Το Samsung Galaxy S II στην Cosmote το Μάιο

Το λεπτότερο smartphone στον κόσμο, το Samsung Galaxy S II, φέρνει το Μάιο η COSMOTE, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκονται, με τη σιγουριά του 3G δικτύου της COSMOTE για σερφάρισμα με γρήγορες ταχύτητες.

, Το Samsung Galaxy S II στην Cosmote το Μάιο

Το Samsung Galaxy S II, με πάχος μόλις 8.49 χιλιοστά, είναι το πρώτο smartphone της Samsung με διπύρηνο επεξεργαστή για εξαιρετικές επιδόσεις σε multitasking περιβάλλον, με ταχύτατη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ταχύτατη επεξεργασία εικόνας και εντυπωσιακά γραφικά. Διατίθεται στην έκδοση των 16GB εσωτερική μνήμη. Με λειτουργικό Android 2.3 Gingerbread, διαθέτει, επίσης, οθόνη αφής 4.3″ Super AMOLED Plus υψηλής ευκρίνειας, με εκπληκτικά χρώματα, ενώ με την κάμερα 8MP μπορεί κανείς να τραβήξει video υψηλής ποιότητας και να φωτογραφήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Χάρη στις νέες εφαρμογές Hubs της Samsung ο χρήστης μπορεί να οργανώσει όλες του τις επαφές από τα κοινωνικά δίκτυα, να έχει πρόσβαση σε περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία, να κατεβάσει τα αγαπημένα του μουσικά κομμάτια και παιχνίδια μέσα από μια μεγάλη γκάμα. Επίσης, μπορεί να συνδέσει τη συσκευή του ασύρματα με την τηλεόραση, το Laptop ή το ηχοσύστημα για αναπαραγωγή multimedia περιεχομένου.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

άμα δώσω το iphone σε λεφτά που να μην χρειαστεί να βάλω συμπλήρωμα για να το πάρω μάλλον θα προχωρήσω!

spiros

εγω το εχω ηδη προπαραγγελια απο expansys ξερουμε τιποτα περι τιμης η διαθεσιμοτητας

Γιώργος Στείρος

Θα είναι με τα 1.2 ghz επεξεργαστή? Και το 1 gb ram? Τιμή γνωρίζουμε?

kostas giagias

Οταν μά8εις τις πληροφορίες που ρωτάει ο Γιώργος…

Ενδιαφέρομαι και εγώ.

vasilis.

με τι επεξεργαστη θα ειναι? tegra or exynos?

Γιώργος Στείρος

Λογικά θα είναι ο exynos.

vasilis.

Κριμα

Thanasis

παιδια εγω θα περιμενω για κατι καλυτερο

Thanos Kyparissis

Μαλλον θα ειναι ο αντικαταστατης του HTC Desire μου . Περιμενω να δω το Pyramid η καποια αλλη κινηση της HTC. Αυτο που ζηταω πλεον απο το Android κινητο μου ειναι να εχει πολλους Developers (βλ. Htc Desire) και να εχει και λιγο Design .

vasilis

Ευτυχως που θα ειναι ο exynos γιατι εχει τις ιδιες επιδοσεις με τον Tegra αλά καλυτρη διαχειριση ενεργειας. Γιαυτο οχι κριμα. Και σε καμια περιπτωση δεν θα επερνα HTC για το design και μονο. Το galaxy ειναι παντα πολυ μπρωστα. Οσο για τον παλικαρι που πουλαει το iPhone πιστευω οτι θα πιασει περισσοτερα λεφτα στο μουσειο Μπενακη …αστιευομαι

vasilis.

συνονοματε δυστυχως κριμα…
ναι,ο exynos ειναι πολυ δυνατος,καποιες μετρησεις τον βγαζουν πολυ μπροστα απο τον tegra.
οπως και να εχει,η διαχειρηση ενεργειας του ειναι πολυ καλη.
ομως τι θα γινει μετα παιχνιδια? ηδη κατεβασα ενα solitaire για tegra και δεν παιζει στο galaxy μου,αν και ειμαι σιγουορος οτι το σηκωνει αερα…
και εχεις δει τι παιχνιδαρες θα βγουν συντομα για tegra?
αυτο το fragmentation…

vasilis.

επισης τι πραγμα και αυτο με τους ελληνες και τα htc.
μιλαμε η samsung με το galaxy ειναι μια κλαση πανω.
πλεον και στην κατηγοριοποιηση,σε ξενα sites,μπαινουν σε διαφορετικες κατηγοριες με την εκαστοτε ναυαρχιδα της htc…
δεν υπαρχει συγκριση.και το ανοιχτο bootloader σου επιτρεπει να κανεις παπαδες.για οσους πουν για αναβαθμισεις.

johntsia

Για VODAFONE ξέρουμε πότε θα το φέρουν, πραγματικά πολύ καλό κινητό, δεν θα περιμένω την HTC για τους εξής λόγους 1) η οθόνη δεν θα είναι Super AMOLED και Gorilla Glass 2) χώρος αποθήκευσης 1.1g 3) πάχος , βάρος.

Thanos Kyparissis

@Βασιλη στο ποστ μου δεν εννοουσα οτι θα παρω HTC για το Design αλλα οτι στην επομενη μου αγορα δεν θα κοιταξω μονο το hardware + το develop αλλα και το Design . @Βασιλη. με την . Η HTC ειναι μια χαρα εταιρεια και μας δειχνει καθημερινα ποσο μεγαλα βηματα κανει.Δεν ειναι τυχαιο οτι η HTC ξεπερνάει την Nokia σε χρηματιστηριακή αξία και ακομα που εισαι… Και αυτο μας δειχνει οτι δεν ειναι μονο οι Ελληνες με αυτο το “πραγμα” . Οσο για τα ξενα sites δεν μου καιγεται καρφι δεν χρειαζεται να διαβαζω τι λενε τα sites για να διαμορφοσω αποψη, ουτε φοραω παροπίδες , εχω ενστικτο ,γνωση-εμπειρια και προσωπικη αποψη.Απο εκει και περα θα ψαξω θα διαβασω και θα διαμορφοσω αποψη για κατι που δεν γνωριζω. Τελος για την κλαση παραπανω αυτα ειναι αστειακια . Ως “αλλη” κλαση το δεχομαι ευχαριστος…Δυστηχως δεν εχουμε ολοι τα ιδια standards . Καποιος εχει παραπανω χρηματα , καποιος θελει ενα αυτοκινητο 3,000 κυβικα ,καποιος θελει μηχανη και παει λεγοντας. Δεν χρειαζεται να ρωτησω τι κινητο εχεις…Φαινεται ποσο αντικειμενικος εισαι. (Ειρωνικο.) @johntsia Μην κρινεις πριν ακομα δεις τι θα βγαλει η HTC δεν λεω οτι μπορει να εχει τα καλυτερα standards για τους… Συνέχεια »

kostas

Οντως πολυ καλο! Εγω ομως θα περιμενω να δω και το iPhone 5 και αν δεν με ικανοποιησει θα παρω το galaxy s 2.

NikosVolos

Πιστευω οτι δεν του λειπει απολυτως τιποτα,ειναι ενα κινητο που εχει πραγματικα τα παντα και ειναι πολυ μπροστα σε ολα τα θεματα.Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν θα κυκλοφορησει πρωτα το S2 και μετα το S PLUS γιατι δεν ειναι καθολου λογικο εαν γινει κατι τετοιο,εκτος αν δεν ερθει καθολου το S PLUS Ελλαδα.

fred

Μαλλον θα ειναι ο αντικαταστατης του desire μου.θα δουμε…

vasilis.

wow wow wow,slow down thoma kiparissi.
μακρια απο εμενα λογικες χρηματων κτλ.απλως οι τιμες των κορυφαιων htc ειναι πολυ κοντα με αυτες του galaxy κατι που δεν δικαιολογειται επουδενι…δεν ειναι σε τιποτα καλυτερα,και οσον αφορα την υποστηριξη,περα απο το οτι η σαμυ μαθαινει,μας αφηνει να πειραματιστουμε ελευθερα και να μην εξαρτιομαστε απο τα στοκ.
επισης ποσοι εχετε δει τι εχει το αποκλειστικο καταστημα apps της samsung?
που λετε για developers.
ειναι απλα απιθναο και καθε εβδομαδα εμπλουτιζεται με εξαιρετικα ποιοτικες εφαρμογες.εξαιρετικα ομως.
καπις φιλε μου?

panos

ξερουμε αν θα ερθει και απο την vodafone?

vwgolf16

Δεν μπορώ να καταλάβω πως συγκρίνετε την HTC με 2 μοντέλα Galaxy S που έβγαλε η Samsung που στην ουσία τώρα μπήκε στο παιχνίδι των Smartphones..
Σε καμιά περίπτωση το Support της HTC και η υποστήριξη που έχει από Developers (ΧDA) δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιά Samsung και καμιά άλλη εταιρία.

Σήμερα θα ανακοινώσει στο Event της η HTC 2 πολύ δυνατά Smartphones που συναγωνίζονται αντάξια το Galaxy S2 οι συσκευές είναι HTC Sensation και HTC Evo 3D.
Μην βιάζεστε να πάρετε αυτήν την περίοδο συσκευή γιατί θα βγούνε πολύ καλύτερες απτό Galaxy S2 μέσα στο καλοκαίρι.

vasilis.

και με τι θες να την συγκρινουμε?με την htc των win mobile 6 του 2008?
τι λογικη εχει αυτο?στα android smartphones η samsung ειναι τουλαχιστον ενα επιπεδο πανω,ακομα ακομα και στα mid end τελικα,και μαλλον θα συνεχισει να ειναι.
ειδικα απο την στιγμη που οι τιμες ειναι πολυ κοντα αν οχι ταυτοσημες.
αν ειχαν μια διαφορα 100-150 ευρω οκ,να το συζητησουμε.
οπως και να εχει,ακομα και 200 χερτζ να μου δωσει η htc παραπανω,την οθονη της samsung δεν θα την εχει πιθανοτατα ποτε…οποτε…

vasilis.

και καλως η κακως,το galaxy s ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του οταν βγηκε.
τοσο μπροστα,που το λειτουργικο ισως στο gingerbread,καταφερει να το φτασει.
ξερεις τι γινεται για τις συσκευες που ειναι μπροστα απο την εποχη τους και κατορθωνουν και εχουν εμπορικη επιτυχια…
καθιερωνουν landmarks και εχουν τα πρωτεια για χρονια.οποτε μελλοντολογικα,στα top end android κινητα,η μαγικη σφαιρα λεει,οτι η samsung θα συνεχισει να κυριαρχει.

Kostas1954

Και από τιμή τι τρέχει? Ξέρει κανείς? Και κάτι ακόμα (απορία): εφαρμογές των mobile 6.1 τρέχουν σε Android?

Λαζαρος

Φιλοι μου επειδη και το htc desire kai to desire hd kai to touch pro 2 kai to diamond kai diamond 2 kai samsung galaxy s περασαν απο τα χερια κου θα σας πω το εξης μεχρι και touch pro 2 και htc hd ,hd2 η htc ηταν κορυφη και στην ποιοτητα.με το desire που ηταν απαιχτο αρχισε να χανει,ποιοτητα ακουστικου,ηχειου και πισω καπακι χαλια.με το desire hd εχασε την μπαλλα με τα καπακια γενικως το ηχειο και την καμερα την φωτο.h δε samsung εχει με δικη μου προσωπικη εμπειρια καλο service αλλα απο τα υπολοιπα η samsung hellas βλεπε αναβαθμισεις ειναι για τα μπαζα.ενω σε αυτον το τομεα η htc μεχρι τωρα τα παει καλυτερα.αυτα!

an0nymouS

1 Μαΐου στο νησί..

an0nymouS

@Kostas

Κανονικά όχι.. με κάποια πατέντα αν έχουν κάνει δεν το γνωρίζω, αν και δεν νομίζω κιόλας, ότι πρόγραμμα/εφαρμογή θες υπάρχει ίδια (αν όχι, αντίστοιχη) για όλα τα λειτουργικά πλέον.. 🙂

Γιώργος Στείρος

Πάντως η samsung είναι πολύ καλή εταιρία. Το galaxy s θα πάρει και αναβάθμιση για android 2.3

Zafiris

To MHL καλώδιο πού θα το βρούμε??

an0nymouS

@Zafiris

λογικά θα το έχεις μέσα στο κουτί..

Θάνος Κασιδάκης

Κωστα ποτε θα το παρεις για review, ξέρεις?

Γιώργος Στείρος

Ναι πότε?

giorgos

TO ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ…ΕΧΩ Κ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ Κ ΒΟΥΥΡΡ…

argiriscuderias

οτι και να κανει η HTC την οθονη της samsung δεν την πιανει ουτε στα ποιο τρελα της ονειρα,εχω desire HD και ενας φιλος galaxy s και με ξεφτιλιζει!!

Γιώργος Στείρος
Apokorwnas

@Zafiris
τι ειναι το MHL καλωδιο;;;;

Apokorwnas

Ακυρο το βρηκα !

Νίκος

Πρεπει να ειναι σαμσουνγκ η τηλεοραση για να την συνδεσω με το κινητο.;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.