Samsung Galaxy S, Αποκλειστικά στην Cosmote με 599 ευρώ

Τις επόμενες ημέρες κυκλοφορεί επίσημα στην ελληνική αγορά το Samsung Galaxy S. Οι πληροφορίες μας για κυκλοφορία μέσα στον Ιούλιο και τιμή 594 ευρώ, επιβεβαιώθηκαν. Τελικά τσίμπησε μερικά ευρώ και θα έρθει με 599,90 και δώρο λογισμικό με χάρτες Ελλάδας. Όπως ακογώταν έντονα τις προηγούμενες ημέρες, θα το φέρει πρώτη και αποκλειστικά η Cosmote.

Ίσως να το έχετε δει και στους καταλόγους της WIND στα “αναμενόμενα”, αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι ότι τις πρώτες ημέρες θα το έχει αποκλειστικά η Cosmote και θα ακολουθήσουν WIND και Vodafone.

, Samsung Galaxy S, Αποκλειστικά στην Cosmote με 599 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

81 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
eject

Προσοχή!

Δεν κοστίζει 600,00…

ΜΟΝΟ 599,90

DJTaurus
Φανης

Αραγε οταν το φερουν και οι ‘αλλοι’,θα πεσει η τιμη;

giannis

δεν λεω κατα τη γνωμη μου το καλυτερο που παιζει τωρα στην αγορα αλλα πολλα ρε γαμωτο 6 κατοσταρικα

DJTaurus

Και 400 ευρω να εκανε δεν το παιρνω….εχω σπαστει αρκετα που το menu του ειναι iphone likewise.

ΝouSou

Ξέρει κανείς πότε αναμένεται το pro?

kostas

Το καλυτερο κινητο αυτη τη στιγμη και νομιζω σε πολυ καλη τιμη…η apple αυτο το κινητο θα το πουλουσε 699 euro

Harris

Μα είναι ήδη πολλές μέρες και στον κατάλογο της Wind. Από την αρχή του μήνα αν δεν κάνω λάθος και με τιμή γύρω στα 560ευρώ.

panagiotisXII

Παιδια δυστυχως η ελληνικη “εξυπναδα”-κουτοπονηρια δεν εχει οριο. Το κινητο το πηρα την περασμενη εβδομαδα απο το εξωτερικο στα 450€. Δεν καταλαβαινω τις τοσο τεραστιες διαφορες στην τιμη. Καποτε οι κυριοι θα καταλαβουν οτι δεν ειμαστε ζωα και οτι εχουμε ανοιξει τα ματια μας στις αγορες του εξωτερικου.

Tek

Παιδιά μην το αγοράσετε. Σπάει μόλις στη δεύτερη πτώση και ΜΟΝΟ ΑΠΟ 1,60cm (https://www.youtube.com/watch?v=6xASJobjD68&feature=player_embedded#! ). Απαράδεκτο. Κάτι μου θυμίζει. Επίσης έχει πολύ ωραίο UI. Και αυτό κάτι μου θυμίζει. Α και κάτι άλλο. Κοστίζει ΜΟΛΙΣ 599 ευρώ. Ούτε καν 600. Χμμ, και αυτό κάτι μου λέει. Λέω να μην το αγοράσετε. Αααααα και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ. Έχει και αυτό πρόβλημα με την κεραία. Χάνει το σήμα αν το πιάσεις με το αριστερό χέρι ( https://www.youtube.com/watch?v=iVNq8wWIBLk ). Και αυτό κάπου το είδα, σε κάποιο άλλο κινητό.
Μόνο που το άλλο κινητό το χλευάσατε όλοι, το ξεφτιλίσατε, χωρίς φυσικά να υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ. Εσείς οι άσχετοι που νομίζετε ότι διαβάζοντας κάτι στο net τα μάθατε όλα.
Όταν κάποιοι εδώ μέσα έλεγαν ότι δεν είναι τα πράγματα έτσι, κάποιοι άλλοι τους ειρωνεύονταν.
Αυτά προς αποκατάσταση της αληθείας. Για μια ακόμη φορά, προσέχετε τι διαβάζετε και τι βλέπετε. Δεν είναι όλα έτσι όπως δείχνουν.

TazGR

Τουλάχιστον το Samsung Galaxy S δε χάνει ολο το σήμα όπως το iphone 4.Και αν πρόσεξες και στο video ο τυπάς δεν το αναφέρει ως πρόβλημα(σε αντίθεση όπως λέει με το iphone 4 το οποίο έχει όντως πρόβλημα μια και χάνει όλο το σήμα του) αλλά για να δείξει ότι όλα τα κινητά είναι ευάλωτα σε διακυμάνσεις του signal strength.

pastoras

“Εσείς οι άσχετοι που νομίζετε ότι διαβάζοντας κάτι στο net τα μάθατε όλα.”
Με αυτή τη φράση χάνεις και το όποιο δίκαιό σου

“Για μια ακόμη φορά, προσέχετε τι διαβάζετε και τι βλέπετε. Δεν είναι όλα έτσι όπως δείχνουν.”
Γιατί τότε παραθέτεις video από το internet ?

TazGR

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι ποιο πρόγραμμα πλοήγησης θα δώσει ο Γερμανός με το κινητό;

Αστέρης

Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος αλλα το παλευω… Για να εχω intenet oon the go στο κινητο iPhone Galaxy S πρεπει να ειμαι σε καποια συνδεση? δεν εννοω για το Wi-fi εννοω 3G ή οπως το λενε… Ευχαριστω πολυ

Αστέρης

δηλαδη εμεις με καρτοκινητη χλομο για ενα προσβασιμο internet στο κινητο ε?

DJTaurus

Εσπασε και το φραγμα των 500 ευρω για το Galaxy s….προς τα κατω ομως :)….γιαυτο οταν βγαινει ενα νεο smartphone που οι μεγαλες γνωστες κερδοσκοπηκες αλυσιδες τα κοστολογουν στα 600-700 ευρω λες και ειναι φυστικια πρεπει να κανουμε 1-2 μηνες υπομονομη…εκτος αν εχετε λεφτα για πεταμα.

Galaxy S στα 497 πλεον….
https://cleverstore.gr/index.php?target=products&product_id=32531

Προβλεπω προς σεπτεμβρη το Desire να εχει σταθεροποιηθει στα 399 και το galaxy στα 499 στις ακριβες αλυσιδες…γιατι στα e store σιγουρα θα ειναι και παλι πιο φθηνα.

ΜΑΝΘΟΣ

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ 497 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ…. Η ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ…?

TazGR

Κώστα μήπως ξέρεις πότε περίπου θα κάνει την εμφάνισή του στο Γερμανό.Κάτι άκουσα για 15-20 Ιουλίου.Ισχύει;

papatsakalos

Στο link που εδωσε ο DJTaurus γραφει οτι θα εχει flash για την φωτογραφικη και οτι δεν θα εχει ραδιοφωνο.Ισχυει κατι τετοιο;

eject

Κώστα καλημέρα,

Μόλις αγόρασε ο αδελφός μου το samsung galaxy s. Το κινητό είναι πράγματι εκπληκτικό. Η οθόνη είναι μακράν η καλύτερη που έχω δει κ η αίσθησή της κίνησης αντίστοιχη με to iphone.
Τα πλήκτρα αφής εκατέρωθεν του κεντρικού έχουν πολύ καλή απόκριση.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι στο wifi. Ενώ βλέπει τα διάφορα δίκτυα, η εμβέλειά του είναι πολύ μικρή κ συνδέεται με δυσκολία, ενώ το iphone στο ίδιο σημείο έχει full κάλυψη.

Μήπως γνωρίζεις κάτι σχετικά?

ΜΑΝΘΟΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ….?

TazGR

Ρε παιδιά κανένας δεν ξέρει πότε έρχεται το κινητό στο Γερμανό;Οι υπάλληλοι πάντως δεν έχουν ιδέα.Τους πήρα σήμερα τηλ. και δεν είχανε καμία ενημέρωση επί του θέματος.Μήπως κάποιος έχει άκρες και γνωρίζει ημερομηνία κυκλοφορίας;Μας έχουν γκαστρώσει….

eject

@ ΜΑΝΘΟΣ
Το πήρε από το play247.gr (το οποίο το βρήκε μέσω του skroutz.gr)

@ TazGR
Η επίσημη αντιπροσωπεία της Samsung στην Ελλάδα μου είχε αναφέρει πως θα κυκλοφορήσει τέλη Ιουλίου.

TazGR

@eject
Το τέλη Ιουλίου είναι πολυ αόριστο.

michael

Καλησπέρα σε όλους,

Τελικά τι γίνεται , ξέρει κανείς πότε έρχεται από cosmote ? γιατί ρώτησα σήμερα το πρωί σε υποκατάστημα της περιοχής μου και δεν ήξεραν να μου πουν ημερομηνία , μου απάντησαν λίγο αόριστα . . . Στο Γερμανό τα ίδια , η wind λέει πως θα το φέρει μέχρι τέλη Ιούλη . . .ότι να ναι είναι όλοι τους

TazGR

Αφού η cosmote θα έχει αποκλειστικότητα ενός μήνα και ακόμα δεν το έχει φέρει.Πως τότε η wind θα το φέρει μέχρι τέλη Ιούλη;;Ότι να ναι είναι όλοι τους….

Βαγγέλης

Προχτές μου αδωσαν επιδότηση 430€ για το i9000 με 30 € πάγιο και 4 ώρες το μήνα.Αυτο για να αλαξω εταιρία κινητής τηλεφωνίας.Δέχτηκα τη προσφορά αλλά από τη περίπτωση αυτή φαίνεται πόσο μας κλέβουν οι εταιρίες στην Ελλαδα.
Άσχετο,αυτός ο Tek από ποια εταιρία ή φόρουμ ή πλανήτη είναι;

ilias

εγω που εχω επιδοτηση και περιμενω την cosmote να το φερει τι να πω ο κακομοιρης.την δευτερα θα παω σε τοπικο καταστημα να ρωτισω αλλα δεν το κοβω να ξερουν τιποτα…..

TazGR

@Βαγγέλης

Ποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σου έδωσε επιδότηση για το galaxy s;Το έφερε η Wind;;

Βαγγέλης

Η wind για να φυγω απο τη cosmote.Απο τι μου ειπαν ειναι <>.Αλλα θα το παρω λογικα μόλις ολοκληρωθεί η φορητοτητα,τελη αυτου αρχες του αλλου…

TazGR

Το έχει φέρει η WIND δηλαδή στην τιμή των 566 ευρώ;;Υπάρχει στα καταστήματα της WIND προς πώληση;;

Βαγγέλης

Δεν ξέρω παιδια γιατί δεν περασα ακόμα απο κανα κατάστημα wind,θα πάω άυριο να δηλωσω ενα καρτοκινητο και θα ρωτήσω…Παντος στο skroutz το βρηκα 500e…

TazGR

Καλό Αύγουστο παιδιά.Ρώτησα Wind και Γερμανό και κανενας δεν ήξερε τπτ.Στο Γερμανό μου είπανε πως δεν τουσ έχει έρθει ειδοποίηση και ότι με βάση τους υπολογισμούς τους το περιμένουν από 10 Αυγούστου.Στη Wind μου είπανε πως από βδομάδα θα ξέρουν μάλλον για το πότε θα έρθει.Καλά κρασιά δηλαδή.Και στη Wind για Αύγουστο πάει η δουλειά για να μην πω Σεπτέμβρη!Κρίμα γιατί το ήθελα το galaxy s μαζί μου στις διακοπές…

TazGR

Τελικά δεν άντεξα την αναμονή και το πήρα από e-click.Απίστευτο κινητό!

TazGR

549 ευρώ + 5 ευρώ μεταφορικά=554 ευρω τελική.Τους ρώτησα και απο που τα προμηθεύονται και μου είπανε από Samsung Γερμανίας.Btw έχει και επιλογή για ελληνικό μενού.Δεν έχω τσεκάρει άμα επιλέξω ελληνικό μενού αν θα έχω και ελληνικό πληκτρολόγιο αν και δε νομίζω.Υπάρχει το Greek Virtual Keyboard στο market έτσι και αλλιώς.

TazGR

Πάντως παιδιά πραγματικά έχω δει τόσα βίντεο και στην παρουσίαση του techblog και αλλού.Η οθόνη δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άψογη είναι.Μόνο αμα την δείτε από κοντά θα καταλάβετε.2x καλύτερη από όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν και την παρουσιάζουν.

eject

@ TazGR

Οπως τα’λεγα για την οθόνη!!!!

Πες μου όμως το wifi σου λειτουργεί σωστά ή η εμβέλειά του είναι χαμηλή?

TazGR

@eject

Προς το παρόν το wifi το έχω τεστάρει στο σπίτι και πιάνει αρκετά στη γειτονιά.Δεν μπορώ να πω με σιγουριά πάντως αν δεν το τεσταρω κάπου έξω.Σύνταγμα ας πούμε.

TazGR

Για όσους έχουν Wind και θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά των 1.5gb internet(αν την είχατε ενεργοποιήσει εγκαίρως όταν βγήκε γιατί μετά έγινε 100mb) δημιουργήστε ένα apn με τα εξής στοιχεία:

Name: WIND Internet
APN: gint.b-online.gr

και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις αφήστε τις κενές.Enjoy.

ΜΑΝΘΟΣ

TazGR ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ TO HANDSEND SMS…ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ 160 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΝΑ ΜΝΜ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ…ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ XPERIA X10 ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ‘ΡΧΕΤΕ ΤΟ GALAXY S ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TazGR

Thx for the tip Μάνθο.Θα το δοκιμάσω.Για messenger τπτ καλό υπάρχει;Θα ήθελα το beejive αλλά ακόμα να βγει για android.Η μόνη επιλογή πιστεύω προς το παρόν είναι το ebuddy.Τι λέτε;

ΜΑΝΘΟΣ

TazGR ΤΟ ΜΕΕΒΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΚΑΝΑ ACCOUNT ΣΤΟ PC

TazGR

@ΜΑΝΘΟΣ

Το Handcend sms από ότι βλέπω δεν έχει ελληνικό keyboard.Ή κάνω λάθος;

ΜΑΝΘΟΣ

εχει….η συσκευη εσενα εχει ελληνικο keyboard?

TazGR

@ ΜΑΝΘΟΣ

Δεν έχει ελληνικό keyboard.Menu ελληνικό έχει αλλά εγώ έβαλα το αγγλικό.Στο Handsend sms από που επιλέγω ελληνικό μενού;;Εμένα μου βγάζει αγγλικό όταν πάω να συντάξω ένα sms.

ΜΑΝΘΟΣ

Για οσους εχουν προβλημα με το galaxy κ τα ελληνικα….
απο το market κατεβαστε το greek input method απο τισ ρυθμισεις ενεργοποιηστε το, μετα
πατηστε στο πλαισιο που γραφετε το μνμ παρατεταμενα….θα σας ζητησει μεθοδο γραφης, πατατε τα ελληνικα και ειστε οκ! το εκανα εγω και δουλευει!

TazGR

@MANΘΟΣ

Μιλάς για το Handcent sms πάντα;;Ή η μέθοδος αυτή δουλεύει και με το browser και με το in build messaging;;

ΜΑΝΘΟΣ

Δουλευει με ολα! ακομα και για επαφες, το ειχα εγκαταστησει αλλα δεν μπορουσα να το ανοιξω, τελικα ετσι μπορεσα! και τα μνμτα 160 χαρακτηρεσ κ οχι 70!

BZahos

Φιλε κωστα εφτιαξα ενα νεο blog αλλα επειδη δεν κατεχω και τοσο τι προτινεις desire or galaxy s????

eject

Πάντως το galaxy s που έχω χρησιμοποιήσει εξακολουθεί κ έχει σαφέστατα προβλήματα με το wifi. Κ δεν φταίνε οι ρυθμίσεις του εκάστοτε modem router ή των access points γιατί έχει ακριβώς την ίδια συμεριφιρά, σπίτι ή στη δουλειά. Πολύ κακό σήμα κ κατά συνέπεια συχνά πυκνά εμφανίζει αδυναμία σύνδεσης…

Ακριβώς στα ίδια σημεία το iphone 3gs δεν αντιμετωπίζει κανενα πρόβλημα. Δεν γνωρίζω αν το πρόβλημα είναι στη συγκεκριμένη συσκευή ή αν αποτελεί κάποιο γενικότερο πρόβλημα. Ελπίζω να ισχύει το πρώτο…

ΜΑΝΘΟΣ

Εχω και γω το galaxy s…. μαλλον εχει προβλημα η συσκευη σου…
το wi-fi πιανει ακομα πιο γρηγορα και απο το xperia x10, akomh kai to gps ανοιγει σε λιγοτερο απο λεπτο….το σημα στο wi-fi κ στο Gps πιανει γρηγορα κ σταθερα, ειχα διαβασει για μια ελλατωματικη παρτιδα galaxy ισως να ετυχες κ εσυ ενα απο αυτα…

eject

Μάλλον έχεις δίκιο….

Αυτό που χρησιμοποιώ ενίοτε εμφανίζει κ μαύρες οθόνες. Κάποιες φορές όταν ανοίγει κάποια εφαρμογή ή όταν επιλέγω το back…

Ευτυχώς δεν συμβαίνει κ τόσο συχνά…

TazGR

Αυτό με τη μαύρη οθόνη πόσο χρόνο σου διαρκεί;Καμία φορά όταν ανοίγω κάποια εφαρμογή, παιχνίδι ας πούμε, βγάζει μαύρο φόντο μέχρι να βγάλει το σήμα της εταιρείας του παιχνιδιού.Αλλά αυτό διαρκεί το πολύ ένα με δύο δευτερόλεπτα.Το wifi δεν το έχω τεστάρει εκτενώς αλλα συγκρίνοντας με του laptop έπιανε σχεδόν όσα και το laptop με πάνω κάτω το ίδιο σήμα(λογικό του laptop το wifi chip να είναι λίγο καλύτερο).

TazGR

@eject

ΟΚ είδα ένα βιντεάκι στο youtube με το πρόβλημα που αναφέρεις.Και είχε σοβαρό lag με black screens.Με το πάτημα του home button έκανε αρκετά δευτερόλεπτα να πάει στην κεντρική οθόνη.Με τη δικιά μου συσκευή δεν αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο.Btw μπορείς να μας πεις πιο firmware φοράει η συσκευή σου;

eject

Στη δική μου περίπτωση οι μαύρες οθόνες κρατούν τόσο ώστε αναγκάζομαι να το σβήνω.
Επιπλέον χθες για πρώτη φορά πάγωσε η οθόνη ενώ ήταν locked. Δεν έσβηνε κ αναγκαστηκα να βγάλω μπαταρία.

Firmware version
2.1-update1

Baseband version
I9000XXJF3

Kernel version
2.6.29
umts_scm@S1-BUILD05 #2

TazGR

Εμένα δεν τα κάνει αυτά.Πήγαινέ το για αντικατάσταση.

TazGR

@eject

Κάτι που ξέχασα να σε ρωτήσω.Έχεις βάλει τον advanced task killer;;Ίσως στα κάνει αυτά λόγω λίγης διαθέσιμης ram.

eject

@ TazGR

Οχι δεν το έχω εγκαταστήσει. Κανονικά όμως οι εφαρμογές δεν πρέπει να κλείνουν με το BACK?

eject

@ TazGR

Επιπλέον, αν ρίξεις κ μια ματιά σε αυτό το link που είναι πρόσφατο review στην παράγραφο με τίτλο bugs συνοψίζονται ακριβώς όλα τα προβλήματα που έχω με τη συσκευή που χρησιμοποιώ.

https://www.gizmodo.com.au/2010/07/samsung-galaxy-s-review/

TazGR

@eject

Όχι δεν κλείνουν με το back.Κατέβασε το advanced task killer από το android market και θα δεις ότι τις κάνει kill και ελευθερώνει μνήμη.Ίσως είναι και λύση στο πρόβλημα που έχεις με τα lags.

TazGR

@eject

Όσων αφορά το link που έδωσες με τα bugs εγώ δεν τα έχω δει στη συσκευή μου.

spyroscesarsc

@Eject, τράβα ρε συ το κινητό για αντικατάσταση. ‘Εχει σοβαρά προβλήματα. Χάνει όλη την ουσία του έτσι. Θα στο αντικαταστήσουν αμέσως λογικά.

gppitas

γεια σας παιδια.σκεφτομαι να αγορασω το galaxy s online γιατι και πιο φτηνα το βρισκεις και εχω βαρεθει την επισημη αφιξη του στην Ελλαδα,αλλα δισταζω γιατι δεν ξερω αν μπορεις να γραφεισ μνμ στα ελληνικα και επιπλεον δεν ξερω αν θα εχει προεγκατεστημενους τους χαρτες τησ ελλαδας οπως ακουγεται οτι θα εχει σιγουρα αν το αγορασεις απο δω.πιστευω πως η διαφορα στην τιμη οφειλεται στους χαρτες ελλαδας και στο να γραφεις μνμ στα ελληνικα που θα πρεπει να πληρωσει για να τα εγκαταστησει κανεις κανω λαθος?τι μου προτεινετε να κανω μιας και ειμαι ανυπομονος αλλα να μην το μετανοιωσω στην τελικη??? ευχαριστω

TazGR

@gppitas

Το να γράφεις ελληνικά είναι θέμα firmware.Όπως και στο iphone που στην αρχή δεν είχε ελληνικό πληκτρολόγιο έτσι και εδώ πρέπει να μπει με νεότερο firmware.Ίσως και γι’ αυτό καθυστερεί.Για να έρθει με firmware που θα περιέχει το ελληνικό πληκτρολόγιο.Όπως καταλαβαίνεις από όπου και να το πάρεις το ίδιο είναι.Απλά στην Ελλάδα θα πληρώσεις το γνωστό καπέλο.Η διαφορά τιμής είναι στο καπέλωμα.Τους χάρτες υποτίθεται ότι στους κάνει δώρο.

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ . ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ . ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΤΕ HTC HD2 H SAMSUNG GALAXY; ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΟ (ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ). ΤΟ GALAXY ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.HTC 480 ΕΥΡΩ, SAMSUNG 599,90

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΣΑΦΩΣ ΤΟ SAMSUNG ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ 590,90

kostis

παιδια εγω βρηκα galaxy s με 472.12 ευρω και το αγορασα ολα τελεια χαχαχα

giannis

kostis απο πού το πήρες;να φανταστώ χωρίς χάρτες έ;απο αυτό που κυκλοφορεί Ελλάδα ξέρεις αν έχει κάποια άλλη διαφορά;

Ηλίας

Παίδες καλησπέρα…ξέρει κανεις να μου πει για το GALAXY 3 που είδα στο περιοδικό του ΓΕΡΜΑΝΟΥ;έχει μεγάλες διαφορες λογω της τιμής του(249,40);έχω επιδοτηση αλλά δε μπορώ να διαθέσω περισσότερο λεφτά και σκέφτομαι να το πάρω…αξίζει;;;

Κυριάκος

θα αγοράσω και εγώ το εν λόγω κινητό και επειδή θα πάω ταξίδι Βερολίνο θέλω να ρωτήσω αν το βρίσκω πιο φτηνό από εκεί και όποιος γνωρίζει καταστήματα του Βερολίνου αν μπορεί ας δώσει τα φώτα του.

ΒΑΣΙΛΗΣ

Παιδια σκεφτομξαι να αγορασω το samsung galaxy s αλλα καποι πιο πανω με περδευουν αξιζει να το παρω η οχι και αν το αγορασω θα εχει προβληματα……..

mitsakos

οσοι εχετε χρησημοποιησει το κινητο ειστε ευχαριστημενοι με τη δυναμη το wifi?

mitsakos

Το κινητο στο πανω μερος της οθονης φαινεται πως κατεβαζει συνεχως δεδομενα απο το τηλεφωνικο δικτυο και το εβαλα εκτος συνδεσης.Πως μπορω να το σταματισω?

aggelopp

Παιδιά πουλάω ένα Samsung Galaxy S 8GB αγορασμένο από Ελλάδα στις 24/8 (πριν 3 μέρες) (με απόδειξη εννοείται)

Εδώ η αγγελία:
https://omniacs.net/showthread.php?7167-%D0%F9%EB%E5%DF%F4%E1%E9-Samsung-Galaxy-S-%E1%F0%FC-%C5%EB%EB%DC%E4%E1-(%C1%F0%DF%F3%F4%E5%F5%F4%E7-%C5%F5%EA%E1%E9%F1%DF%E1!!!)

Τιμή: 450 euros

alex

multirama me 550

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.