Samsung Galaxy S II, Μέσα Μαΐου στην Cosmote και θα είναι “ακριβό”

Βιάζονται πολύ οι εταιρείες κινητών και κινητής τηλεφωνίας να ανακοινώσουν τη διάθεση των νέων μοντέλων smartphones. Το LG Optimus 2X το “περιμέναμε” από τα τέλη Φεβρουαρίου και φτάσαμε Απρίλιο ενώ και το Samsung Galaxy S II που ανακοινώθηκε από την Cosmote πριν μια εβδομάδα θα βγει στα ράφια των καταστημάτων σε κάνα μήνα!

, Samsung Galaxy S II, Μέσα Μαΐου στην Cosmote και θα είναι “ακριβό”

Σε σημερινή μας επικοινωνία με στελέχη της Cosmote μάθαμε ότι το νέο Samsung Galaxy S II υπολογίζουν να είναι διαθέσιμο από τα μέσα Μαΐου και μετά ενώ σε ερώτηση μας για το που θα κινηθεί η τιμή του η απάντηση φαντάζει μάλλον λογική και αναμενόμενη, “θα είναι ακριβό”.

Σε ότι αφορά το configuration του μοντέλου που θα έρθει στη χώρα μας, ότι ξέρετε – ξέρω! Η Samsung Hellas δεν απαντάει στα ερωτήματά μας και φαίνεται να έχει άλλες προτεραιότητες όπως τις τηλεοράσεις και το Home Cinema…

Είσαστε διατεθειμένοι να δώσετε 600-650 ευρώ για το “ακριβό” Samsung Galaxy S II;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
teodore88

μπαααα.. ειδικα αν ερθει το sensation στην τιμη του dhd, στα 570 ευρω δλδ!..

Κυριάκος Σβάρτς

Γερμανία και Ελβετία το έχουνε γύρω στα 530 ευρώ.

Κωνσταντίνος

να ναι καλά το Skroutz 😉

dimitris7

νομιζω οτι εχουν ξεφυγει λιγο με τις τιμες.δεν γινεται ρε παιδια μια συσκευουλα 4″ ιντσων να κανει 650Ε οτιδηποτε και αν εχει μεσα την στιγμη που αποδεδειγμενα σε 1 το πολυ 1,5 χρονο θα θεωρειτε παλια και ξεπερασμενη.

nick

κυριάκο μην ξεχνάς το ΦΠΑ 23%.εγώ θα περιμένω το lg optimus 3d που μάλλον θα έχει την τιμή κάπου στα 550-590.btw αγαπητέ κώστα πως είναι το η ποιότητα του 2X φτάνει την samsung-htc ή είναι ακόμα η lg μάπα.

Κωνσταντίνος

Το ίδιο γίνεται και στους υπολογιστές αγαπητέ Dimitris7. Παντού βασικά! Στα κινητά κολλάς;

Γιώργος Στείρος

Κωνσταντίνε το Skroutz το έχει 647€. Είναι πολύ ακριβό.
Φανταστείτε πόσο θα κάνει στα άλλα καταστήματα.

Stelios

Ούτε καν! Ένας μισθός σχεδόν! Παραείναι πολλά!

johntsia

Τελικά με ποιον επεξεργαστή θα έρθει και στα ποσά MHZ πραγματικά πολύ ακριβό ελπίζω να μην περάσει τα 650.

Κωνσταντίνος

Βρε, αφού δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμη…για αυτό το χει τόσο! όταν κυκλοφορίσει θα πέσει η τιμή! μη μασάτε…σας λέω…τον Μάιο θα το δείτε στα 550 !!! 😉

Marios Basileiou

Δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει προσφατα αλλα θυμαμαι οτι μου ειχε κανει εντυπωσει οτι το ακριβοτερο θα ειναι το HTC Sensation(συμφωνα με οτι ακουστηκε βεβαια για μοντελα που δεν ξερουμε σιγουρα την τιμη που θα κυκλοφορησουν)!! Θυμαμαι ολα τα διπυρηνα κυμαινονταν απο 400-500 ευρω,με το φθηνοτερο μοντελο το LG Optimus 2X στα 400 ευρω περιπου και ακριβοτερο της HTC που θα ειναι γυρω στα 600!! Αν το καλοσκεφτεις πιο λογικο μου φαινεται να ειναι ολα πανω απο 400+ αν σκεφτεις οτι παντα τα high end εκει βρισκονται και αυτα ειναι και διπυρηνα….. αλλα οχι περισσοτερα απο 600 ευρω γιατι μετα ξεφευγει λιγο το πραγμα!! Παντως ειναι πολυ ασχημο να εχεις αγορασει μια συσκευη στα 500+ ευρω(HTC DESIRE),στους μηνες να βγαινει καλυτερο(DESIRE HD) και σε λιγοτερο απο ενα χρονο να βγαινει η εξελιξη του και το δικο σου να θεωρειται παλιο και να μην το υποστηριζουν πλεον!!Ειπαμε ετσι παει το μαρκετινκ αλλα τελευταια το εχουν παρατραβηξει λιγο παραπανω απο τι θα επρεπε και οχι μονο στα κινητα!!(π.χ βλεπε καινουργια μοντελα dslr της canon-nikon). Προσωπικα μαρεσει το συγκεκριμενο κινητο αν και τα πλαστικα του δεν με ενθουσιαζουν ιδιαιτερα αλλα η για την οθονη θεωρουσα τις amoled κορυφη ποσο μαλλον με τις… Συνέχεια »

stefos

Αν ειναι να κανει οσο το iPhone με καλυτερη καμερα και μεγεθος σιγουρα θα το επαιρνα…Δηλαδη το iPhone τι καλυτερο εχει? Θα βγει και το 5 σε λιγο…

NikosVolos

Δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω ξανα τοσα λεφτα για κινητο ετσι οπως εξελισεται η τεχνολογια.Να ειναι καλα η Huawei και η καθε Huawei που καταφερνουν να σου παρεχουν σχεδον τα ιδια πραγματα με το 1/3 της τιμης.Δεν μπορω να πω ειναι ωραια η S Amoled Plus,o exynos και ολα τα χαρακτηριστικα του αλλα δεν θα παρω.

Θανάσης Κυπαρίσσης

Παιδια 1-2 μηνες υπομονη!
Μην σας πω και μεχρι το τελος του καλοκαιριου αν εχετε τοσο υπομονη .Θυμαμαι οταν βγηκε το Nexus S το ειχαν περιπου σε αυτη την τιμη και μην σας πω παραπανω! (Για το Story Η Cosmote τωρα το εχει γυρω στα 590€ και… εγω το βρισκω στα 398.50 € σε Online καταστημα!!!Προχθες το ειχα δει 400.00€).

Εγω προσωπικα δεν θα τρεξω να παρω οποιοδηποτε κινητο απο την πρωτη μερα ακομα και αν τυχει να εχω τα λευτα. Πρωτα βλεπουμε κριτικες και ολα τα συναφοι .Επισης αν δεν τρεχουμε ολοι να παρουμε αυτο το προιν ή οποιοδηποτε αλλο απο την πρωτη μερα η τιμη θα πεσει ακομα πιο γρηγορα.

Υ.Γ Σημερα επεσε το HTC Desire μου στον δρομο και εγινε χαλια μαυρα…περαστικα μου!

Terry-Athens

Πραγματικά, δεν αξίζει να σκορπάμε τόσα λεφτά συνέχεια για συσκευές που το λιγότερο σε 6 μήνες θα περιμένουν αντικατάσταση. Για παράδειγμα, πήρα τις προάλλες το Galaxy S και πραγματικά το κινητό με την οθονάρα του και τις τόσες λειτουργίες θα με βγάλει άνετα για 1,5 χρόνο ακόμη. Γνώμη μου είναι, όταν κοιτάμε για ένα κινητό να ελέγχουμε διεξοδικά τι μπορεί να κάνει και τι όχι, και αν μπορεί να μας εξυπηρετήσει για το χρονικό διάστημα που θέλουμε. Το έκανα για κάποιο διάστημα και πραγματικά μόνο χρήματα έδινα, απλά και μόνο για να έχω ότι πιο τελευταίο, και δεν το ευχαριστιόμουν κιόλας. Για τους υποψήφιους των επόμενων High-end αγορών τους, απλά καλή τύχη στην επιλογή τους!

Γιάννης

κωστα ο γερμανος το εχει pre-order 600 euro.κατα την γνωμη μου σχετικα τσιμπημενη τιμη ειδικα αυτη την περιοδο.

Zafiris

Μπααα άμα είναι να δώσω τόσα καλύτερα να πάρω ένα home cinema και μία τηλεόραση που έχω σταμπάρει τις τελευταίες μέρες..

vasilis.

εχω το galaxy s απο την πρωτη σχεδον μερα κυκλοφοριας του.με καλυπτει απολυτα.
στο galaxy 3 τα λεμε.προτιμω να τα σκασω για ταμπλετα αλλα και αυτη με υπομονη…μεσα καλοκαιριου…εκει γινονται τα καλα.
αν δεν εχεις το galaxy,το galaxy 2 ειναι μονοδρομος και η τιμη του ενταξει,λογικη ειναι,γιατι αν εχει 600 στον π-οτε,στανταρτ το βρισκεις 500…αμα ψαξεις.
ακριβως το ιδιο εγινε με το πρωτο galaxy.
τωρα για εμας που κατεχουμε το πρωτο,αποψη μου ειναι οτι αν δεν εισαι αρρωστα γκατζετακιας και αφου θα παρουμε η μαλλον πηραμε επισημη αναβαθμιση ginger,ειναι υπερβολη η μεταβαση σε αυτους τους καιρους.

Retrob

2 Eρωτήσεις.

1) Ποια καταστήματα εκτός απο τα διάφορα που έχει το skroutz και το expansys είναι άξια αναφοράς?

2) Η Samsung δέχεται την εγγύηση αν έχει αγοραστεί το τηλέφωνο απο άλλη ευρωπαική χώρα ?

fred

μαλλον θα περιμενω κανα 2 μηνες μετα την κυκλοφορια του που θα πεσει σιγουρα η τιμη του,μεσα καλοκαιριου δηλαδη!!υπαρχει κ η περιπτωση να ψαξω απο εξωτερικο.βασικα θελω να δω κ τις κριτικες του..!!!

Γιάννης

μπα λέω να πάω διακοπές φέτος

Ben

Τρελή διαφήμιση! https://youtu.be/bwEVV7PMn10

Κωνσταντίνος

@retrob
1) δε ξέρω να σου πω…
2)εννοείτε! κανονική εγγύηση θα χεις απ’ όπου και να το αγοράσεις!!! 🙂
Δε παύει να είναι Samsung.
Επίσης, ήδη “έπεσε” στα 604…αλλά να εγώ για αυτό λέω μη βιάζεστε!
Υπομονή, μέχρι τον Μάη, έχουμε ακόμη! 😉

pater-666

εγω πιστευω (γενικοτερα) οτι θα ειναι στα 666 η τιμη του… αχαχαχαχα

peter

Στο amazon.de το εχει στα 550!! bye bye κλεφτες cosmote

Retrob

537 ευρώ το έχει στο amazon.de . Έχει ξανααγοράσει κάποιος απο εκει, να μας πει τι παιζει με μεταφορικα κτλ για Ελλάδα ?

Γιώργος Στείρος

Παιδιά μέρα με την μέρα θα πέφτει η τιμή του!!!

panos

****** και εγω που ηθελα να ξοδεψω τα λεφτα απο την επιδοτηση της vodafone σε ενα καινουργιο galaxy s2

an0nymouS

600ευρώ στον γερμανό.. εκεί που το υπολογίζαμε δλδ.

vagosnet

για να καταλαβετε οτι πουλανε οσο θελουν και οτι το πραγματικο κοστος ειναι πολυ μηδαμινο αγορασα το HD7 με 315 ευρω απο easy buy..το κινητο ειναι θηριο και πιστευω οτι οποιος το αποκτησει δεν νομιζω να κανει λιγοτερα πραγματα απο ότι θα εκανε με το galaxy s 2 η με το optimus 2x…και τους δυο πυρηνες η τις σουπερ σουπερ σουπερ σουπερ amoled τα ακουω τσαμπα και βερεσε…δεν μπορει ενα διπύρηνο λαπτοπ να κοστιζει 300-450 ευρω και ενα κινητο 650 ευρω..αρα κατι συμβαινει…ΠΟΥΛΑΝΕ ακριβα επειδη τα ζηταει ο κοσμος..τα windows phone 7 ειδατε πως επεσαν οι τιμες..και για την αληθεια ειναι πολυ πιο γρηγορο απο ios και android…

Θάνος Κυπαρίσσης

Φίλτατε @pano όπως όλοι έχουμε καταλάβει οι επιδοτήσεις στην χώρα μας δεν ισχύουν..Βάζουν τις τιμές των κινητών τόσο ψηλά που με την επιδότηση παίρνεις το κινητό σε φυσιολογική τιμή ίσως και μερικές φορές παραπάνω .!
Βλέπε το Nexus S για να καταλάβεις.398.50 στο σκρουτζ 590.00 στην Cosmote αν δεν κάνω λάθος .
Μην μιλήσω και για το διπλό ταμπλό της εταιρίας μέσω του Γερμανού.
Στον Γερμανό έχει χαμηλές τιμές και βγάζει προσφορές κάτι που δεν κάνει με το αλλο κομμάτι της εταιρείας γιατί δεν θέλει να χάσει λεφτά από τις πλασματικές(για εμάς) επιδοτήσεις.
Αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την εταιρεία ,τα κινητά μου απο τον Γερμανό τα παίρνω αλλά μερικά πράγματα “φωνάζουν ” απο μόνα τους.

Retrob

Φίλε Κωνσταντίνε ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι επιβεβαιωμένο αυτό με την εγγύηση ευρωπαικής συσκευής στν Ελλάδα?
Ρωτάω γιατί γενικά μπορεί να ισχύει αλλα η samsung hellas να δέχεται μόνο ελληνικής αντιπροσωπείας και καμίας άλλης την εγγύηση.

Chris

Πάλι καλά που υπάρχουν και τα κορόϊδα και αγοράζουν οτι καινούριο βγει στην αγορά.Άμα δεν ψώνιζαν και αυτοί δεν θα έπεφταν τόσο οι τιμές.Εγώ κινητό πάνω από 250 ευρώ δεν έχω πάρει και ούτε πρόκειται.Ειδικά χωρίς να είναι τεσταρισμένο για τυχόν προβλήματα όπως όλα τα καινουρια που παίρνεις γουρούνι στο σακί.
Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να πάρω το Samsung Galaxy S που και δοκιμασμένο είναι και θα πέσει η τιμή του με το που θα βγει στην αγορά το S II.
Μάλιστα , τρέχουν τώρα όλα τα τεχνοφρικιά να σπρώξουν το S σε καλή τιμή για να μεταβούν στο S II γιατί γνωρίζουν πολυ καλά οτι η τιμή του S θα πέσει αρκετά σαν μεταχειρισμένο.
Όταν σε λίγες μέρες η Samsung ρίξει την τιμή του S στα 300 ή και πιο κάτω , το αντίστοιχο μεταχειρισμένο θα το βρίσκεις άνετα στα 200 ευρά

johntsia

Γιατί είναι κορόιδα φίλε μου οποίος έχει λεφτά τα κάνει ότι θέλει, μπορεί να αγοράσει κάποιος ένα κινητό τον 600 ευρώ και μετά από μια εβδομάδα να το πούληση και να πάρει ένα άλλο γιατί να τον πούμε αυτόν τον άνθρωπο κορόιδο δεν βρίσκω τον λόγο ότι θέλει ο καθένας κάνει, εγώ είμαι κάτοχος ενός omnia 2 που το πείρα μεταχειρισμένο 300 ευρώ όταν έκανε 500+ τι να πω εγώ ότι είναι κορόιδο αυτός που το πούλησε εγώ θα το αγοράσω SG S II γιατί έχω τα λεφτά και θέλω να τα δώσω για το κινητό.

Kostas

Εγώ θα δω τι τιμή θα έχει τον Νοέμβρη και αν είναι φτηνότερο από το iPhone 5 θα το πάρω, αλλιώς θα καταφύγω στην Apple.

giorgos

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…..ΘΑ ΔΩ ΤΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΒΑΤΖΑ 220Ε ΠΟΥ ΧΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΤΙΟ Κ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ Κ ΚΑΝΟΝΤΑΣ.

dinospao

εγω εχω ξετρελαθει με το κινητο και σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω απο την πρωτη μερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.