Samsung Galaxy S II, Θα αποκτήσει και αυτό Android Jelly Bean;

H φήμη ότι το Samsung Galaxy S II θα πάρει update σε Android Jelly Bean έχει κυκλοφορήσει στο ίντερνετ, ενώ σήμερα το SamMobile δηλώνει ότι έχει λάβει επίσημη επιβεβαίωση ότι η Samsung δοκιμάζει το Android 4.1 στο Galaxy S II. Λέτε;

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής όλα φαίνονται να λειτουργούν ομαλά και σύντομα θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες η επιλογή της αναβάθμισης του λειτουργικού του τηλεφώνου τους. Μάλιστα, δίνεται και χρονοδιάγραμμα ότι οι κάτοχοι Samsung Galaxy S II θα έχουν στη διάθεσή τους την αναβάθμιση μέσα στον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Διάχυτη είναι η φήμη ότι ανάλογο update θα πάρει και το Samsung Galaxy Note.

Μέχρι να το δούμε επίσημα, επιφυλασσόμαστε για την εγκυρότητα όλων αυτών των πληροφοριών, αλλά λίγη ονειροπόληση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, έτσι δεν είναι;

, Samsung Galaxy S II, Θα αποκτήσει και αυτό Android Jelly Bean;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Μπράβο στην Samsung που δεν αφήνει πίσω τις παλιές αλλά πετυχημένες συσκευές της!!! ΜΠΡΑΒΟ!

Μακάρι, για να αναζωογονηθεί το κινητό.

sosimple

Έτσι και αλλιώς μεχρι τοτε θα δουλεύουν άψογα οι custom jb που ηδη ειναι σε καλο επιπεδο. Μια επίσημη jb βεβαία παντα εχει τη σημασία της, ειδικά για όσους δεν βάζουν custom.

Γιάννης Γ.

Τι να πω…….μακάρι!!!

Andrew

Ενοειται πως πρεπει να παρει jb.btw το neo v τελικα δεν θα αναβαθμιστει;

Solon

To SII κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2011 και το JB δώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2012. Αν λοιπόν ισχύει η υποστήριξη των updates για 18 μήνες μετά την κυκλοφορία της συσκευής -όπως είχαν δεσμευτεί πέρυσι στην Google οι μεγάλοι κατασκευαστές μεταξύ των οποίων και η Samsung- τότε θα πρέπει να πάρει κανονικά το update. Κι αν δεν το πάρει πρέπει όλοι οι κάτοχοι των SII να τρελάνουν τους Servers της Samy από τα πολλά παράπονα!

john anderton

Πάντως αν είναι σαν το ICS update που λόγω TW δεν είχε καμία διαφορά από το GB τότε ευχαριστώ …. θα μείνω με την supernexus

makis

δεν ξερω τι παραπανω να κανει πια ενα κηνιτο αλλα το θελω

Beholder

Εαν δεν φροντισει η Samsung (και η καθε Samsung γενικα) να υποστηριξουν τις συσκευες τους, παροτι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το Sii, ουτε που προκειται να ξανακοιταξω συσκευη περαν των επισημων της Google. Σιγα μην αλλαζω κινητο καθε χρονο πλεον.

kostaszx

Απαραίτητα θα συμφωνήσω με τον Solon. Το κινητό αυτό είναι από τα πιο επιτυχημένα (ίσως και το πιο επιτυχημένο) στο στρατόπεδο του Android και θα ήταν πολύ παράξενο να απογοητευτεί μία μεγάλη παρτίδα καταναλωτών που το έχουν. Εξάλλου και με βάση το hardware του δεν πρέπει να έχει πρόβλημα να τρέξει jb.

enigma

Kαλά θα κάνουν να δώσουν την jb. Η ics δεν είναι και τόσο καλύτερη της gb οσο θα έπρεπε και ενώ ήδη η google είχε βγάλει την 4.0.4 όλοι οι κατασκευαστές μου συνέχιζαν να βγάζουν την προβληματική 4.0.3.

Tasos Spanos

Είναι τραγικο. Δεν τίθεται θέμα. Το Nexus S τρέχει μια χαρα εννοείται ότι θα πρέπει να δώσουν JB. Έπρεπε απο την 1η μέρα να το ανακοινώσουν χωρίς 2η κουβέντα. Όλες οι εταιρίες είναι απατεώνες. Μόνο Google δηλαδή Nexus για να έχετε συσκευη για πάνω απο 2 χρόνια.

Tony Cool

Παιδια οπως ειπε και ο Tasos Spanos αυτο ελλειπε και να τους πουμε και μπραβο που θα δωσουνε το update στο πιο επιτυχημενο android flagship τη στιγμη που το παιζουν απροβληματιστα κινητα με τις μισες του δυνατοτητες οπως το nexus!Η samsung ειναι υπερ-κολοσσος και δεν θα πρεπει να παιρνει σαν παραδειγμα τα καραγκιοζιλικια της lg και της motorola (και της htc αν δεν το δωσει σε κινητα οπως πχ το sensation xe) αλλα τα first day updates της google.Κανονικα θα πρεπει να παρει και το μεθεπομενο update,αλλα αμα δεν το δωσουνε no problem,πρωτα λιγο κραξιμο και μετα xda!

Dimos

Και να μην το δώσουνε, το δικό μου με omega v15 και siyah kernel 4.0.1 απογειώθηκε!

Apostolos

Ελεος κάθε φορά άμα θα πάρει αναβάθμιση ένα τηλέφωνο σαν το Galaxy.

Superuser

Ο/Η makis λέει:
Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012 στις 23:13
δεν ξερω τι παραπανω να κανει πια ενα
κηνιτο αλλα το θελω

Έχεις ακούσει για το project butter και το triple buffering;

https://m.youtube.com/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DFCVMvvXHqxU&v=FCVMvvXHqxU&gl=US

Και οι υπόλοιπες προσθήκες εδώ:
https://m.techradar.com/reviews/pc-mac/software/operating-systems/android-4-1-jelly-bean-1087230/review?artc_pg=5

Σωτήρης

Περσινή συσκευή και θα πρέπει να νιώθουν ευτυχισμένοι οι ιδιοκτήτες που μπορεί να αναβαθμιστεί σε 4.1!
Έλεος δηλαδή.

Gmourtza

Με την 4.0.4 τι γίνεται?

Thanos

Αλίμονο εάν δεν πάρει την αναβάθμιση….Θα πέσουμε να τους φάμε….
Δε λέω, με την Ice Cream είχαμε βελτιώσεις αλλά και αρκετά κολλήματα….
Ελπίζουμε σε περισσότερες βελτιώσεις για ένα δυνατό κινητό….

Επίσης κάποιος είπε πως είμαστε τυχεροί που ένα κινητό της προηγούμενης γενιάς θα πάρει την Jelly Bean…. Τι μας λες ρε φιλαράκι;;;

Το υποτιθέμενο καλό κινητό της Ericsson Neo V σέρνεται με την Ice Cream και είναι γενιάς 2012….Μην τρελαθούμε κιόλας…..

Κωστής

Εγώ πάντως με την ICS και κατ’επέκταση με τον TW έχω σοβαρά προβλήματα,και θέλω να τα αναφέρω μήπως έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο.

1) Τρώει κολλήματα το WiFi,δηλ. την ώρα που θέλω να το ενεργοποιήσω κολλάει και δεν ανοίγει και είτε ξεκολλάει από μόνο του μετά από κανά 5λεπτο χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του τηλεφώνου είτε κολλάει το κινητό και πρέπει να κάνω hard reset είτε κάνει από μόνο του reset.

2) Τελευταία κάτι γίνεται με την επικοινωνία.Δηλαδή sms και κλήσεις. Έχει τύχει να μου στέλνουν μηνύματα και ενώ στους άλλους να πηγαίνει παράδοση ότι το έλαβα,σε μένα να μην έρχεται τίποτα.Ακριβώς το ίδιο και με τις κλήσεις.Με παίρνουν τηλέφωνο και ενώ στο ακουστικό καλεί κανονικά το κινητό δεν χτυπάει…

Δεν ξέρω αν για το 2ο υπεύθυνο είναι το Android ή η Cosmote αλλά νομίζω ότι είναι θέμα λογισμικού. Κώστα και υπόλοιποι,θα ήθελα να ξέρω αν έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο ή αν υπάρχει κάποιος τρόπος αντιμετώπισης.

meteres

Κωστη και εγω ειχα ακριβως τα ιδια προβληματα αλλα λυση δε βρηκα.Μεχρι που αγανακτησα και εκανα root το τηλεφωνο και τωρα ”φοραω” Jelly Bean και τα μυαλα στα καγγελα.Μας επρηξε η samsung με τη 4.0.3.Ενα κινητο που ”πετουσε” σερνοταν λες και ειχε 256ram!!
Συγνωμη που θα το πω αλλα αν ειναι να δωσει αναθαθμιση σε JB με τα ιδια χαλια καλυτερα ”γυριστε πισω”” σε 2.3.3 οτι καλυτερο αν δεν ειστε root.

Nikolas

Φίλε Κωστή, έχω αντιμετωπίσει ακριβώς τα ίδια προβλήματα με σένα! Κι εγώ Cosmote έχω, αλλά δεν ξέρω αν ευθύνεται η εταιρεία ή απλά το λογισμικό του κινητού! Μακάρι με την νέα αναβάθμιση να βελτιωθούν αυτά τα “κολλήματα”. Και είναι κρίμα γιατί πρόκειται για ένα άψογο κινητό το οποίο χρυσοπληρώσαμε κιόλας!!! 🙂

apostolis

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ…ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ 4.0.3 ΑΠΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΟΝΑΤΗΣΕ…ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ 60% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΙΝ…ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ…ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΑΤΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Η ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ SERVICE ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ…ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ….

Ανδρέας

Αποστόλη είχα και γω ένα παρόμοιο θέμα με το κινητό .Άλλοτε με ακούγαν χαμηλά όποτε έβαζα θήκη ακουγόντουσαν και η φωνή μου και του συνομιλητή διπλή και γενικά το σήμα ήταν μέτριο..To πήγα στο χαιδάρι στην smartec(επίσημη αντιπροσωπεία)Σε 1 μέρα το πήρα πίσω.Αλλαγή οθόνης και κάποιων άλλων καλουδιών(βίδες)..Το σήμα είναι πολύ καλό,η φωνή μου πεντακάθαρη βάζω θήκη και μιλάω κανονικά,το 3g πιάνει επιτέλους 3-4 γραμμές.Η γνώμη μου να το πας στην αντιπροσωπεία!!

Nikolas

Και κάτι ακόμα… Θα ήθελα να ξέρω αν είχε συμβεί και σε σας το εξής τρελό που συμβαίνει με το δικό μου SGS2: ορισμένες φορές(αρκετές μπορώ να πω) μου έρχονται μηνύματα που είναι “μπλεγμένα” με παλαιότερα μηνύματα της ίδιας επαφής. Δηλαδή, το μήνυμα ξεκινάει κανονικά και σε κάποια φάση αλλάζει και συγχωνεύεται με ένα παλαιότερο μήνυμα που μου είχε στείλει η ίδια επαφή!!! 😛

Γιωργος

Παιδια πιστευεται αξιζει να το αγορασω με 399 ευρω ή ειναι πεταμενα λεφτα παντως πιστευω πως κατω απο 400 ευρω δεν θα βρω αλλο καλυτερο!!
Πειτε μου την γνωμη σας θα με βοηθήσει!!!

meteres

Καλημερα φιλε.Εχω τ s2 ενα χρονο και κατι.Στην αρχη για καποιους μηνες ειχα την οfficial rom της samsung.Μετα εκανα root το κινητο και αρχισα να ασχολουμε με custom rom.Τωρα το τι μπορεις να κανεις με το κινητο ειναι απιστευτο.Απλα για τα τα επομενα χρονια μονο μπαταρια θα αλλαζω και τιποτα αλλο.Και για να μη με περασουν για ”προβατακι” της samsung ειχα πριν το s2 τα εξης κινητα, htc evo 3d,lg optimus 3d,nokia lumia 800.
Παρ΄’το το κινητο με κλειστα τα ματια.

Tony Cool

Να συμπληρωσω και εγω πως 1.5 χρονο μετα την αγορα του το κινητο το αισθανομαι λες και το πηρα χτες και δε ζηλευω σχεδον τιποτα απο τα ολοκαινουρια smartphones.Απλα ισως να ριξεις μια ματια και στο επισης αξιολογο galaxy nexus που ειναι λιγο φτηνοτερο η αν παιζει καμμια προσφορα οπως εκεινη που ειχανε βαλει το razr στα 280 ευρω που ηταν απιστευτη τιμη.

Γιωργος

Παιδιά σας ευχαριστώ παρά πολυ και όπως όλα δείχνουν τελικά θα καταλήξω στο S2 σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας που ήταν πολύτιμη γιατι ναι μεν γνωρίζω κάποια πράγματα από χαρακτηριστικά κινητών αλλα κάτι παρά πάνω θα ξέρετε εσείς οπότε….

apostolis

παιδια μολις μου ηρθε στο kies η 4,0,4 λετε να δουμε καμια βελτιωση???

meteres

Kαλη ειναι φιλε Αποστολη.Την εχω εδω και 2 μηνες απο σκανδιναβικες χωρες που δοθηκε εκει.Ειναι αρκετα πιο σταθερη απο την 4.0.3.

Γιώργος

Παιδιά το Galaxy S II θα αναβαθμιστεί σε Android 4.1 Jelly Bean !
Η Samsung το ανακοίνωσε χτες! 🙂
Υ.Γ. Το λέω για όσους δεν το είδαν από άλλο post του Κώστα!
Φιλικά πάντα , Γιώργος ! 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.