Samsung Galaxy S II, Με 4.5 ίντσες οθόνη και διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα YoungSamsung.com, η μεγάλη ανακοίνωση που μας έχει υποσχεθεί η Samsung θα είναι ένα αναβαθμισμένο Samsung Galaxy S II με οθόνη 4.5 ίντσες Super AMOLED Plus και διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz.

Άλλα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά για το ανανεομένο Samsung Galaxy S II είναι μπαταρία 1850mAh, Wi-Fi, NFC και κάμερα 8 Megapixels. Για να δούμε…!

, Samsung Galaxy S II, Με 4.5 ίντσες οθόνη και διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz;
Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το αμερικάνικο μοντέλο Samsung Galaxy S II.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης Παναγιώτου

θέλω κινητό με corei7 2600k, 16GB RAM, Geforce 590 GTX σε SLI και να κρατάει η μπαταρία δύο μέρες. 😛

tom not

Το πιο ουτοπικό Αντώνη είναι να κρατά η μπαταρία δύο μέρες..

ghz_maniac

Ο πόλεμος των Ghz! Τίποτα το ουσιαστικό! Καμία πρωτοτυπία. Σε λίγο θα τρέχω matlab στο κινητό μου. Τι χαζαμάρες…

gt
mitsosand

@ghz_maniac
και για πιο λόγο σε χαλάει να τρέχεις matlab στο κινητό σου?

Νίκος

Καθαρά κινήσεις εντυπωσιασμού.Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην τεχνολογία και το μόνο που κάνουν είναι να μεγαλώνουν τις οθόνες και τους επεξεργαστές.Καιρος για τα κινητά παντόφλες.

kodinos

Κωστα, αυτο το βελτιωμενο μοντελο κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι μονο για τις ΗΠΑ, αφου ειναι η αμερικανικη LTE-enabled εκδοση που θα βγει στους 3 απο τους 4 μεγαλους παροχους (η Verizon δεν θα το φερει, παει για Νexus Prime κατευθειαν).

Nikos

Παντως αν θελουν να συνεχισουν να μεγαλωνουν τις οθονες καλα θα κανουν να μικραινουν οσο ειναι δυνατον τα bezels. Ιδανικο ειναι η συσκευη να παραμενει ιδια σε διαστασεις απλα να κουβαλα μεγαλυτερη οθονη . Τωρα οντως βημα προς τα μπροστα θα ηταν για παραδειγμα να κουβαλουσαν στο ιδιο βαρος και διαστασεις αρκετα μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρια ή να ειχαν καταφερει να μειωσουν τη καταναλωση ισχυος ωστε να πολλαπλασιασουν την αυτονομια . Φανταστειτε μια συσκευη σα το Galaxy s2 να κρατα 4 μερες σε full brightness με wifi συνεχεια ανοιχτο και κανονικη χρηση .

Retrob

Ακούγεται και για Ευρώπη , γιατί δεν θα είναι μόνο LTE. Θα είναι LTE/WCDMA/GSM.

Ντροπή πάντως στην Samsung αν αναβαθμίζει τόσο σύντομα μόνο και μόνο για να πολεμήσει το iphone.

ghz_maniac

@mitsosand,
για να τρέξω matlab στο κινητό μου,πρέπει να γράψω matlab. Πόσο τραγικό μπορεί να είναι να γράφεις κώδικα στο κινητό;
Επιπλέον,δε καταλαβαίνω,εκτός των παιχνιδιών,πως μπορεί αλλιώς να αξιοποιηθεί ο 2 πύρηνος. Αντί να βγάλουν κινητά με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας,μεγαλώνουν τις μπαταρίες. Αντί να κάνουν τα λειτουργικά λιγότερο αδηφάγα σε πόρους,μεγαλώνουν τη μνήμη και τους επεξεργαστές. Θα φτάσουμε ΓΡΗΓΟΡΑ στην εποχή του P4 όπου ο χρονισμός ήταν στα 3.8Ghz (αντίστοιχα AMD Athlon @1.8Gh) και η Intel εγκατέλειψε και είπε : HARDWARE ΕΧΕΤΕ,ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ. Και από τότε άρχισαν τα XP να στρώνουν,οι εφαρμογές να είναι multithread,να χρησιμοποιούν επιτάχυνση υλικού…
Όλα αυτά δε μου λένε τίποτα αν δεν συνοδεύονται από ένα σωστό firmware/software που αξιοποιεί 100% τις δυνατότητες του ΗW. Το android σαφέστατα και ΔΕ το κάνει.Mη μου πείτε ότι είμαι apple fan,δεν αντέχω τέτοιες κατινιές,linuxας είμαι και το android δε το θεωρώ καν linux ούτε σε ασφάλεια ούτε σε επίδοση (thank you intel for meego)

Βακρατσας Ιωαννης

Εχω την εντυπωση οτι ειναι ο αντικαταστατης του infuse 4g και απευθυνετε στην Αμερικη μονο αν βρω το λινκ και θα το ποσταρω

nektarios

Θα το ξαναπώ και ας θεωρηθώ γραφικός,ας λύσουν πρώτα τα προβλήματα υπερθέρμανσης,που ζεσταίνεται ακόμα και όταν βλέπεις φωτογραφίες στο gallery και ας αφήσουν κατά μέρος τους διπύρηνους και τους τετραπύρηνους….

Spiros

Θα πρεπει να μεγαλωσω της τσεπες απο τα παντελονια μου 😛

SpirosK

Νομίζω ότι το πίσω μέρος θα είναι από μέταλλο . είμαι κατά 80% σίγουρος

Johnny

tom, στο δικό μου S2 αντέχει χαλαρά 3 μέρες και με μέτρια χρήση 4+ 😉 Αλλά τρέχω VillainROM και Black Android theme

jimmy1992

Το έχουν παρακάνει με αυτές τις οθόνες! Μα 4,5 ρε φίλε;

fred

Αν βγει προσφατα,θα στραβωσω ασχημα.η μπαταρια παντως με βγαζει μια μερα κ πολλες φορες με το ζορι.

kostis

Κατα πασα πιθανοτητα ειναι το επομενο NEXUS και οχι καποιο upadate του s2.

Solon

Απαράδεκτη η μπαταρία. Με τέτοια χαρακτηρηστικά έπρεπε να έχει 2.500mAh τουλάχιστον και κανονικά 3.000. Δεν είναι δυνατόν μια συσκευή να θεωρείτε φορητή και να αντέχει μόνο 2-3 ώρες απαιτητικής χρήσης.

tzini

@ nektarios η παραπληροφορηση σ’ολη της το μεγαλειο..βλεπεις εικονες λεει και ζεστενεται…φιλε μου το κινητο ζεστενεται μονο σε ορισμενα HD παιχνιδια κι αφτο σε λογικα πλαισια η γενικα οπου χρειαζεται χοντρο hardware acceleration..το ιδιο θεμα εχει και το sensation και διορθωνεται στην 2.3.4 που κανει καλητερη διαχειρηση των πηρινων..αλλη φορα αν θες να γραψεις παρομοιο σχολιο προσθεσε και το τιτλο ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠ’ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ για να ξερουμε και τι λεμε

nektarios

@tzini Δεν θα σχολιάσω την επιθετική συμπεριφορά σου καθαρά γιατί σέβομαι το techblog. Δε βγάζω τίποτα από το μυαλό μου και δεν σχολιάζω αν δεν έχω εμπειρία σε κάποιο θέμα. Έχω Galaxy SII και ναι,βλέποντας εικόνες ανάλυσης 960×800 περασμένες σε microSD class4 16gb,ζεσταίνεται. Και το κορυφαίο,βλέποντας εικόνες και ακούγοντας παράλληλα ράδιο,η φωτεινότητα της οθόνης μειώθηκε στο μισό και όταν πήγα να την επαναφέρω έβγαλε μήνυμα ότι χαμήλωσε η φωτεινότητα για αποφυγή υπερθέρμανσης! Επίσης ζεσταίνεται και στις κλήσεις. Και στο σερφάρισμα στο internet. Και κατά την εγγραφή HD βίντεο. Για τα παιχνίδια, τουλάχιστον για εκείνα της Gameloft που παίζω εγώ,δεν “ζεσταίνεται σε λογικά πλαίσια” αλλά καίει όλο το κινητό και η οθόνη οπότε είναι αδύνατον να παίξεις “βαρύ παιχνίδι” για πάνω από 45-50 λεπτά. Και τι να λέει που η 2.3.4 θα κάνει καλύτερη διαχείριση των πυρήνων? Είναι κατασκευαστικό το πρόβλημα,δεν είναι δυνατόν να φτιάχνεις κινητό με overclocked επεξεργαστή και παράλληλα να είναι τόσο λεπτό και τελείως πλαστικό.Αν είναι έτσι να αρχίσουμε να βάζουμε και στα pc μας πλαστικά κουτιά και ψύκτρες. Για το sensation που λες δε γνωρίζω αλλά υποθέτω ότι λόγω κατασκευής (πάχος,μεταλλικό σώμα) θα έχει πολύ καλύτερη απαγωγή θερμότητας συνεπώς δε νομίζω να έχει προβλήματα υπερθέρμανσης,τουλάχιστον όχι όπως… Συνέχεια »

vwgolf16

Ξέρουμε τι ανάλυση οθόνης θα έχει θα είναι HD όπως λένε??

nektarios

@cVlachakis
Όπως ανέφερα και στο σχόλιο 25 σέβομαι το techblog.
Δεν είχα ούτε έχω πρόθεση να προσβάλλω κανένα πόσο μάλλον να “χαλάσω” το θέμα προχωρώντας σε προσβλητικές ή εκτός θέματος δημοσιεύσεις.
Το μόνο που έκανα ήταν να υποστηρίξω την άποψή μου προβάλλοντας επιχειρήματα,εξ’άλλου η ανταλλαγή απόψεων είναι βασικός παράγοντας στην λειτουργία ενός blog πράγμα που σίγουρα γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα.Αν παρ’όλα αυτά θεωρείτε ότι το σχόλιο μου είναι πρoκλητικό,διαγράψτε το,όπως είπα δε σκόπευα να το συνεχίσω σε προσωπικό επίπεδο..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Αν ειναι μονο για μεγαλυτερη οθονη στην ουσια , προτιμώ να μεινω στο S2 μου με τις 4,3”.

tzini

@nekatrios φιλε μου δε μιλησα σε προσωπικο επιπεδο και καμια προθεση δεν ειχα να σε θιξω απλα θελω τα πραγματα να λεγονται με το ονομα τους..οι θερμοκρασιες που αναφερεις ειναι απολυτως αφυσικες και καλα 8α κανεις να επικοινωσεισ με το σερβις..στο δικο μου broswer με 6 full flash σελιδες και 7 gameloftHD ταυτοχρονα(δοκιμαζα να δω που φτανει) εφτασε στους 48 και ναι τοτε ζεματαγε..full HD ταινειες βλεπω σε class10 καρτα κ δεν ειχα ποτε θεμα..παρακολουθω το θεμα συνεχως γι αυτο και μου φανηκαν υπερβολικα τ σχολια σ,απλα εχει γινει ενας ντορος σε ολα τα blogs και γραφονατι ‘τερατα’ απο τον καθε ανιδεο.. να ζητησω συγνωμη και απο σενα και τον κυριο Βλαχακη αν καποιο σχολιο,αθελα μου,ξεπερασε τα ορια και φανηκε ως επιθεση,την αποψη μας λεμε,απλα πριν σχολιασουμε καλο θα ηταν να γνωριζουμε 2-3 παραμετρους προτου προδικασουμε μια κατασταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.