Samsung Galaxy S II, Έχει πουλήσει 20 εκ. τεμάχια

Έντεκα μήνες μετά την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S II (Απρίλιος 2011) και σήμερα η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει πουλήσει 20 εκ. τεμάχια, κομμάτια που λένε στην ψαραγορά. Με οθόνη Super AMOLED Plus, διπύρηνο επεξεργαστή και ιδιαίτερα λεπτό προφίλ το Samsung Galaxy S II έγινε best seller από την πρώτη μέρα. Εσείς πόσο αγαπάτε το δικό σας Galaxy S II;

, Samsung Galaxy S II, Έχει πουλήσει 20 εκ. τεμάχια

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis

Εγω το λατρεύω αν και σήμερα μου έκανε μια απιστία και μου έβγαλε SD Card Damaged (οχι η micro SD) και ευτυχώς απο το CWM το αναγνώρισε και έσωσα τα αρχεία μου. Μετά Format και μια χαρά. Κατα τα άλλα είναι η πρώτη φορά εδω και 24 χρόνια που υπολογιστής δεν μου σπάει τα νεύρα με τα κωλύματα του.

panos

Εγωτ ο λατρευω ειμαι χαρις εμενα αλλα πεντε ατομα πηραν το γαλαξυ ς2 και εμειναν πολυ ευχαριστημενοι

ZJ-HELLAS

Και εγω το θεωρω εξαιρετικο(οσον αφορα ταχυτητα,χρωματα οθονης,photo,video και εσωτερικη μνημη).Με ενοχλει λιγο η πλαστικη αισθηση και το λευκο χρωμα της οθονης.Οπως ομως στα παντα,πρεπει να συγκρινεις τα θετικα και τα αρνητικα.Και στο galaxy sII πιστευω οτι δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης…

satan

Μια χαρα κινητο ειναι και οποιος το εχει, ξερει οτι αγορασε ενα κινητο με καλες δυνατοτητες.

Nikos

Εχω και το Ασπρο και το Μαυρο … @panos Και εγω η αληθεια ειναι επισα 3 ατομα να το παρουν … SGS2 For ever …

Δημητρης K.

το καλυτερο κινητο της αγορας..Με διαφορα απο το δευτερο!

Manos

Το εχω 4 μηνες και μπορω να πω οτι το κινητο ειναι LEGEN…..wait for it…..DARY!!! 😛

Περα απο την πλακα, εχουν περασει γενικα καλα κινητα απο τα χερια μου τελευταια, αλλα το SGS2 δεν το αλλαζω με τιποτα…

fred

απολυτα ευχαριστημενος.ταχυτητα οθονη ολα οκ.μονο η μπαταρια με χαλαει(αλλα αυτο ειναι γενικο προβλημα σε ολα τα smartphones).αντε να το δουμε κ με παγωτο…

katerinaki

κι εγω το εχω 9 μηνεσ το μονο κακο ειναι η πλαστικουρα αλλιωσ ειναι τελειο

Nikos

@katerinaki Γιατι νομιζεις οτι τα iPhone ειναι τοσο ακριβα ?? Γιατι εχουν γυαλι πισω μπρος και μεταλλο στα πλαγια … Το Galaxy s2 εχει 600 ευρα και ειναι τοσο ελαφρυ επειδη εχει πλαστικο … Αν και Βεβαια ειναι πολυ ομορφο και δεν με χαλαει καθολου …

panosx

@Nikos Σιγά μην έχει και 1000€.
Πολύ καλό το S2, μόνο μειονέκτημα ότι ζεσταίνεται υπερβολικά όταν το ζορίσεις λίγο.
Φοβάμαι ότι θα λιώσει καμιά μέρα που θα παίζω GTA III..

nikosm10

Το iphone 4s έχει κόστος παραγωγής 188 δολλαρια για τα 16GB.Αρα δεν ειναι πιο ακριβό λόγω υλικών….. Απλά κοστίζει η εκτύπωση του μήλου στο πίσω μέρος της συσκευής…..

ZJ-HELLAS

Εγω και με σκληρη χρηση,δεν εχω διαπιστωσει να ζεσταινεται.

Dimos

Δεν μετανιωσα καθολου την μεταβαση απο iPhone 4..Ισα ισα ειμαι πολυ ευχαριστημενος…Το κινητο τα σπαει σε ολα..Αν και ειχε λιγο καλυτερη μπαταρια θα ηταν καλυτερα..Αλλα γενικα ειναι διαμάντι το ατιμο….Λατρεια απλά!!!

Γιωργος

Μπορεί να είναι πλαστικό αλλά εμένα μου έχει πέσει καμία δεκαετία φορές και δεν μου έχει σπάσει ευτυχώς η οθόνη ο λόγος;το μικρο βάρος και το πλαστικο

MasterX

κατευχαριστημενος κατοχος και γω… απο τον Ιουνιο.. εχω ενα υπολογιστη στη τσεπη μου.. βολικοτερο απο ταμπλετ, γιατι το εχω παντα μαζι μου και τα κανει ολα.
ελυσα το προβλημα της μπαταριας αγοραζοντας μια οριτζιναλ δευτερη 2000mAh απο Αμαζον μαζι με καπακι που κανει το κινητο επιπεδο απο πισω, και μια οριτζιναλ θηκη φορτισης για τη δευτερη μπαταρια. Δεν λεει να εχεις μια τετοια σουπερ συσκευη και να σου σπαει τα νευρα η μπαταρια.
Το πλαστικο δεν με χαλαει καθολου, το κανει πιο ελαφρυ και ανθεκτικο.

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Το εχω σχεδον απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας στην Ελλαδα και μου έλυσε τα χερια επειδη ειναι το απολυτο επαγγελματικο εργαλειο… Παρα πολυ καλο κινητο τηλεφωνο με επιδοσεις που τα σπανε !!! ΔΕν ξερω και γω ποσοι ειναι αυτοι που το ειδαν στα χερια μου και το ζηλεψαν (οχι αδικα)… Το SGSII ειναι το κατι αλλο , με διαφορα το καλυτερο στο ειδος του παρα την πλαστικουρα που ενοχλει αρκετους…

Τα μονα προβληματα του ειναι τα γνωστα :
τελειωνει γρηγορα η μπαταρία (πηρα 2η για back up)
ανεβαζει επικινδυνα θερμοκρασίες κυριως με παιχνιδια και διαδικτυο,
μερικες φορές σβηνει μόνο του
και το τελευταιο σπανιο και αυτο σε συγκεκριμενες εφαρμογες η αφή δεν πιανει με τη μια…

περιμενω το SGS ΙΙΙ να κανει τη διαφορα και σε τιμή και σε specs …

HELLO SAMY 🙂

Θοδωρης

Εγω το εχω λιγο καιρο,αν κ πριν ειχα καλα κινητα, αυτο σιγουρα ειναι το κορυφαιο της αγορας.
Ας μη μιλαμε για το iphone που υποτιθεται οτι ειναι το πιο ακριβο απολα, δεν λεει τιποτα
μπρος το galaxy s2 στα παντα τρεχει πιο μπροστα απο ολα τ αλλα.

Γεωργία Κ.

Κάτοχος και εγώ του Galaxy S2, το πρώτο ακριβό android κινητό μου και δεν το αλλάζω με τίποτα. Το έχω αγαπήσει… γιατί είναι πανάλαφρο με πολλές δυνατότητες ακόμα και μετά από 1 χρόνο που βγήκε θεωρείται κορυφή ενώ άλλα ξεχνιούνται μέσα σε 6 μήνες το πολύ.

Stavros

Τον τελευταιο καιρο ψαχνομαι αρκετα για να αλλαξω το (Android) HD2 μου, μια και ζοριζεται αρκετα… Εχω καταληξει σε αυτο, αφου και οσο προσπαθησα να βρω καλυτερο (διαβαζοντας reviews) δεν τα καταφερα…!!! Το hardware του ειναι αξεπεραστο, δεν εχει γινει τσιγγουνια πουθενα & το μονο σημειο που “χανει” συγκριτικα με τα καινουργια των τελευταιων μηνων, ειναι η αναλυση της οθονης και ισως και το μεγεθος της. Κατα τα αλλα, ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ (δεν αναφερομαι καν σε μηλα μια και ειναι πολυ πισω, λογω περισσοτερο της νοοτροπιας της εταιρειας, παρα των χαρακτηριστικων τους). Εκτος απροοπτου θα το “χτυπησω” & αν μαλιστα το βρω σε ασπρο….. ΤΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!

Nikos93

Η αληθεια ειναι πως ακομα θυμαμαι τη μερα που το πρωτοπηρα στα χερια μου και πιστευω πως θα τη θυμαμαι για πολυ ακομα.Εφερε τα πανω κατω στη ζωη μου μιας και ειχα την τυχη να ειναι το πρωτο smartphone που αγορασα.Οπωσδηποτε παραμενει ενα απο τα καλυτερα κινητα της αγορας ακομα και 11 μηνες μετα την κυκλοφορια του…

nektarios

Εγω αλλαξα 3 GSII αφου δοκιμαζα παραλληλα μοντελα αλλα αυτο που δεν αλλαζω ειναι το GALAXY NOTE γιατι το GSII εχει την ταση να ειναι ενα κινητο! !Δεν εχει τα χαρισματα του NOTE !!

Maximilian P

Χλαπαταγή και συμπούρμπουλο, έρωτας με την πρώτη ματιά που συνεχίζεται όπως την 1η μέρα σχεδόν 9 μήνες τώρα! Δεν το αλλάζω με κανένα (αν και μια περιέργεια για το ΙΙΙ ομολογουμένως την έχω), μόνο και μόνο που βρέθηκε ένα κινητό να pwn-άρει τα μήλα μου φτάνει :Ρ Είναι ένας γαλαξίας (lame, i kno) δυνατοτήτων και εφαρμογών. Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, και ρουτ έφαγε, και κάστομ ΡΟΜ έφαγε, και τσιμουδιά δεν έβγαλε. Το ότι ζεσταίνεται το θεωρώ λογικό έως ένα βαθμό με τόση ισχύ πατηκωμένη σε τόσο λεπτό προφίλ.

GS2 FTW!

thanx, sammy!

Giannis

To SGS2 ειναι το κατι αλλο! Δεν θα το αλλαξω με το 3 αλλα (αν δεν τα φτυσει) με το 4! Καλα του εχω πεταξει τα ματα, κι αυτο μου φαιρεται κυριλε!! Παιδια, αυτο το κινητο εινα αλλο πραγμα!!!!!!

giorgos

ΕΡΩΤΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ Κ ΤΡΟΜΕΡΟΣ…ΑΝ Κ ΜΕ ΤΑ ΨΙΛΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΖΕΣΤΑΜΑ…Κ Η ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΤΑΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΩ ΦΩΤΟ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΙΙΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΩ.

constadinos

παιδιά έχει NFC και DLNA έτσι…?

antonis

το θέμα με τη κάμερα υπήρχε μόνο στις πρώτες ρομ πως γίνεται να το αναφέρετε ακόμα?
το κινητό τα έχει όλα εκτός από nfc.
είναι ενός έτους αλλά ακόμα “φυσάει”.
https://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php

Nikos93

antonis Το δικο μου GSII συνεχιζει να εχει το ιδιο <> με την καμερα και εχω κανονικα την 2.3.4 εκδοση του android

αλεξανδρος

καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω το 3g μεχρι προτεινως το ειχα συνεχεια ανοιχτο σχεδον καθολου δεν το εκλεινα αλλα τωρα εχει 2-3 μερες το βλεπω που κατεβαζει αβερτα κ μου εχουν πει γερμανος κ service θεσσαλονικης να το εχω κλειστο κανονικα θα ηθελα αν μπορειτε τα φωτα σας γιατι πιστευω ποιος ο σκοπος να το εχεις κλειστο σε ενα τετοιο απιθανο τηλεφωνο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.