει που δεν εχει εικονα ξερει κανεισ κατι για αυτο και κατι ακομα τρελο με την αναβαφμιση δεν εχασα τιποτα υπαρχουν μαιμου galaxy s η το δικο μου ετυχε να ειναι καλο

Panos

Δεν ειχα καμια προθεση να το παιξω μουρη , ετσι και αλλιως τι νοημα εχει; Απλα ειπα επειδη αναφερθηκε πιο πανω οτι χανεις δεδομενα , θεωρησα σκοπιμα να αναφερω πως δεν ισχυει κατι τετοιο. Οσο για την διαδικασια αναβαθμισης απο οτι θυμαμαι 4 μερες πριν ειχα διαβασει σε κατι xda forums να πειραξω κατι στο registry. Το εκανα λοιπον αλλα χωρις καμια επιτυχια. Μετα απο 4 ημερες ανοιξα το pc και απο εκει που δεν το περιμενα εμφανιστηκε δυνατοτητα αναβαθμισης.

Τωρα πως οφελειται κανεις απο το froyo? Ισχυει οτι ειναι αρκετα πιο γρηγορη εκδοση με πολυ λιγοτερα κολληματα. Για την ακριβεια βελτιωθηκε πολυ η ” σαρωση πολυμεσων” καθως με την 2.1 ανα μια ωρα περιπου γινοταν απο μονη της!
Δεν πειραξα κατι αλλο. Ειναι μια διαδικασια μεσω kies και επειδη το κινητο κοστιζει αρκετα προτιμησα να περιμενο για κατι επισημο και να μην χασω την εγγυηση με custom roms.

Γιάννης Σιούτης

Εγώπου το έχω αγοράσει από Vodafone αλλά ΔΕΝ έχει λογισμικό Vodafone, πότε να περιμένω αναβάθμιση ?

tomkar1

Μια διόρθωση. Εγώ εχω πάρει αναβάθμιση μέσω kies επειδή το τηλέφωνο μου είναι “γερμανικό “. Δεν χανεται τίποτα. Ούτε επαφές, ούτε αρχεία, ούτε apps

σάκης

Εκεί που κοροιδεύαμε τις branded συσκευές και λέγαμε ότι δεν αξίζει να τις πάρει κάποιος, γιατί θα έχει με πολύ καθυστέρηση ή και καθόλου firmware upgrades, καταλήξαμε να την έχουν πάρει σχεδόν σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα από την Vodafone και όλοι οι υπόλοιποι να έχουμε μείνει με το ****kies στο χέρι… το οποίο σε αρκετούς δεν δουλεύει :-p

Υ.Γ.1 Ελπίζω μελλοντικά να ανακαλύψει η Samsung το OTA upgrade.

Υ.Γ. Τέλεια η συσκευή από hardware, άλλα από after sales support, μαλλον χρειάζεται μαθήματα αλά apple!

mr.zero0o

gia osous den exoun tous briski to kies to kinito tous as dokimasou auto

gia 32bit

https://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x86.shtml

gia 64bit

https://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x64.shtml

egw aplos brhka ta drivers kai meta den eixa problhma me to na mou briski to kinito 😉

egw to kinito to exw parei apo to plaisio kai sto kies akoma tipota apo update :/

Nightmare

@ mr.zero0o
Ευχαριστώ φίλε μου, σωστό το ποστ σου, πρέπει να έχουμε τους τελευταίους drivers αλλά δεν έγινε τίποτα σε μένα… έχω ψαξει ΟΛΑ τα sites που λένε για θέμα και δεν με έχει βοηθήσει κανένα :/

VK

Αυτο το σύντομα διαθέσιμο και η αόριστη απάντηση οπου στην ουσία δεν σου λεω τίποτα καινούργιο με τρέλανεεε…

Σωπα ρε samsung , δεν το ξέραμε οτι εχει πάρει το vodafone branded(καινοτόμοι) όπως επίσης και δεν το ξέραμε οτι θα πάρει “συντομα” την αναβάθμιση…

One hole in the water..

Thanks techblog που τουλαχιστον προσπάθησες

mr.zero0o

gia to kies se olous sxedon bgazi oti lipoun mtp kai psaxni egw to exw kani 2 fores auto to pragma kai mou to edixne kanonika to kinito mou mesa sto kies aplos ekana install tous drivers
elpizw na boi8isa

Γιάννης Σιούτης

Αγόρασα την συσκευή από την Vodafone την 1η ημέρα κυκλοφορίας του γιατί “καιγόμουνα”.
Αποτέλεσμα : Δεν είναι Vodafone branded (η 1η παρτίδα), δεν μπορεί να κάνει κάτι η Vodafone (Αναβάθμιση) και θα πρέπει να περιμένω πότε η Samsung θα βγάλει upgrade για non-branded συσκευές.

The_Red_Shade87

Μετά από αυτή τη συμπεριφορά τέρμα οι εταιρίες που ασχολούνται με τη παραγωγή άλλων προϊοντων πέρα απο κινητά….HTC και ξερό ψωμί….θα είναι σίγουρα το επόμενο μου τηλέφωνο…..

domigr

ποσες φορες θα πουμε οτι αυτο δεν ειναι θεμα της samsung γενικα!!! αλλα της ελληνικης samsung!!!

The_Red_Shade87

Και πως σου φαίνεται το γεγονός οτι ενώ η υπόσχεση για το roll out του 2.2 παγκοσμίως ήταν για Σεπτέμβρη και τελικά βγήκε (ωωω,τι εκπληξη) τέλη οκτώβρη αρχές νοέμβρη…..
επιπλέον είχα το S8000 και το μόνο update που βγήκε πέρα του οτι άργησε απίστευτα ήταν καιιιιιι ελαττωματικό,τοσο που αναγκάστηκα να γυρίσω στην αρχικη του έκδοση….enjoy awesomeness

domigr

σκεψου μονο οτι η samsung ειναι μονο αυτη και η htc που εχει το 2.2… και ουτε στην htc ειναι ολα τα μοντελα της…βλεπε sony erricsson που περιμενουν το 2.1 και βρισκονται με 1.6…μην ειμαστε και πλεονεκτες….δεν ειπα οτι η samsung ειναι η τελεια εταιρια κινητης τηλεφωνιας ισα ισα εχει πολλα προβληματα με κυριοτερο το support της αλλα αυτο κυριως στην ελλαδα γιατι παγκοσμιως μια χαρα τα παει…και εγω ειχα το s8000 και δεν ημουν ευχαριστημενος μεχρι που πηρα iphone 3gs και ημουν αρκετα ευχαριστημενος…αυτο που ξερω ειναι οτι οτι και να παρουμε παντα κατι θα εχει και θα μειονεκτει εναντι αλλων δεν υπαρχει το τελειο για αυτο ας βολευτουμε με αυτα που εχουμε και στο μελλον βλεπουμε…γιατι οπως και να το κανουμε ειμαστε ελληναρες 😛

michalis-mclaren

Εγω πήρα απο κατάστημα στην Αθήνα το galaxy S αλλα δεν ανοίκει σε καμιά εταιρία κινητής τηλεφωνίας γιατι δεν γουστάρω τα χαζά menu των εταιριών αλλα τελικά η καθιστέριση του froyo για τα δικά μας με χαλάει πολύ! Κρίμα γιατι είναι μακράν το καλύτερο κινητό και είναι απαράδεχτο! το Galaxy Tab γιατί το βγάλαν με froyo και το galaxy S ντιπ για ντιπ?

domigr

το galaxy s tab βγηκε αργοτερα και τοτε υπηρχε μαμα γιατι εβγαινε μονο με αυτο γιατι ως κλασικα πραγματα η ελληνικη samsung μαλλον δεν ξερει το κουμπι που πρεπει να πατησει ωστε ο server της να μας δωσει το update…ας ελπιζουμε μες στα χριστουγεννα οπως λεει να μας το δωσει..παντως χωρις να ειμαι σιγουρος ουτε ολοι οσοι εχουν vodafone το εχουν παρει μονο μια παρτιδα νομιζω…

nacajima

παιδιά πρέπει να ομολογήσω πως το galaxy s το έχω ξεσκίσει και δεν έχει παρουσίαση το παραμικρό κολιματακι σε οτιδήποτε και αν έχω δοκιμάσει. το έχω πάρει ελεύθερο δηλαδή από καμια εταιρία κινητής τηλεφωνίας. αύριο θα δοκιμάσω να το αναβαθμίσω και θα σας πω τα αποτελέσματα. βλέπω με έκπληξη μερικά μηνύματα που θεωρούν κινητό χαλια…. απλά σας λέω πως είναι κορυφαίο. και πρέπει να λάβουμε υπόψη πως το κινητό δεν φταίει σε καμια περίπτωση, τώρα αν η επίσημη αντιπροσωπεία δεν κάνει σωστά την δουλειά τις δεν φταίει το κινητό. τα νεότερα αύριο.

VK

Στην αρχή η vodafone το έδινε unbranded , και εγω αυτη τη παρτίδα πήρα και παρόλο που καθυστερεί το 2.2 πιστευω είναι καλυτερα να εχεις unbranded phone…

Ελπίζω να πάρουμε κατευθείαν την 2.2.1 , θα είναι ευχαριστη εκπληξη

Κώστας

Όλα τα firmware υπάρχουν στο
https://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9000.htm

Τελευταία αναβάθμιση I9000XXJPU (Froyo 2.2.1)
Αναβάθμιση μέσω ODIN όχι Samsung Kies)
Υπάρχουν οδηγίες στα ελληνικά κάτω κάτω στη σελίδα σε .pdf

Μην περιμένετε το update από KIES, αναβαθμήστε τώρα, Προσωπικά είναι η καλύτερη έκδοση μέχρι στιγμής, δοκιμασμένη από εμένα!

Alex.k

Εγγύηση συνεχίζει να ισχύει κανονικά’΄?

Κώστας

Αυτό δεν το γνωρίζω, όμως με ακριβώς τον ίδιο τρόπο μπορείς να περάσεις την I9000XWJM1 (Official Android 2.1 rom) και να ξανακάνεις τη συσκευή όπως όταν την πρωτοαγόρασες.

panagiotisXII

Οποιοδήποτε flashing με odin αυτόματα ακυρώνει την εγγύηση του κινητού εκτός αν περάσετε μια επίσημη Rom πχ την JM2. Επίσης όσοι προτρεπετε φλασαρισματα κλπ να λέτε ταυτόχρονα πως πρόκειται για μια διαδικασία επικίνδυνη κατά την οποία αν κάτι πάει στραβά μπορεί το κινητό να φύγει για service και μάλιστα εκτός εγγύησης. Άρα οποίος δεν ξέρει τι κάνει το αφήνει στην ησυχία του και περιμένει πότε θα της καπνίσει της Samsung. Πιστέψτε με δεν θέλετε να σας μείνει τούβλο στο χέρι ένα κινητό των 500+ ευρώ.

george

Σε τηλεφωνικη μου επικοινωνια με samsung hellas ημερα το πρωι μου ειπαν οτι η αναβαθμιση μεσω kies θα ειναι διαθεσιμη μεχρι το τελος του μηνα

σάκης

@george

έτος διευκρίνησαν; :-p

Πάνος

εγώ πάντος έχω κάνει update το δικό μου, της δικιάς μου, του κουνιάδου μου και του κολλητού μου σε 2.2.1 μέσω odin και τα κινητά πάνε σφαίρα!! στο quatrant βγάζουν 1250+ χωρής κανένα lagfix!! το kies έχει φάει σούτι απο μένα εδω και πολύ καιρό…odin και πάλι odin….

Κύριλλος

με το titanium backup μπορείτε να κάνετε backup της εφαρμογές σας αλλά χρειάζεται root.

Γιάννης

@ The_Red_Shade87

Έχεις κάποια επίσημη ανακοίνωση της Samsung που να μιλάει για Σεπτέμβρη ?

Επίσημα η Samsung μίλησε για Νοέμβριο όπως και έγινε. Το θέμα είναι ότι η Ελληνική αντιπροσωπία καθυστερεί και είναι απαράδεκτη μιλώντας ακόμα και τώρα στο περίπου, μέχρι τέλος του μήνα, όταν, αν…. κλπ

Όπως απαράδεκτη είναι η θέση της Samsung με το θέμα του 2.3, θα το εξετάσουμε και αν, ίσως… Εμένα αυτή η αντιμετώπιση μου λέει ότι “Δεν σκοπεύω να δώσω το gingerbread αλλά δεν το λέω επίσημα για να μην πέσουν οι πωλήσεις του κινητού”…

Πάνος

Όσοι ενδιαφέρεστε για odin: samfirmware.com έχει και οδηγίες στα Ελληνικά
και επίσης μέσω odin θα βγάλουν και την gingerbread 100%, όσοι θα περιμένουν το kies καλό 2012!!!
https://samfirmware.webs.com/i9000-flashing-greek.pdf

mr.zero0o

σε εθχαριστω φιλε αθτην την στιγμη που μιλαμε το αναβαθμιζω

Πάνος

κατέβασε την 2.2.1 έχει όλα τα αρχεία που χρειάζεσαι μέσα, για αρχή θα πρέπει να πας 2.1 jm8 και μετά 2.2.1 και μόνο ευρωπαϊκά firmware, δεν είναι τπτ μέχρι να το κάνεις την πρώτη φορά, εγώ το δικό μου το έχω αλλάξει πάνω από 10 φορές, και υπόψιν ότι η 2.2.1 δεν έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο, αν θέλεις θα πας 2.2 jpa

domigr

οποιος εχει παρει την επισημη froyo απο vodafone μπορει να μου πει πως λεγεται το firmware??

george

Παιδια υπομονη δεν κερδιζουμε τιποτα με μαντειες και χρησμους .Οποιος θελει ας βαλει την αναβαθμιση με odin και οποιος θελει ας περιμενει το kies που ειναι το προβλημα.Το τηλεφωνο ειτε ετσι ειτε αλλιως λειτουργει και δεν χαθηκε ο κοσμος με λιγη υπομονη .Ισως η samsung να ξερει κατι παραπανω και να διαχειριζεται τις αναβαθμισεις της με αυτο τον τροπο ,ισως και οχι.Παντως αυτη μας εδωσε αυτο το πολυ καλο τηλεφωνο.Κανεις δεν το πηρε με γνωμονα τις αναβαθμισεις που θα εχει αλλα το πηρε γιατι του αρεσε .Πραξτε κατα συνειδηση και χωρις αγχος.

Nikos14

εμενα καηκε το κινητο μου (galaxy s ) μετα απο πολλαπλες unofficial roms και overclocking .. δεν ειχε response σε τιποτα απολυτως…. χαχα δεν βρικαν τιποτα στα κεντρικα και μου το εκαναν αντικατασταση και μου το εδωσαν πισω με 2.2 οfficial(vodafone) μπορω να πω ομως οτι διαφορα στην ταχυτητα απο τις unofficial .. καμια …τρωει σκαλωματα.. και ειδικα με το θεμα τις ram , απογοητευση… ακομα και με τα 2.2 βλεπει 368… βλακεια !!

panagiotisXII

@Nikos14 το κινητο σου φυσικα ηταν vodafone branded ετσι?

Γιάννης

Στην Αγγλία έδωσαν επίσημα το 2.2.1 και εμείς εδώ ακόμα περιμένουμε…

giannis

Ακόμα τίποτα επίσημα….Μάλλον θα είπαν αυτό το μήνα αλλά δε θα διευκρίνισαν για πιο έτος.. Δε μπορώ να περιμένω ειδικά για την 2.2.1 που αν έρθει ελλάδα θα έχουμε μπει στο 2012..Απο γνωστούς που είδα την 2.2.1 μιλάμε για άλλο κινητό..καμία σχέση με το δικό μου galaxy σε θέματα ταχύτητας/απόκρισης. Παίζει να κάνουμε κανένα βιντεάκι/walktrough για ανεπίσημο update 2.2.1 στο techblog? Μετά τα teardown θα είναι ότι πρέπει..

The_Red_Shade87

Πάντως έχοντας δοκιμάσει τη JPU ekdosh 2.2.1. στο Galaxy πέρα του ότι το δίκτυο 3G δεν δούλευε καλά στην αρχή μπορώ να πω αρκετά καλά λόγια για τις συνολικές επιδόσεις….

George Anagnostopoulos

Samsung Galaxy S αγορασμένο από το Saturn πριν ένα μήνα και ακόμα δεν βλέπω επιλογή για update σε 2.2. Πότε θα το δούμε;

dimitris anagnostou

paidia ego mpeno apo to kies kai patao anabathmisi logismikou alla mou leei oti den eiparxei kamia diathisimi anabathmisi… mono se emena to leei iii akoma perimenoume tin nea ekdosi???

spyros

εγω παιδια το αγορασα απο vodafone και ακομα τιποτα,εχω απογοητευτει απο τη samsung πληρως οχι μονο απο τα updates αλλα και απο τα παρελκομενα του κινητου( θηκες car dock κ.τ.λ) ντροπη τους λιγο σεβασμος στον καταναλωτη δε βλαπτει………………….!!!!!!!!

The_Red_Shade87

Σήμερα τηλεφώνησα στη Samsung Hellas και μια πολύ ευγενική κοπέλα με ενημέρωσε ότι ο λόγος που καθυστερεί το 2.2 είναι ότι το προσαρμόζουν για να δουλέψει στις προδιαγραφές των ελληνικών δικτύων που είναι και ο λόγος που το 2.2 από άλλες χώρες δεν μπορεί να δουλέψει απόλυτα σωστά…θα είναι διαθέσιμο το πολύ σε ένα μήνα όπως μου είπε….από την άλλη υπάρχει ένα patch ονόματι Kies Registry Patcher v.1.7.0.0 το οποίο δίνει την δυνατότητα αναβάθμισης μέσω Kies σε λογισμικό άλλων χωρών όπου το 2.2 είναι διαθέσιμο,παρολαυτά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την αποτελεσματικότητα του….οϊμέεεεεεεεε!!!!!!

Topdim

Θα έλεγα τώρα κάτι για την Ελληνική Samsung, αλλά είναι άγιες μέρες και δεν λέει!!!

σάκης

@The_Red_Shade87

Πραγματικά πιο αστεία δικαιολογία δε θα μπορούσαν να σου δώσουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να περάσουν τις αυτόματες ρυθμίσεις για ίντερνετ από wind και cosmote και το swype το οποίο υπάρχει ήδη.

Έχω βάλει ψυχολογικό όριο… αν σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν γίνει τίποτα πηγαίνω ή σε registry hack ή σε odin. Ήθελα να είμαι by the book και να πάω σε αναβάθμιση μόνο από επίσημα κανάλια λόγω εγγύησης, άλλα πραγματικά αυτή η εταιρία σε αναγκάζει να ψάξεις άλλους τρόπους… έχει καταντήσει αηδία αυτό το περίμενε!

Σε λίγο θα μας πούνε ότι γράφουνε το froyo τα παιδιά από την αρχή… κοινώς η Samsung Hellas μας δουλεύει ψιλό γαζί!

mr.zero0o

παντοσ βγηκε καινοθργια κομματια σε odin 2.2.1 jpy και jpx
εγω εχω το jpaτο εκανα root κιαι φορασα lagfix και autokiller και το κινιτο πεταει 😉

αν γνωριζει καποιοσ αν οι νεεσ εκδοσεις εχουν ελληνικη γραφη

Πάνος

Δυστυχώς δεν έχουν αλλά από θέμα ταχύτητας είναι μακράν οι καλύτερες.

mr.zero0o

μηπως ξερεις κανα κολπακι να το κανω ελληνικο η κατι σχετικο πιο πολθ με ενδιαφερη η γραφη στο μυνημα το Τ9.. παντος το πιο δυσκολο στην ιστορια με το 2.2 ηταν να βρεις πωσ να το κανεισ ροοτ..δεν ειναι τοσο απλο οποσ με το one click root αλλα μετα απο ψαξιμο το βρηκα οπιοσ θελει πληροφοριεσ ας με ρωτησει 😉

The_Red_Shade87

Πάντως παιδιά μπορούμε να ενημερώσουμε ανοιχτά και επίσημα και μέσω του blog την αγαπητή Samsung ότι αν δεν βελτιώσει την πολιτική των ενημερώσεων των συσκευών της θα χάσει πελάτες….να δούμε αν θα ξεκουνηθούν έτσι…

The_Red_Shade87

Αυτά παθαίνουμε να διαλέγουμε πολυεθνικές που κατασκευάζουν μέχρι και ψυγεία και μου έχουν και βλέψεις για δικά τους λογισμικά….που να σας καεί το Bada σας μέσα….αλλά βέβαια θέλοντας να βγάλουν περισσότερο κέρδος από τις συσκευές με ανεπίσημα λογισμικά που μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα και που δεν πιάνονται στις εγγυήσεις καθυστερούν τα δικά τους updates…..HTC από εδώ και στο εξής για μεγαλύτερη ασφάλεια..

The_Red_Shade87

Παιδιά όποιος είναι αυτή τη στιγμή δίπλα στο pc ας το επιβεβαιώσει,μόλις μου έβγαλε διαθέσιμη αναβάθμιση το Kies για το galaxy,το αναβαθμίζω τώρα…άντε να δούμε….

George Anagnostopoulos

Φίλε Red, εμένα μου λέει ότι το latest version is already installed και έχω 2.1.

Emmanuel

Το αναβάθμισες? Έγινε 2.2?

giannis

Εγώ πάντως επειδή δεν άντεξα το αναβάθμισα σε 2.2.1 και είναι όντως μεγάλη η διαφορά σε ταχύτητα απο τη 2.1. Δε χρειάζεται lagfix πλέον η συσκευή..Δεν είχα μόνο τα 3 button combo και η όλη διαδικασία πήρε ώρες αρκετές..

marios

Ισχύει και εμένα μου έβγαλε αναβάθμιση! θα την κανω αργοτερα

The_Red_Shade87

Παιδες ισχυει,εχω 2.2….δοκιμαστε και εσεις και πειτε αποψεις…η αναβαθμιση διατηρησε αθικτα ολα τα δεδομενα μου… Froyo is here 😉

alex

nothing 🙁

coolgreek

Alex, ε όχι και nothing!!!
βγήκε η 2.2, μεγάλο θέμα (τόσο καιρό αναμονή)!!!

george

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ VODAFONE ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ; ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.

The_Red_Shade87

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο τη Samsung Hellas και με ενημέρωσαν το ότι αν σε μερικούς εμφανίζεται και σε μερικούς όχι είναι ζήτημα καθαρά των εταιριών κινητής τηλεφωνίας,με λίγα λόγια μπορεί να έχει βγεί από τη Cosmote (που έχω εγώ) και από τη Wind όχι….

mr.zero0o

καλημερα
αρχικα για να λυσουμε το αινηγμα της αναβαθμησης ας μας πουν τα παιδια που εκαναν την αναβαθμηση μεσω κιες πρωτα τι λογισμικο φοραγαν δευτερον τι εκδοση ειναι το κιες που εχουν και ας μας ποθν λιγα λογια για τον χρονο που τους χρειαστηκε…

ευχαριστω

mr.zero0o

φιλε red πολυ χρησιμη πληροφορια..ομως για παραδειγμα εγω που το κινιτο το αγορασα απο το πλαισιο και πιθανοτατα και 0πολθ αλλη απο καπιο αλλο αντιστιχο καταστημα εκτος vodafone και cosmote πως θα γνοριζουμε ποτε θα ερθει σε εμας η απο πια ανιτπροσοπια (vodafone,cosmote,wind..) ειναι το δικο μας ?

The_Red_Shade87

Φόραγα εκδόσεις JM2 JM1 JM1,το τελευταίο Kies που βρίσκεται στο site της Samsung και χρειάστηκα μισή ώρα περίπου….

σάκης

Εώς τώρα έχει βγεί μόνο για όσους έχουν την jm2 από cosmote. Η jg1 της cosmote καθώς και η jm5 της wind δεν εμφανίζουν διαθέσιμη την αναβάθμιση.

Εγώ δυστυχώς έχω την jg1.

The_Red_Shade87

Παιδιά για να μη τρελαινόμαστε και επειδή δεν θα είναι και η πρώτη φορά για τη Samsung που γίνεται αυτό (βλέπε Bell Μ9000 https://www.engadget.com/2010/12/18/samsung-pulls-froyo-update-for-bells-vibrant-after-reports-of-f/ στο Καναδά και Samsung Intercept https://mobile.engadget.com/2010/12/20/official-froyo-update-for-samsung-intercept-going-awry-sprint-i/ ) υπάρχει πιθανότητα το λογισμικό που κατέβασα εγώ να βγάζει προβλήματα και να το απέσυραν για να βγάλουν εκ νέου άλλο….(μέχρι στιγμής εμένα δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα αλλά επιφυλασσόμεθα)…

alex

ρε παιδια εχω παρει το galaxy s απο το multirama και δεν μοθ βγαζει τιποτα και οταν το πατισα εγω μου λεει οτι εχω τιν πιο προσφατη εκδοση ενο εχω το 2.1 help 🙁

Χρήστος

Και εγώ από Multirama το πήρα και δε βγάζει τίποτα για ενημέρωση…

dedalosgr

Για τους κατοχους Galaxy S με εκδοση JG1 μπορουν να βαλουν την froyo 2.2 μονο με το Kies Registry Patcher γιατι απο οτι παρατηρησα η αναβαθμηση δεν γινεται αν δεν βλεπει την εκδοση JM2 και λειτουργαει αψογα χωρις να διαγραψει κανενα αρχειο

domigr

λοιπον για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα ωστε να τα καταλαβετε ολοι..πληκτρολογηστε *#1234# και αμα εχετε pda xwjm2 τοτε θα μπορειτε να κανετε την αναβαθμιση..επισης πρεπει να εχετε product code cos δηλαδη οταν πληκτρολογειται *2767*4387264636# , στην 2η γραμμή, στο τέλος να λεει cos..επισης το sailed code σας να ειναι cos δηλαδη αν εχετε 2.1 πληκτρολογειται *#272*ΩΩΛΛ#, όπου ΩΩΛΛ η ώρα που γράφει το ρολόι πάνω δεξιά σε 24ωρο φόρματ… αν δηλαδή είναι 4:15 μμ, γράφεις *#272*1615# και πρεπει να λεει και εκει cos..οσοι εχουν 2.2 το βλεπουν ετσι *#272*ΙΜΕΙ#, όπου ΙΜΕΙ το νούμερο του imel το οποιο το βρισκουμε ετσι *#06#…αυτο που κρατατε δηλαδη ειναι οτι πρεπει να εχετε jm2 με product code και sailed code cos….επισης να εχετε το τελευταιο kies χωρις κανενα patch…αμα δεν εχετε jm2 και ολα τα αλλα που σας ειπα ψαξτε πως θα τα βαλλετε…οσοι εχουν vodafone και δεν εχουν πειιραξει το κινητο περνωντας αλλη εκδοση η αναβαμιση τους σε 2.2 εχει βγει εδω και καιρο…αυτα ελπιζω να βοηθησα…

Emmanuel

Δηλαδή εμένα που μου βγάζει
PDA : I9000XWJM5
PHONE : I9000XXJM1
CSC : I9000XXJM1

σημαίνει ότι δεν θα πάρω ποτέ αναβάθμιση? Από Πλαίσιο το πήρα πριν καμιά βδομάδα.. τι πράγματα είναι αυτά?

domigr

ισως να παρουν αργοτερα οσοι εχουν jm5… αλλιως πρεπει να ψαξουν να βρουν τροπο να βαλουν jm2 με αυτα που ειπα…

domigr

επισης πληροφοριακα η jm2 ειναι της cosmote και η jm5 της wind αρα οπου να νε θα βγαλει και update η wind ουτως η αλλως μονο αυτη εμεινε…

domigr

επισης με το περασμα νεας ρομ ειναι σημαντικο να καουμε hard reset ετσι *2767*3855#
εννοειται οτι χανουμε τα παντα εκτος απο το οτι υπαρχει στην εξωτερικη μνημη για αυτο κραταμε backup

mitsakos

απαράδεκτο να μην έχει βγει η αναβάθμιση για όλα ta firmwares να στείλουμε όλοι mail στη samsung για παράπονα μπας και γίνει τίποτα

Yannis

και εγώ εχω

PDA : I9000XWJM5
PHONE : I9000XXJM1
CSC : I9000XXJM1

και δεν μου βγαζει αναβάθμιση
το πήρα απο πλαίσιο με συμβόλαιο vodafon

Αρης

Παιδια εμενα μου εβγαλε οτι πρεπει να κανω την αναβαθμιση στο kies. Την κατεβασα την εγκατεστησα με επιτυχια απο οτι μου εγραψε , αλλα οταν εκανε reboot το τηλεφωνο εβγαλε το logo του galaxy s και μετα μαυρη η οθονη !
ΤΙΠΟΤΑ !!!
Κανει κατι μικροδονησεις καθε 30sec με μαυρη οθονη !!!
Δεν το βλεπει και το kies και δεν μπορω να κανω τιποτα !
Του ετυχε κανενος κατι τετοιο ???

Αρης

Παιδια ολα οκ.
Εκανα ενα reset την συσκευη και διαπιστωσα οτι ειχε περασει το FROYO !!!

dimitris karvelis

Ολο καψονια μας κανουν οι μ@λ@κες! κι εγω εκδοση jm5 εχω και δεν βλεπω ακομη αναβαθμιση!

what

Δουλευει το MLS που εδινε η cosmote με την 2.2?

George Anagnostopoulos

Χμ, εμένα δε μου βγάζει την αναβάθμιση ακόμα. Το Kies λέει ότι έχω τα εξής:
PDA: JM5 / PHONE: JM1 / CSC: JM1

Το αγόρασα από Saturn και έχω Cosmote. Παίζουν ρόλο αυτά τα δύο; Φαντάζομαι όχι.

vaskor

PDA : I9000XWJM5
PHONE : I9000XXJM1
CSC : I9000XXJM1
Αγορασμένο από WIND. Cosmote δίκτυο.
Θέλω τη 2.2! είναι ανάγκη να κάνουμε τα πράγματα πολύπλοκα? Ας απλοποιήσουν τις καταστάσεις. Βαρέθηκα να γίνομαι μαθητευόμενος χάκερ επιτέλους. Απλά ρε παιδιά είμαστε στο 2011 σχεδόν…..

domigr

μην ξεχνατε να βγαζετε οτι lagfix εχετε πριν περασετε αλλη ρομ…

Emmanouel

Αυτό το είχα απορία.. πως βγάζω το lagfix? Έχω εγκαταστήσει το OCLF v2 και σχεδόν όλες οι επιλογές είναι Unavailable.. ποιά είναι η σωστή για να αφαιρέσω το lagfix?

domigr

αν εχεις περασει του ryanza και οντως εκανες εγκατασταση πατας undo lagfix συμφωνα με την εκδοση lagfix που εβαλες…π.χ undo lagfix v2 και μετα πατας remove ext 2 tools η μπαταρια σου πρεπει να ειναι πανω απο 40% για να στα δειχνει enable…

Μανώλης

Α οκ! Σε ευχαριστώ. Η μπαταρια ήταν. Τώρα μου τα εμφανίζει πράσινα.

michalis-mclaren

PDA: I9000XWJG1
PHONE: I9000XXJF5
CSC:I9000XXJF9
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.
δεν καταλαβαίνω γιατι δεν τα κάνουν όλα απλά να παίρνουν το ίδιο λογισμικό! τα ίδια κινητά είναι γιατί κάνουν και τη δική μας αλλα και την δική τους ζωή δύσκολη???
…αγορασμένο απο kinitomania μετρητά με MLS Destinator!

george

Ειναι τα ιδια κινητα (jm1,jm2,jm5 κ.τ.λ)ή τελικα εχουν ψιλοδιαφορες σε επιμερους parts που απαιτουν αλλους drivers.(π.χ φορουν της ιδιας μαρκας modem ,φορουν την ιδια version wifi καρτα,το ιδιο τσιπαλι gps) που ναι μεν κανουν την ιδια δουλεια και εχουν την ιδια αποδοση αλλα μηπως απαιτουν αλλο στησιμο; Μηπως ειναι θεμα και συνεργασιων της samsung για να βαζει parts απο αλλους κατασκευαστες.Αναρωτηθειται ,πριν προχωρησετε, στην samsung αδυνατο να πιστεψω οτι ειναι τοσο χαζοι και ολοι οι αλλοι φωστηρες.Φιλικα Γιωργος .Υπομονη δεν χαθηκε και ο κοσμος.

Yiannis

Λοιπόν… JM5 και ακόμα to kies δεν μου κάνει την αναβάθμιση σε froyo. Και σα να μην έφτανε αυτό, κάποιες συσκευές (μαζί και η δική μου) είναι δύσκολο να αναβαθμιστούν με μη επίσημη rom γιατι είτε από λάθος είτε επίτηδες από τη samsung, δεν λειτουργεί ο συνδιασμός των τριών πλήκτρων για να μπουν σε download mode. Υπάρχει βέβαια λύση και σ’αυτό αλλά είναι μια επιπλέον ταλαιπωρία. Συγχαρητήρια αλήτες καφενεία της samsung. Το απαράδεκτο άχρηστο βαρύ και υπερφορτωμένο kies εντωμεταξύ με κοροϊδεύει κατάμουτρα λέγοντας μου ότι η συσκευή έχει το τελευταίο upgrade. Σημειωτέον.. ακόμα και το 2.1 είναι φανταστικό λειτουργικό βέβαια και είμαι πολύ ευχαρηστημένος με το android. Jobs βάλε στον κ*λ* σου το iphone και το γελοίο itunes σου. Απλά η επόμενη μου συσκευή θα είναι HTC (Θα είχα ήδη το desire αν δεν ήταν σαν τοστιέρα)

vaskor

Yiannis, μη τρελαίνεσαι.για να ξεκινήσει να κανείς αναβάθμιση πήγαινε στοGoogle και γράψε kies patcher 1.7. Στα αποτελέσματα θα βρεις πληροφορίες από άλλο σαιτ και θα κανείς αναβάθμιση σχετικά εύκολα. Απλά πρέπει να έχεις καλά φορτισμένο το τηλεφωνο. Μην ξεχάσεις να πατσαρεις σε jm2 αντί για jm5 που είναι τώρα. Στην ουσία έτσι γελάς το πρόγραμμα kies και φαίνεται σαν κόσμοτε. Αμέσως μετά θα σου δείξει πως υπάρχει αναβάθμιση.

Yiannis

Φίλε vaskor ευχαριστώ για την απάντησή σου. Το γνωρίζω το kies hack που λες, απλά ακόμα κι αυτό θέλει λίγο ρίσκο όταν δεν δουλεύει το 3 button combo κι εγώ είμαι από τους άτυχους. Όλοι συμβουλεύουν να μην το κάνουμε όταν δεν μπορούμε να μπούμε σε download mode. Οπότε θα περιμένω λίγο ακόμα κι αν καθυστερήσουν κι άλλο θα του βγάλω τα μάτια με το odin.

vaskor

PDA : I9000XWJM5
PHONE : I9000XXJM1
CSC : I9000XXJM1. Αυτό είχε το δικό μου μέχρι πριν λίγες ώρες…
– Ξεκινας το Kies συνδεεις το τηλεφωνο σου μεσω Samsung Kies και αφου αναγνωριστει η συσκευη σου απο το Kies τοτε ανοιγεις το Kies Registry Patcher
– Στη θεση Enable Spoof βαζεις True . Spool Product Code βαζεις COS και πατάς το κατω δεξια κουμπι Write Registry. Θα σου βγει ενα μηνυμα Registry patched και μετά κανεις Update μεσω Kies

πχ Αν βαλεις XEU τοτε θα σου κανει update

vaskor
Yiannis

Vaskor έχουμε ακριβώς τα ίδια στοιχεία στις συσκευές μας. Στο link που έστειλες γράφει αυτό για το οποίο έλεγα πριν:
PRELIMINARY NOTE: [WARNING!] Do Not flash Any ROM (firmware) until you can get the 3 buttons DOWNLOAD MODE working, even with this Kies trick.
Κατά 99% η λύση με το registry patcher θα δουλέψει. Αν όμως δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ χωρίς τον παραπάνω συνδυασμό πλήκτρων.

vaskor

Εγώ πάντως το έκανα ακριβώς όπως σου το περιέγραψα και λειτούργησε.
Αν θέλεις κάντο. Το να περιμένεις περαιτέρω ενημερώσεις κλπ. από εταιρίες είναι κάτι που είναι στην επιλογή σου…
Καλή τύχη.

miltos_buz

ρε παιδια συγνωμη κιολας αλλα ολα αυτα μου ακουγονται κ λιγο κινεζικα….ελεος….για μια κω…αναβαθμιση πρεπει να γινουμε χακερ……μου αρεσει το τηλ μου,,αλλα το θεωρω απαραδεκτο αυτο που γινεται. μας βλεπουν οι htc και γελανε….2,29 μεσω νετ…ανετα ευκολα κ αμεσα…

George Anagnostopoulos

Κι εμένα δε μου πιάνει το three-button combo που λέτε. Μόνη λύση να περιμένω, δε λέει να γίνω χάκερ στα γεράματα όπως λέει και ο προλαλήσας…

dimitris xalkideos

Πέστε μου κι εμενα που ειμαι άσχετος και ανυπόμονος, αυτό το kies registry pacher από που θα το κατεβασω δωρεαν βρε παιδιά, γιατι με τις οδηγιες που βρηκα εδω, λέω να το παιξω κι εγω “χακερ” και να δοκιμασω την αναβαθμιση μιας και το δικο μου δεν ειναι απο την vodafon.
Που θα βρω δωρεαν το kies registry pacher???
Ευχαριστω προκαταβολικά!

Chrispant

Παντως, η αναβάθμιση σε Froyo ειναι διαθεσιμη για τηλ. αγορασμενα απο Vodafone και Cosmote!Αναμενεται και για τα Wind ! Αντε να δούμε φως!!!

dimitris xalkideos

Κατεβασα δωρεαν το pach registry, ακολουθησα τις οδηγιες ακριβως οπως λεει ο φίλος μας Vaskor πιο επάνω, αλλα τελικα το Kies οταν του ζητησα να μου κανει αναβαθμιση, μου εβγαλε την ένδειξη “ονομα μαντελου GT-I9000
Τρεχουσα εκδοση PDA JM5/PHONE JM1/CSCJM1
Δεν είναι δυνατή η ενημερωση αυτης της έκδοσης της συσκευής.”

Την συσκευη την εχω αγορασει από OTESHOP στην Αθηνα.
Μπορει να με βοηθήσει καποιος φιλος?
Και αφου κανω τον αναβαθμιση, πρεπει να κανω απεγκατασταση του Kies ωστε μετα να το εγκαταστησω παλι απο την αρχη χωρις το Patcher?

arb

File dimitri xal… kane apegatastasi se ola, kai ksana apo tin arxi,
su sinisto na akoluthisis pista tis odigies tu Domigr. ego etsi to katafera

dimitris karvelis

Φίλε arb σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Τελικα χθες βράδυ και με τις οδηγίες του καλού μας και έμπειρου φίλου Vaskor έκανα την αναβάθμιση αφου έπαιξα με διάφορες παραλαγές και τρ΄χει το τηλεφωνάκι την έκδοση 2.2 αλλά βρε παιδιά έχω την εντυπωση οτι ειναι καπως πιο αργό! Μπορει να ειναι και η ιδεα μου! Ωστοσο το χάρηκα που πλέον έχω πληκτρολόγιο στα ελληνικά χωρίς να χρειαζεται καθε φορα να πηγαίνω στις ρυθμισεις και δεξια και αριστερά! Τωρα επάνω στο πληκτρολόγιο, έχει τη σημαια της ελλάδας, την πατάς και αλλαζει το πλκτρολόγιο σε ελληνικο όπως το Iphone! Τελικα για να τα καταφερω χρειάστηκε να φανταστω γιατι δεν το ειχα καταλάβει από τις οδηγιες που διαβασα πιο πάνω, ότι δεν αρκούσε να εγκαταστησω το pacher, να ττο τρεξω και να κανω τις δυο αλλαγουλες, αλλα χρειαζόταν να ανεβάσω τις σχετικες ρυθμίοσεις (μεσα από το προγραμματακι Patcher) στο τριτο tab που αφορούν την vodafon ή εν πάση περιπτωση την j2 για να μπορέσει να μου κανει αναβάθμιση. Να είστε καλα παιδια για την βοήθεια σας! Αν σκεφτει κανεις ότι δεν ήξερα τιποτα για ολα αυτα και διαβάζοντας εδω τις σχετικες οδηγιες μπόρεσα και ενα αναβάθμιση, αυτο σημαινει οτι τα fora δεν θα παθαίνουν… Συνέχεια »

dimitris xalkideos

Να σας πω και το πιο εντυπωσιακο! Αφου χθες ξημερωματα καταφερα και εκανα αναβαθμιση, απόψε, επιστρεφοντας στο σπιτι και απο περιεργεια ξανασυνδεσα το Galaxy s στο Kies και ζητωντας να μου πει αν εχει βγει καποια νεα αναβαθμιση (ενω ειχα κανει μερικες ωρες προηγούμενα!) μου έβγαλε το μήνυμα οτι υπάρχει νεα αναβαθμιση!!! Και φυσικα του ειπα να μου την κανει! Και ενω ειχα ενα σφυξιμο στην καρδια για το τι θα μο βγαλει στο τελος…. μου εκανε μια τελεια αναβαθμιση, με τα ελληνικα του πληκτρολογια, με νεους screensavers, χωρις να χασει τις εφαρμογες μου και τις επαφες μου και φυσικα τωρα πετάει ο γαλαξίας μου!
Τέλειο έγινε!!!! Και συγκρινοντας με το χθεσινο, το φτυνο να μην το ματιασω! Ασε που φοβαμαι να του κανω επανακινηση μηπως και μου βγαλει κανενα προβλημα!!! Να ειστε ολοι καλα!!!

Chrispant

Το τηλεφωνο σου φίλε Δημητρη, απο που ειναι αγορασμενο? Φανταζομαι οχι απο WIND, ε?

dimitris xalkideos

Αγορασμενο εδω και αρκετους μήνες από OTESHOP στην Αθηνα. Χωρίς σύνδεση, σκετη συσκευη.

Chrispant

Λοιπον, μολις αναβάθμισα το Galaxy μου σε froyo, συμφωνα με τις οδηγιες και συμβουλες του φιλου Vaskor. H συσκευη λειτουργει άψογα! Μπαινοντας μετα την αναβαθμιση παλι στo Kies, μου εβγαλε μνμ, οτι υπάρχει νεο update! Εις αυριο τα νεωτερα!

ΜΑΡΙΟΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
PDA:I9000XWJM5
I9000XXJM1
CSC:I9000XXJM1
ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΔΕΣΑ ΣΤΟ KIES ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ
ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΚΔΟΣΗ¨
JF3
JF3
JF3
TΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ¨
JPY
JPY
JPY
ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ?
ΕΙΝΑΙ ΤΟ FROYO?
ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ?
ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

dimitris karvelis

Να την κανεις την αναβάθμιση. Θα σου συστήσει το Kies να κάνεις backup πριν αρχισει την αναβαθμιση και να το εμπιστευτείς.
Δεν κραταει πολυ, γυρω στη μιση ωρα κρατησε εμενα. Δεν θα χαθει καμια απο τις εφαρμογες σου. Τουλάχιστον εμενα και οι επαφες και οι εφαρμογες μου ολες παρεμειναν!
καλη τυχη φίλε μου και καλη χρονια!
Η έκδοση 2.2 είναι η λεγομενη FROYO, αυτην θα σου περασει!

gpatr

έλεος βρε παιδιά, απλά έλεος. κάποιος που μπανίζει έχει καλώς…καποιος που δεν ξερει που πανε τα 4, δεν εχει δικαιωμα να χαρεί τη συσκευή του ακομα περισσοτερο και ας εδωσε 600€. viva samsung…

mr.zero0o

ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΔΕΣΑ ΣΤΟ KIES ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ
ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΚΔΟΣΗ¨
ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΚΔΟΣΗ¨
JF3
JF3
JF3
TΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ¨
JPY
JPY
JPY

δηλαδη με την αναβαθμιση θα σοθ βαλει το 2.2.1 jpy froyo?

dimitris karvelis

Παιδιά δεν θελω να το παιξω δάσκαλος, γιατι άσχετος είμαι κι εγω, αλλά διαβάζοντας εδω τις οδηγιες, τις ακολουθησα και εκανα την αναβαθμιση μου και ολα καλα! Την μικρη αυτη εμπειρια μου, την μοιραζομαι μαζι σας μηπως και βοηθησω και κανεναν αλλον. Διπλώματα δεν ψαχνω, ουτε χακερ το παιζω. Αλλωστε οι περισσοτεροι εδω μεσα προσπαθουν να βοηθησουν ο ενας τον αλλον. Προς τι η φράση “ελεος” δεν καταλαβα το νοημα της1 Για κανε το μας πιο λιανα φιλε μου, μηπως και μπορεσιε καποιος απο εμας και βοηθησει περισσοτερο!

Emmanuel

Με τη φράση “έλεος” ο gpatr αναφερόταν στο γεγονός ότι αυτή τη διαδικασία θα μπορέσει να την κάνει μόνο κάποιος που διαβάζει αυτά τα σχόλια εδώ ή κάποιος χακερ. Τι γίνεται με την πλειοψηφία των ανθρώπων που απλώς αγόρασαν αυτό το κινητό;

Αυτοί πότε θα δουν flash στο κινητό τους; Γενικά πότε θα αντιμετωπιστούν ως ίσοι με τους άλλους ανθρώπους που δώσανε ΤΑ ΙΔΙΑ λεφτά; Όλοι πληρώσαμε το ίδιο ποσό για το Galaxy S. Είναι δίκαιο κάποιοι να έχουν την 2.2 μήνες πριν και κάποιοι άλλοι να είναι εντελώς άγνωστο το πότε θα την πάρουν;

Chrispant

Ολα καλά με την πρωτη αναβαθμιση σε 2.2. Το προβλημα μου παρουσιαζεται οταν προσπαθω να αναβαθμισω μεσω Kies την δευτερη φορά! Ενω αρχιζει η αναβαθμιση, με το που χανεται για δετερολεπτα η συνδεση στο internet, αναγκαζομαι να ξανακανω την διαδικασία από την αρχη. Το εχω κάνει 4 φορες μεσα σε 1 ωρα!!!

Chrispant

Ερωτηση προς τον φίλο dimitris xalkideos ! Η δευτερη αναβαθμιση που εκανες την επόμενη μερα, ποσο σου κρατησε?

Giannis Andr

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ”ΟΛΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ”????ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΜΕ???

dimitris karvelis

Προς
Chrispant
Η δεθτερη αναβαθμιση που μου επέτρεψε να κανω κράτησε πολύ λογοτερο, νομιζω γυρω στα δεκα λεπτα και αυτη ηταν η καλη αναβαθμιση που τωρα τρεχει μια χαρα το τηλεφωνο μου και ειμαι ευχαριστημενος.
Παντως και στη συνεχεια αν το συνδεσω τωρα το τηλεφωνο μου, το Kies μου λεει οτι υπάρχει νεοτερη αναβαθμιση, αλλα δεν τολμαω να το εοιχειρήσω γιατι φοβαμαι μηπως κατι δεν παει καλα αφου ηδη εβαλα την froyo και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος
Νομιζω οτι αυτο που μου γραφει οτι μπορω να κανω και τριτη αναβαθμιση οφειλεται στο pacher που εχω εγκαταστησει μεσα στο Kies και σκεφτομαι να απεγκαταστησω το Kies (ωστε να σβυστει και το pacher) και στην συνεχεια να εγκαταστησω το Kies πάλι απο την αρχη!
Αν εχει κανενας φιλος καμια ιδεα γι αυτο, ας μου πει!

dimitris karvelis

Πάντως θεωρώ ιδιαίτερα παρήγορο και σημαντικο, οτι καποια παιδια που εχουν γνωσεις περισσοτερες απο εμας τους πολλους και είναι πιο ψαγμένα από εμας τους πολλόυς, κάθονται και μας δινουν συμβουλες για το πως θα κανουμε οι λοιποί αναβαθμιση και μας βοηθάνε! Ας είναι καλα τα παιδια αυτά γιατι χωρις την βοήθεια τους, εμεις δεν θα μπορουσαμε να κανουμε αναβαθμιση και θα περιμεναμε ποτε οι εταιρειες που μας τα πηραν χοντρα, θα ευαρεστηθούν να μας δωσουν και σε εμας την αναβαθμιση που δικαιούμαστε.!
Και αυτη η αλληλοσυμπαράσταση που παρατηρείται στα fora είναι από τις κατακτήσεις κυρίως των νεων παιδιών μας που εγω επιμένω οτι ειναι πολύ πιο μπροστά σε όλα τα θέματα από εμας τους μεγαλύτερους σε σχέση με την αντίστοιχη ωριμότητα που ειχαμε εμεις όταν ημασταν νέοι και στην ηλικία τους. Τόπο στα νιατα συνεπώς!!!

Menelaos Delioglanis

@dimitris karvelis
Ξανατρέξε το kies patcher και βάλε στην επιλογή spoof : false και γράψτο στην registry με το κουμπάκι, ώστε να ξαναγυρίσει στην αρχική κατάσταση.

καλή χρονιά 🙂

dimitris karvelis

Προς
Menelaos Delioglanis
Μενέλαε σε ευχαριστώ, σωστά, αλλά λόγω έλλειψεις γνώσεων και εμπειρίας, δεν το είχα σκεφτεί!
Αυτό θα κάνω!
να είσαι καλά! Καλή χρονιά σου εύχομαι1

Αντώνης Ζ

το iphone παίζει ήδη skype με βιντεοκλήση και εκεί στη samsung δεν έχουν καταφέρει ακόμη να κάνουν το update σε froyo……
Δεν θέλω να θεωρηθή ως διαφήμηση στο iphone, ας θεωρηθεί σαν αγανάκτηση προς τη samsung.
Αν υπάρχει δυνατότητα να μου γυρίσει πίσω το κόστος αγοράς η samsung – όπως ήδη της έχω προτείνει – μετά χαράς το αποχωρίζομαι και ούτε ψυγείο δεν ξανααγοράζω απο την χώρα τους επειδή το after sales market τυνχάνει άγνωστη λέξη εκεί.
Λυπάμαι…..

Γιάννης Σιούτης

Μόλις αναβάθμισα το S μου και πάει σφαίρα. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον vaskor για τις οδηγίες του !!!

Καλή Χρονιά !!!

GEORGE SPIROPOULOS

συγνωμη εαν επαναλαμβανομαι απο αλλο post αλλα ρε παιδια επειδη ειναι να παω τωρα να αγορασω το κινιτο τι να προσεξω πριν το παραλαβω??
πως θα καταλαβω πια εκδοση εχει αφου ειναι σφραγισμενο??Το παιζουμε λοττο??
Απο wind θα το παρω…..

Αντώνης Ζ

Εκανα ακριβώς όπως ο Vaskor αναφέρει και είνα όλα καλά.
Καλή χρονιά σε όλους και ευχαριστώ τον vaskor για τις οδηγίες του που παραθέτω και παρακάτω για όποιον τυχόν δεν καταλάβει.
Στην παραπάνω τοποθέτηση μου όμως επιμένω.
ούτε ψυγείο απο την εταιρεία τους πλέον._

Αντώνης Ζ

– Ξεκινας το Kies συνδεεις το τηλεφωνο σου μεσω Samsung Kies και αφου αναγνωριστει η συσκευη σου απο το Kies τοτε ανοιγεις το Kies Registry Patcher
– Στη θεση Enable Spoof βαζεις True . Spool Product Code βαζεις COS και πατάς το κατω δεξια κουμπι Write Registry. Θα σου βγει ενα μηνυμα Registry patched και μετά κανεις Update μεσω Kies

πχ Αν βαλεις XEU τοτε θα σου κανει update

οι οδηγίες του vaskor είναι τεσταρισμένες και απο εμένα και το aura & navigon δουλεύουν μια χαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.