Samsung Galaxy S II, Θα κυκλοφορήσει με νέα Dual-Core CPU στο 1.2 GHz

H Samsung έχει βάλει στόχο την επικράτηση σε κάθε είδους μονομαχία όπως φαίνεται, αφού μετά την αναβάθμιση του Samsung Galaxy Tab 10.1 ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσα το iPad 2, έρχεται και μια νέα αναβάθμιση, αυτή τη φορά για το Galaxy S II. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επεξεργαστής του νέου beast της Sasmung θα τρέχει στο 1.2 GHz και όχι στο 1 GHz, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

, Samsung Galaxy S II, Θα κυκλοφορήσει με νέα Dual-Core CPU στο 1.2 GHz

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν σήμερα γνωστά, το superphone της Samsung θα διαθέτει Dual-Core επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2 GHz, δείχνοντας προς την πλευρά της HTC, η οποία με την χρήση των τελευταίων Qualcomm Snapdragon CPU θα εξοπλίζει τις Hi-End συσκευές τις, όπως το HTC Evo 3D, με επεξεργαστές από 1.2 ως 1.4 GHz.

H εξέλιξη αυτή ίσως να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S II, αλλά είναι βέβαιο ότι ικανοποιεί τους fans της Samsung, που έβλεπαν τον ανταγωνισμό να υπερτερεί ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε ότι είχαμε εντοπίσει πρόσφατα μια φωτογραφία με τη συγκεκριμένη αλλαγή στους τιμοκαταλόγους της Three Αγγλίας, όμως μέχρι και σήμερα κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνονταν από καμία πηγή.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
an0nymouS

σωστή κίνηση απ την στιγμή που βγάζει τα θηρία η Qualcomm..

an0nymouS

η cpu φυσικά ειναι ίδια.. απλά υπερχρονισμένη 200mhz πάνω, και ο λόγος μάλλον (σχεδόν σίγουρα δλδ) ειναι το evo που έρχεται απ την htc..

τουλάχιστον ας κάνουν κάτι και με την μπαταρία.. γιατι απο αυτονομία δεν βλέπω θετικά μηνύματα..

teodore88

καλη κινηση απο τη summy 😉 ..αντε και σε aluminium unibody!!

Retrob

Προσωπικά δεν μου άρεσε πολύ αυτή η εξέλιξη αφού θα καθυστερήσει και άλλο να βγει στην αγορά !
Μετά τα τελευταία νέα ξέρουμε καθόλου πότε το περιμένουμε Ελλάδα ?

Γιώργος Στείρος

Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ χάρηκα με αυτήν την είδηση. Θα παραμείνει ο exynos όμως με 0,2 mhz παραπάνω? Και κάτι άλλο, άκουσα ότι το HTC EVO 3D θα έχει WIMAX. Αληθεύει? Συγνώμη για το off topic.

an0nymouS

Τελευταίες πληροφορίες λένε για κυκλοφορία τον Ιούνιο (τώρα με τον υπερχρονισμένο επεξεργαστή εννοώ).. ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο πάντως, τον επόμενο μήνα θα ξέρουμε μάλλον σίγουρα όμως αφου ειναι να κυκλοφορήσει στα μέσα Μαίου (με τις αρχικές εκτιμήσεις)..

@Γιώργος Στείρος

Μάλλον ναι, θα έχει…

Petros Nikolopoulos

Εκτός από το 3D νομίζω ότι τον ίδιο επεξεργαστή θα έχει και το Pyramid….

Αλέξανδρος

Και μαζί δώρο και μια γεννήτρια;
Και μην ακούσω για τη καραμελίτσα ότι τα διπύρηνα καταναλώνουν λιγότερο γιατί αν ίσχυε αυτό δε θα υποχρόνιζε η apple το cpu στα 900 mhz στο ipad2

domigr

αυτο το νεο βγηκε για να μου υπενθυμησει οτι αυτη πρεπει να ειναι η επομενη συσκευη μου 😉 😛

steve

@Γιώργος Στείρος και να εχει wimax το EVO 3D η ελλαδα ειναι πισω στο θεμα με το LTE/4G ‘
παντως ειμαι απολυτα απογοητευμενος με τις αναβαθμισεις της samsung βγαζουν update καθε 6 μηνο και αμα…

zazas

το θέμα παιδιά είναι πως δεν έχουν και πολύ σοβαρότητα αυτά που κάνει η samsung όπως και στο galaxy tab που μετά “έριξε” αυτούς που το είχανε πάρει επειδή το έβγαλε με super omoled και γενικά κάνει πολλά τέτοια σπασίματα.. εγώ δεν το βλέπω σαν καλή κίνηση,το βλέπω σαν ανώριμη κίνηση.

an0nymouS

@steve
σ’ αυτό έχεις δίκιο.. είμαστε πολύ πίσω σ’αυτό το θέμα, οπότε μάλλον δεν θα πρεπει να μας ενδιαφέρει και τόσο..

απο κατανάλωση δεν γνωρίζουμε μάγκες.. αλλα πρέπει να κάνουν κάτι με την μπαταρία σίγουρα, απ την στιγμή που θα ανεβάσουν την cpu.. θα δείξει.

Terry-Athens

Η Samsung, βάλθηκε για μια ακόμη φορά να μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας..! Το μόνο κακό της υπόθεσης θα είναι η τιμή και πάλι, καθώς όλοι οι φανατικοί της Samsung αλλά και γενικά των smartphones, θα πρέπει να ξεπαραδιαστούμε πάλι… οι υπόλοιποι που δεν έχουμε την δυνατότητα θα μας τρέχουν τα σάλια 😛 Όσο αναφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, θα ήθελα να δω και γώ την αυτονομία, αν και θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι καλύτερο πιστεύω.

Γιώργος Στείρος

Για να έχεις δηλαδή WIMAX πρέπει να πιάνεις 4G?

Nikos

Ναι θελει 4G Δικτυο. σε καμια 6 χρονια μπορει να το δουμε και Ελλαδα.

an0nymouS

όχι δεν έχει σχέση με το 4g αυτό.. πρέπει να στήσει κεραίες ο πάροχος για να δίνει σήμα.. και ο συνδρομητής πρέπει να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μπαίνει.. είναι παρόμοιο με το wifi.. το θέμα ειναι ότι δεν έχουμε τέτοια δίκτυα εδώ.. στην αθήνα ίσως να χει σε κανα δυο σημεία..

an0nymouS

@ Nikos

το 4G πάει στο πρωτόκολλο WiMax 2 (IEEE 802.16m) ..το WiMax βασίζεται στο (ΙΕΕΕ 802.16e)

..εκτός κι αν κάνω λάθος εγώ, διορθώστε με 🙂

Zafiris

Παίδες, τελικά με το HDMI τί παίζει?Θέλει ειδικό καλώδιο?

an0nymouS

έχει αντάπτορα για hdmi μην αγχώνεσαι 😉 ..

Zafiris

Ναι αλλά από όσο διάβασα αυτό γίνεται μέσω καλωδίου MHL (αν το βρεις) και επιπλέον πολλές τηλεοράσεις δεν υποστηρίζουν ακόμα MHL τεχνολογία.

Είμαι ανάμεσα σε αυτό,το arc, και το optimus 3D και το HDMI παίζει μεγάλο ρόλο για μένα..

fred

θα μας ξεπαραδιασουν παλι…!!!!!χαχχα

Γιώργος

Αν δεν είχα πάρει κινητό πρόσφατα , θα το αγόραζα χωρίς κουβέντα.

vasilis

Κτήνος….είναι παρόμοιο με το HTC EVO σε χαρακτηριστηκά αλλα σε οθόνη που ειναι ενα πολύ μεγάλο κριτήριο επιλογής είναι μόνο του στην κορυφή! Απο εμένα 11 στα 10! και μην ακούσω πάλι οτι αντιγράφει το iphone.. μην τρελαθούμε. Καιρός να τρέξει η Apple πίσω απο την Samy.

Γιώργος Στείρος

Αυτό όμως θα ανεβάσει την τιμή στα ύψη. Και το είχαν ήδη ακριβά το expansys το έχει 624€ https://www.expansys.com.gr/samsung-galaxy-s-ii-eu-black-16gb-209416/

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Κλασικη αντιγραφεας εταιρία.. Ειδε οτι οι αντιπαλοι βγαζουν 1.2 και εσπευσε να κοπιαρει..
Τελος παντων οπως και να χει , ο νεος επεξεργαστης θα το κανει λιγοτερο αδιαφορο..

an0nymouS

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

που την είδες την αντιγραφή; ..επειδή ανέβασαν συχνότητα στην cpu; ..όσοι ασχολούνται με το oc δλδ τι είναι; ..και ποιους αντιγράφουν για να καταλάβω;

an0nymouS

τελευταία είδηση λέει για τέλη αυτού του μηνός ότι θα κυκλοφορήσει.. και επίσης και ο tegra 2 θα είναι χρονισμένος στα 1.2GHz

Giorgos

μιλάς για Ελλάδα φαντάζομαι an0nymouS ? η τιμή για το 16 GB λέτε να είναι πάνω από 650 Ε ???

333Mbs

Vasilis συμφωνώ μαζί σου και αφού πρόλαβες κάποιους σε θέμα Iphone τώρα το κατατάσσουν ως αντιγραφέα δήθεν Htc !!Αλλού πονάει …… !!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ αν ήταν αντιγραφέας δεν θα τους είχε πατώσει με το Galaxy και εσύ ,τι θα προτιμήσεις htc και θα χάσεις Exynos με super γραφικά και πάει λέγοντας !!Δεν χρειάζεται να δεθεί κάποιος με το Galaxy για να καταλάβει ότι είναι πρώτο ………
Το γεγονός ότι έβγαλε 1.2 από 1.0 δεν σημαίνει ότι αντέγραψε την Htc!Απλά ποτέ δεν ξέραμε την πρόθεση της ως απόρρητο και με βάση το Lg optimus 2X κάναμε υποθέσεις για χιλιάρη(1) !!

Stratis

Δεν ξερω τι λενε οι φαν των αλλων εταιριων, το S II ειναι 1 βημα μπροστα τουλαχιστον! Ακομα και η Htc με το Senssation δεν εκανε τη διαφορα….δεν συγκρίνεται με το SII!

johntsia

Παιδιά ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το Galaxy S 2, δεν συγκρίνεται το κινητό με το HTC Sensation και ας μην είμαι τόσο fan της samsung αν και με αυτήν την συσκευή θα την προτιμήσω την εταιρεία από θέμα μνήμης 16g storage 1g RAM,βάρους,πάχους,οθόνης το μόνο συν που βάζω στην HTC είναι η ανάλυση οθόνης και ποιότητα κατασκευής.

Γιώργος

Τελικά ρε παιδιά τι γίνεται?? πότε θα ερθει επιτέλους? Βαρέθηκα να περιμένω….. κακή η αναμονή γιατι και η επιδότηση δεν μπορει να περιμένει, και μπορεί να μου την βαρέσει να παω να πάρω κανα άλλο….

Νικος

παιδια μολις τελειωσα πανελληνιες κ περιμενω το SII απο τ φλεβαρη π τ ειδα βαρκελονη.Ποτε περιπου θα ερθει με τον 1.2ghz ελλαδα?Ας απαντησει καποιος(εγκυρες πηγες μονο)το GSII κυκλοφορει ηδη στην ελλαδα?Και τελος ποσο θα ανεβει η τιμη?Οποιος απαντησει και στα 3 εχει ενα γλιφυτζουρι τσουπατσουπς

Γιώργος

επικοινώνησα με το πλαίσιο κ μου είπαν βάση τελευταίας ενημέρωσής του 31 Μαρτίου θα το έχουν διαθέσιμο

Νικος

Mηπως εννοεις 31 Μα’ί’ου και an nai θα ειναι με 1.2ghz?

Γιώργος

ναι και στα δυο 🙂

Νικος

Ξέρουμε αν η τιμη του θα ανεβει πανω απο τα 600 με τα νεα δεδομενα?

Nikos

Σημερα το πρωι πηρα το GSII και στις ρυθμισεις αναφερει στη μνημη του κινητου 11,6GB.Δεν περιμενα να ειναι ακριβως στα 16 GB αλλα εστω στα 14.Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.