Οδηγός βήμα-βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε Android 2.2 Froyo

Η επίσημη αναβάμιση αφορά τις συσκευές που έχουν firmware xwjm2 με product code cos, firmware xwjm5 με product code eur και firmware xwjg1 με product code cos. Τα υπόλοιπα firmwares XWJM5 (με product code cos) και γενικά οποιοδήποτε άλλο ελληνικο firmware δεν μπορει να προβεί σε επίσημη αναβάθμιση και θα χρειαστεί να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία.

Δεν εγγυόμαστε την επιτυχία της διαδικασίας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν δυσλειτουργίες της συσκευής σας. Προχωρήστε στην διαδικασία με δική σας ευθύνη.

Σημείωση: Το κείμενο έγινε update στις 12 Φεβρουαρίου 2011.
Σημείωση: Το κείμενο έγινε update στις 27 Ιανουρίου 2011.

, Οδηγός βήμα-βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε Android 2.2 Froyo

Tηλέφωνα αγορασμένα απο Vodafone μπορούν να κάνουν και αυτά επίσημη αναβάθμιση χωρις την παρακάτω διαδικασία.

Για να δούμε τι firmware έχουμε πληκτρολογούμε αυτόν τον αριθμό *#1234# εκεί που παίρνουμε τηλέφωνο. Η γραμμη pda είναι αυτή που θέλουμε π.χ αμα έχουμε pda:i9000xwjm2 σημαίνει ότι έχουμε firmware xwjm2.

Για να δούμε τι product code έχει η συσκευή πληκτρολογούμε *2767*4387264636# εκεί που παίρνουμε τηλέφωνο. Η 2η γραμμή θα λέει π.χ PCode: GT-I9000HKDCOS αυτό σημαίνει ότι έχουμε product code cos,άμα έλεγε PCode: GT-I9000HKDEUR έχουμε eur.

Άμα έχουμε pda:xwjm2 με product code cos,pda:xwjm5 με product code eur ή pda:xwjg1 με product code cos η αναβάθμιση γίνεται επίσημα χωρίς την παρακάτω διαδικασία (θα χρειαστούμε την τελευταία εκδοση kies το kies 2 δηλαδη για να κάνουμε επίσημη αναβάθμιση). Άμα έχουμε pda:xwjm5 με product code cos θα πρέπει να κάνουμε την παρακάτω διαδικασία! Σε καμία περίπτωση δεν χάνεται η εγγύηση!

1. Βγάζουμε οπωσδήποτε το lagfix (αν έχουμε).
2. Κλείστε τελείως το Kies, καθώς και τo tray agent, αν τρέχει στη μπάρα εργασιών.
3. Κατεβάζουμε το Kies registry patcher v.1.8.0.0. Αποσυμπιέστε το σε ένα φάκελο και τρέξτε το.
4. Bάλτε τις παρακάτω τιμές στο Kies patcher:enable spoof: true και Spoof Product Code as: πατάμε το dropdown και επιλέγουμε “COS” και επειτα πατάμε Write Registry.
5. Ανοίγουμε το Kies (το κανονικό πρόγραμα), συνδέουμε το τηλέφωνο (θα προτιμηθεί να έχουμε αφαιρέσει τη SIM και την external sd κάρτα αν έχουμε) και μπορούμε τώρα να κάνουμε την αναβάθμιση κανονικά.
6. Όταν τελειώσει η αναβάθμιση, κλείνουμε πάλι τελείως το Κies, πηγαίνουμε στο kies patcher πάλι και ξαναβάζουμε το Enable Spoof στο False, πατάμε Write Registry και το κλείνουμε.
7. Αυτό ήταν η αναβάθμιση μας εγινε. Θα ήταν καλό να κάνουμε ένα hard reset μετά απο όλα αυτα πληκτρολογώντας *2767*3855# (χάνουμε τα πάντα που είναι στην μνήμη του κινητού για αυτο καλο ειναι να κάνουμε backup).

Kudos to Λεωνίδας domigr
Με πληροφορίες από το myphone.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

375 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

product code cos?????
1)εγω δηλαδη που εχω EUR τι μπορω να κανω για να μην χασω την εγκυηση?
2)ξερετε τι σημαινει EUR?
ημαρτον αυτη η samsung 😛

domigr

eur σημαινει γενικα ευρωπαικο..αμα κανεις αυτη την διαδικασια θα την χασεις την εγγυση δεν γινεται αλλιως eεφοσον εχεις eur product code..αλλιως αν θες περιμενες και βλεπεις αν βγει επισημο update για jm5

nikos

αν και δεν το βλεπω για επισημο update συντομα…..ευχαριστω.

nacajima

λοιπόν και εγώ έχω αυτό product code EUR και δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση, αλλα ρε παιδιά θα σας πω ειλικρινά πως δεν θέλω να το πειράξω γιατί απλά πετάει ο γαλαξίας, δεν κολλάει πουθενά στο internet ξεσκίζει, τρέχει σαν τρελό γιατί να το αναβαθμίσω και να το παίξω κορόνα γράμματα. και το καλύτερο το αφήνω για το τέλος, πολύ καλός μου φίλος το έκανε αναβάθμιση και είπαμε να τα συγκρίνουμε άμεσα για να δούμε ποσο μεγάλες διαφορες θα είχανε τα δυο κινητά…. το δικό μου έτρεχε σε όλες τις περίπτωσις καλύτερα, και για να προλάβω κάποια παιδιά τήρησε όλες τις διαδικασίες reset και ότι χρειαζότανε, αυτό που έχω να πω είναι το εξής αν ο γαλαξία σας τρέχει μια χαρά μην τον πειράζετε το κινητό ξεσκίζει όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα δεν έχω το παραμικρό να πω για το πως δουλεύει απλός άψογα, τώρα αν δεν σας αρέσει κάντε αναβάθμιση, εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος όπως είναι.

Ανέστης Κ.

Χάρης τη βοήθεια του domigr και του Teo από χθες ο γαλαξίας μου τρέχει το Froyo… 🙂 . Ειλικρινά αξίζει και το προτείνω σε όλους ανεπυφύλαχτα!! Στα συν του είναι πως με 2.2 το galaxy εχει flash player και ανοίγει όλα τα είδη βίντεο και stream. Απλά να ξέρετε πως όποιος το πήρε με την προσφορά απο το oteshop μαζι με mls destinator, μετά την αναβάθμιση οι χάρτες δεν θα λειτουργούν.

Γιωργος Κουης

οταν ειναι pda xwjm2 αλλα product code CYO γινεται η αναβαθμιση?

domigr

γινεται αλλα χανεται η εγγυηση..το εχω αναφερει… 🙂

Γιωργος Κουης

Οταν του βαζω το product code COS μου λεει οτι υπαρχει αναβαθμιση σε 2.2 αλλα φοβαμαι μηπως δεν κανει γιατι εχω CYO! Βοηθεια κανεις?

pda:JM2
phone:JM1
CSC:JM1

Kostas

Για ποιό λόγο χάνεται η εγγύηση?
Πληροφοριακά ρωτάω.

Εγώ έχω ένα Galaxy S με COS product code.
Μπορώ να του βάλω 2.2.1 JPX χωρίς να χάσω την εγγύηση?

Αλλάζει το product code?
Κι αν αλλάζει, δεν μπορεί να επαναφερθεί στο αρχικό?

domigr

στην ουσια αυτη η διαδικασια που κανεις απο πανω αμα δεν εχεις cos ειναι να κανεις το kies να βλεπει οτι εχεις cos και ετσι σου δινει την αναβαθμιση..δεν θα εχεις κανενα προβλημα αν την ακολουθησεις σωστα απλως χανεται η εγγυηση οπως λεω..

domigr

kosta αμα του βαλεις 2.2.1 jpx χανεις την εγγυηση γιατι το jpx ειναι αγγλικο firmware..το product code μπορει να αλλαξει αμα αναβαθμιζειςς σε οχι ελληνικα firmware αλλα μετα ουτως η αλλως εσενα δεν σε απασχολει..

Kostas

Ε κι επειδή είναι αγγλικό firmware, τί μ’αυτό?
Αν το γυρίσω σε 2.2 JPH ξανά, δεν έχω εγγύηση πάλι?
Αυτό προσπαθώ να καταλάβω, αν μπορώ να επαναφέρω τα πάντα ώστε να ισχύει κανονικά η εγγύηση 😉

Nightmare

Εμένα δεν συνδέεται καν στο KIES!!!
δεν πρόκειται ποτέ να κάνω την αναβάθμιση :'(

domigr

αμα εχεις product code cos και του βαλεις jph θα ισχυει κανονικα 🙂 οτιδηποτε εχει product code cos η εγγυηση μετραει το εχω πει..

Kostas

Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες τι λέω.

Έχω COS, του βάζω την 2.2.1 JPX (UK) και μετά το ξαναγυρνάω σε 2.2 JPH.
Έχω εγγύηση ή όχι?

Με λίγα λόγια, αν κατάλαβα καλά, η εγγύηση ΔΕΝ ισχύει όσο εγώ έχω firmware άλλης χώρας.
Αν το γυρίσω σε ελληνικό firmware είμαι οκ?

domigr

ναι εισαι οκ γιατι πολυ απλα το αρχικο σου product code ειναι cos…υπαρχει μια περιπτωση οταν πας σε jpx να σου αλλαξει το product code αλλα οταν βαλεις την ελληνικη θα σου ξαναγινει cos και αμα δεν γινει μπορεις μεσω του root explorer και μιας μικρης διαδικασιας να το κανεις cos εφοσον παντα το αρχικο σου product code ειναι cos..για να μην μπερδευονται οι αλλοι…

tomkar1

Εγώ εχω code DBT (γερμανικό) και εχω λάβει froyo από τον νοέμβριο μέσω kies . Θα ήθελα όμως να λάβω “ελληνικό ” froyo για εναν και μόνο λόγο : γνήσιο ελληνικό πληκτρολόγιο και όχι δανεικό από HTC όπως εχω τωρα

domigr

γιατι το pda σου δεν ειναι xw??

domigr

α οχι εκει εχετε xx…αμα θες κανε την διαδικασια που εδωσα απλως χανεις εγγυηση..

vaskor

bravo domigr.

michalis-mclaren

βρήκα το αρχείο το αποσυμπίεσα το έτρεξα αλλα μετα δεν ανοίγει σαν πρόγραμμα. Δεν μπορώ εν ολίγοις να κάνω αυτό!
4. Bάλτε τις παρακάτω τιμές στο Kies patcher:enable spoof: true και Spoof Product Code as: πατάμε το dropdown και επιλέγουμε «COS» και επειτα πατάμε Write Registry.

michalis-mclaren

βρέθηκε λύση αλλα λόγω χαμηλής στάθμης μπαταρίας θα το κάνω αύριο! Δεν ξέρω παιδιά αλλα μετά απο μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και με το automatic task killer το κινητό πετάει οπότε θα το σκεφτώ ανάλογα με τα σχόλια σας αν θα το αναβαθμίσω σε Froyo! Η ερώτησή μου είναι αν (οσοι χώσατε πολλές εφαρμογές γιατί μετά την επαναφορά πάει πετώντας ουτε συ άλλως) το Froyo 2.2 είναι αισθητά πιο γρήγορο με την 2.1 και αν λειτουργεί και πάλι το SWYPE φαντάζομαι ναι! ακούω γιατί δεν είδα κανένα ενθουσιασμένο με την 2.2!!! ευχαριστώωωω!!!

ΜΑΡΙΟΣ

ολα οκ με 2.2 μονο οτι χαθηκαν τα ελληνικα απο swype και πληκτρολογιο samsung !καποια λυση κανεις ?

ΜΑΡΙΟΣ

και το you tube δεν δουλευει προς το παρον

domigr

το youtube για να δουλευει πρεπει να κανεις update την εφαρμογη απο το μαρκετ…οσο για τα ελληνικα δεν ξερω γιατι λες οτι χαθηκαν..το μενου σου ειναι ελληνικο??αν οχι καντο ελληνικο και μετα δες…

marios

ναι ελληνικα ειναι το μενου

domigr

ξερεις σιγουρα να αλλαζεις την γλωσσα??πχ αν δεν χρησιμοποιεις το swype πηγαινε γραψε ενα μηνυμα και στο space σου λεει πχ eng κρατας πατημενο το space και το σερνεις αριστερα η δεξια και σου αλλαζει η γλωσσα

marios

εχω την εκδοση 2.9.51.13071 του swype και δεν εχει την αλλαγη γλωσσας εκει που λες,αλλα στο γραμμα q

PilotGR

Την έκανα και εγώ χτες την αναβάθμιση γιατί η συμπεριφορά με το τμημα support της Samsung Hellas με εξοργισέ! Το κινητό μέχρι στιγμής πάει σφαίρα χωρίς να κολλάει καθόλου. Μπάβο στα παιδιά του Techblog αλλά και του xda για την καθοδήγηση.

Giannis Andr

ΠΑΙΔΙΑ….ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ…ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ GT-I9000????

Michalis_Mclaren

Έγινε παίδες ευχαριστώ πολύ.θα το αναβαθμίσω λοιπόν αφού δεν χαλάει κάτι το swype. Φίλε γιάννη διάβασε πιο πάνω την διαδικασία που αναφέρουν να δείς πιο λογισμικό έχεις, γράφουν όλη την διαδικασία. ΚΙΝΗΤΑΡΑ έχουμε. : Ρ

domigr

μα νε μαριε στο swype ειναι πανω αριστερα η αλλαγη της γλωσσας στην θεση του γραμματος q οπως λες 😛 εσυ ομως μου ελεγες οτι δεν εχει αλλη γλωσσα εκτος απο αγγλικα 😛 αμα κοιταξεις πιο πανω εγω σου ειπα που ειναι στο samsung keyboard 😉

marios

Den yparxoun ellinika oute sto samsung keyboard

domigr

λοιπον δεν καταλαβαινω τι ακριβως γινεται..πες μου τι εκδοση εχεις,πως την περασες,και τι product code?

marios

Ekana tin anavathmisi meso kies se froyo kai tora exo xxjpy sto pda.Oso gia tin ekdosi tou swype koita parapano

bambacha

Ρε παιδιά…εγώ το έκανα κ (λογικά) έχασα την εγγύηση…αλλα το θέμα είναι ότι ουτε πάλι όπως κ πριν δεν έχω 3g σήμα κ δεν μπορώ να συνδεθώ καν στο internet…κ απο πριν το είχα αυτό και είπα μήπως έτσι βρω την υγεία μου αλλά ούτε και πάλι…αν μπορεί να βοηθήσει κανείς….γιατί κ ένας φίλος μου που το έχει το ίδιο πρόβλημα έχει….

The_Red_Shade87

Παιδιά αν μπορώ να φανώ χρήσιμος,το JPY είναι το επίσημο αγγλικό firmware της Samsung με έκδοση για το Froyo 2.2.1 είναι το τελευταίο update που υπάρχει γενικώς και αυτό είναι που δικαιολογεί την απουσία ελληνικού πληκτρολογίου και Swype…Όσον αφορά την εγγύηση για το product code εμπιστεύομαι τα παιδιά παραπάνω αλλά γνωρίζω,τουλάχιστον στην εταιρία που απευθύνομαι εγώ για service,ότι εφόσον το λογισμικό που φοράς είναι επίσημο και όχι custom ανεξαρτήτου εθνικότητας η εγγύησή σου παραμένει αλώβητη…Μέχρι στιγμής πάντως το τηλέφωνο πηγαίνει μια χαρά αν και σκοπεύω να το πάω στην εταιρία αυτή και να του φορέσουν το ελληνικό για να δώ πως πηγαίνει….

The_Red_Shade87

Επίσης να ενημερώσω τον/ην φίλο/η bambacha ότι με την αναβάθμισή και το hard reset χάνονται όλες οι προηγούμενες ρυθμίσεις άρα και αυτές του internet που σημαίνει οτι θα πρέπει να γίνουν χειροκίνητα…απευθυνόμαστε λοιπόν στον ιστότοπο της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας που έχουμε όπου και υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες για το πως γίνονται αυτές οι ρυθμίσεις…

bambacha

ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση κ το ενδιαφέρον..το θέμα είναι ότι έχω βάλει όλα τα APN settings (συγκεκριμένα για whats up ..;όνομα:Cosmote Internet…APN: internet…MCC:202…MNC:01..τύπος APN:internet…και μετά το επιλέγω να είναι πράσινη η βούλα)..το θέμα δεν είναι μόνο το internet αλλα το ότι δεν βλέπω ποτε το σήμα 3g…ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει???

Michalis_Mclaren

Αν σου έχει βγει το εικονίδιο με το γράμμα «Η» δίπλα στο σήμα λογικά έχεις σωστά ρυθμίσεις αλλά και ίντερνετ, επίσης υπάρχει επιλογή να χρησιμοποιείς μόνο 2G δίκτυο, ξετικαρισε την στις ρυθμίσεις δικτύου.από κει και πέρα αν πάλι τίποτα δες μήπως δεν σου έχει ενεργοποιήσει η cosmote το ίντερνετ.αν και πάλι τίποτα δεν ξέρω οπότε περίμενε γνώμη από λοιπόν άλλο. : Ρ

ΜΑΡΙΟΣ

ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ SWYPE & SAMSUNG ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ?

domigr

μαριε εφοσον επελεξες να εχεις αγγλικο firmware δεν γινεται να εχεις ελληνικα σε swype και keyboard…βεβαια υπαρχει μια διαδικασια αλλα ειναι καπως μεγαλη και δεν μπορω να την γραφω εδω…red_shade η εγγυηση δυστυχως ειναι ετσι οπως λεω γιατι στην ελλαδα υπαρχουν 2 product code το cos που ειναι το επισημο ελληνικο και το eur..αυτη η αναβαθμιση ειναι για οσους εχουν cos..για αυτο στους αλλους δεν την εμφανιζει και χανουν την εγγυηση τους οταν το κανουν..πιθανοτατα αργοτερα θα βγει και καποια αναβαθμιση για το eur αλλα χωρις να ειναι κατι σιγουρο..τωρα οσοι εχουν cos και pda jm5 η καποια αλλη εκτος της jm2 και ρωτησουν γιατι δεν τους εχει βγει η αναβαθμιση εφοσον εχουν cos η απαντηση ειναι οτι θα επρεπε αλλα η samsung εβαλε μαλλον καταλαθος η αναβαθμιση να βγαινει μονο σε οσους εχουν jm2 με cos ενω κανονικα θα επρεπε να ηταν για οποιοδηποτε pda με cos..τα εξηγησα οσο καλυτερα μπορουσα…

domigr

για αυτο υπαρχει και η παραπανω διαδικασια και χανεται η εγγυηση σε οσους εχω αναφερει στην διαδικασια

adriana2

Γεια σε ολους.
Μηπως μπορει να μου πειτε πως θα γεινει το ”backup.?

domigr

μεσω του kies η μεσω καποιου προγραμματος αμα εισαι ροοτ πχ το mybackup pro

arb

Meta tin anavathmisi 2.2 den mporo na pragmatopiso klisi me apla akustika, ute se aux , ala mono me ta gnisia. an mpori na dokimasi kanis ja na mu pi an simveni to idio kai me to dikosas galaxy.

The_Red_Shade87

Μια ερώτηση καθαρά διευκρινιστική,το product code παραμένει αναλλοίωτο όσες αλλαγές και αν κάνουμε στο firmware έτσι???

domigr

red_shade νομιζω το εχω ξαναπει οτι οταν περναμε ξενα firmware μπορει να μας αλλαξει το product code αλλα οταν βαλουμε ελληνικο θα μας επανελθει σε αυτο που ειχαμε αρχικα..αν δεν επανελθει κανουμε μια μικρη διαδικασια και το επαναφερουμε εμεις…

korto51

Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί επανηλειμμένα προσπάθησα,πέρα από τις διαδικασίες που μπορούμε να κάνουμε για να απολαύσουμε γρηγορότερα τις βελτιώσεις της τεχνολογίας,έχοντας πάρει το τηλέφωνο samsung από cosmote ποιά εταιρεία έχει τον κύριο λόγο για το πέρασμα της αναβάθμισης? η cosmote η η samsung και τι σημαίνουν στην πράξη τα διαφορετικά PDA JG1 ,JM2,JM5? Η ίδια η cosmote έχει JG1 JM2 και ποιός ξέρει τι άλλο.Οταν αγοράζουμε κάποια τέτοια συσκευή πρέπει να γνωρίζουμε το PDA?Το Samsung της cosmote είναι διαφορετικό από της vodafone?Εχει άλλες δυνατότητες? Ποιά τελοσπάντων η λογική πίσω από αυτά?

domigr

στο galaxy s δουλευει ως εξης το θεμα με της αναβαθμισεις…η jg1,jm2 ειναι cosmote και η jm5 ειναι wind…νομιζω δεν εχουν διαφορες μεταξυ τους…το froyo που βγηκε ειναι για cosmote… με λιγα λογια(οσοι εχουν jm2 μπορουν να αναβαθμησουν,αυτοι που εχουν jg1 δεν μπορουν γιατι η cosmote νομιζε οτι εχουν ολοι jm2 και οτι η jg1 ειχε αναβαμιστε σε jm2..καπως ετσι ειναι το θεμα) και καποια στιγμη θα βγει και το αντιστοιχο της jm5 απο wind…δεν εχουν καποιες διαφορες απλως το καθε firmware το φτιαχνουν για να δουλευει σωστα στον δικος τους παροχο…(ιντερνετ mms και τετοια)για αυτο και αργει η καθε εταιρια να το δωσει…πχ ειχε βγει της vodafone το update πρωτα και τωρα βγηκε της cosmote..οταν βγαινει πχ η 2.2 παγκοσμοιως τα αρχεια υπαρχουν απλως ειναι θεμα μετα τις καθε εταιριας(cosmote,vodafone,wind)που θα το φτιαξει για τα δικα της δεδομενα (βεβαια παιζει ρολο και η samsung hellas για το πως και ποτε θα τους ενημερωσει)…καπως ετσι ειναι μια γενικη εικονα αν θελετε να εχετε…

korto51

Domigr,
Σ ευχαριστώ, κάνεις καλή δουλειά . Σου εύχομαι Καλή Χρονιά!!

Michalis_Mclaren

Άρχοντας ο Domigr.

Michalis_Mclaren

Εγώ ακόμη δεν το έχω κάνει froyo τελικά γιατί έχω μία απορία. Αν το αναβαθμίσω από jg1 θα με βρίσκει μετά σε μελλοντικές αναβαθμίσεις το kies η δεν παίζει ρόλο γιατί πλέον θα είμαι froyo και όχι jg1? Και επίσης δεύτερος λόγος είναι ότι μερικοί λένε ότι με την 2.1 τους ήταν ελαφρώς πιο γρήγορο και μένα προσωπικά με το automatic task killer μου δουλεύει άψογα. Μία γνώμη για την πρώτη απορία οπότε έχετε όρεξη. Καλή χρονιά!

domigr

θα σε βρισκει και μετα στις αναβαθμισεις γιατι εχεις product code cos οποτε τωρα μονο θα κανεις αυτη την διαδικασια και μετα θα κανεις update μονο μεσω kies…μην κολλας αναβαθμισε ακριβως με τα βηματα που εχω πει και το κινητο θα πεταει 😉 εγω προσωπικα χρησιμοποιω autokiller και το εχω βαλει στην ρυθμιση strict και ειναι μια χαρα!!Καλη χρονια σε ολους!!!

ΜΑΡΙΟΣ

μπορω να ξαναγυρισω σε 2.1

domigr

για να γυρισεις σε 2.1 ειναι μεγαλη διαδικασια…

marios

τωρα που εκανα την αναβαθμιση 2.2 απο kies οπως λες ομως και εσυ στην αγγλικη εκδοση,(χωρις να το ξερω),εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο απο το να περιμενω την wind ποτε θα βγαλει το ελληνικο firmware?
οταν το δωσει η wind θα μπορω να το περασω,και πως θα το καταλαβω οτι ειναι το σωστο?

domigr

marie εκανες αναβαθμιση σε xxjpy εννοεις??θες να σου προτεινω firmware?(δεν καταλαβα)
οταν δωσει αναβαθμιση η wind θα το μαθεις απο εδω…ειχες pda jm5 αρχικα και product code eur για αυτο??

korto51

Συγνώμη, να ρωτήσω για το automatic task killer η το auto killer από που τα εγκαθιστώ?

domigr

απο το μαρκετ…καλυτερα το autokiller και χρησιμοποιησε strict οπως ειπα και πες μου τις εντυπωσεις σου…;) χρειαζεται να εισαι ροοτ 😉

sodeli

να ρωτήσω κάτι διευκρινιστικό !
εγώ έχω το ευρ οποτε πάω μέσο αυτού και χάνω εγγύηση ! όμως αν κάνω την αναβάθμιση χάνω τα ελληνικά ? τελείως η θα τα έχω ? gti ida κάποιους που έχουν θέμα με αυτό και μπερδεύτηκα προχωράω η όχι ? θα έχω δηλαδή ελληνικό μενού και ελληνική γραφή η τρώω άκυρο άμα κάνω update όπως δείχνετε παραπάνω ευχάριστο πολύ και κλάι χρονια

Vasilis

Δηλαδη τα υπολοιπα Galaxy S I9000 με εκδοση android 2.1 δεν θα λαβουν καθολου αναβάθμιση απο την Samsung?

korto51

Κατάφερα να κάνω root το τηλέφωνο και να κατεβάσω την εφαρμογή autokiller αλλά μία διευκρίνηση για το “strict”….πως το χρησιμοποιώ? Γιατί βλέπω στο memory limits 6 πεδία τα τρία σκιασμένα και τα υπόλοιπα φωτεινά με τιμές 22 24 28
Πιστεύω ότι για να κάνω την αναβάθμιση δεν πειράζει αν είμαι σε root έτσι?

domigr

sodeli οχι κανονικα ειναι τα παντα ελληνικα αφου ειναι ελληνικο firmware!!!δεν εχει πει κανεις τιποτα!!vasili εχω απαντησει αμα δεις τα comments…korto51 ανοιγεις το autokiller πατας το αριστερο κουμπι μετα πατας προεπιλογες και επιλεγεις strict και κανεις εφαρμογη,οχι δεν πειραζει αμα εισαι ροοτ και κανεις αναβαθμιση

Michalis_Mclaren

Κάτι άσχετο αλλά οποίος έχει το samsung galaxy S και θέλει να δει την ποιότητα της οθόνης πραγματικά να κατεβάσει την εφαρμογή tubemate και στην αναζήτηση του youtube να γράψει πχ samsung demo.πάτας πάνω σε ένα video και πάτας download σε 1280Χ720 high end devices όταν κατέβει και το δείτε θα καταλάβετε γιατί είναι μακράν το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή. Προσοχή να είναι hd το βίντεο ώστε να σας δίνει την επιλογή να κατεβάσετε σε αυτή την ανάλυση. Έχει κάνει το θαύμα της η samsung.

Amadeus

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους με Υγεία και Τύχη. Με αφορμή το σχόλιο του nacajima θα ήθελα να ρωτήσω αν παρατήρησε κολλήματα κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου ή κατα την εγκατάσταση προγραμμάτων. Και αν έχει μηνύματα λάθους φόρτωσης προγραμμάτων στην αρχική οθόνη. Συγνώμη για το άτοπο το Θέματος στο συγκεκριμένο post αν θέλετε με προτρέπεται εκεί που πρέπει. Ευχαριστώ

korto51

Domigr
Εγινε!! και το autokiller και το root και η αναβαθμιση!! και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια. Οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές τουλάχιστον μέχρι τώρα.Αλλά δεν μπορώ να μην σκεφτώ μελαγχολικά για το τι καταφέρνουν οι άνθρωποι να κάνουν για να καλύψουν τα κενά των εταιρειών!!
Από μια πλευρά καλό αλλά από την άλλη…

Δημητρης

Παιδια, χαιρετισματα απο κυπρο. Εχει κανενας υποψη του ποτε θα βγει η επίσημη 2.2 μέσω KIES για την Κυπρο με galaxy s product code **CYO?

Υπαρχει καποιος εδω απο Κύπρο που έχει το ίδιο product code πιο πάνω και έχει πάρει το 2.2;

Ευχαριστώ

Δημήτρης

The_Red_Shade87

Καλημέρα,θα κάνω μια πρόταση όποιος θέλει να το επαληθεύσει,βρήκα έναν τρόπο για να μη χάσει κανείς την εγγύηση του από διαφορετικό product code,θα παραθέσω από κάτω κάποια βασικά βήματα για να μπορείτε να τον αλλάζετε κατα βουλησην…
1ο βήμα: γράψετε κάπου το ΙΜΕΙ της συσκευής (τον βρίσκετε πατώντας *#06#)
2ο βήμα: πληκτρολογήστε *#272*το ΙΜΕΙ σας#
μετά απο αυτό θα σας βγάλει ένα κατάλογο παρεμφερή με αυτόν του patcher με αρχικά όπως XEU,KOR κ.λ.π.
3ο βήμα: επιλέξετε το COS
στη συνέχεια το τηλέφωνο θα κάνει επανεκκίνηση και πατόντας το κωδικό που αποκαλύπτει το product code θα δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα…hope so.. εγώ το έκανα,ας το επαληθεύσει κάποιος…

domigr

φιλε μου red shade αυτος ειναι ο τροπος για να αλλαζεις το sales code και οχι το produt code αμα το αλλαξεις δεν αλλαζει και το product code…και καλυτερα να μην το πειραξετε γιατι πρεπει να συμπιπτει με το product code…πχ αυτοι που περνουν official update της 2.2 (οσοι εχουν jm2 δηλαδη)εχουν sailed code cos και product code cos..αμα βαλουν sailed code eur το product code μενει cos και ετσι δεν θα συμπιπτουν για να παιρνουν αναβαθμιση

dam10

Φίλε dimigr, μόλις κατεβασα το Kies Registry patcher 1.7 μου έβγαλε update το Kies.Εκανα ολα τα βηματα, χωρίς να βγαλω την sim και δεν έκανα reset στο τέλος.Τώρα εχω 2.2, Baseband version I9000XXJPP, Kernel version 2.6.32.9 root@SE-S608#1 και Build Number FROYO.XWJPH. Δεν πολυκαταλαβαίνω αυτές τισ τιμές? Το κινητό ειναι πολύ πιο γρήγορο και ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Δυο ερωτησεις εχω, πως κανω root το galaxy S για να κατεβάσω το autokiller, καθώς επίσης γιατί καθε φορά που συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή μου βγαζει update?
Ευχαριστώ πολύ και Καλή Χρονιά.

domigr

φιλε dam10 οι τιμες που σου δειχνει ειναι σωστες οποτε μην ασχολεισαι 😉 καλο ειναι να κανεις και το reset που εχω πει αλλα η επιλογη ειναι δικια σου…για να το κανεις ροοτ θα το κανεις με το superoneclick..googlare και δες πως (δες το πρωτο site που θα σου βγαλει που ειναι το xda)

domigr

για την 2η ερωτηση σου ελπιζω να εκανες το 6ο βημα 😉

Δημήτρης Χ.

Από εχθές αναβάθμισα κι εγώ σε froyo 2.2 και το τηλέφωνο πετάει. Η υποστήριξη σε flash είναι όλα τα λεφτά. Ευχαριστώ φίλε domi για τις αναλυτικές οδηγίες.

domigr

πληροφοριακα βγηκε το καινουργιο kies…οσοι θελουν το κατεβαζουν απο την επισημη σελιδα 😉

domigr

προσοχη μπορει να μην δουλευει το kies patcher με το καινουργιο kies

domigr

μην κατεβασετε το καινουργιο kies οσοι χρησιμοποιειται το kies patcher!!!!

mak

kalhspera domigr!!!!exw ki egw EUR .otan allazw sto kies patcher kai vazw to code:COS kai ksekinaei na kanei thn anavathmish mou bgazei “aneparkhs mnhmh thlefwnou (xreiazonte panw apo 1000mb)”
h eswterikh mnhmh einai sta 1,89gb….mhpws tha sou htan eukolo na voithiseis kapws?

domigr

το 1.89 λογικα που μου λες ειναι εκει που λεει εσωτερικη αποθηκευση τηλεφωνου-διαθεσιμος χωρος..εσενα σε νοιαζει το απο πανω που λεει εσωτερικη καρτα sd-διαθεσιμος χωρος

Giwrgos

Αν το κινητο αγοραστη απο πλαισιο θα ειναι firmware xwjm2???

mak

kalhmera!kai o allos xwros ths eswterikhs sd einai konta sta 7gb free….
giati to bgazei auto?

domigr

giwrgo δεν μπορεις να ξερεις σιγουρα τι firmware ειναι..mark δεν γινεται να ειναι 7gb εσυ λογικα κοιταξες την εξωτερικη καρτα sd και οχι την εσωτερικη καρτα sd..η εσωτερικη καρτα sd εχει συνολικο χωρο 5.78gb

mak

nai nai sorry..diko mou lathos…5,78…skepsou oti ekana kai hard reset gia na einai “pentakatharo”apo oles tis pleures kai pali ta idia….exoume kamia idea ti paizei?

domigr

δυστυχως οχι..δοκιμασε να κανεις το 6ο βημα και μετα να ξανακανεις την διαδικασια απο την αρχη…

mak

tha to dokimasw to vrady kai tha sas pw…

nik

χτες τελικα εκανα την αναβαθμιση σε 2.2.το κινητο το εχω παρει απο τον γερμανο.το αποτελεσμα;χανω το destinator, δεν “κλειδωνει” το gps,τα τρια πληκτρα της αρχικης οθονης εγιναν δυο,δεν λειτουργει οπως πρεπει η μπαρα της μπαταριας.αν ξαναπερασω το 2.2 υπαρχει η περιπτωση να στρωσει;τι αλλο μπορω να κανω;

nik

Για τα 3 πληκτρα που ειπα ενοουσα τα 4 εικονιδια στο κατω μερος της οθονης.λειπουν οι επαφες.

domigr

το destinator δεν δουλευει σε 2.2 το gps της συσκευης δουλευει κανονικα απο οτι ξερω αν και δεν το χρησιμοποιω..το να λειπουν οι επαφες εκει πρωτη φορα το ακουω…αν ειναι βαλτες χειροκινητα…τι εννοεις δεν δουλευει η μπαρα της μπαταριας??πως εκανες την αναβαθμιση??

nik

Δυσκολευετε να κλειδωσει το gps.μιλαμε για μεγαλη δυσκολια.για την μπαταρια ενοω οτι ενω τελειωνει και θελει φορτισμα δεν ειδοποιει με ηχο οπως πρινκαι δεν γινεται κιτρινη στο τελος.την αναβαθμιση την εκανα αφου ετρεξα το προγραμα που patsari το kies και μετα ετρεξα το kies και μονο του μετα ξεκινησε την διαδικασια

domigr

η μπαταρια ειναι μονιμα μπλε στο froyo..η ειδοποιηση οταν θελει φορτιση γινεται κανονικα οπως πριν νομιζω πρεπει να φτασει γυρω στο 7%…τωρα για το ποσο ευκολα κλειδωνει το gps ειναι γενικα ενα θεμα στο galaxy το οποιο εξαρταται κιολας απο πολλους παραγοντες αλλα γενικα δεν εχει και το καλυτερο gps…εκανες ακριβως τα βηματα οπως τα λεω??εκανες και hard reset μετα??

nik

Τα βηματα τα εκανα οπως ειπες αλλα παρατηρησα οτι ζητουσε οταν ξεκινουσε η διαδικασια να ειναι πληρως φορτισμενο το τηλεφωνο.στο τελος και ενω ειχε κανει το update κολλησε και αναγκαστηκα να του βγαλω την μπαταρια.

domigr

τι εννοεις κολλησε??παντως μεχρι στιγμης δεν βλεπω να εχεις καποιο προβλημα εφοσον σου ειπα πως εχουν τα πραγματα σχετικα με το gps και την μπαταρια…το κινητο δεν χρειαζεται να ειναι πληρως φορτισμενο αρκει να ειναι 50%..τι εννοεις ομως κολλησε??που κολλησε??

nik

Εκει που βγαζει το S… Μετα τον εργατη εβγαλε και κατι μικρα κιτρινα γραμματα σε scrolling και εκανε restart..νομιζω στο δευτερο restart κολλησε.

domigr

οταν βγαζει το s δεν κολλαει απλως επειδη περνας καινουργιο firmware κανει λιγη ωρα να μπει..αρα οκ δεν υπαρχει προβλημα που του εβγαλες την μπαταρια γιατι ειχε περαστει κανονικα το firmware..παντως σε ολα αυτα τα προβληματα που εθεσες σου απαντησα και δεν ειναι προβληματα μην ανησυχεις…τωρα αμα θες κατι αλλο πες μου 😉

mak

kalhspera kai pali…to ekana alla mia apo ta idia….synexeia emfanhzei oti ehelei xwro anw tou 1gb…

domigr

mak αν θες και εχεις skype πες μου το μηπως μπορω να σε βοηθησω απο εκει…

mak

skype den exw…mono msn…an mporoume mesw msn?

domigr

οκ πες μου το msn 😉

mak
domigr

οκ σε εκανα

domigr

δεν σε βλεπω μεσα..με εκανες αποδοχη??

mak

ena poly megalo eyxaristw ston domigr pou katafere me synoptikes diadikasies na me voithisei me to kinito mou kai na balw(me thn leptomerestath kathodhghsh tou)to froyo 2.2!!! kai kati tetoia paidia pou voithane na ton kalyterepsoume to galaxy mas!!!:)

domigr

τιποτα mak!!να σαι καλα 🙂 ουτως η αλλως εναν γαλαξια εχουμε πρεπει ολοι να τον χαιρομαστε 😉

mak

domigr otan deis to mnm mpes sto msn….

stefanos450

Για χαρα..εγω εχω Xwjg1 και το κινητο ειναι απο οτεσοπ αλλα εχω αριθμο βονταφον..και απο αναβαθμιση τιποτα..ακομα περιμενω..το τελευταιο κιες δεν ειναι το 102;

domigr

stefane διαβασε τις οδηγιες που εχω γραψει ωστε να κανεις την αναβαθμιση και να δεις κιολας αν χανεις η οχι την εγγυηση..για να κανεις την διαδικασια μην αναβαθμισεις το kies στην εκδοση 2

stefanos450

Ξερω οτι τα εχει πει πολλες φορεs αλλα ειμαι ασχετος..οποτε αν μπορεις θ χρειαστω κ γω την βοηθεια σου..!εχω οπως σου ειπα xwjg1 kai pcode:GT-I9000HKDCOS και το kies στην έκδοση 102..μπορώ να την κάνω με την διαδικασία που είπες χωρίς να χασω την εγγύηση δλδ;

domigr

ναι μπορεις

domigr

τελικα θα ελεγα οσοι εβαλαν autokiller να το βγαλουν πηγαινοντας ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων-autokiller-διαγραφη δεδομενων και μετα καταργηση εγκαταστασης…επισης καντε εγκατασταση απο τα samsung apps τον task killer

dam10

Το auto killer το έβγαλα γιατί μου μπλόκαρε το γαλαξία. Δεν μπορούσα ούτε sms να γράψω.
Τι ρυθμίσεις βαζουμε στο task killer? Πρέπει να ειναι παντα ανοιχτό στο notification bar?
Ευχαριστώ.

domigr

Ο task killer που κανεις εγκατασταση απο το samsung apps εμφανιζεται πατωντας συνεχομενα το home button και μετα διαχειριση εργασιων…οχι δεν του βαζεις καποια ρυθμιση ουτως η αλλως δεν γινεται…

domigr

ενημερωτικα σας λεω οτι εχει ακουστει απο καποιον που πηρε το τηλεφωνο τωρα οτι του ειπαν οτι μεσα στις επομενες 2 βδομαδες θα εχουν ολοι 2.2…βεβαια κανεις δεν μπορει να ξερει σιγουρα μεχρι να το δουμε μετα ματια μας 😉

korto51

domigr να συμπληρώσω και εγώ πως αν και σαν ανυπόμονος που είμαι έβαλα την 2.2.με το kies patcher εντούτοις με ειδοποίησαν ότι η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για τα τηλέφωνα τα αγορασμένα από cosmote.Δεν ξέρω βέβαια αν κάποια έμεινα εκτός. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι πως μετά την αναβάθμιση έγινα root και έβαλα το autokiller αλλά τότε αρχισε να μην λειτουργεί “σβέλτα”.Η ρύθμιση του autokiller ήταν στο strict.Χαρακτηριστικά όταν με καλούσαν και προσπαθούσα να απαντήσω έπρεπε να κάνω τρείς τέσσερες προσπάθειες για να ανοίξει το τηλέφωνο. Ετσι έβγαλα το autokiller. Εκτός από σχόλια σε αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τηνη γνώμη σας να προσπαθήσω να βάλω την 2.2.1 αλλάζοντας το product από cos σε jpy.Το έκανε κανείς? τι αποτελέσματα βρήκε?

korto51

Τελικά διαβάζοντας σιγά σιγά περίπου 150 σςλίδες από το myforum βλέπω την 2.2.1 να την θεωρούν πολύ καλή.Οπότε μόνο μία ερώτηση μου μένει κάνοντας την κίνηση αυτή σε περίπτωση που χρειαστεί μπορώ να επανέλθω στην 2.2 με cos?

domigr

ναι μπορεις κανονικα..απλως να ξερεις η 2.2.1 δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο και swype και πρεπει να το βαλεις με τον τροπο που εχει στο myphone 😉

korto51

οκ!! Ευχαριστώ!!

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ρε παιδια εγω ειμαι ασχετος απλα το μονο που ειδα ειναι οτι ο τυπος της συσκευης μου ειναι αυτος που χανετα η εγγυηση.

. Βγάζουμε οπωσδήποτε το lagfix (αν έχουμε).
2. Κλείστε τελείως το Kies, καθώς και τo tray agent, αν τρέχει στη μπάρα εργασιών.

αυτα τα δυο τι ειναι?

με το hard reset τι χανενται ακριβως απο το τηλ?

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

βασικα το πρωτο τι ειναι!
το kies καταλαβα!το κατεβαζω!

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

μολις μπηκε η αναβαθμιση και πλεον ειμαι κι εγω 2.2!
πολυ ευκολη διαδικασια αν ακολουθησεις τις οδηγιες..
τωρα εντυπωσεις δεν εχω ακομα..το μονο που εχω δει ειναι λιγο η διαφορα στα χρωματα στα settings..τωρα σε λιγο να το ξαναγεμισω και αυριο μεθαυριο θα γραψω εντυπωσεις

domigr

ειδες φιλιππε δεν ηταν τοσο δυσκολο για αυτο μην βιαζεσαι να ρωτησεις 😉 πιστευω η διαδικασια ειναι πολυ απλη και μπορει να την ακολουθησει οποιοσδηποτε 😉

dam10

Παίδες έχει κανείς πρόβλημα με το σήμα του γαλαξία? Εμένα οι μπάρες παίζουν απο 4-φουλ σε 3 μπάρες, 2 , και 1 πολλές φορές και μετα φουλ 4 πάλι. Εχουμε καμμιά λύση στο θέμα? Μήπως φταίει η sim κάρτα? Ευχαριστώ.

domigr

εγω δεν εχω κανενα προβλημα παντως!!!Παιδια βγηκε και επισημα η αναβαθμιση για την jm5!!!και ειναι ακριβως το ιδιο firmware dhladh xwjph οποτε δεν χρειαζεται να κανετε το κολπο με το kies patcher!!λογικα τωρα το κολπο με το kies patcher το κανουν οσοι εχουν xwjg1 και xwjm5 με cos…

domigr

επισης οσοι χασατε την εγγυηση χρησιμοποιωντας το kies patcher τελικα δεν την χασατε 😉 🙂

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

αυτα ειναι και ειδα στην αρχη το μηνυμα και λεω φτου για μια μερα!!!
lol!
μια χαρα τοτε!
και 2.2 και εγγυηση!!

ασχετη ερωτηση!
τα beautiful widgets πλεον δεν ειναι δωρεαν?

Δημητρης

Τι εννοεις οτι τελικα δεν χαθηκε η εγγύηση domigir?

Εγω εχω product code CYO και firware xwjm2. Ακομη περιμένω το κυπριακο JPH update και δεν ειμαι σιγουρος αν τελικα αποφασισουν να το κυκλοφορήσουν για την κυπριακη αγορα (τι τους καθυστερει δεν ξερω..αφου ειναι ακριβως το ιδιο firmware με τα κινητα που εχουν product code COS.
Αν καταλαβα καλα απο το σχολιο σου μπορω να κανω το update με registry hack COS του ΚΙΕS και να συνεχίσω να έχω την εγγύηση μου εδώ στην Κύπρο η πρεπει να ξαναχρησιμοποιήσω το ΚΙΕS με registry hack CYO οταν βγει το update για την Κύπρο (αν και εφοσον αποφασισουν να το κυκλοφορήσουν) για να συνεχίσει να ισχύει η εγγύηση μου;

domigr

δημητρη δεν ξερω τιποτα για το ποτε θα βγει στην κυπρο..αμα θες βαζεις την 2.2 οπως λεω οπως καταλαβες δηλαδη βαζοντας cos στο kies patcher και χανεις την εγγυηση (εφοσον εχεις cyo) και οταν βγει στην κυρπο βαζεις cyo καλα το καταλαβες και κανεις το update και εχεις παλι εγγυηση 😉 φιλιππε δεν γνωριζω για το beautiful widgets

Δημητρης

Γεια σου domigir. Τελικα εκανα και εγω το update ψες απο 2.1-update 1 σε 2.2 μεσω του registry hack method και ολα πηγαν ομαλά. Αυτο που εχω προσεξει όμως είναι οτι εξακολουθώ να έχω product code CYO και μετα το update αλλα τώρα το firmware μου είναι xwjph. Αυτό τι λεει για την εγγύηση μου; Δεν θα έπρεπε κανονικά να αλλάξει σε COS; Για να μπορώ μετά να κάνω update στο official firmware για CYO οταν κυκλοφορήσει και να αποκαταστήσω την εγγύηση μου αν οντως έχει χαθεί τι πρέπει να κάνω στο KIES;

domigr

Δημητρη εχω πει οτι το product code δεν αλλαζει…εφοσον εχεις product code cyo και οχι cos χανεις την εγγυηση αφου εβαλες την jph…οταν βγει update κυπριακο τοτε θα κανεις την ιδια διαδικασια με το kies patcher μονο που στο spoof product code θα βαλεις cyo και ετσι θα παρεις το κυπριακο update οταν βγει και τοτε θα ξανα εχεις εγγυηση

gpatr

domigr: ξεκίνησα τη διαδικασία με το patcher αλλά μου έβγαλε μην. ότι φαίνεται πως δεν έχετε εγκαταστήσει to kies. αντίθετα εγώ έχω εγκαταστήσει το kies 2 υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας?

domigr

δεν δουλευει με το kies 2 το εχω αναφερει λιγο πιο πανω…

domigr

πλεον μπορειτε ολοι να κανετε επισημη αναβαθμιση χωρις την διαδικασια που εχω γραψει!!!εκτος αμα εχετε pda xwjg1 η xwjm5 με product code cos…τοτε μονο κανετε την διαδικασια μου αρκει να μην εχετε το kies 2!!!

stefanos

Για μας που εχουμε jg1 δεν θα βγει αναβαθμιση?

domigr

δεν ξερω να σου πω αν θα βγει επισημα… παντως αυτη θα ειναι και για σας οποτε δεν χανει κανεις εγγυηση πια…

gpatr

πατάμε το dropdown και επιλέγουμε «COS». αυτο δε παιζει.δεν λειτουργει το dropdown αφου κατεβασω το patcher γιατι?

domigr

δεν ξερω… αν τα κανεις σωστα οπως τα εχω πει λειτουργει κανονικα…εννοειται να μην εχεις και kies 2..δοκιμασε να γραψεις cos χωρις να χρησιμοποιησεις το drop down

gpatr

ενταξει ολα οκ, τωρα δεν ανοιγει, εχει κολλησει στο S…ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ??

domigr

εχει λιγο χρονος αναμονης στο s…εκτος αν ειχες lagfix και ξεχασες να το βγαλεις οπως λεω…

michalis-mclaren

πήρα το θάρος και το έκανα και εγώ! άντε και σε καλή μεριά,μέχρι τώρα όλα όμορφα και βλέπουμε!

korto51

Λοιπόν μπήκα και εγώ στο “κλαμπ” 2.2.1 βάζοντας XEU στο patcher!!! Οι εντυπώσεις πολύ καλές.Η πρώτη παρατήρηση είναι ότι εχθές κατά τις 8 το βράδυ έκανα την εγκατάσταση και σήμερα το πρωί κατά τις 6 η μπαταρία τελείωσε. Ισως χρειάζεται…μελέτη.Δεν έκανα hard reset.Δεν ξέρω αν έπρεπε.Ενα θέμα που έχω να ρωτήσω είναι ότι αν χρησιμοποιώντας το κινητό πάμε στο σίτε της aegean και επιλέξουμε κάποιο δρομολόγιο στην συνέχεια δεν υπάρχει δυνατότητα να πατήσεις το κουμπί της αναζήτησης στο site.Μοιάζει να είναι καλυμένο από την παρακάτω εικόνα.Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της ιστοσελίδας η του προγράμματος του κινητού.Το έχει δεί κανείς?
Κατά τα άλλα πρέπει ξανά να ευχαριστήσω τον domigr για την βοήθειά του

domigr

korto51 παντα πρεπει να κανεις ενα hard reset μετα 😉 οσο για το site της aegean εκει που διαλεγω το δρομολογιο απο κατω ουτε σε εμενα υπαρχει το κουμπι αναζητηση καλυπτεται και εχω την jph…

Κώστας Βλαχάκης

domigr, παρένθεση – σε ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώνεις στο Techblog 🙂

domigr

τιποτα Kωστα χαρα μου 🙂 θα ηθελα να κανω καποιες μικρο αλλαγες στο αρθρο(αν γινεται) γιατι πλεον βγηκε και για αλλους επισημα η αναβαθμιση οποτε πρεπει να αλλαξω καποια πραγματακια σε αυτα που λεω… αν ειναι μου λες να σου πω 🙂

korto51

Να πω την μαύρη αλήθεια με την πολύ μικρή εμπειρία μου φοβάμαι το hard reset γιατί δεν είμαι σίγουρος για τον τρόπο και την αποτελεσματικότητα του backup και δεν θέλω να χάσω τηλέφωνα και κάποιες φωτογραφίες

domigr

ναι αλλα χρειαζεται για να ξερεις οτι το τηλεφωνο ειναι καθαρο…

korto51

τότε να το κάνω.Το backup γίνεται με το kies?

domigr

ναι…

korto51

Το έκανα!! Και πέρασα πάλι τα τηλέφωνα και τις φωτό.Ομως έχω ένα θέμα.Περνώντας πάλι τις εφαρμογές έβαλα το Greek Keyboard.με την προηγούμενη εκδοση πέρασα το input method χρησιμοποιώντας αριστερό κάτω κουμπί.Δεν το βλέπω να λειτουργεί τώρα μήπως το ξέρεις?

domigr

δεν πολυ καταλαβα τι ακριβως εκανες τωρα…αν θες πες μου το skype σου αν θες να σε βοηθησω απο εκει…

korto51

ειναι juandevlamari

domigr

κανε με αποδοχη…

xaos

γιατι καθεστε ακι κουραζεστα μα αφτα και δεν το κανετε μεσο κιες το κινιτο μου ηταν jm5 και τα λιπα που λεγαν οτι δεν θα παρι αναβαφμισι αλα τελικα μου ηθε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.